SuitSuit Red Diamond Crocodile Bőrönd, L
54 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit Red Diamond Crocodile börőnd luxuskivitelben. Hosszabb és rövidebb utazásokhoz egyaránt ideális. Kiváló minőségű anyagai tartós, időtálló használatot garantálnak. Tágas kialakításának köszönhetően kényelmesen elférnek benne az utazáshoz szükséges dolgaink. TSA zárral ellátva.

SuitSuit Caretta Bőrönd szett
102 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit Caretta bőrönd szett hosszabb és rövidebb utazásokhoz egyaránt ideális választás. A három különböző méretű bőrönd közül mindig megtalálhatjuk a számunkra épp megfelelő méretűt. Kiváló minőségű ABS anyaga strapabíró, tartós használatot garantál. Teleszkópos fogantyúval, praktikus belső zsebekkel és 360°-ban forgatható kerekekkel ellátva.

SuitSuit Caretta Strandtáska

SuitSuit Caretta Strandtáska

Értékelés: 4,8
8 790 Ft

SuitSuit Caretta Strandtáska vidám színekkel dobja fel a nyári szettedet. Az egy nagy és a két kisebb cipzáros zsebnek köszönhetően minden dolgodat elkülönítve, biztonságosan tárolhatod.

SuitSuit Utazó bőrönd TR-7104/3-M - Fab Seventies Antique White
52 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7104/3-M utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. Elég nagy több napos kirándulásokhoz. A bőröndök TSA zárral rendelkezik, így a tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőrönd, amit a repülőtéren mindenki irigyelni fog.

SuitSuit Bőröndhuzat, S méret AS-71115
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns védőhuzat bőröndre S méretben AS-71115 a Fab Seventies kollekcióból, rózsaszín, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit ABS Gurulós bőrönd

SuitSuit ABS Gurulós bőrönd

Értékelés: 4,8
31 638 Ft 27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SuitSuit ABS Gurulós bőrönd űrtartalma 31 liter, maximális terhelhetősége 10 kg. A kézipoggyász könnyű, ám ellenálló, stabil kialakítású. Állítható magasságú fogantyúval!

SuitSuit BC Caretta hátizsák
14 490 Ft

Csodaszép modern hátizsák a SUITSUIT Caretta Evergreen kollekcióból az élénk színek szerelmeseinek. Ideális mindennapos sokoldalú használatra, mint például iskolába, munkába vagy sportolásra. A fő rekesz cipzárral és roll-top rendszerrel zárható. A hátizsáknak van egy cipzáras kisebb elülső zsebe és egy nagy hátsó zsebe, valamint 3 belső zsebe.

SuitSuit BC Caretta utazótáska
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Többfunkciós utazótáska a SUITSUIT Caretta Evergreen kollekcióból. Ideális a mindennapi használatra,rövidebb kirándulásokra vagy sportolásra. Egyetlen hosszú cipzárral zárható. Rendelkezésre áll 3 belső zseb és lecsatolható vállpánt a külső oldalon. 5 gyönyörű színben kapható.

SuitSuit Bőröndhuzat, L méret, AS-71117
10 490 Ft

Elegáns védőhuzat bőröndre L méretben AS-71115 a Fab Seventies kollekcióból, rózsaszín, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit Bőröndhuzat, L méret, AS-71127
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns védőhuzat bőröndre L méretben AS-71127 a Fab Seventies kollekcióból, kék színben, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit Bőröndhuzat, L méret, AS-71137
10 490 Ft

Elegáns védőhuzat bőröndre L méretben AS-71137 a Fab Seventies kollekcióból, zöld színben, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit Bőröndhuzat, L méret, AS-71157
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns védőhuzat bőröndre L méretben AS-71157 a Fab Seventies kollekcióból, kék színben, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit Bőröndhuzat, M méret, AS-71136
8 390 Ft

Elegáns védőhuzat bőröndre M méretben AS-71136 a Fab Seventies kollekcióból, zöld színben, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit Bőröndhuzat, S méret AS-71135
6 490 Ft

Elegáns védőhuzat bőröndre S méretben AS-71135 a Fab Seventies kollekcióból, zöld színben, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit Bőröndhuzat, S méret AS-71155
6 490 Ft

Elegáns védőhuzat bőröndre S méretben AS-71155 a Fab Seventies kollekcióból, kék színben, a SuitSuit márkától. Erős és elasztikus poliészterből készül, eleje és hátulja pedig áttetsző PVC. Robusztus cipzárral záródik. A huzatot elasztikus fülek egészítik ki a kerekek körül, amelyek helyén tartják a huzatot. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

SuitSuit Bőröndre alkalmas huzat, méret: L AF-26727
7 190 Ft

L-es méretű bőröndre alkalmas huzat a SUITSUIT márkától. Védi bőröndödet a szennyeződésekkel vagy a karcolásokkal szemben az utazásaid során. A védőtok felső és oldalsó részei megerősített elasztikus poliészterből készültek. Annak érdekében, hogy az utazás során a huzat a helyén maradjon, praktikus elasztikus hurkokkal ellátott a kerekek körül.

