Syoss Erősítő hajlakk Ceramide Complex 5 ( Hair spray) 300 ml
1 350 Ft 1 260 Ft

A Ceramide Complex 5 megerősíti a fodros szerkezetet a hajára, 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és rugalmasság között. A fodrászok fejlesztették és tesztelték, ezáltal védve a hajat a légköri nedvességtől és az UV sugárzástól.

Syoss Hajlakk Full Hair 5 ( Hair spray) 300 ml
1 390 Ft 1 300 Ft

Full Hair 5 et a fodrászok fejlesztették és tesztelték. A hajra erősítő szerkezetet hoz létre, amely 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és a rugalmasság között.

Syoss Hajlakk Shine & Hold 4 ( Hair spray) 300 ml
1 300 Ft

A Shine & Hold 4 hajkrém ráncoló szerkezetet hoz létre a haján, 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és rugalmasság között. Kipróbált fodrászokkal fejlesztették ki, könnyen fésültek és védik a hajat az UV sugaraktól. Vlasy tapad, és káprázatos, ragyogó fényt nyújt. .

Syoss sampon NŐK 500ml Szilikonmentes javítás
1 361 Ft 1 124 Ft

SYOSS Silicon Free Repair – sampon szilikon és paraffin nélkül. Hozzáteszi a szükséges fényt, mély regenerálódást és rugalmasságot. Alkalmas normál és sérült hajra. Intenzíven regenerálja a hajat stressz nélkül, és teljesebb volumenet ad. A SYOSS termékeket professzionális fodrászokkal együttműködv

Syoss Sampon vékonyszálú és töredező hajra Keratin (Shampoo) 500 ml
1 210 Ft

Sampon a halvány és könnyű hajra A Keratin tölti a haj szerkezetét a puha haja érzésére, akárcsak a szalonban minden mosásnál. Segít megakadályozni a hajszálakat a fésülés és a formázás következtében, és a hajszálakat legfeljebb 100% -os fényes fényre simítja.

Syoss sampon WOMEN 500ml tisztaság és ápolás
1 361 Ft 1 124 Ft

SYOSS Purify & Care – sampon zsíros gyökerekhez és száraz végekhez. Hozzáad fényét és eltávolítja a felesleges zsírt feszültség nélkül. Gondoskodik a gyökerektől a végéig. A Balance IQ technológia ihlette. Térfogata 500 ml. A SYOSS termékeket professzionális fodrászokkal együttműködve fejlesztették

Syoss Hajfesték,
1 890 Ft 1 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Syoss hajfesték új dimenziót és ragyogást kölcsönöz a hajnak. A SalonPlex technológia helyreállítja a sérült hajat és belülről regenerálja a hajszálakat. A keratin formula a hajszálakat sima és megerősített felületűvé varázsolja. A jobb hajminőség és a törékenység csökkentése érdekében.

Syoss sampon 500ml CURL ME
1 200 Ft 992 Ft

SYOSS Curls & Waves 500 ml – speciális sampon a természetes hullámos és göndör hajhoz. Hihetetlen és tartós megjelenést, valamint a szükséges hidratációt biztosít szárítás nélkül. A SYOSS termékeket professzionális fodrászokkal együttműködve fejlesztették ki.

Syoss sampon 500ml KERATIN
1 200 Ft 992 Ft

SYOSS Keratin 500 ml – sampon, amely kitölti a haj felépítését keratinnal a puha haj érzéséhez és a haj sejt belső felépítésének 100% -os regenerálódásához. 100% -os rugalmasságot ad a hajnak minden mosás után. Finomítja a hajszálat a fénylő fény érdekében.

Syoss MEN 500ml sampon, tiszta és hűvös
1 361 Ft 1 124 Ft

SYOSS Men Clean & Cool 500 ml – sampon normál és zsíros hajhoz. Kifejezetten férfiak számára készült. Erősíti a hajat és növeli a hangerőt, mint egy szalonban. Olyan recepttel rendelkezik, amely frissíti a hajat és nem irritálja a fejbőrt. A SYOSS termékeket professzionális fodrászokkal együttműköd

Syoss Power férfi sampon (Shampoo) 500 ml
1 600 Ft 1 260 Ft

A férfi Power Shampoo a normál hajra lett kifejlesztve, amely erősíti és megújítja a testet. Nagyon hatékony formula frissíti mind a hajat, mind a fejbőrt. Gyönyörű hajhoz, mint egy szalon minden nap.

