Syoss 250 ml-es (Sculpting Gel) a férfiaknak a Power 5-ös (Sculpting Gel)
1 190 Ft

A férfiak hajzseléje A Power Hold egy hajformázó termék, amely erős megkötéssel rendelkezik. A gél erősítő szerkezetet hoz létre a hajon, 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és a rugalmasság között. Ez egyszerűen önthető, gyorsan szárad, nem tapad és könnyű mosni.


Syoss Balzsam finom és egyenes szálú hajra Volume (Conditioner) 500 ml
1 190 Ft

Balzsam finom és ernyedt haj Volume célja a könnyebb fésülés finom és ernyedt haj, amely hozzáteszi, szellős térfogat terhelés nélkül (kombinálva Syoss Volume sampon ). Erõsíti a hajat stressz nélkül, és különösen finomítja a hajszálat a jobb törékennyé.


Syoss Balzsam gyenge és törékeny hajra Ceramide Complex (Conditioner) 500 ml
1 190 Ft

A gyengébb és törékeny hajhoz Ceramide Complex a Ceramide Complex simábbítja a hajszálakat a jobb törékenység érdekében. Intenzíven erősíti a hajat akár 10-szer erősebb hajhoz (szemben a kezeletlen hajjal). Behatol a haj mélységébe és regenerálja a hajszálakat a sejtekben, minden rétegben a végekre.


Syoss Erősítése hajlakk Ceramide Complex 5 ( Hair spray) 300 ml
1 190 Ft

A Ceramide Complex 5 megerősíti a fodros szerkezetet a hajára, 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és rugalmasság között. A fodrászok fejlesztették és tesztelték, ezáltal védve a hajat a légköri nedvességtől és az UV sugárzástól.


Syoss Férfi (Shampoo) a normál és zsíros hajhoz 500 ml
1 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi sampon a normál és zsíros haj tisztításához és frissítéséhez hűsítő mentollal frissíti a fejbőrt a piszok, zsírok és maradványok eltávolítására a styling termékekből. Gyönyörű hajhoz, mint egy szalon minden nap. .


Syoss Frizúra javító spray Keratin 4 (Heat Spray) 200 ml
1 190 Ft

Keratin 4 Hair Checker tökéletes és elegáns frizurát kínál Önnek egy hőaktivált formula segítségével. Hajszálas folyékony keratin komponensekkel hajszálvédő fodrászszalonokkal fejlesztették ki minden nap. Védi a szálat a hőtől szivacsos vasalóval, vasalással vagy akár 230 ° C-on is.


Syoss Haj sampon, korpásodás elleni (Shampoo) 500 ml
1 180 Ft

A korpásodás elleni sampon eltávolítja a korpát az első használatból. Hatékonyan tisztítja és törődik hajszálakkal, frissíti a hajat és a fejbőrt. Ez megakadályozza a fejbőr viszketését és feszességét is.


Syoss Hajlakk Fiber Flex 4 (Flexible Volume Hair spray) 300 ml
1 190 Ft

A Hair Loss Fiber Flex 4 flexibilis frizura ellenőrzést biztosít 48 órán keresztül, erősen rögzítve az egyes hajszálak között. A legfinomabb spray Syoss olyan természetes érzést ragasztott haj. Gyorsan szárad, könnyen küzd, és nem hagy maradékot. Kifejlesztett tesztelt fodrászokkal.


Syoss Hajlakk Full Hair 5 ( Hair spray) 300 ml
1 190 Ft

Full Hair 5 et a fodrászok fejlesztették és tesztelték. A hajra erősítő szerkezetet hoz létre, amely 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és a rugalmasság között.


Syoss Hajlakk Salon Plex 4 ( Hair spray) 300 ml
1 190 Ft

A Hair Loss Salon Plex 4 a hajformázását a száraz haj érzéke nélkül adja. Ez 75% -kal kevesebb hajszálat és sima frizura lesz. Kipróbált fodrászokkal fejlesztették ki, könnyen fésültek, nem ragadtak és nem hagytak maradékot. .