SuitSuit Bőröndre alkalmas huzat, méret: L AF-26927
7 190 Ft

L-es méretű bőröndre alkalmas huzat a SUITSUIT márkától. Védi bőröndödet a szennyeződésekkel vagy a karcolásokkal szemben az utazásaid során. A védőtok felső és oldalsó részei megerősített elasztikus poliészterből készültek. Annak érdekében, hogy az utazás során a huzat a helyén maradjon, praktikus elasztikus hurkokkal ellátott a kerekek körül.

SuitSuit Bőröndre alkalmas huzat, méret: M AF-26926
6 490 Ft

M-es méretű bőröndre alkalmas huzat a SUITSUIT márkától. Védi bőröndödet a szennyeződésekkel vagy a karcolásokkal szemben az utazásaid során. A védőtok felső és oldalsó részei megerősített elasztikus poliészterből készültek. Annak érdekében, hogy az utazás során a huzat a helyén maradjon, praktikus elasztikus hurkokkal ellátott a kerekek körül.

SuitSuit Caretta BC táska
10 990 Ft

SUITSUIT Caretta Evergreen kollekció egy univerzális táskája, mindennapos használatra. A fő rekesze cipzárral zárható, úgyszintén az kisebb elülső zsebis. Ideális vásárláshoz, strandra vagy az edzőterembe. Vízálló anyagból készült. Elérhető5 modern színben.

SuitSuit Fabulous Fifties "M" utazóbőrönd
48 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pompás női SuitSuit bőrönd a Fabolous Fifties kollekcióból utazáskor valóban hosszú ideig elkíséri majd. Kiváló minőségű anyagokból készült ugyanis, amelyek az ízléses design alapját alkotják.

SuitSuit Fabulous Fifties utazóbőrönd készlet
128 990 Ft

Ha gyakran és szívesen utazik, akkor ez a bőrönd készlet a megfelelő választás. A bőröndök nagyon jó minőségű anyagokból készültek, amelyek ellenállnak az ütésnek, TSA zárral vannak ellátva és kidolgozott a belső elrendezésük. A készlet három bőröndből áll, melyek térfogata 32 l,** 60l** és 91 l.

SuitSuit Fabulous "S" Fifties utazóbőrönd
39 490 Ft

Kidolgozott formatervezésű SuitSuit márkájú bőrönd a Fabolous Fifities kollekcióból, amely a legjobb minőségű anyagokból . Fő előnye a tartós ABS és polikarbonát, a TSA zár vagy az öt éves garancia.

SuitSuit Fehérnemű táska
7 190 Ft

SuitSuit Fehérnemű táska kialakításának köszönhetően könnyendén rendszerezi az alsóneműket. Több kis zsebének és kialakításának hála nem kell többet a bőröndben keresgélni az apró dolgokat.

SuitSuit Kozmetikai táska

SuitSuit Kozmetikai táska

Értékelés: 5
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit Kozmetikai táska praktikus, tágas zsebeivel teszi könyebbé a rendszerezést, így mindennek könnyen megfelelő helyet biztosít.

SuitSuit Táska kiegészítőkhöz
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit Táska kiegészítőkhöz megfelelő választás kisebb dolgaid rendszerezéséhez. Méretéből adódóan minden bőrőndbe beleillik.

SuitSuit TR utazó bőrönd

SuitSuit TR utazó bőrönd

Értékelés: 3,8
46 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül könnyű és tartós SUITSUIT S méretű bőrönd. Cipzárral zárható, amely fogói a süllyesztett TSA kódos zárba illeszthetők. Könnyű kihúzható rendszerrel és 4 db 360 ° – ban forgatható kerekekkel rendelkezik . ABS/PC minőségi anyagból készült. A bőrönd fedélzeti poggyászként is megfelel.

