Summer Infant Ocean Buddies fürdőkád
16 890 Ft

Ocean Buddies fürdőkád a Summer Infant márkától megfelel a gyermek számára születéstől két éves korig. A belső rész kivehető, és a kicsik számára is alkalmas az életük első napjától. A kádhoz tartozik egy hozzáfogatott játék, ami szórakoztatja a gyermeket a fürdés során.

Summer Infant Összecsukható babakád
11 090 Ft

Ezzel az összecsukható és könnyedén hordozható babakáddal gyermekedet otthonodban és az utazásaid során is könnyedén megfürdetheted. A kád könnyedén összecsukható, ennek köszönhetően könnyedén tárolható és hordozható.

Summer Infant pólya SwaddleMe Kicksie
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes pamut pólya SwaddleMe a lábacskák szabad mozgását eredményezi. Melegebb napokon ajánlott, mikor a gyermek nem fog átmelegedni. A szilárd kötözés által a méh környezetét szimulálja. Az állítható szárnyrészek tökéletesen illeszkedő rözgítést biztosítanak. Az alsó része könnyedén kinyitható az egyszerű pelenkacsere érdekében. Ajánlott 3,2 kg és 6,4 kg súlyú babáknak, amely körülbelülbefejezett három hónapos kort jelent.

Summer Infant Sparkle´n Splash kád
12 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyermeked Sparkle´n Splash fürdőkádja a Summer Infant gyártótól alkalmas a születésétől kezdve a gyermek kétéves koráig. A rózsaszín színe minden bizonnyal vonzza a kis hercegnőt. Póráz segítségével alátétet lehet helyezni a kádba a csecsemő számára.

Summer Infant SwaddleMe gyerek paplan
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Summer Infant puha gyerek paplanod huzatja megfelelő a gyermekek gondtalan alvásához. A huzatok elég nagyok (102 × 102 cm) és rugalmasak, hogy takaróként, vagy babakocsiban is használhasd. A csomag 2 darab takarót tartalmaz.

Summer Infant Multifunkciós ülés SuperSeat 4 az 1-ben rózsaszín
21 590 Ft

Az ülés 4 különböző funkciót rejt, amelyek 6 hónapos kortól 3 éves korig fogják kísérni gyermekedet. 360°-ban forgatható, etetőszékként is használható, A játékos ülés szórakoztató pultként vagy egyszerű ülésként is használható.

Summer Infant Multifunkciós ülés SuperSeat 4v1
21 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ülés 4 különböző funkciót rejt, amelyek 6 hónapos kortól 3 éves korig fogják kísérni gyermekedet. 360°-ban forgatható, etetőszékként is használható, A játékos ülés szórakoztató pultként vagy egyszerű ülésként is használható.

Summer Infant Támlával rendelkező 3az1ben ülés etetéshez
18 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

támlával rendelkező 3az1ben ülés segítségével kényelmesen és komfortosan etetheted meg gyermekedet. A 3 felhasználási módnak hála az ülés gyermekeddel együtt fog nőni.

Summer Infant SwaddleMe XO pólya készlet 3db
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha SwaddleMe pólya praktikus három darabot tartalmazó csomagolásban. A minőségi anyagnak hála kényelem és biztonság érzését hozza létre, az amerikai gyermekorvosok erősen ajánlják a pólya használatát. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant Pólya SwaddleMe szürke csillagok 2 db
9 990 Ft

nagyon puha SwaddleMe pólya a minőségi anyagának köszönhetően kényelmet és biztonságot biztosít. Minden amerikai gyermekorvos ezt a pólyát ajánlja a babák számára. A kisbabád nagyon jól fog aludni.

Summer Infant Bárány dallamokkal
10 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A bárány dallamokkal és finom puha szőrrel nem csupán puha tapintásával örvendezteti meg a gyermekeket, hanem a dallamokkal is, amelyeket képes lejátszani. A gyermek fejlettebb korában a bárány hagyományos plüssként használható, a játszó eszköz nélkül.

Summer Infant Buborékfújó kádba
4 840 Ft

Ezzel a hordozható buborékfúvóval bárhol létrehozhatsz buborékokat, ahol csak szeretnél. A tapadókorongnak hála bárhová a falra rögzíthető.

Summer Infant Deluxe haver alváshoz
11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Deluxe alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Most automatikus zene bekapcsoló funkcióval, amely akkor aktiválódik, ha a baba sírni kezd.

