Sylvanian Families Csoki nyuszi család
7 490 Ft 6 650 Ft

Sylvanian Families végtelen tárháza, ahol figurák, kiegészítők, házak, járművek részletességgel kidolgozott játékok foglalnak helyet. Rengeteg családot, állatkát találsz, mindegyikhez találsz megfelelő lakást, ruhát, járművet. Építsd fel Te is a saját Sylvanian városod.

Sylvanian Families 3 sunny nyuszi családja
5 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sunny nyulak csodás családja. Anyuka, apuka és gyermek. A figurák puha bársonnyal bevont műanyagból készültek. A szemek fekete gyöngyökből készültek. Minden végtag mozgatható, a fej forgatható. A ruházat levehető és vissza is öltöztethető.

Sylvanian Families Sündisznó család
7 490 Ft 6 790 Ft

Sün papa a szabás-varrás nagymestere. Műhelyükből kerül ki Sylvania lakóinak szinte valamennyi ruhája. Sün mama főleg különleges, alkalmi ruhákat készít, vasárnaponként és az ünnepeken az ő ruháiban díszeleg Sylvania falu apraja nagyja. Sün bátyó nagyon szeretne a papájára hasonlítani, így mindent elkövet, hogy megtanulhassa a szabómesterséget. Ő szokta lemérni az anyagokat, és sokat segít a műhelyben. Sün hugi gyönyörű ruhákat tud tervezni. Amelyik különösen szépre sikerül, azt szülei el is készítik neki.

Sylvanian Families Erdei Mókus bébi
2 590 Ft

Sylvanian Families végtelen tárházzal rendelkezik, ahol figurák, kiegészítők, házak és járművek, nagy részletességgel kidolgozott játékok foglalnak helyet. Rengeteg családot és állatkát találsz, valamint mindegyikhez megfelelő lakást, ruhát és járművet is beszerezhetsz. Építsd fel Te is a saját Sylvanian városod. Ehhez nyújt most társat ez az aranyos Erdei Mókus bébi, amely kiegészítőivel már önmagában is kiváló szórakozást nyújt, de új tagja lehet a Mókus családnak, vagy bármely más Sylvanian Families játéknak.

Sylvanian Families Labrador kutyus család
8 090 Ft 7 350 Ft

Sylvanian Families végtelen tárházzal rendelkezik, ahol figurák, kiegészítők, házak és járművek, nagy részletességgel kidolgozott játékok foglalnak helyet. Rengeteg családot és állatkát találsz, valamint mindegyikhez megfelelő lakást, ruhát és járművet is beszerezhetsz. Építsd fel Te is a saját Sylvanian városod. A 4 tagú Labrador kutyus család kiváló szórakozást és szerepjáték-lehetőséget nyújt, így kiváló választás akár első játéknak is a Sylvalian Families világából.

Sylvanian Families Pudli család
7 490 Ft 6 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A város új lakói közé tartozik a Pudli család. Tagjai: Pudli mama, Pudli papa, Pudli bátyó és Pudli hugi. A Sylvanian Families játékok legújabb tagjai, minden egyes Sylvanian Families készlettel és családdal együtt használható! Sylvanian Families: Pudli család figurák mérete: 20 × 15 × 5,5 cm.

Sylvanian Families Marshmallow egérke családja
7 490 Ft 7 210 Ft

Négyrészes egércsalád szett, anya, apa, fia és lánya. Marshmallow egércsalád egy aranyos család, amelyet a füleikben lévő szirmok jellemeznek. Egy ételszerető apa, egy intelligens anya, egy csodálatos emlékezőképességgel rendelkező fiú, és egy lány, amely kiváló az aritmetikában egy csodálatos családot alkotnak.

Sylvanian Families Csoki 2 nyuszi barátnő elegáns ruhába 6001
6 190 Ft 5 790 Ft

A gyönyörű két darabos szett Csoki nyuszi anyukát és kislányt tartalmaz elegáns ruhában. A városba való útra felveszik a speciális szatén ruhájukat az arany brossal. A szép retikülök és kalapok a két figura számára a csomag tartalmát képezik.

