Sun Baby Kombinált babakocsi 3in1 Raf-pol Optimal, grey flex
1x

Sun Baby Kombinált babakocsi 3in1 Raf-pol Optimal

132 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

A Raf-pol Optimal kombinált babakocsi a Sun baby márkától három kombinációs, és kiváló minőségű könnyű acélból készült szerkezettel rendelkezik. A babakocsi légáteresztő anyagból készült fedéllel rendelkezik, amely könnyen mosható. A babakocsi gazdag kiegészítőit minden szülő értékelni fogja.

Forgalmazó: MALL
Sun Baby FIDI Etetőszék, Black

Sun Baby FIDI Etetőszék

56 990 Ft
Ingyen szállítás

Sun Baby FIDI etetőszék Szép és elegáns etetőszék, amiben minden gyermek úgy fogja magát érezni, mint a királyi székben. Tökéletesen van kialakítva tekintettel a legkisebbekre is, akiknek szükségük van a királyi székre a főétel és a sütemény között is.

Forgalmazó: MALL
Sun Baby Cubby Etetőszék, Beige

Sun Baby Cubby Etetőszék

34 490 Ft
Ingyen szállítás

Sun Baby CUBBY etetőszék Szép és elegáns etetőszék, amiben minden csemete úgy fogja magát érezni, mint a királyi székben. Tökéletesen van kialakítva tekintettel a legkisebbekre is, akiknek szükségük van a királyi székre a főétel és a sütemény között is.

Forgalmazó: MALL
-17%
Sun Baby Gyerek pihenőágy, Rózsaszán baba
4x

Sun Baby Pihenőszék

19 490 Ft
15 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az állítható háttámlájú Sun Baby pihenőszék tökéletes kényelmet biztosít. Zenével és gyengéd rezgésekkel nyugtatja a babát, miközben a puha leszerelhető játékok még szórakoztatóbbá teszik a pihenést. A 3 ponton rögzíthető öv még biztonságosabb használatról gondoskodik.

Forgalmazó: MALL
Sun Baby Kombinált babakocsi 3v1 Raf-pol QUEEN, classic black
1x

Sun Baby Kombinált babakocsi 3v1 Raf-pol QUEEN

136 990 Ft
Ingyen szállítás

A Raf-pol Queen kombinált babakocsi a Sun baby márkától három kombinációs, és kiváló minőségű könnyű acélból készült szerkezettel rendelkezik. A babakocsi légáteresztő anyagból készült fedéllel rendelkezik, amely könnyen mosható. A babakocsi gazdag kiegészítőit minden szülő értékelni fogja.

Forgalmazó: MALL
Sun Baby Játszószőnyeg, Pillangó
22x

Sun Baby Játszószőnyeg, Pillangó

13 490 Ft

Sun baby játszószőnyeg kiválóan alkalmas már újszülött kortól. Rendkívül puha anyagból készült, számos játék tartozik hozzá, amely szórakoztatja az egészen pici babákat is. Élénk, vidám színek, állatos motívumok vonzzák a babák tekintetét.

Forgalmazó: MALL
Sun Baby Óceános játszószőnyeg
39x

Sun Baby Óceános játszószőnyeg

12 490 Ft

Sun baby Játszószőnyeg kiválóan alkalmas már újszülött kortól. Rendkívül puha anyagból készült, az óceános motívumok és állatkák, a játékhídról lelógó plüssök, rágókák és műanyag csörgők lekötik és játékra inspirálják a gyermeket, a kistükör segítségével pedig megismerkedhet saját arcképével. A puha kiegészítő párnának köszönhetően a hason fekvés is gyakoroltatható, valamint erősíthetők a hát- és nyakizmok.

Forgalmazó: MALL
Sun Baby Zenélő körforgó mackókkal
1x

Sun Baby Zenélő körforgó mackókkal

6 490 Ft

Sun Baby Körforgó egy színes, mackós, zenélő és világító babajáték, mely megnyugtatja, leköti és elaltatja a babát. A színes, puha plüss figurák lefoglalják a gyermeket, a kellemes nyugtató dallamnak köszönhetően pedig lassan álomba szenderül. Emellett a játék fejleszti a gyermek látását és hallását, valamint szem- és kézkoordinációját is. Az univerzális kialakítású rögzítőrendszerrel könnyedén csatlakoztatható a legtöbb kiságyhoz.

Forgalmazó: MALL