Summer Infant Eddie elefánt, barát az alváshoz
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tedd könnyebbé a gyermeked alvását, és szerezz neki egy gyönyörű barátot, aki Edie, a Summer Infant nevű nevű barátja. Eddie megnyugtató hangulatot teremt a melódia és a falra vetített csillagokkal. Az elefánt elemekkel van töltve, ami egyszerűen, szükség szerint cserélhető.

Summer Infant Haver alváshoz
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Tartós műanyag páncélján át éjszakai égboltot vetít a falra 3 színben.

Summer Infant Maci dallamokkal
10 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A maci dallamokkal és finom puha szőrrel nem csupán puha tapintásával örvendezteti meg a gyermekeket, hanem a dallamokkal is, amelyeket képes lejátszani. A gyermek fejlettebb korában a bárány hagyományos plüssként használható, a játszó eszköz nélkül.

Summer Infant My Bath Seat ülés a kádba
15 590 Ft

Ideális segítő a gyermek kádból felnőtt kádba való átmenet során. A kádba alkalmas ülés kényelmet és biztonságot biztosít, miközben mindkét kezed szabadon marad, így maximálisan a gyermekeddel foglalkozhatsz fürdetés közben.

Summer Infant Pólya SwaddleMe S
10 390 Ft

Puha SwaddleMe pólya praktikus ikercsomagolásbanvan. A minőségi anyagnak hála kényelem és biztonság érzését hozza létre, az** amerikai** gyermekorvosok erősen ajánlják a pólya használatát. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant Pólya SwaddleMe S szürke
6 290 Ft

A nagyon puha SwaddleMe pólya a minőségi anyagának köszönhetően kényelmet és biztonságot biztosít. Minden amerikai gyermekorvos ezt a pólyát ajánlja a babák számára. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant SwaddleMe Deluxe pólya
6 790 Ft

A SwaddleMe Deluxe pólya a Summer Infant gyártótól, a csecsemőd számára puha és kellemes. A pólya az alján zipzárral rendelkezik, amely megkönnyíti a csecsemő átöltöztetését anélkül, hogy fel kéne őt ébreszteni. Pamutból készült. A pólyát három különböző motívummal lehet választani.

Summer Infant SwaddleMe pólya készlet 3db
12 990 Ft

Puha SwaddleMe pólya praktikus három darabot tartalmazó csomagolásban. A minőségi anyagnak hála kényelem és biztonság érzését hozza létre, az** amerikai** gyermekorvosok erősen ajánlják a pólya használatát. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant SwaddleMe Wiggle S hálózsák
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SwaddleMe Wiggle S hálózsák a Summer Infant márkától gyerekeknek 2 – 7 hónapos korig. Ez az ideális választás, ha a pólyáról a szokásos takaróra váltasz. A zsák 100% pamutból készül. Az ujjaknak köszönhetően a váll még mindig melegen van, és a lába mindig szabadon van, és mozgathatja őket.

Summer Infant Szívvel alvó plüss - nyuszi lány
7 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az alvó puha plüss, megfelelő társ egy újszülött baba számára. A szívverés rezgéseivel és hangjaival a baba úgy érzi, még mindig az anyja vagy apja karjaiban van.

Summer Infant Szívvel alvó plüss - süni
7 410 Ft

Ez az alvó puha plüss, megfelelő társ egy újszülött baba számára. A szívverés rezgéseivel és hangjaival a baba úgy érzi, még mindig az anyja vagy apja karjaiban van.

Summer Infant Ülés védő + szervező (2 db)
3 890 Ft

Az ülés hátsó oldalon lévő univerzális huzat védi azt a szennyeződésekkel szemben és praktikus szervezőként is szolgál, amelyben az utazások során gyermeked fontos dolgait tárolhatod. a huzat 3 zsebet tartalmaz a könnyű hozzáférés érdekében. Tartós és könnyen mosható anyagból készült. Az ülés hátsó részére a kötők segítségével rögzítheted,a melyeket a támla köré tekerhetsz.

Summer Infant SwaddlePod pólya, szürke csillagok/fehér pöttyök, 2 db
8 990 Ft

A SwaddlePod kifejezetten koraszülötteknek, vagy nagyon pici babáknak ajánlott. Körülveszi a baba testét, és olyan érzést hoz létre a babának, mintha az anyaméhben lenne. Az erős betekerés csökkenti az úgynevezett „felriadó reflexet“, amely felkeltheti a babát, és ő sírni kezdhet. A világszerte ismert SwaddlePod pólya megnyugtatja a babát, megelőzi a stressz és a kólika kialakulását.