Taf Toys Körhinta babakocsira Holdacska
5 590 Ft

A babakocsira alkalmas körhinta szórakozást biztosít gyermekednek az utazások során. A felfüggeszthető játékokkalvaló játszás nem csak szórakoztatni fogja, hanem támogatja a a motorikus képességek fejlődését.

Taf Toys Taf Toys kiságyforgó Kert
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos, zenélő kiságyforgó amely kombinálja a mozgást a klasszikus melódiákkal, így segíti az érzékszervek fejlődését. A gyermek figyelmét felkeltik a forgó játékok. A legtöbb kiságyra felszerelhető

Taf Toys Játszószőnyeg és pihenő zenével az újszülötteknek
22 690 Ft
+ ingyen szállítás

Puha játszószőnyeg és pihenő zenével

Szuper kényelmes pihenő játékhíddal, amelyet egy pillanat alatt egy méretes játszószőnyeggé alakíthatsz. Széleivel elősegíti kisgyermeked fejlődését. A lelógó figurák és csörgők garantálják a kikapcsolódást gyermeke számára. Nagyra fogod értékelni a zenedobozt , amely zenét vagy a természet nyugtató hangjait játsza kisgyermeked számára.

Taf Toys 3in1 könyv a legkisebbeknek
5 020 Ft

Taf Toys 3 az 1-ben könyvet úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekek minden egyes fejlődési szakaszában. Vidám képekkel, amelyek fejlesztik a képzelőerőt és az érzékelést. A legkisebb gyermekek magukkal vihetik a babakocsiba vagy a kiságyba, a szövet anyagnak köszönhetően a könyv nem törik össze. A textilkönyv tépőzárral van ellátva. Ezzel bárhova könnyen rögzíthető.

Taf Toys Holdas pihenő játékhíddal
7 590 Ft

játékhidat kocsira **vagy **autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során.

csörgők a lekötik a gyermeked figyelmét.

A játékhidat a rugalmas műanyag csatoknak köszönhetően nagyobb babakocsihoz vagy autósüléshez is csatlakoztathatod.

Segítik a gyermekek érzékeinek és **motorikus **készségeinek fejlődését.

születéstől fogva alkalmas.

Taf Toys Játék karika aktivitásokkal All Around Me
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

All Around Me egyedüli játék karika a Taf Toys márkától 24 különböző aktivitással a gyermeked különböző fejlődési fázisára. Több részből áll, amelyek könnyen és gyorsan összekapcsolhatók. A nyílásokhoz bármilyen tevékenység-kombináció kapcsolódhat, így mindig új környezetet készíthetsz gyermeked számára felfedezésre.

Taf Toys Babakocsira alkalmas spirál, Kert
6 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kert babakocsira alkalmas spirál csörgős játékokkal és rágókával ellátott, könnyen rögzíthető a babakocsi vagy az autósülés fogantyújára. Utazz bárhová és bármivel, gyermekednek gondoskodva lesz a szórakozásáról, és ami még fontosabb, ez a szórakoztató játék serkenti a gyermek érzékeinek és motoros képességeinek fejlődését.

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Taf Toys Játszószőnyeg All Around Me tartóval sok különböző tevékenységre motivál a felfedezés és a megfigyelés terén. A gyermekek fejlődésének különböző életkori szakaszaira tervezték születéstől kezdve. Fejleszti az érzékeket és a motorikus funkciókat.

Taf Toys Babatornázó utakra, Hold
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Taf Toys márka összecsukható babatornázója szórakoztató elfoglaltságok biztosít gyermekednek otthon és az utakon egyaránt. A babatornázó három játékot tartalmaz rágókákkal, amik csörögnek és csengenek. A játékok egyszerűen rögzíthetők tépőzár segítségével bárhol a tornázón. Használható földön fekvő, pihenőszékben vagy gyerekülésben ülő gyermek számára.

Taf Toys Játszószőnyeg Északi sark 4 évszak
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Taf Toys játékszőnyeg születésétől kezdve biztonság és kényelem érzetét nyújtja gyermekeidnek. A szőnyeg megemelt széleinek köszönhetően könnyen hangulatos környezetet teremthetsz az újszülöttek számára. A szőnyeg egy kivehető kereszttartót is tartalmaz külön használható játékokkal. A felfüggesztett zenedoboz aktiválásához húzd meg a rágókát.

Taf Toys Pult arccal
4 070 Ft

Ez az egyedülálló textil játszópult többféle felhasználási lehetőséget kínál a gyermek születésétől kezdve. Felállíthatod a gyermek elé, szétszedve leteheted elé és a műanyagkarikáknak köszönhetően a babakocsira, biztonsági gyerekülésre vagy a kiságyra is rögzítheted. A különböző textúrák, színes képek és a suhogás megérintéskor felfedezésre fogják ösztönözni a gyermeket.

Taf Toys Játék takaró trapéz alakú
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A változatos puha játék takaró alkalmas gyerekeknek születés után közvetlenül. Az eredeti cserélhető játékok vonzzák a gyermekek figyelmét és szórakoztató órákat biztosítanak a gyerekeknek. A baba szeretni fogja!

Taf Toys Visszapillantó tükör az autóba 3 az 1-ben
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba

Az összetörhetetlen visszapillantó tükör az autóba egyidejűleg egytablet tartó és ülésvédő a szennyeződések ellen. Könnyen felszerelhető a tépőzár segítségével az ülés fejtámlájára.

Taf Toys Sea játszószőnyeg

Taf Toys Sea játszószőnyeg

Értékelés: 4,6
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Taf toys Sea játszószőnyeg tágas kialakításának és puha anyagának köszönhetően kedvelt helye lehet babádnak. Vidám mintái valamint a játékhíd felkelti babád érdeklődését valamint fejleszti készségeit.