SuitSuit Utazó bőrönd készlet TR-7105/3 - Fab Seventies Reef Water Blue
150 990 Ft

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7105/3 utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. A legkisebb bőrönd a kis méretének köszönhetően tökéletesen használható kézipoggyászként a legtöbb légitársaságnál. A bőröndök TSA zárral vannak ellátva, így tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőröndök, amiket a repülőtéren mindenki irigyelni fog.

SuitSuit Utazó bőrönd L - Fab Seventies
61 990 Ft

Praktikus földszínű bőrönd L méretben a SuitSuit gyártó Fab Seventies kollekciójából, amely kiváló segítőtársad lesz az utakon. Süllyesztett TSA kódos zárral és 4 db dupla görgővel van ellátva, amelyek 360°-ban forgathatók. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A belső teret rögzítő hevederek és belső zsebek egészítik ki.

SuitSuit Utazó bőrönd M - Fab Seventies
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus földszínű bőrönd M méretben a SuitSuit gyártó Fab Seventies kollekciójából, amely kiváló segítőtársad lesz az utakon. Süllyesztett TSA kódos zárral és 4 db dupla görgővel van ellátva, amelyek 360°-ban forgathatók. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A belső teret rögzítő hevederek és belső zsebek egészítik ki.

SuitSuit Utazó bőrönd S - Fab Seventies
48 990 Ft

Modern földszínű bőrönd S méretben a SuitSuit gyártó Fab Seventies kollekciójából, amely kiváló segítőtársad lesz az utakon. Süllyesztett TSA kódos zárral és 4 db dupla görgővel van ellátva. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A mérete ideális, mivel a legtöbb légitársaságnál megfelel a kézipoggyász méreteinek.

SuitSuit Utazó bőrönd szett TR-7103/3-Fab Seventies Basil Green
150 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szett 3 db Fab Seventies kofferból áll , egyedi modern dizájnnal. A minőségi ABS/PC anyagok nem csak könnyűek, de ütközés ellen is jó strapabírók. A kofferok cipzáras futója könnyen lezárható a besüllyesztett TSA számkódos zárba. Könnyű kihúzható rendszerrel vannak felszerelve.

SuitSuit Utazó bőrönd szett TR-7104/3-Fab Seventies Antique White
154 990 Ft

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7104/3 utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. A legkisebb bőrönd a kis méretének köszönhetően tökéletesen használható kézipoggyászként a legtöbb légitársaságnál. A bőröndök TSA zárral vannak ellátva, így tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőröndök, amiket a repülőtéren mindenki irigyelni fog.

SuitSuit Utazó bőrönd TR
52 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül könnyű és tartós SUITSUIT M méretű bőrönd. Cipzárral zárható, amely húzói a süllyesztett TSA kódos zárba illeszthetők. Könnyű kihúzható rendszerrel és négy 360 ° – ban forgatható kerekekkel rendelkezik . Minőségi ABS/PC anyagból készült.

SuitSuit Utazó bőrönd TR

SuitSuit Utazó bőrönd TR

Értékelés: 5
58 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül könnyű és tartós SUITSUIT L méretű bőrönd. Cipzárral zárható, amely húzói a süllyesztett TSA kódos zárba illeszthetők. Könnyű kihúzható rendszerrel és négy 360 ° – ban forgatható kerekekkel rendelkezik . Minőségi ABS/PC anyagból készült.

SuitSuit Utazó bőrönd TR-7105/3-L - Fab Seventies Reef Water Blue
58 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7105/3-L utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. Elég nagy egy egész hetes kiránduláshoz. A bőröndök TSA zárral rendelkezik, így a tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőrönd, amit a repülőtéren mindenki irigyelni fog.

SuitSuit Utazó bőrönd TR-7105/3-S - Fab Seventies Reef Water Blue
50 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hetvenes évek legjobbjait a Fab Seventies TR-7105/3-S utazó bőrönd készletben találod meg a SuitSuit márkától. A kis méretének köszönhetően tökéletesen használható kézipoggyászként a legtöbb légitársaságnál. A bőröndök TSA zárral rendelkezik, így a tartalma mindig védve van a külső behatolással szemben. Stílusos bőrönd, amit a repülőtéren mindenki irigyelni fog.

SuitSuit Utazótáska ruhákhoz M
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit utazócsomagolás segítségével a kirándulásra magaddal vihetsz több pólót és topot, mint általában. A megfelelően összehajtogatott ruhákból kinyomhatod a felesleges levegőt speciális szellőző nyílásokon a maximális helykihasználáshoz. A csomagolás védi a ruhát gyűrődés ellen, és így nem kell majd vasalnod folyton.