Syoss sampon 500ml SZÍNŰ
1 200 Ft 992 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SYOSS Colorist 500 ml – sampon a festék ragyogásának megóvására a kimosódástól és az elhalványulástól, akár 10 hétig akár 90% -os intenzitással. Zárja be a hajszín színező pigmentjeit és megőrzi a színmélységet az intenzíven fénylő fénye miatt. Kettős fényű és élénk visszaverődés érdekében.

Syoss Sampon a finom és lágy haj Volume (Shampoo) 500 ml
1 310 Ft 1 200 Ft

Sampon finom és ernyedt haj Volume biztosítják a haj maximális hangerő akár 48 órán keresztül! Gyönyörű hajhoz, mint egy szalon. Ezenkívül a haj nem terheli és nem tartalmaz szilikonokat. Maxi hajhosszabbítás a szőrzet eltávolításával érhető el.

Syoss 250 ml-es (Sculpting Gel) a férfiaknak a Power 5-ös (Sculpting Gel)
1 300 Ft

A férfiak hajzseléje A Power Hold egy hajformázó termék, amely erős megkötéssel rendelkezik. A gél erősítő szerkezetet hoz létre a hajon, 48 órás rögzítést és tökéletes egyensúlyt biztosít a rögzítés és a rugalmasság között. Ez egyszerűen önthető, gyorsan szárad, nem tapad és könnyű mosni.

Syoss balzsam 500ml Ceramide Complex
1 006 Ft 831 Ft

SYOSS Ceramide Complex – kondicionáló a gyenge, törékeny és sérült hajra. Intenzíven regenerálja a hajat a gyökerektől a végéig és megújítja a hajrostot. Megkönnyíti a napi fésülést és csökkenti a haj törését. Akár 10× több energiát nyújt. Térfogata 500 ml. A SYOSS termékeket professzionális fodrás

Syoss balzsam 500ml mennyiség
1 006 Ft 831 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SYOSS Volume – kondicionáló vékony hajra, mennyiség nélkül. Sima a hajszálak a könnyebb fésülés érdekében. Erősíti a hajat és rendkívül könnyű mennyiséget biztosít feszítés nélkül. Az Lift & Collagen technológiával push-up hatást biztosít a haj számára. Térfogata 500 ml. A SYOSS termékeket professz

Syoss balzsam 500ml tiszta mennyiség
1 006 Ft 831 Ft

SYOSS Pure Volume – kondicionáló finom hajra, mennyiség nélkül. A Pure Council megkapta az ökocímkét és az ECARF megjelölést. Szilikonoktól, műfestékektől és ásványolajoktól mentes. Sima a hajszálak a könnyebb fésülés érdekében. Erősíti a hajat, növeli a rugalmasságot és az ultra könnyű mennyiséget

Syoss Balzsam gyenge és könnyen töredező hajra Keratin (Conditioner) 500 ml
1 390 Ft 1 300 Ft

A balzsam a halvány és könnyen szétfeszíthető hajhoz A Keratin simítja a hajszálat a jobb törékennyé. Kiegészíti az esszenciális szőrszálakat a hajszál szerkezetének 100% -os regenerációjához, és segít megelőzni a hajhullást a fésülés és a formázás következtében.

Syoss Férfi (Shampoo) a normál és zsíros hajhoz 500 ml
1 390 Ft 1 300 Ft

Férfi sampon a normál és zsíros haj tisztításához és frissítéséhez hűsítő mentollal frissíti a fejbőrt a piszok, zsírok és maradványok eltávolítására a styling termékekből. Gyönyörű hajhoz, mint egy szalon minden nap.

