Taf Toys Autós zenei asztal
10 590 Ft 8 670 Ft

Taf Toys autóba alkalmas játékpult, mely zenél és világít. Lefoglalja gyermekedet az autóval való utazások során, nyugalmat biztosít számodra vezetés közben, míg gyermekednek örömet szerez és fejleszti finommotoros készségeit a játék stimulációjának köszönhetően. Szerezz örömet gyermekednek és élvezd a nyugodt utazást!

Taf Toys Zenélő játékhíd

Taf Toys Zenélő játékhíd

Értékelés: 4,8
10 490 Ft 9 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Taf Toys Zenélő játékhíd könnyen felszerelhető a babakocsira vagy babahordozóra, de ez csak egyik számos előnye közül. A zene és a villogó csillagok fényjátéka már a gyengéd érintésre is aktiválódnak, így javítja a babák motorikus képességeit. Nem beszélve jótékony hatásáról, melyet gyermeke gondolkodásának serkentésében fejt ki azzal, hogy megtanítja neki az ok-okozati összeföggéseket.

Taf Toys Sea játszószőnyeg

Taf Toys Sea játszószőnyeg

Értékelés: 4,5
25 490 Ft

A Taf toys Sea játszószőnyeg tágas kialakításának és puha anyagának köszönhetően kedvelt helye lehet babádnak. Vidám mintái valamint a játékhíd felkelti babád érdeklődését valamint fejleszti készségeit.

Taf Toys Körhinta babakocsira Holdacska
5 590 Ft

A babakocsira alkalmas körhinta szórakozást biztosít gyermekednek az utazások során. A felfüggeszthető játékokkalvaló játszás nem csak szórakoztatni fogja, hanem támogatja a a motorikus képességek fejlődését.

Taf Toys Marco Körforgó majommal
22 290 Ft 20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Marco Körforgó majommal forog, világít és 8 klasszikus dallamot kínál. Elalvás előtt megnyugtatja a kisgyermeket és környezetének megismerésére ösztönzi őt. A kiságyak többségéhez illik. Gyermekek számára születésüktől fogvaalkalmas.

Taf Toys Taf Toys kiságyforgó Kert
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Csodálatos, zenélő kiságyforgó amely kombinálja a mozgást a klasszikus melódiákkal, így segíti az érzékszervek fejlődését. A gyermek figyelmét felkeltik a forgó játékok. A legtöbb kiságyra felszerelhető

Taf Toys All In 1 Car Autós Játék
12 450 Ft 12 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Taf Toys All In 1 Car Autós Játék az autó menetiránynak háttal utazó babák részére különleges bababiztonsági autós játék. A szülők a visszapillantó tükörből figyelhetik, és a baba vezetés közben remekül elszórakoztatja magát, nem fog unatkozni az utazáson. Lábbal mozgatható, 3 lógó figurával, babatükörrel rendelkezik. Könnyen rögzíthető az első ülés fejtámlájára.

Taf Toys Babakocsira alkalmas spirál, Kert
6 551 Ft 6 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kert babakocsira alkalmas spirál csörgős játékokkal és rágókával ellátott, könnyen rögzíthető a babakocsi vagy az autósülés fogantyújára. Utazz bárhová és bármivel, gyermekednek gondoskodva lesz a szórakozásáról, és ami még fontosabb, ez a szórakoztató játék serkenti a gyermek érzékeinek és motoros képességeinek fejlődését.

Taf Toys Északi sarok 4 évszak - játszó takaró-31%
13 090 Ft 8 990 Ft

Akció

Kellemes játszó zugot tudsz kialakítani a takaró széleinek felemelésével és összecsatolásával. 3 hónapos kor feletti kisbabáknak egy remek 96×96 cm teret tudsz kialakítani a takaró széleinek széttárásával. A takaró tartozéka két lecsatolható játék- egy pingvines csörgő és egy kis játéktükör. A Taf Toys a gyerekek érzéki intelligencia fejlesztésére vannak tervezve, amely elhagyhatatlan a z egészséges karakter és önbizalomkialakulására .

Taf Toys Füles kutyus

Taf Toys Füles kutyus

Értékelés: 5
5 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felakasztható Füles kutyus játék a TafToystól, ami ideális az ágyban, babakocsiban, autósülésben való használathoz. Cseng, ropog és sok más érdekes játékkal rendelkezik a vidám játékhoz és megfigyeléshez.

Taf Toys Holdas pihenő játékhíddal
7 590 Ft

játékhidat kocsira **vagy **autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során.

csörgők a lekötik a gyermeked figyelmét.

A játékhidat a rugalmas műanyag csatoknak köszönhetően nagyobb babakocsihoz vagy autósüléshez is csatlakoztathatod.

Segítik a gyermekek érzékeinek és **motorikus **készségeinek fejlődését.

születéstől fogva alkalmas.

Taf Toys Játék takaró trapéz alakú-35%
18 690 Ft 12 090 Ft

Akció

A változatos puha játék takaró alkalmas gyerekeknek születés után közvetlenül. Az eredeti cserélhető játékok vonzzák a gyermekek figyelmét és szórakoztató órákat biztosítanak a gyerekeknek. A baba szeretni fogja!

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval sok különböző tevékenységre motivál a felfedezés és a megfigyelés terén. A gyermekek fejlődésének különböző életkori szakaszaira tervezték születéstől kezdve. Fejleszti az érzékeket és a motorikus funkciókat.