Sylvanian Families Selyem cica család
7 490 Ft 6 790 Ft

A Sylvanian Families termékek tündéri kis állatcsaládok figurái és kiegészítői. Puhaborítású, mozgatható kezű-lábú (a legkisebb figuráknak nem mozgatható a kezük-lábuk) tüneményes állatkák, akik öltöztethetőek. Többféle kollekció kapható.

Sylvanian Families Alpaka család
8 090 Ft

A gyapjú Alpaka családnak négy tagja van: apa, anya, lánya és csecsemő. Minden családtag nagyon nyugodt és kényelmes. A gyapjú Alpaka Apuka tapasztalt a kötésben és szeret zenét hallgatni. A gyapjú Alpaka Anyuka kiváló az éneklésben és a szövés terén. A gyapjú Alpaka Lány nyugodt benyomást kelt, de gyorsak a lábai, szeret és gyönyörűen hímez. A gyapjú Alpaka Csecsemő mindig mosolyok és mászik körös körbe.

Sylvanian Families Vörös panda család
6 490 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sylvanian Families végtelen tárházzal rendelkezik, ahol figurák, kiegészítők, házak, járművek részletességgel kidolgozott játékok foglalnak helyet. Rengeteg családot, állatkát találsz, beleértve ezt a vörös panda családot is és mindegyikhez találsz megfelelő lakást, ruhát, járművet. Építsd fel Te is a saját Sylvanian városod.

Sylvanian Families Szerelmes nyuszik
5 960 Ft

A csodás szerelmes Nyuszik szerelmes sétákra lettek teremtve. Stella, Chocolate nyuszi idősebb testvére és a Fahéjas nyuszi időseb testvére csodás párt alkotnak. A szerelmespár képes kézen fogva sétálni. Mindkét nyuszi képes virágcsokrot tartani a kezében.

Sylvanian Families Csoki nyuszi sárga retiküllel 6002
3 690 Ft

Stella, a Csoki nyuszik családjának legidősebb lánya a városban dolgozik és szép ruhákat tervez. Tudja, hogy mindenki szereti a virágokat és a születésnapokat. Ezeket a motívumokat használja a terveiben, hogy minden ügyfele megtalálja a tökéletes ruháját.

Sylvanian Families Majom család
5 590 Ft

Sylvanian Families végtelen tárházzal rendelkezik, ahol figurák, kiegészítők, házak, járművek részletességgel kidolgozott játékok foglalnak helyet. Rengeteg családot, állatkát találsz, beleértve ezt a majom családot is és mindegyikhez találsz megfelelő lakást, ruhát, járművet. Építsd fel Te is a saját Sylvanian városod.

Sylvanian Families Oroszlán zongorista 6011
7 090 Ft 6 230 Ft

A nagy zongora koncertkészlet tartalmaz Lionela Liona zungoristát és zongorát. A Lionel zongoristának különleges keze van, hogy megérintse a billentyűzetet. Stílusos szmokingot visel, ami tökéletes a megjelenéséhez. Rendelkezésre áll a szék és a kották is.

Sylvanian Families Juhar macska
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Juhar macska idősebb testvér, kitűnik eleganciájával. Szeret csillogó és bájos kiegészítőket viselni. Ruhája tökéletes egy város sétára. A Juhar cica egy virágáruslány, kiválóan komponálja össze a virágokat, így színt visz a város életében. A Juhar macska idősebb testvér mindig boldog és mosolygós.

Sylvanian Families Csoki nyuszi nagyszülők
6 090 Ft 5 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Sylvanian Families világában rengeteg állat él egy fantázia erdőben. Ezek a kedves szereplők rengeteg lehetőséget biztosítanak a szerepjátékra, így fejlesztve a kreativitást, a képzelőerőt, a kommunikációt és a kézügyességet. A Csoki nyuszi nagyszülők a legidősebbek a faluban! Rengeteget tudnak mesélni a régi időkről, és legszívesebben kedvenc unokáikkal játszanak.

