Taf Toys Játszószőnyeg

Taf Toys Játszószőnyeg

Értékelés: 5
22 290 Ft

21 090 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Játszószőnyeg vidám színeivel és állatos mintáival garantáltan felkelti majd gyermeke érdeklődését. A puha, jó minőségű és anyagú, nagy méretű takaró elhelyezhető földön és ágyon egyaránt, a felületén lévő puha kiemelkedő részek és biztonságos műanyag rágókák lekötik és szórakoztatják a kicsiket. Ezek segítségével nem csupán egy kényelmes felületet, hanem fejlesztő játékokat is biztosíthat gyermeke számára.


Taf Toys 4 Évszak játszószőnyeg
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

Taf toys 4 évszak játszószőnyeg sípoló, levehető játékokkal. Színes , vidám játszószőnyeg, különböző anyagokból, sok kedves kis figurával, emellett rengeteg meglepetést rejt, mint pl. biztonsági babatükör, figura , zenélő puha labda, stb. Maximális védelmet nyújt a babának, hogy a szőnyeg négy oldala felhajtható, és rögzíthető. Méretei: 100 × 100 cm.


Taf Toys Marco Körforgó majommal
22 290 Ft

21 090 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Marco Körforgó majommal forog, világít és 8 klasszikus dallamot kínál. Elalvás előtt megnyugtatja a kisgyermeket és környezetének megismerésére ösztönzi őt. A kiságyak többségéhez illik. Gyermekek számára születésüktől fogvaalkalmas.


Taf Toys Jungle Játszószőnyeg levehető puha játékhíddal
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Jungle Játszószőnyeg levehető puha játékhíddal sokáig lefoglalja gyermekét aranyos, lógó játékaival. A játékok könnyen cserélhetők és variálhatók a puha hídon, így a játék a csemete számára nem csak szórakoztató, de biztonságos is. A híd levehető, ezáltal a szőnyeg külön is használható, melynek gyönyörű illusztrációi serkentik gyermeke gondolkodását, hozzájárulva érzelmi intelligenciájának fejlődéséhez.


Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval gyermekek számára születésüktől fogva kb. 6 éves korig használható. Körforgó a legkisebbek számára, a zene, mozgás és fény kombinációját nyújtja. Levehető MP3 lejátszó, melyet nagyobb gyerek is használhat és bárhová magával viheti. A saját zeneszámok átvitelének előnyét hamar megkedveli.


Taf Toys Északi sarok 4 évszak - játszó takaró
13 090 Ft

Kellemes játszó zugot tudsz kialakítani a takaró széleinek felemelésével és összecsatolásával. 3 hónapos kor feletti kisbabáknak egy remek 96×96 cm teret tudsz kialakítani a takaró széleinek széttárásával. A takaró tartozéka két lecsatolható játék- egy pingvines csörgő és egy kis játéktükör. A Taf Toys a gyerekek érzéki intelligencia fejlesztésére vannak tervezve, amely elhagyhatatlan a z egészséges karakter és önbizalomkialakulására .


Taf Toys Holdas pihenő játékhíddal
7 590 Ft

játékhidat kocsira **vagy **autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során.

csörgők a lekötik a gyermeked figyelmét.

A játékhidat a rugalmas műanyag csatoknak köszönhetően nagyobb babakocsihoz vagy autósüléshez is csatlakoztathatod.

Segítik a gyermekek érzékeinek és **motorikus **készségeinek fejlődését.

születéstől fogva alkalmas.


Taf Toys Játék takaró trapéz alakú
18 690 Ft
+ ingyen szállítás

A változatos puha játék takaró alkalmas gyerekeknek születés után közvetlenül. Az eredeti cserélhető játékok vonzzák a gyermekek figyelmét és szórakoztató órákat biztosítanak a gyerekeknek. A baba szeretni fogja!


Taf Toys Játszószőnyeg és pihenő zenével az újszülötteknek
22 690 Ft
+ ingyen szállítás

Puha játszószőnyeg és pihenő zenével

Szuper kényelmes pihenő játékhíddal, amelyet egy pillanat alatt egy méretes játszószőnyeggé alakíthatsz. Széleivel elősegíti kisgyermeked fejlődését. A lelógó figurák és csörgők garantálják a kikapcsolódást gyermeke számára. Nagyra fogod értékelni a zenedobozt , amely zenét vagy a természet nyugtató hangjait játsza kisgyermeked számára.


