Tabaibaloe testtej Aloe Vera-val 250 ml
1 450 Ft

A Kanári-szigetektől származó természetes kozmetikumok Aloe Vera Tabaibaloe testtejével lágy és hidratált bőr puhító és ápoló összetevőinek kombinációjából készülnek.

Tabaibaloe Make-up eltávolító és hidratáló törlőkendők Aloe Vera-val, 25 db
1 310 Ft

Nedves és tisztító törlőkendők Aloe Vera-val és E-vitaminnal. A Tabaibaiole hidratáló és tisztító törlőkendők az Aloe Vera és az E-vitamin tartalmának köszönhetően óvatosan megtisztítják az arcot. Hatékonyan eltávolítja a smink és szennyeződések az arcról. Szerkezetüknek köszönhetően nem hagynak

Tabaibaloe hidratáló gél Aloe Vera-val, 300 ml
3 030 Ft

A Kanári-szigetektől származó Aloe Vera természetes kozmetikumok 100% -ban természetes kozmetikumok normál, száraz, nagyon száraz, elhanyagolt vagy öregedő bőrre. Ideális napozáshoz, szabadtéri sportokhoz, szőrtelenítéshez és borotválkozáshoz.

Tabaibaloe hidratáló gél 100% Aloe Vera, 150 ml
3 220 Ft

Természetes kozmetikumok a Kanári-szigetektől, Aloe Vera 100% Aloe Vera géllel. Tulajdonságok: hidratálja, védi és regenerálja a bőrt, megnyugtatja a cserzett bőrt, megnyugtatja a rovarok harapását és égését.

Tabaibaloe tápláló arckrém csigakivonattal és Aloe Vera-val, 100 ml
3 550 Ft

A Kanári-szigetektől származó természetes kozmetikumok Aloe Vera-val és csigakivonattal. A termék csigakivonatot és Aloe Vera-t tartalmaz. A bőrre gyakorolt hatás: hidratálja, regenerálja, csökkenti és lelassítja a ráncok kialakulását, javítja a bőr rugalmasságát és feszíti azt.

Tabaibaloe test- és arckrém Aloe Vera-val, 300 ml
1 350 Ft

Aloe Vera tartalommal rendelkező Kanári-szigeteki természetes kozmetikumok Az Aloe Vera tartalomnak köszönhetően hidratálja és megnyugtatja a bőrt, megelőzve a kiszáradást. Használat után selymes és puha bőr marad.

Tabaibaloe tusfürdő Aloe Vera-val, 250 ml
1 450 Ft

A Kanári-szigetektől származó természetes kozmetikumok Aloe Vera Tabaibaloe tusfürdővel az Aloe Vera tartalomnak köszönhetően bársonyossá teszik a bőrt, és a mindennapi higiéniához tervezték. Minden bőrtípusra.