Taf Toys Játszóasztal fejlődést serkentő tevékenységgel
5 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti többféle tevékenységet kínáló játszószoba 6 hónapos kor feletti gyermekeknek ideális. A gyermek érzéki fejlődésének a támogatása mellett tökéletes szórakoztatást biztosít.

Taf Toys Könyv hason fekve történő játszásra
5 840 Ft

Ez az asztali naptár formájú textilkönyv forgatható suhogó oldalakkal számos ellenállhatatlan, különböző textúrájú képet, biztonságos tükröt, rágókat stb. kínál. Ideális a hasán fekvő gyermekkel való játékhoz.

Taf Toys Játszószőnyeg & fészek zenével újszülöttek számára Koala
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Puha játszószőnyeg & fészek a Taf Toys márkától gyermekednek a felfedezésre és észlelésre. A fészek megemelt szélei biztonságos és kényelmes környezetet jelentenek az újszülöttek számára. A hason történő játszás során a szélei a csecsemő megtámasztására szolgálnak. Nagyobb gyermekek számára a fészek tágas játszószőnyeggé alakítható át.

Taf Toys Füles kutyus

Taf Toys Füles kutyus

Értékelés: 5
5 160 Ft

Felakasztható Füles kutyus játék a TafToystól, ami ideális az ágyban, babakocsiban, autósülésben való használathoz. Cseng, ropog és sok más érdekes játékkal rendelkezik a vidám játékhoz és megfigyeléshez.

Taf Toys Autós zenei asztal

Taf Toys Autós zenei asztal

Értékelés: 4,2
8 830 Ft

Taf Toys autóba alkalmas játékpult, mely zenél és világít. Lefoglalja gyermekedet az autóval való utazások során, nyugalmat biztosít számodra vezetés közben, míg gyermekednek örömet szerez és fejleszti finommotoros készségeit a játék stimulációjának köszönhetően. Szerezz örömet gyermekednek és élvezd a nyugodt utazást!

Taf Toys Cube bird

Taf Toys Cube bird

Értékelés: 5
4 480 Ft

A madár motívummal ellátott játék alkalmas kiságyra, babakocsira vagy autósülésre. Meglepő textúrákat és képeket kínál a szórakozás és a gyermek fejlődésének az érdekében. Ideális a gyermek érzékeinek a fejlesztéséhez.

Taf Toys Zenélő játékhíd

Taf Toys Zenélő játékhíd

Értékelés: 4,9
9 510 Ft

Taf Toys Zenélő játékhíd könnyen felszerelhető a babakocsira vagy babahordozóra, de ez csak egyik számos előnye közül. A zene és a villogó csillagok fényjátéka már a gyengéd érintésre is aktiválódnak, így javítja a babák motorikus képességeit. Nem beszélve jótékony hatásáról, melyet gyermeke gondolkodásának serkentésében fejt ki azzal, hogy megtanítja neki az ok-okozati összeföggéseket.

Taf Toys Koala Játék pult autóba
13 600 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a játékpult felfüggesztett játékokkal szórakoztatja a biztonsági gyerekülésben, menetiránnyal szemben ülő gyermeket utazás közben. A visszapillantó tükör lehetővé teszi a szülő számára, hogy figyelhessen gyermekére utazás közben. A pult a színes állatkák és szivárvány felfedezésére ösztönzi a gyermeket.

Taf Toys Koala autósvolán
10 870 Ft

Ideális játék a kis sofőrök számára az autóba! A volán és sebváltó forgatása, a gombok nyomogatása nemcsak autózás közben foglalja le a gyermeket. A volánnal felszerelt játékpultot könnyedén felakaszthatod a fejtámla mögé a biztonsági ülésben, menetirányban ülő gyermek elé.

Taf Toys Zenélő Hold
4 990 Ft

Újdonság

A Taf Toys lógó hold zenélő dobozt gyermeked biztosan megkedveli. Egy zenélő hold lámpával, amely elszórakoztatja gyermekeidet otthon és az úton babakocsiban vagy autóülésben. Az idősebb gyermek a rágókát meghúzva aktiválja a zenét. A lágy fény játék közben megváltoztatja a színét.

Taf Toys Autós Játék

Taf Toys Autós Játék

Értékelés: 4,9
9 510 Ft

Taf Toys Autós Játék hosszú időre képes lekötni a kicsi figyelmét, hiszen forgatható kormánykerekével olyan, mintha a baba is igazi autót vezetne, ráadásul a játék sebességváltó is működtethető. Hosszabb utak esetén sem kell aggódni a kicsik miatt, hiszen hosszú időre elfoglaltságot jelent majd ez a kedves színes, hang- és fényhatásokra képes játék.

Taf Toys Koala visszapillantó tükör autóba
6 790 Ft

Ez a törhetetlen tükör autóba hajlított a lehető legjobb kilátás biztosítása érdekében. Ennek köszönhetően a sofőr saját visszapillantójában látja a hátsó ülésen elhelyezett biztonsági ülésben, menetiránnyal szemben ülő gyermek tükörképét.

Taf Toys Zenélő Koala
4 990 Ft

Újdonság

Gyermekeid imádni fogják a Taf Toys koala alakú függesztett zenedobozt. Egy zenélő koala lámpával, amely elszórakoztatja gyermekeidet otthon és az úton babakocsiban vagy autóülésben. Az idősebb gyermek a rágókát meghúzva aktiválja a zenét. A lágy fény játék közben megváltoztatja a színét.