Taft Hajlakk Shine Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml

Taft Hajlakk Shine Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml

1 150 Ft

A Shine Ultra Strong 4 Hair Lust ultra-erős merevítő hatással rendelkezik. A fényes ragyogást és a csillogó eredményt a Diamond Luminizer Recept segítségével biztosítja. A lakknak köszönhetően legfeljebb 3 nap ragasztás nélkül ragasztott haj nélkül és maradék nélkül is elérhet.

Partnerünktől: Vivantis
Hajlakk Power Cashmere Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml

Taft Hajlakk Power Cashmere Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml

1 130 Ft

A Power Cashmere Mega Strong 5 speciálisan a száraz és sérült haj igényeihez lett kifejlesztve. Taft Power Cashmere Recept hagyja a puha szőrt, mint a kasmír, és akár 3 napos rögzítést is kínál a ragasztott érzés és a maradék érzés nélkül. Segít védeni a hajad szárazságtól szárítás nélkül.

Partnerünktől: Vivantis
Taft Hajlakk Volume Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml

Taft Hajlakk Volume Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml

1 170 Ft
1 130 Ft

Az Ultra Strong 4 hajhullás biztosítja, hogy a frizura tágas és élénk. Ez 3 napig rögzíti ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Ezenkívül nem terheli meg a hajat, megóvja a száradástól, nedvességtől, széltől, UV sugárzástól és szennyeződéstől.

Partnerünktől: Vivantis
Hajdúsító spray Volume (Blow Dry Spray) 150 ml

Taft Hajdúsító spray Volume (Blow Dry Spray) 150 ml

1 710 Ft

A Volume Blow-Dry dúsító hajlakk minden típusú hajra alkalmas. Nem ragadós összetétele 24 órás rögzítést biztosít. Ugyanakkor segít megvédeni a hajat a kiszáradástól és a kedvezőtlen külső feltételektől.

Partnerünktől: Vivantis
Hajlakk Power & Fullness Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml

Taft Hajlakk Power & Fullness Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml

1 130 Ft

Teljesítmény és teltség A Mega Strong 5 Hair Lightening egy mega erős fixaxot biztosít a frizurájához. Segítségével vizuálisan kiemelkedőbb fodrászatot készíthet. Ez 3 napig rögzíti ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Ezenkívül a haj nem terheli meg és védi a száradástól.

Partnerünktől: Vivantis
Hajlakk Ultimate Ultimately Strong 6 (Hair Spray) 250 ml

Taft Hajlakk Ultimate Ultimately Strong 6 (Hair Spray) 250 ml

1 070 Ft

Ultimate Ultimate Strong 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6

Partnerünktől: Vivantis
Hajlakk Volume Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml

Taft Hajlakk Volume Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml

1 180 Ft
1 130 Ft

A Mega Strong 5 Hajhullás biztosítja, hogy a frizura tágas és élénk. Ez 3 napig rögzíti ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Ezenkívül nem terheli meg a hajat, megóvja a száradástól, nedvességtől, széltől, UV sugárzástól és szennyeződéstől.

Partnerünktől: Vivantis