Taf Toys Körhinta babakocsira Holdacska
5 590 Ft

A babakocsira alkalmas körhinta szórakozást biztosít gyermekednek az utazások során. A felfüggeszthető játékokkalvaló játszás nem csak szórakoztatni fogja, hanem támogatja a a motorikus képességek fejlődését.


Taf Toys Taf Toys kiságyforgó Kert
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Csodálatos, zenélő kiságyforgó amely kombinálja a mozgást a klasszikus melódiákkal, így segíti az érzékszervek fejlődését. A gyermek figyelmét felkeltik a forgó játékok. A legtöbb kiságyra felszerelhető


Taf Toys Visszapillantó tükör az autóba 3 az 1-ben
6 290 Ft

Összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba

Az összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba egyidejűleg egytablet tartó és ülésvédő a szennyeződések ellen. Könnyen felszerelhető a tépőzár segítségével az ülés fejtámlájára.


Taf Toys Bébitornázó

Taf Toys Bébitornázó

Értékelés: 5
17 150 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys bébitornázó ideális játékszer szinte bárhol, hiszen összecsukható állványának köszönhetően könnyen szállítható. Tartórúdjára három cserélhető játékot függeszthet fel, amelyek tépőzárral kapcsolódnak.A bébitornázó nemcsak pár hónapos, de akár újszülött kortól is alkalmazható, hiszen fontos szerepet játszhat a gyermek érzelmi intelligenciájának kifejlődésében.


Taf Toys Játszószőnyeg játékhíddal, Baglyos
25 390 Ft
+ ingyen szállítás

A Taf Toys Játszószőnyeg játékhíddal, Baglyos remek kikapcsolódást nyújt kisgyermeke számára. A szőnyeg rendkívül kényelmes, így a kicsik számára öröm rajta a fekvés, a játékhídról lelógó játékoknak köszönhetően pedig egy percre sem unatkoznak. A játékok között megtalálható egy bagoly, egy zenedoboz, egy tükör és egy szélmalom. A zenedoboz a játszószőnyegen kívül, külön is használható. Elősegíti kisgyermeke fejlődését. Használatához elem szükséges. Már újszülött kortól használható.


Taf Toys 3in1 könyv a legkisebbeknek
4 811 Ft
4 750 Ft

Taf Toys 3 az 1-ben könyvet úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekek minden egyes fejlődési szakaszában. Vidám képekkel, amelyek fejlesztik a képzelőerőt és az érzékelést. A legkisebb gyermekek magukkal vihetik a babakocsiba vagy a kiságyba, a szövet anyagnak köszönhetően a könyv nem törik össze. A textilkönyv tépőzárral van ellátva. Ezzel bárhova könnyen rögzíthető.


Taf Toys Sea játszószőnyeg
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Taf toys Sea játszószőnyeg tágas kialakításának és puha anyagának köszönhetően kedvelt helye lehet babádnak. Vidám mintái valamint a játékhíd felkelti babád érdeklődését valamint fejleszti készségeit.


Taf Toys Zenélő játékhíd

Taf Toys Zenélő játékhíd

Értékelés: 4,5
10 580 Ft

Taf Toys Zenélő játékhíd könnyen felszerelhető a babakocsira vagy babahordozóra, de ez csak egyik számos előnye közül. A zene és a villogó csillagok fényjátéka már a gyengéd érintésre is aktiválódnak, így javítja a babák motorikus képességeit. Nem beszélve jótékony hatásáról, melyet gyermeke gondolkodásának serkentésében fejt ki azzal, hogy megtanítja neki az ok-okozati összeföggéseket.


Taf Toys All In 1 Car Autós Játék
12 830 Ft

Taf Toys All In 1 Car Autós Játék az autó menetiránynak háttal utazó babák részére különleges bababiztonsági autós játék. A szülők a visszapillantó tükörből figyelhetik, és a baba vezetés közben remekül elszórakoztatja magát, nem fog unatkozni az utazáson. Lábbal mozgatható, 3 lógó figurával, babatükörrel rendelkezik. Könnyen rögzíthető az első ülés fejtámlájára.


Taf Toys Játszószőnyeg

Taf Toys Játszószőnyeg

Értékelés: 5
18 990 Ft

15 990 Ft

A színes Taf Toys játszószőnyeg kiválóan alkalmas kisbabáknak, hiszen kedves színvilága vonza a pici tekintetét. A megemelhető oldalainak köszönhetően nagyobb biztonságban tudhatja gyermekét.