Sylvanian Families

Paraméterek meghatározása
Skyshowtime ingyen
Sylvanian Families Fodrászszalon póniknak Sylvanian Families Családi autó, rózsaszín Van
Sylvanian Families Fodrászszalon póniknak

Egy gyönyörű fodrászszalon egy ragyogó pónilánnyal Sally-vel. Varázsolj Sally-nek oylan frizurát, amilyen csak eszedbe jut, ebben a szalonban a fantáziádnak nincs határa. Kombináld más Sylvanian Families készletekkel , például Póni hajjal egy fodrászszalonban vagy Ruhák és díszek cicás hercegnőknek a még nagyobb szórakozás érdekében.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Sylvanian Families Emeletes ház piros tetővel Sylvanian Families Családi autó, rózsaszín Van
Sylvanian Families Emeletes ház piros tetővel

Emeletes ház 3 lámpával, piros tetővel és színes falakkal. Csodás ház a Csokinyusziknak. A szobák 3 lámpát tartalmaznak, amelyek különállóan lehetnek be-, illetve kikapcsolva. A hát játszás érdekében 90 és 180 fokos szögben, valamint a két fok közti bármilyen szögben nyitva lehet. A második emelet helyiségei bal oldalt, valamint a tető jobb oldalt levehetőek.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Családi autó, rózsaszín Van Sylvanian Families Családi autó, rózsaszín Van
Sylvanian Families Családi autó, rózsaszín Van

Családi autó rózsaszín furgon tetőcsomagtartóval és akár nyolc Sylvanian családtag számára. A hátsó ajtót piknikasztallá alakíthatja, és az autóüléseket padként használhatja. A Family Pink Van mobil pékséggé is átalakítható a Starter Set – Bakery (5536, külön megvásárolható) kombinációval.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Panda és kerékpár - görkorcsolyakészlet Sylvanian Families Panda és kerékpár - görkorcsolyakészlet
Sylvanian Families Panda és kerékpár - görkorcsolyakészlet

Panda és kerékpáros-korcsolyázó készlet egy figurát és kiegészítőket tartalmaz a szabadban való játékhoz, egy Rosalina nevű panda lánnyal exkluzív ruhákban, kerékpárral és görkorcsolyával. Tedd fel a figura fejére a sisakot a biztonságos kerékpározáshoz vagy görkorcsolyához. Tedd a palackot a hátizsákba, tedd a panda hátára, és indulhat a kirándulás!

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Nappali TV-vel Sylvanian Families Panda és kerékpár - görkorcsolyakészlet
Sylvanian Families Nappali TV-vel

Ez a kényelmes készlet kanapét, fotelt, konferenciaasztalt, televízió asztalt és televíziót tartalmaz. A televízióban kicserélhetőek/kivehetőek a képek, így válthatod a televíziós csatornákat (összesen 6 háttér).

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Gyerekszoba bútorok Sylvanian Families Panda és kerékpár - görkorcsolyakészlet
Sylvanian Families Gyerekszoba bútorok

Gyerekszoba bútorok Sylvanian Families figurákhoz, amelyekkel berendezheted a kis Sylvanian Family gyerekszobát. A szettben két faragott hatású ágy található ágyneművel és két alvótárs-macival. Ezen kívül sokféle gyerekszobai kiegészítőt is találunk a szettben.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Sylvanian Families Baba vidámpark Sylvanian Families Franciaágy éjjeliszekrénnyel
Sylvanian Families Baba vidámpark

A bejárati kapun kívüli nagy erdő mellett fekszik a Magic World, azon belül pedig a Baby Amusement Park. Ameddig a szem ellát, vidám Baby figurákat láthatsz, akik élvezik az időt a Baby Vidámparkban. A kastély alakú Baby Fun Park része tartalmaz egy óriáskereket, egy viking hajót, egy játékautó-pályát és egy űrrakétát. A Baby Vidámpark hátsó részében akár 30 babafigura is elfér. Három babafigurát tartalmaz.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families "Chocolate" nyúl család Sylvanian Families Franciaágy éjjeliszekrénnyel
Sylvanian Families "Chocolate" nyúl család

