Surf Sensitive mosógél 54 adag
2 590 Ft

Folyékony mosószer a Surf márkától, mely tökéletes érzékeny bőrre. Ez a dermatológiailag tesztelt termék kellemes magnólia és pünkösdirózsa illatot áraszt a ruhákból még a mosást követő** hosszú ideig**.

Surf Kókuszos mosógél 54 adag
2 590 Ft

Éld át a természet érintését és hagyd magad elcsábítani az egzotikus kókuszos illat és a Surf márkájú mosógél által. Az illóolajokat tartalmazó összetevőknek köszönhetően még a mosást követő hosszú idő elteltével is élvezheted a kellemes kókuszillatot.

Surf Color 2v1 Tropical Lily 42 ks
3 090 Ft 73,57 Ft/darab

Surf mosókapszula színes ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést, megőrzi a mosott ruhák színeinek intenzitását. Hosszantartó illattal gazdagítva, trópikus liliom és ylang ylag virággal, amely még sokáig elkísér a mosás után. – A csomag 42 mosási adagot tartalmaz.

Surf White 2v1 Orchid & Jasmine 42 drb
3 090 Ft 73,57 Ft/darab

Surf mosópor fehér ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden szennyeződést és megőrzi a mosott ruhák ragyogó fehérségét. Elvarázsol hosszantartó fehér orchidea és jázmin illata, amely mosás után hosszú ideig elkísér. – A csomag 40 mosási adagot tartalmaz.

Surf Color mosópor tropical 80 adag
3 290 Ft

A Surf Color tropical mosópor édes és érzéki liliom illata beillatozza ruháit, és hosszú ideig kitart a mosás után is. Színes ruhához való és akár 80 adag mosásra is elég.

Surf Mosógél White Orchidea, 4L (80 mosás)-25%
4 690 Ft 3 490 Ft

Akció

Surf Mosógél 80X4L, White, White Orchidea 4 literes kiszerelése 80 mosáshoz elegendő. Ideális választás a fehér ruhák mosásáházoz .Kellemes illatával ruháit is illatossá varázsolja.

Surf Hawiian Dream Colour&White mosópor 3,9 kg (60 mosás)
3 090 Ft

A precízen kiegyensúlyozott összetétel: egzotikus virágok, lédús trópusi gyümölcsök és mandarin teszi kellemesebbé a mindennapi mosást. A Surf Hawaiian Dream mosószer előnye, hogy egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is. 60 mosási adagot tartalmaz.

Surf White mosószer Orchid & Jasmine 60 mosáshoz
3 090 Ft

Mosószer a fényes fehér ruhákért Surf márka tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést. Meg fogsz lepődni a fehér, orchidea és jázmin tartós illatával, ami hosszú ideig mosás után elkísér. A csomag tartalmaz 60 tasakot.

Surf Black Midnight mosógél, 60 adag mosásra
3 090 Ft

A Surf Black Midnight mosógél sötét ruhákra 60 adag mosásra elég. Cellulóz tartalmú összetételének köszönhetően ruhái nem fakulnak ki olyan könnyen, és a fekete fekete marad néhány mosás után is.

Surf Color&White Hawaiian Dream 3 l 60 mosás
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A precízen kiegyensúlyozott összetétel: egzotikus virágok, lédús trópusi gyümölcsök és mandarin teszi kellemesebbé a mindennapi mosást. A Surf Hawaiian Dream mosószer előnye, hogy egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is. 60 mosási adagot tartalmaz.

Surf Color gel Tropical Lily & Ylang Ylang 2 x 4 l (160 mosás)
7 190 Ft 3595,00 Ft/darab

Színes ruhaneműd foltjaival játszva elbánik a Surf mosógél, amely egyúttal megőrzi a színes ruházat színeinek intenzitását. Ruhádnak hosszantartó trópikus liliom és ylang ylang virág illatot kölcsönöz, amely még sokáig elkísér a mosás után. – A csomag 2×80 mosási adagot tartalmaz.

Surf Duo kapszula colour + white Hawaiian 42 mosás
3 090 Ft 73,57 Ft/darab

mosógél kapszula illatossá teszi a ruhaneműdet a trópusi gyümölcsök, mandarin és az egzotikus virágok friss illatával hosszú ideig. Alkalmasak fehér és színes ruhák mosására is. Surf Duo kapszula colour + white Hawaiian 42 mosás 42 db kapszulát tartalmaz.

Surf Color prášek Tropical Lily & Ylang Ylang 4,2 kg (60 mosás)
3 090 Ft

Surf mosópor a ragyogó színes ruhákra tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést, és megőrzi a szín intenzitását. Trópusi liliom és Ylang Ylang két egzotikus virág gazdag illatkombinációja, amely illata még a mosás után sokáig el fog kísérni. A csomagolás tartalma 60 mosásra elegendő adag.

Surf Mosógél Apple Bloss - 54 adag
2 490 Ft

Újdonság

Univerzális mosógél fehér és színes ruhákhoz. A SURF Apple Bloss 54 mosógél dermatológiailag tesztelt, és friss alma- és pacsuli illattal illatosítja a ruhákat. Illóolajokat tartalmaz.

Surf White gel Orchid & Jasmine 3 l (60 mosás)
3 090 Ft

Kölcsönözz a ruháidnak hosszantartó fehér orchidea és jázmin illatot, amely kísérni fog, még sokáig a mosás után is. Mosógél a hófehér ruhákra a Surf márkától, amely tökéletesen eltávolítja a foltokat és a szennyeződéseket. A csomagolás tartalma 60 mosásra elegendő adag.

Surf Color&White Hawaiian Dream 2 l (40 mosás)
2 190 Ft

A precízen kiegyensúlyozott összetétel: egzotikus virágok, lédús trópusi gyümölcsök és mandarin teszi kellemesebbé a mindennapi mosást. A Surf Hawaiian Dream mosószer előnye, hogy egyaránt használható színes és fehér ruhákhoz is. 40 adagot tartalmaz.

Surf Color gel Tropical Lily & Ylang Ylang 2 l (40 mosás)
2 190 Ft

Surf mosógél a ragyogó színes ruhákra tökéletesen eltávolítja az összes foltot és szennyeződést, és megőrzi a szín intenzitását. Trópusi liliom és Ylang Ylang két egzotikus virág gazdag illatkombinációja, amely illata még a mosás után sokáig el fog kísérni. A csomagolás tartalma 40 mosásra elegendő adag.

Surf Color mosópor Iris & Spring rose 60 mosásra
3 090 Ft

Mosópor Surf a színes ruhaneműhöz tökéletesen eltávolítja a foltokat és a szennyeződéseket, miközben megőrzi a mosandó ruhanemű színintenzitását. Dúsított a hosszú élettartamú elbűvölő illatú édes íriszekkel, rózsákkal, amelyek hosszú ideig illatoznak. A csomag tartalmaz 60 tasakot.

Surf White gel Orchid & Jasmine 2 x 4 l (160 mosás)
7 190 Ft 3595,00 Ft/darab

Vigyél ruhatáradba friss hosszantartó fehér orchidea és jázmin illatot, amely elkísér hosszú időn át mosás után. Surf mosógél a ragyogóan fehér ruházathoz tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést ruháidból. – A csomag 2×80 mosási adagot tartalmaz.