Sylvanian Families Fehér anya nyuszi játszik a kicsinyeivel
7 490 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nyuszi anyuka az ő kicsinyével és annak barátjával. Ez az aranyos játékkészlet fejleszti az egyéni kreativitást és a gyermekek képzelőerejét a különböző szerepek játszása közben. Minden Sylvanian család ugyanabban a faluban lakik, így a gyermekek számos történetet találhatnak ki a mindennapi életükről.

Sylvanian Families Chiffon kutyus család
7 490 Ft 6 790 Ft

Egy az erdő mélyén eldugott kis faluban élnek ezek a kutyusok, amit Sylvania néven ismerhetsz. A Sylvanian Families játékokhoz a Chiffon kutyus család kiváló kiegészítés lesz minden játékosnak, hiszen a figuraszettben egy teljes családot, szülőket és két gyermeket szerezhetnek be. Ismerd meg Te is alaposabban a Chiffon kutya család ot és egészítsd ki velük a már meglévő Sylvanian Families játékszettjeidet az igazán érdekes játékhoz!

Sylvanian Families Bébi szettek hordozható dobozban (zsákbamacska 1 db figurával)
2 490 Ft

Sylvanian Families Bébi szett hordozható dobozban tökéletes választás minden kisgyerek számára. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítõ gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. Szerezz be minél több részletet a családhoz és építs fel egy egész lakóparkot. A szett 1 db figurát tartalmaz!

Sylvanian Families Erdei Mókus család
8 690 Ft 7 900 Ft

Erdei Mókus papa a legjobb asztalos a vidéken. Bútorait mindenki kedveli, hiszen szépek és praktikusak. Erdei Mókus mama a helyi Szépségbolt tulajdonosa, ahol minden hozzá betérő vendég vidám és gyönyörű lesz. Legjobb barátnője Csíkos Cica mama, akivel gyerekkoruk óta ismerik egymást. Erdei Mókus bátyó nagyon szeret fára mászni, a falu csaknem minden fájára felmászott már. Erdei Mókus hugi az egyik legkedvesebb kislány a környéken, a társaságában mindenki boldognak érzi magát.

Sylvanian Families Iskolások, 2 figura
4 990 Ft 4 790 Ft

Sylvanian Families Iskolások, 2 figura : a nyuszi lány és erdei mókus iskolai egyenruhába bújt és felvették a hátizsákot, így már indulhatnak is a suliba! A Sylvanian Families figurákat 1985-ben Japánban alkották meg, és azonnal népszerű lett. Azóta már létrejött alakjukkal egy sor videójáték és mese – most beköltözhetnek hozzád is!

Sylvanian Families Sün ikrek 5218
3 690 Ft

Ismerkedj meg a sün ikrekkel, melyek bővítik a Sylvanian falu állatainak sorát. A gyerekek saját történetet találhatnak ki velük, így rengeteg szórakozásban lesz majd részük. A figurák ruhái levehetők és újra felölthetők. A figurák műanyagból készültek, amely puha bársonnyal van bevonva.

Sylvanian Families Baby Marshmallow egér kiegészítőkkel
2 290 Ft

Az aranyos Baby Marshmallow egeret a virágszirmok jellemzik. Ez a kisbaba nagyon kíváncsi, és kérdéseket tesz fel, és még a felnőttek is sokszor nem tudják a választ. Szereti kezdeni a „My Big Brother …“-t.

Sylvanian Families Baby perzsa cica kisággyal
2 390 Ft

Kislány cica a perzsa macskák családjából, szereti a hangszereket és mindenen játszani akar, amit csak maga körül lát. Szereti hívni a testvéreit énekelni és csengőkön játszani. Tölts el vidám pillanatokat a Sylvanian Families kicsi világában.

Sylvanian Families Baby sündisznó 3401
2 690 Ft

Ismerkedj meg a sündisznó család új növendékével, a kis sündisznóval, aki kibővíti az állatok sorát a Sylvanian faluban. A gyerekek saját történetet találhatnak ki vele, így rengeteg szórakozást élhetnek majd át. A szereplők ruhái levehetőek és újra felhúzhatóak. A szereplők műanyagból készültek, amely puha bársonnyal van bevonva.

