Taft Hajlakk Shine Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml
1 000 Ft

A Shine Ultra Strong 4 Hair Lust ultra-erős merevítő hatással rendelkezik. A fényes ragyogást és a csillogó eredményt a Diamond Luminizer Recept segítségével biztosítja. A lakknak köszönhetően legfeljebb 3 nap ragasztás nélkül ragasztott haj nélkül és maradék nélkül is elérhet.

Taft Hajlakk Power Cashmere Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml
1 140 Ft

A Power Cashmere Mega Strong 5 speciálisan a száraz és sérült haj igényeihez lett kifejlesztve. Taft Power Cashmere Recept hagyja a puha szőrt, mint a kasmír, és akár 3 napos rögzítést is kínál a ragasztott érzés és a maradék érzés nélkül. Segít védeni a hajad szárazságtól szárítás nélkül.

Taft Hajlakk Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml
1 070 Ft

Ultra Strong 4 hajfesték akár 3 napig rögzíthet ragasztott haj nélkül és nem marad. Ezenkívül a haj nem terheli meg, védi a száradástól és védi a nedvességtől, széltől, UV-sugárzástól és szennyeződéstől.

Taft Hajlakk 7 Days Extra Strong 3 (Hair Spray) 250 ml
1 130 Ft

7 nap Extra Strong 3 ideális krémes és vastag hajra. A Frizz- Resist technológia megvédi a hajad nedvességtől, és hosszútávú felületet biztosít a stílusnak. Nem zavarja a hajat, könnyen küzd, és nem ragaszkodik a hajhoz. .

Taft Hajlakk Berlin Opulent Volume 3 (Hair Spray) 250 ml
1 010 Ft

A Berlin Opulent Volume 3 48 órányi rögzítést biztosít ragasztott haj nélkül és maradéktalanul, valamint a haj nem zavarja és védi a kiszáradástól. Könnyen kombinálható. A mikrofinom részecskékkel való kompozíció gazdag, élénk térfogatot ad a hajnak anélkül, hogy túlterhelné.

Taft Hajlakk Invisible Power Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml
1 140 Ft

Hajhullás Láthatatlan erő Mega Erős 5 egy mega erős hajspray, amely felerősíti a frizuráját. Ez 3 napig rögzíti ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Ezenkívül nem terheli meg a hajat, megóvja a száradástól, nedvességtől, széltől, UV sugárzástól és szennyeződéstől. .

Taft Hajlakk Moscow Glossy Shine 4 (Hair Spray) 250 ml
1 140 Ft

A Moszkva Fényes Shine 4 48 órányi rögzítést biztosít ragasztott haj nélkül és maradék nélkül, az extra haj nem zavarja és védi a kiszáradástól. Könnyen kombinálható. A mikrofin kompozíció ultra erős rögzítést és sugárzó ragyogást kölcsönöz a hajának. .

Taft Hajlakk Power Express Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml
1 130 Ft

A Power Express Mega Strong 5 azonnali rögzítést biztosít legfeljebb 72 óráig ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Vlasy nem terheli, és megvédi a száradástól. Taft Power Express formula gyorsan száradó gyorsan száradó hatása biztosítja a száraz rögzítést és a szatén felületet!.

Taft Hajlakk Power & Fullness Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml
1 140 Ft

Teljesítmény és teltség A Mega Strong 5 Hair Lightening egy mega erős fixaxot biztosít a frizurájához. Segítségével vizuálisan kiemelkedőbb fodrászatot készíthet. Ez 3 napig rögzíti ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Ezenkívül a haj nem terheli meg és védi a száradástól.

Taft Hajlakk Ultimate Ultimately Strong 6 (Hair Spray) 250 ml
1 140 Ft

Ultimate Ultimate Strong 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6 Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate Ultimate 6

Taft Hajlakk Volume Mega Strong 5 (Hair Spray) 250 ml
1 160 Ft

A Mega Strong 5 Hajhullás biztosítja, hogy a frizura tágas és élénk. Ez 3 napig rögzíti ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Ezenkívül nem terheli meg a hajat, megóvja a száradástól, nedvességtől, széltől, UV sugárzástól és szennyeződéstől.

Taft Hajlakk Volume Ultra Strong 4 ( Hair Spray) 250 ml
1 160 Ft

Az Ultra Strong 4 hajhullás biztosítja, hogy a frizura tágas és élénk. Ez 3 napig rögzíti ragasztott haj nélkül, és nem marad vissza. Ezenkívül nem terheli meg a hajat, megóvja a száradástól, nedvességtől, széltől, UV sugárzástól és szennyeződéstől.