SVOBODA Elektronikus cseh szó tanuló játék
2 690 Ft

Kiárusítás

SVOBODA Elektronikus cseh szótanuló játék egyszerűen, játékosan tanulja meg a gyermek cseh nyelven az állatok nevét. A kisebbeknek, akik még enm tudnak olvasni a szülők olvashatják fel a szavakat, így akár családi elfoglaltság is lehet. Az oktató játék óvódás és iskolás gyermekek számára ajánlott.

SVOBODA Elektronikus képösszekapcsoló játék
2 670 Ft

Svoboda elektronikus képösszekapcsoló játék segít fejleszteni gyermeke készségeit. Összesen 16 lapot, azokon számtalan képet tartalmaz. Gyermeke feladata, hogy a lapokon lévő képek között megtalálja a hasonlóságokat, logikai kapcsolatokat – a játék ezzel növeli tudását és logikus gondolkodását.

SVOBODA Szép Cseh nyelv! - elektronukis oktatójáték
2 490 Ft

SVOBODA Szép CSeh nyelv!- elektronikus oktató játék egyszerűen, játékosan tanulja a gyermek a cseh nyelvet. Óvódás és iskolás gyermekek számára. Alapvető nyevltani szabályokat és szavakat sajátíthat el a gyermek könnyedén. 16 lapon összesen 640 szavat tartalmaz. A lap alján találhatóak a válasz adási lehetőségek. A kisebbeknek, akik még enm tudnak olvasni a szülők olvashatják fel a szavakat, így akár családi elfoglaltság is lehet.

SVOBODA Voltík I. Elektronikus játék
8 490 Ft 5 790 Ft

Voltík I. egy egyedülálló elektronikus játék, amely elkalauzolja a kicsiket a digitális világba. Számtalan megoldásra váró feladat, logikai elemek kombinációja, kód, zár és egyéb rejtélyek várnak megoldásra.