Syoss Frizúra javító spray Keratin 4 (Heat Spray) 200 ml
1 300 Ft

Keratin 4 Hair Checker tökéletes és elegáns frizurát kínál Önnek egy hőaktivált formula segítségével. Hajszálas folyékony keratin komponensekkel hajszálvédő fodrászszalonokkal fejlesztették ki minden nap. Védi a szálat a hőtől szivacsos vasalóval, vasalással vagy akár 230 ° C-on is.

Syoss Hajlakk Fiber Flex 4 (Flexible Volume Hair spray) 300 ml
1 390 Ft 1 260 Ft

A Hair Loss Fiber Flex 4 flexibilis frizura ellenőrzést biztosít 48 órán keresztül, erősen rögzítve az egyes hajszálak között. A legfinomabb spray Syoss olyan természetes érzést ragasztott haj. Gyorsan szárad, könnyen küzd, és nem hagy maradékot. Kifejlesztett tesztelt fodrászokkal.

Syoss Hajzselé Thicker Hair (Mousse) 250 ml
1 450 Ft 1 300 Ft

A Thicker Hair hajzselé a Syoss márkától egy termék amely dúsabb hajkoronát eredményez. Extra erős rögzítés akár 48 órán keresztül. Felemeli a hajat a gyökerektől. Nem terheli el a hajat, és nem tapasztja össze.

Syoss Max Hold Gél (High ShineExtra Strong Hold) hajzselé 250 ml
1 300 Ft

A Max Hold Gel hajzselé egy könnyen formázható styling termék, amely tökéletes egyensúlyt nyújt a tartás és a rugalmasság között. Fodrászok fejlesztették ki és tesztelték le – akár 48 órán keresztül szuper erős tartás. Könnyen lemosható és nem hagy foltokat.

Syoss sampon 500ml JAVÍTÁS
1 200 Ft 992 Ft

SYOSS Repair Therapy 500 ml – sampon a száraz és sérült hajra, segíti a hajszálak kitöltését és regenerálja a korábbi periódusok korábbi sérüléseit. Helyreállítja és erősíti a hajat, és akár 90% -os törést biztosít. Növeli az ellenálló képességet és segít a jövőbeni károk elleni küzdelemben.

Syoss sampon 500ml SHINE
1 200 Ft 992 Ft

SYOSS Shine 500 ml – sampon normál és matt hajra, fény nélkül, ragyogó fényt ad és simítja. Finoman mosja a törékeny hajot, fényesség nélkül, simítja a haj szerkezetét és fénylő fényt ad.

Syoss sampon MEN 500ml Power
1 361 Ft 1 124 Ft

SYOSS Men Power 500 ml – sampon normál hajra. Kifejezetten férfiak számára készült. Ez növeli az erőt és a hangerőt, mint egy szalonban. Olyan recepttel rendelkezik, amely frissíti a hajat és nem irritálja a fejbőrt. A SYOSS termékeket professzionális fodrászokkal együttműködve fejlesztették ki.

Syoss Sampon nagyon sérült Renew 7 (Shampoo) 500 ml
1 390 Ft 1 260 Ft

Sampon nagyon sérült hajra A Renew 7 regenerálja a haj károsodásának 7 jeleit. Csökkenti a hajszilárdságot, összezúzza a szétszórt végeket, a durva, makacs és tompa hajakat átalakítja az ellenállhatatlan, rugalmas hajjal, egészséges, egészséges fényűvé téve.

Syoss sampon NŐK 500ml Ceramid
1 361 Ft 1 124 Ft

SYOSS Ceramid Complex – sampon mindennapi használatra. Alkalmas gyenge, törékeny és sérült hajra. Intenzíven regenerálja a hajat a gyökerektől a végéig és megújítja a hajrostot. Akár 10× több energiát nyújt. Térfogata 500 ml. A SYOSS termékeket professzionális fodrászokkal együttműködve fejlesztett

Syoss sampon WOMEN 500ml javítás
1 361 Ft 1 124 Ft

SYOSS Repair – sampon mindennapi használatra. Száraz és sérült hajra alkalmas. Nagyfényű és tartós. Intenzív módon kezeli a sérült hajot a gyökerektől a végéig, és csökkenti a törékenységet. Ez a recept a MICRO-REPAIR-PEPTIDES technológiával rendelkezik, amely minden hajrostot megerősít és javít. T