Sylvanian Families Balerina barátnők
5 390 Ft 5 260 Ft

Sylvanian families ezúttal a balerinák világába varázsol el a két jó barátnő segítségével. Tartalmaz egy barna nyuszi és egy fehér perzsa cica figurát. Puha műanyagból készült velúr bevonattal. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.

Sylvanian Families Cellistka selymes cica 6010
4 390 Ft 4 090 Ft

A violonccelo koncertkészlet tartalmaz egy lány figurát a selymes cicák családjából, csellót és kiegészítőket. A lánynak a selymes cicák családjából különleges keze van, mely tartja a csellót és a húrokat, gyönyörű lila szatén ruhát visel szalagokkal és nyaklánccal, kották és asztalka a kottákra.

Sylvanian Families Chiffon kutyus bébi
2 490 Ft

Sylvania varázslatos erdeje mögött rejtőzik a kedves kis állatok faluja, ahol minden nap egy új kaland várja a látogatókat! Légy részese Te is a kedves és békés világnak, ahol rengeteg újdonsággal, kiegészítővel, bolttal, házikóval, családdal is találkozhatsz!

Sylvanian Families Hegedűművész csokoládé nyúl 6009
4 390 Ft 4 090 Ft

Hegedűs koncert készlet egy lány figurával a csokoládé nyuszi családból. A hegedűsnek különleges keze van, hogy tudja tartani a hegedűt és húrokat. Gyönyörű vörös szaténruhát visel, arany díszítéssel.

Sylvanian Families Macska család 5290
8 090 Ft 7 590 Ft

Az apuka a Macskák családjából mindenkivel szívesen megoszt minden információt a noteszéből. Az anyuka szívesen készít fagylaltot friss gyümölcsből és talál ki új recepteket. A kisfiú szeret olvasni és az utóbbi időben szívesen ír saját történeteket.

Sylvanian Families Marshmallow egérke
3 890 Ft

A Marshmallow egérke idősebb testvér, kitűnik eleganciájával. Szeret csillogó és bájos kiegészítőket viselni, ruhája tökéletesen megfelelő egy városi sétára. Az egér hölgy ismeri a trendeket – a régiségektől a modern művészetig semmi sem idegen számára. Különböző stílusokban tervez bútorokat.

Sylvanian Families Medvék a strandon 4870
9 290 Ft

Minden állatka szereti a tengert, hisz a strandon annyira szórakoztató! Elég homokvárat építeni, a medvepapa nyugágyán újságot olvas, a takaró pedig védi őket a széltől. A kismedve a homokban lustálkodik kedvenc játékaival körbevéve. A piknikpokrócon már ott hever a gyümölcs, pirítós, tányér, evőeszközök, a thermopalackban pedig frissítő jeges víz van. A nyugágy összecsukható. Fazekak, vödrök és lapátka, a labdával és az úszógumival együtt a táska mellett vannak.

Sylvanian Families Műkorcsolyázó figurák
5 390 Ft 5 190 Ft

Sylvanian Families bemutatja a korcsolyázó barátokat is. A szett tartalmaz egy nyuszi és egy cica figurát. Puha műanyagból készültek melyek velúr bevonatot tartalmaznak. A játékokat 3 éves kortól ajánljuk.

Sylvanian Families Nyuszi virágokkal
4 590 Ft 4 190 Ft

A nyuszi virágokkal idősebb testvér, eleganciával és csodás virágaival tűnik ki. A nyuszi hölgy szeret csillogós és csodás kiegészítőket viselni. Ruhája tökéletes egy város sétára. A virág a nyuszi kezébe helyezhető.

Sylvanian Families Selyem macska lila ruhában retiküllel 6003
3 890 Ft

A Selyem macskák családjának legidősebb lánya, Lulu sminkes. Smink termékekkel foglalkozó üzletben dolgozik az áruházban. Szerinte, ha szép sminket varázsol az ügyfeleinek, azok boldogan távoznak az üzletéből.