A Chocolate nyuszi kollekció családját puha velúr borítja. A figurák forgatható fejjel rendelkeznek, és minden végtagjuk mozgatható. A gyűjtemény egy apából, egy anyából és egy testvérpárból áll.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Franciaágy éjjeliszekrénnyel Sylvanian Families Franciaágy éjjeliszekrénnyel
Sylvanian Families Franciaágy éjjeliszekrénnyel

Minden Sylvanian Families család hálószobájába tartozik egy franciaágy éjjeliszekrénnyel és lámpával. A 2934 készlet nem tartalmaz figurákat. Tökéletes kiegészítő a Sylvanian Families házakhoz. Gyerekeknek 4 éves kortól ajánlott.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Póni barátok a fodrászszalonban Sylvanian Families Póni barátok a fodrászszalonban
Sylvanian Families Póni barátok a fodrászszalonban

Állítsd be a pónilányok haját, és kombinálj össze különböző táskákat és kiegészítőket, hogy tetőtől talpig tökéletes legyen az outfit. A gesztenyebarna pónilány Vera szoknyát visel, míg Giselle nadrágot és felsőt. Kombináld a stílusos Pony Hair Salon szalonnal (külön megvásárolható) a még szórakoztatóbb és ötletes játék érdekében.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Szivárványos iskolabusz Sylvanian Families Póni barátok a fodrászszalonban
Sylvanian Families Szivárványos iskolabusz

A szivárványos kétemeletes iskolai autóbusz 12 gyerek kapacitású. A busz felső emeletén lévő székek egyszerűen lépcsőkké, csúszdává és hintává alakíthatóak. Ha az autóbusz alsó részéből is eltávolítod az üléseket, medencét hozhatsz létre.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Sylvanian Families Erdei Mókus család Sylvanian Families Póni barátok a fodrászszalonban
Sylvanian Families Erdei Mókus család

Erdei Mókus papa a legjobb asztalos a vidéken. Bútorait mindenki kedveli, hiszen szépek és praktikusak. Erdei Mókus mama a helyi Szépségbolt tulajdonosa, ahol minden hozzá betérő vendég vidám és gyönyörű lesz. Legjobb barátnője Csíkos Cica mama, akivel gyerekkoruk óta ismerik egymást. Erdei Mókus bátyó nagyon szeret fára mászni, a falu csaknem minden fájára felmászott már. Erdei Mókus hugi az egyik legkedvesebb kislány a környéken, a társaságában mindenki boldognak érzi magát.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Étkező szett Sylvanian Families City - divatos ruhák és kiegészítők készlete
Sylvanian Families Étkező szett

Teríts meg az egész Sylvanian családnak a nagy étkező asztalnál. Az étkező szett egy asztalt, 4 széket, gyerek széket és a konyhai eszközök tárolására szolgáló konyhapultot tartalmaz. Teáskészletet és a konyhaszerkénybe helyezhető kis méretű forrólevegős sütőt is tartalmaz.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families City - divatos ruhák és kiegészítők készlete Sylvanian Families City - divatos ruhák és kiegészítők készlete
Sylvanian Families City - divatos ruhák és kiegészítők készlete

Stephanie Marshmallow, Katherine és Christopher idősebb nővére, egy tehetséges tervező. Szeret pasztellszínekbe öltözni, és ruháit színes masnikkal és szalagokkal díszíteni. Ruhák és kiegészítők a ruhatartóban helyezhetők el. 

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Sylvanian Families Vidéki orvosi készlet Sylvanian Families City - divatos ruhák és kiegészítők készlete
Sylvanian Families Vidéki orvosi készlet

vidéki orvosi kezdő készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet az orvosos játékhoz, beleértve egy fehér köpenyes figurát, egy vizsgálógépet és egyéb orvosi eszközöket.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Sylvanian Families Pingvin család Sylvanian Families Családi piros utazó autó babakocsival és autósüléssel
Sylvanian Families Pingvin család

pingvin családot tartalmazó készlet, amelynek kerek alakja és aranyos jegyei népszerűvé tették őket más családok körében. Szerepel benne Ozzie apa, a pingvin, Zafír anya, Kippie baba és egy fagylaltos teherautó,+.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Panda család Sylvanian Families Családi piros utazó autó babakocsival és autósüléssel
Sylvanian Families Panda család