Taf Toys Játszószőnyeg és pihenő zenével az újszülötteknek
22 690 Ft
+ ingyen szállítás

Puha játszószőnyeg és pihenő zenével

Szuper kényelmes pihenő játékhíddal, amelyet egy pillanat alatt egy méretes játszószőnyeggé alakíthatsz. Széleivel elősegíti kisgyermeked fejlődését. A lelógó figurák és csörgők garantálják a kikapcsolódást gyermeke számára. Nagyra fogod értékelni a zenedobozt , amely zenét vagy a természet nyugtató hangjait játsza kisgyermeked számára.

Taf Toys Szörny piramis Kooky
5 178 Ft 4 000 Ft

Az interaktív játék helyezhető kiságyra, babakocsira, autósülésre. Ideális a gyermek finom motoros késségeinek és érzékeinek fejlsztéséhez. A baba szeretni fogja!

Taf Toys Visszapillantó tükör az autóba 3 az 1-ben
6 290 Ft

Összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba

Az összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba egyidejűleg egytablet tartó és ülésvédő a szennyeződések ellen. Könnyen felszerelhető a tépőzár segítségével az ülés fejtámlájára.

Taf Toys Zene pingvin

Taf Toys Zene pingvin

Értékelés: 5
10 550 Ft
+ ingyen szállítás

Puha játék egy zenélő dobozban** a jó alvás érdekében és a vidám pillanatok érdekében. A játék ideális a gyerek kiságyába és dekorációként.

Taf Toys Futóbicikli 4 in 1 Kiskocsi
13 350 Ft

4 az 1-ben kiskocsi minden szempontból hasznos játék a gyermekek számára. Élvezetes játék ami magában hordoz számos praktikus funkciót. A 4 kerekű kiskocsi anyaga műagyag, ami többek között használható lábbal hajtható kiskocsinak vagy járókának amin a gyermek támaszkodva halad előre. Ezen kívül a másik két funkciójából az egyik maga a kiskocsi teste, mely játék dobozként szolgál. Ezáltal használaton kívül leszedve a kiskocsi tetejét a bele helyezett játékokat elővéve további élményeket nyújt a gyermekek számára. Végül a kiskocsit a gyermek maga előtt is tolhatja, akár egy bevásárlókocsit. Ideális játék lányoknak és fiúknak is.

Taf Toys Bébitornázó

Taf Toys Bébitornázó

Értékelés: 3,8
17 190 Ft 11 490 Ft

Taf Toys bébitornázó ideális játékszer szinte bárhol, hiszen összecsukható állványának köszönhetően könnyen szállítható. Tartórúdjára három cserélhető játékot függeszthet fel, amelyek tépőzárral kapcsolódnak.A bébitornázó nemcsak pár hónapos, de akár újszülött kortól is alkalmazható, hiszen fontos szerepet játszhat a gyermek érzelmi intelligenciájának kifejlődésében.

Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval gyermekek számára születésüktől fogva kb. 6 éves korig használható. Körforgó a legkisebbek számára, a zene, mozgás és fény kombinációját nyújtja. Levehető MP3 lejátszó, melyet nagyobb gyerek is használhat és bárhová magával viheti. A saját zeneszámok átvitelének előnyét hamar megkedveli.

Taf Toys Játszószőnyeg

Taf Toys Játszószőnyeg

Értékelés: 4,8
18 990 Ft 15 990 Ft

A színes Taf Toys játszószőnyeg kiválóan alkalmas kisbabáknak, hiszen kedves színvilága vonza a pici tekintetét. A megemelhető oldalainak köszönhetően nagyobb biztonságban tudhatja gyermekét.

Taf Toys Cube bird

Taf Toys Cube bird

Értékelés: 5
4 560 Ft 4 400 Ft

A madár motívummal ellátott játék alkalmas kiságyra, babakocsira vagy autósülésre. Meglepő textúrákat és képeket kínál a szórakozás és a gyermek fejlődésének az érdekében. Ideális a gyermek érzékeinek a fejlesztéséhez.

Taf Toys Trópusi zenekar boltív
9 690 Ft 8 540 Ft

Trópusi zenekar boltív kocsira vagy autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során. Lehetőséged nyílik még inkább az útra és a közlekedésre figyelni, míg gyermeked természetesen fejlődik.

Taf Toys Autós Játék

Taf Toys Autós Játék

Értékelés: 5
9 340 Ft

Taf Toys Autós Játék hosszú időre képes lekötni a kicsi figyelmét, hiszen forgatható kormánykerekével olyan, mintha a baba is igazi autót vezetne, ráadásul a játék sebességváltó is működtethető. Hosszabb utak esetén sem kell aggódni a kicsik miatt, hiszen hosszú időre elfoglaltságot jelent majd ez a kedves színes, hang- és fényhatásokra képes játék.

Taf Toys 3in1 könyv a legkisebbeknek
4 800 Ft

Taf Toys 3 az 1-ben könyvet úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekek minden egyes fejlődési szakaszában. Vidám képekkel, amelyek fejlesztik a képzelőerőt és az érzékelést. A legkisebb gyermekek magukkal vihetik a babakocsiba vagy a kiságyba, a szövet anyagnak köszönhetően a könyv nem törik össze. A textilkönyv tépőzárral van ellátva. Ezzel bárhova könnyen rögzíthető.