Syoss Hajlakk Shine & Hold 4 ( Hair spray) 300 ml
1 190 Ft

A Shine & Hold 4 hajkrém ráncoló szerkezetet hoz létre a haján, 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és rugalmasság között. Kipróbált fodrászokkal fejlesztették ki, könnyen fésültek és védik a hajat az UV sugaraktól. Vlasy tapad, és káprázatos, ragyogó fényt nyújt. .


Syoss Hajmennyiség Volume (Whip) 100 ml
1 190 Ft

Krém haj Volume kész származó hajformázó márka Syoss, amely biztosítja a haj mérsékelt fokú fixálás és közepes fényét. A haját egy kényelmetlen termékhez ajánljuk, amely a hajhoz illő mennyiséget biztosít és tökéletesen rögzíti. .


Syoss Power férfi sampon (Shampoo) 500 ml
1 190 Ft

A férfi Power Shampoo a normál hajra lett kifejlesztve, amely erősíti és megújítja a testet. Nagyon hatékony formula frissíti mind a hajat, mind a fejbőrt. Gyönyörű hajhoz, mint egy szalon minden nap.


Syoss Sampon a finom és lágy haj Volume (Shampoo) 500 ml
1 190 Ft

Sampon finom és ernyedt haj Volume biztosítják a haj maximális hangerő akár 48 órán keresztül! Gyönyörű hajhoz, mint egy szalon. Ezenkívül a haj nem terheli és nem tartalmaz szilikonokat. Maxi hajhosszabbítás a szőrzet eltávolításával érhető el.


Syoss Sampon gyenge és törékeny hajra Ceramide Complex (Shampoo) 500 ml
1 190 Ft

Sampon gyenge és törékeny haj Ceramide Complex intenzíven erősíti a hajat, akár 10-szer vastagabb haj (kombinálva Syoss Ceramid balzsam). Behatol a haj mélységébe és regenerálja a hajszálakat a sejtekben, minden rétegben a végekre. Ezenkívül jelentősen csökkenti a haj törékenységét.


Syoss Sampon nagyon sérült Renew 7 (Shampoo) 500 ml
1 190 Ft

Sampon nagyon sérült hajra A Renew 7 regenerálja a haj károsodásának 7 jeleit. Csökkenti a hajszilárdságot, összezúzza a szétszórt végeket, a durva, makacs és tompa hajakat átalakítja az ellenállhatatlan, rugalmas hajjal, egészséges, egészséges fényűvé téve.


Syoss Sampon vékonyszálú és töredező hajra Keratin (Shampoo) 500 ml
1 190 Ft

Sampon a halvány és könnyű hajra A Keratin tölti a haj szerkezetét a puha haja érzésére, akárcsak a szalonban minden mosásnál. Segít megakadályozni a hajszálakat a fésülés és a formázás következtében, és a hajszálakat legfeljebb 100% -os fényes fényre simítja.


Syoss Styling (Gum) 100 ml
1 190 Ft

Styling hajkiegyenesítő nem feszesíti meg a haját, nem hagy haját a haján, és a hajad természetes fényt és lágyságot ad. Kényeztesse magát ezzel a pasztát a haj a márka Syoss.


Syoss Styling Matt Fiber (Paste) 100 ml
1 180 Ft

A Matt Fiber Hair Styling matt erősen rögzíti a hajat, és közepes-matt hatású. Nem zavarja a hajad, nem hagy nyomát, és természetes hajat tesz a hajába. Vigyázz a szalonodra!.


Syoss Styling Texture (Clay) 100 ml
1 190 Ft

Mattosító stílus haj agyag Texture márka Syoss formázó-termék, amely a haj nagyfokú rögzítés és a magas matt hatást. Ha a haját a legjobb gondossággal kívánja átadni, akkor menjen erre a termékre. .