Daddy Walter Pookie egy szerető apa. Szívesen tölti az időt otthon a családjával. Walter imád sütni, és a süteményei legendásak Sylvania-szerte. Deborah Pookie mami mindig elfoglalt. Deborah szeret segíteni és új készségeket tanulni. A lánya Angela Pookie szereti a zenét és a táncot. Angela kedvenc hangszere a trombita, amelyen most tanulsz játszani. Fia Tyler Pookie nagy zenerajongó, akárcsak kishúga.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Családi piros utazó autó babakocsival és autósüléssel Sylvanian Families Családi piros utazó autó babakocsival és autósüléssel
Sylvanian Families Családi piros utazó autó babakocsival és autósüléssel

Családi piros utazó autó babakocsival és autósüléssel. A tető leeresztésével az autót kabrióvá alakíthatod. A kormány elhelyezhető a jobb vagy a bal oldalon. Rögzítheted az autósülést az autó hátsó ülésére. A babakocsi felépítése illeszkedik a csomagtérbe. Az italok az italtartóban tárolhatóak. Legfeljebb 5 figura, 2 felnőtt elöl és 3 baba figura ülhet az autóban.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Tavaszi villámajánlat
Sylvanian Families Alap ház piros tetővel, új Sylvanian Families Alap ház piros tetővel, új
Sylvanian Families Alap ház piros tetővel, új

A piros tetős ház tökéletes mindazoknak, akik újak a Sylvanian Families világában. Serkenti a gyermekek képzeletgazdag szerepjátékát.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Ebédlő asztal szett 2933 Sylvanian Families Alap ház piros tetővel, új
Sylvanian Families Ebédlő asztal szett 2933

Kész az ebéd! Az ebédlőasztal mellett elfér az egész család, hiszen 4 szék veszi körbe, és még a kicsinek is jut hely az etetőszékben. Az asztal körül kellemesen elfogyaszthatják ebédjüket az állatkák. A székek még akkor is jól jönnek a házban, ha vendégek jönnek. A játék kompatibilis a többi Sylvanian Families játékkal.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Mennyezeti lámpa a házba Sylvanian Families Alap ház piros tetővel, új
Sylvanian Families Mennyezeti lámpa a házba

A Sylvanian Families házban a mennyezeti lámpa feldobja a szobákat és kellemes hangulatot teremt. A mennyezeti lámpa különállóan működik, így bárhol használhatod, ahol csak akarod.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Bútor automata mosógép és porszívó 5445 Sylvanian Families Bútor automata mosógép és porszívó 5445
Sylvanian Families Bútor automata mosógép és porszívó 5445

Még a Sylvanian Families világában is szükséges a rend és a tisztaság fenntartása. Ez a készlet tökéletesen kiegészíti minden házat. A mosógép dobja forog és a víz mozog. A kézi porszívó eltávolítható a fő egységről, és külön is használható.

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Királyi hintó Sylvanian Families Bútor automata mosógép és porszívó 5445
Sylvanian Families Királyi hintó

Szett egy mesebeli királyi hintóval egy mozgásban lévő hercegnő számára. A kocsi oldalának kinyitásával teraszos szoba jön létre. A Baby Chocolate nyúlhercegnő (a figura a készlet része) pihenésére és kikapcsolódására itt mindent készen áll, amire szükséged lehet. Kanapé – nyugágy, fésülködőasztal varázstükörrel, fésűvel, koronával, varázspálca, papucs és ékszerdoboz. 

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL
Sylvanian Families Toilet szett Sylvanian Families Bútor automata mosógép és porszívó 5445
Sylvanian Families Toilet szett

Sylvania varázslatos erdeje mögött rejtőzik a kedves kis állatok faluja, ahol minden nap egy új kaland várja a látogatókat! Légy részese Te is a kedves és békés világnak, ahol rengeteg újdonsággal, kiegészítővel, bolttal, házikóval, családdal is találkozhatsz! Gyere hát velünk egy kis barangolásra a falu szívébe!

Átvehető akár: 2023.12.7

Partnerünktől: MALL