Sylvanian Families Strandoló nyulak
4 990 Ft

Sylvanian Families strandoló nyulai egyetlen egy meleg nyári napot sem szalasztanak el anélkül, hogy ne menjenek le a partra csobbanni egyet. Freya, a gondos nyúlanyó mindent bepakol a kosarába, hogy kisnyulának amire szüksége van a víz mellett, az kéznél legyen. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.

Sylvanian Families Sütidekoráló szett
4 390 Ft 4 190 Ft

Sylvanian Families Sütidekoráló szettben az uszkár kutya mamát találod, aki a helyi cukrászdában dolgozik. A tortákat és sütiket eperrel, csokival lehet feldíszíteni, a különböző édességeket formákba tudod tölteni, úgy könnyebb a vevőknek hazaszállítaniuk. A Pudli mamát is tartalmazza.

Sylvanian Families -Baby Marshmallow figura
2 590 Ft

Baby Marshmallow egérhihetetlenül aranyos babák. A fülben is szirmok jellemzik. Sylvanian háromszögek Mind a három babát tárolhatod a bölcsőben.

Sylvanian Families 3 virágos macska család
4 990 Ft

Virágos cicák csodás családja. Anyuka, apuka és gyermek. A figurák puha bársonnyal bevont műanyagból készültek. A szemek fekete gyöngyökből készültek. Minden végtag mozgatható, a fej forgatható. A ruházat levehető és vissza is öltöztethető.

Sylvanian Families Foltos cica család
7 490 Ft 6 930 Ft

Sylvanian Families végtelen tárházzal rendelkezik, ahol figurák, kiegészítők, házak és járművek, nagy részletességgel kidolgozott játékok foglalnak helyet. Rengeteg családot és állatkát találsz, valamint mindegyikhez megfelelő lakást, ruhát és járművet is beszerezhetsz. Építsd fel Te is a saját Sylvanian városod. A 4 tagú Foltos cica család kiváló szórakozást és szerepjáték-lehetőséget nyújt, így kiváló választás akár első játéknak is a Sylvalian Families világából.

Sylvanian Families Vidra család 2 gyerekkel
6 890 Ft 6 510 Ft

Anya, apa és két újszülött. Vidra papa szeret kirándulni a családjával. Vidra mama mindig mosolyog, gyakran megdicséri a többieket. A kislány Vidra szereti nézegetni a halakat. A kisfiú Vidra várja, hogy mit fog csinálni az anyukája. Akár azt is mondhatnánk, hogy el vagy kényeztetve, ugyanis folyton az anyukájával van.

Sylvanian Families Bicajozás anyával szett
5 540 Ft

A mosómedve kölyök nem akar otthon maradni egyedül, ezért inkább ő is biciklire pattan anyukájával együtt, hogy így közösen induljanak el beszerezni a kenyeret a boltból. A Sylvanian Families mókás karakterein kívül a szett része a kiegészítő elemek is, így a gyerekek igazi szerepjátékba kezdhetnek, ami fejleszti személyiségüket. Ismerd meg a Sylvanian Families bájos állatait!

Sylvanian Families Bébi szettek hordozható dobozban (zsákbamacska 1db figurával)
2 590 Ft

Sylvanian Families bébi szettek 1db állatkát (egy mókust vagy egy macit és vagy egy pandamacit) tartalmaz, melyhez egy-egy különféle kiegészítő is tartozik. A rendkívüli kidolgozottsággal készült játékkiegészítő gyermeke további készleteihez remek választás, emellett már korán megtanítja gyermekét a szerepjáték örömére. A játék használata 3 éves kortól ajánlott. A szett 1 db figurát tartalmaz!

Sylvanian Families 3 elefántból álló család
4 890 Ft

Mitchell Ellwoods papa szeret aludni. Ezen kívül epret is szeret termeszteni, és szereti az eprekről való mindennapi gondoskodást és öntözést. Mitchell Ellwoods mama mindig éhes és nagyon aktív. Szeret edzeni, és edzés után mindig nagyon éhes. Hilton Ellwoods gyerek mindig azt mondja: „Próbáld ki és ismerd meg“. Hilton nagyon aktív gyermek és szeret játszani a játékokkal.