Summer Infant Egyoldalas biztonsági korlát az ágyon
13 290 Ft

Újdonság

Az ágyon található egyoldalas biztonsági korlát növeli a gyermek biztonságát, amikor kiságyból az első ágyába kerül át a fekhelye. Megóvja a gyermeket az ágyból való kieséstől, így a szülőknek nem kell aggódniuk amiatt, ha a gyermeket néhány percig felügyelet nélkül hagyja.

Summer Infant Pólya SwaddlePod, szürke
5 790 Ft

Újdonság

SwaddlePod pólya a Summer Infant márkától, ami főként koraszülött és nagyon kicsi babák számára ajánlott. A pólyában a baba úgy érzi, mintha az anya méhében lenne. Az erős bepólyázás biztonságérzetet vált ki és csökkenti a sírást és az éjszakai felébredések számát.

Summer Infant Ocean Buddies fürdőkád
16 890 Ft

Ocean Buddies fürdőkád a Summer Infant márkától megfelel a gyermek számára születéstől két éves korig. A belső rész kivehető, és a kicsik számára is alkalmas az életük első napjától. A kádhoz tartozik egy hozzáfogatott játék, ami szórakoztatja a gyermeket a fürdés során.

Summer Infant SwaddleMe gyerek paplan
6 290 Ft

Summer Infant puha gyerek paplanod huzatja megfelelő a gyermekek gondtalan alvásához. A huzatok elég nagyok (102 × 102 cm) és rugalmasak, hogy takaróként, vagy babakocsiban is használhasd. A csomag 2 darab takarót tartalmaz.

Summer Infant Pólya SwaddleMe szürke csillagok 2 db
9 990 Ft

nagyon puha SwaddleMe pólya a minőségi anyagának köszönhetően kényelmet és biztonságot biztosít. Minden amerikai gyermekorvos ezt a pólyát ajánlja a babák számára. A kisbabád nagyon jól fog aludni.

Summer Infant Multifunkciós ülés SuperSeat 4v1
21 590 Ft

2 év garancia

Az ülés 4 különböző funkciót rejt, amelyek 6 hónapos kortól 3 éves korig fogják kísérni gyermekedet. 360°-ban forgatható, etetőszékként is használható, A játékos ülés szórakoztató pultként vagy egyszerű ülésként is használható.

Summer Infant Haver alváshoz
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Tartós műanyag páncélján át éjszakai égboltot vetít a falra 3 színben.

Summer Infant Pólya SwaddleMe S szürke
6 290 Ft

A nagyon puha SwaddleMe pólya a minőségi anyagának köszönhetően kényelmet és biztonságot biztosít. Minden amerikai gyermekorvos ezt a pólyát ajánlja a babák számára. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant Ülés védő + szervező (2 db)
3 890 Ft

Az ülés hátsó oldalon lévő univerzális huzat védi azt a szennyeződésekkel szemben és praktikus szervezőként is szolgál, amelyben az utazások során gyermeked fontos dolgait tárolhatod. a huzat 3 zsebet tartalmaz a könnyű hozzáférés érdekében. Tartós és könnyen mosható anyagból készült. Az ülés hátsó részére a kötők segítségével rögzítheted,a melyeket a támla köré tekerhetsz.

Summer Infant Buborékfújó kádba
4 940 Ft

Ezzel a hordozható buborékfúvóval bárhol létrehozhatsz buborékokat, ahol csak szeretnél. A tapadókorongnak hála bárhová a falra rögzíthető.

Summer Infant SwaddleMe Deluxe pólya
6 790 Ft

A SwaddleMe Deluxe pólya a Summer Infant gyártótól, a csecsemőd számára puha és kellemes. A pólya az alján zipzárral rendelkezik, amely megkönnyíti a csecsemő átöltöztetését anélkül, hogy fel kéne őt ébreszteni. Pamutból készült. A pólyát három különböző motívummal lehet választani.

Summer Infant SwaddleMe XO pólya készlet 3db
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha SwaddleMe pólya praktikus három darabot tartalmazó csomagolásban. A minőségi anyagnak hála kényelem és biztonság érzését hozza létre, az amerikai gyermekorvosok erősen ajánlják a pólya használatát. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant Deluxe haver alváshoz
11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Deluxe alvó haver – éjszakai égbolttá varázsolja a szobát és az altatódalok és a természetes hangok hallgatásával együtt a gyermekek nehézségek nélkül merülhetnek álomba. Most automatikus zene bekapcsoló funkcióval, amely akkor aktiválódik, ha a baba sírni kezd.

Summer Infant Pólya SwaddleMe Footsie
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényeztesd a kisbabád a SwaddleMe pólya kényelmével, amiben szabadon mozgathatja a lábacskáit. Az új SwaddleMe Footsiepólya ezt lehetővé teszi számodra. A kisbabád nagyon jól fog aludni.

Summer Infant Pólya SwaddleMe S
10 390 Ft

Puha SwaddleMe pólya praktikus ikercsomagolásbanvan. A minőségi anyagnak hála kényelem és biztonság érzését hozza létre, az** amerikai** gyermekorvosok erősen ajánlják a pólya használatát. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant SwaddleMe pólya készlet 3db
12 990 Ft

Puha SwaddleMe pólya praktikus három darabot tartalmazó csomagolásban. A minőségi anyagnak hála kényelem és biztonság érzését hozza létre, az** amerikai** gyermekorvosok erősen ajánlják a pólya használatát. A világhírű SwaddleMe pólya megnyugtatja a gyermeket, megelőzi a stresszt és úgy csökkenti a kólika tüneteit, hogy a gyermeknek olyan teret hoz létre, mint az anyaméhben. A pólyába csavart babák esetében csökken az un. „ijedtség reflex“, amely felriaszthatja és megijesztheti a gyermeket.

Summer Infant SwaddleMe Wiggle S hálózsák
8 690 Ft

SwaddleMe Wiggle S hálózsák a Summer Infant márkától gyerekeknek 2 – 7 hónapos korig. Ez az ideális választás, ha a pólyáról a szokásos takaróra váltasz. A zsák 100% pamutból készül. Az ujjaknak köszönhetően a váll még mindig melegen van, és a lába mindig szabadon van, és mozgathatja őket.

Summer Infant SwaddlePod pólya, szürke csillagok/fehér pöttyök, 2 db
8 990 Ft

A SwaddlePod kifejezetten koraszülötteknek, vagy nagyon pici babáknak ajánlott. Körülveszi a baba testét, és olyan érzést hoz létre a babának, mintha az anyaméhben lenne. Az erős betekerés csökkenti az úgynevezett „felriadó reflexet“, amely felkeltheti a babát, és ő sírni kezdhet. A világszerte ismert SwaddlePod pólya megnyugtatja a babát, megelőzi a stressz és a kólika kialakulását.

Summer Infant Multifunkciós ülés SuperSeat 4 az 1-ben rózsaszín
21 590 Ft

Az ülés 4 különböző funkciót rejt, amelyek 6 hónapos kortól 3 éves korig fogják kísérni gyermekedet. 360°-ban forgatható, etetőszékként is használható, A játékos ülés szórakoztató pultként vagy egyszerű ülésként is használható.

Summer Infant Szívvel alvó plüss - süni
7 570 Ft

Ez az alvó puha plüss, megfelelő társ egy újszülött baba számára. A szívverés rezgéseivel és hangjaival a baba úgy érzi, még mindig az anyja vagy apja karjaiban van.

Summer Infant My Bath Seat ülés a kádba
15 590 Ft

Ideális segítő a gyermek kádból felnőtt kádba való átmenet során. A kádba alkalmas ülés kényelmet és biztonságot biztosít, miközben mindkét kezed szabadon marad, így maximálisan a gyermekeddel foglalkozhatsz fürdetés közben.

Summer Infant Pólya SwaddleMe Deluxe, 2 db
11 890 Ft

Újdonság

SwaddleMe Deluxe gyerek pólya szett a Summer Infant márkától, ami puha és kellemes a baba számára. A pólya alján cipzár található, ami megkönnyíti a pelenkacserét anélkül, hogy fel kellene ébresztened. Pamutból készült. A készlet 2 pólyát tartalmaz.