Tanita BC 545N Személymérleg

Tanita BC 545N Személymérleg

Értékelés: 4,6
69 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tanita BC-545N egy professzionális, precíziós eszköz, amelynek funkciója többek között a testvíz, izomtömeg, vagy a csonttömeg mérése, amit alig több mint 15 másodperc alatt elvégez. A készülék a mérések során a legújabb technológiát alkalmazzza, így a használója pontos képet kap szervezete aktuális helyzetéről. Az eredményeket a készülék a belső memóriában eltárolja, így egyszerre akár 5 fő eredményeit is megőrizheti.

Tanita BD 590 Digitális babamérleg
38 790 Ft 37 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tanita BD 590 digitális babamérleggel egyszerűen és könnyedén nyomon követheti gyermeke súlygyarapodását. A memória funkciójával visszanézheti az utolsó mérést. A Tanita egyedi technológiája garantálja a gyors, és pontos mérést. 20 kg-os mérési kapacitása lehetővé teszi akár nagyobb csecsemők mérését is. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően praktikusan tárolható. Nagy kijelzőjéről könnyen leolvashatóak az eredmények. Egyszerűen és gyorsan tisztítható felületével könnyen elérheti a higiénikus környezetet.

Tanita BC 601 arany

Tanita BC 601 arany

Értékelés: 5
69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tanita BC-601 digitális mérleg, ami pontos és mélyreható adatokat mutat a súlyodról, a testzsír arányról és a csontok súlyáról. A legújabb mérleg technológiákon és a test-analízis kutatásokon alapul. 5 értéket mutat – mindkét karról, lábról és a törzsről. A különböző adatokat SD kártyára menti CSV formátumban.

Tanita BC-313 Digitális személymérleg
29 490 Ft

Tanita BC-313 egy ultravékony üvegfelületű multifunkcionális személymérleg. 50 gramm pontossággal méri súlyunkat. Automatikus mérést végez ráálláskor és kijelzi azt a jól olvasható, LCD kijelzőn. Képes testzsír, izom, víz hányad és csontanalízisre.

Tanita BC 587 Személymérleg

Tanita BC 587 Személymérleg

Értékelés: 4,8
38 490 Ft

Tanita BC-578 személymérleg az egész család számára alkalmas a testsúly kontorollálására hiszen összesen 5 felhasználó mérési eredményeinek tárolását teszi lehetővé. Az edzett üvegből készült lépésfelületen található vezérlő panel segítségével válthatunk a használók között annak függvényében, hogy gyermekről, vagy felnőttről van-e szó, valamint a magasság is külön meghatározható. Az aktuális mérési adatokon kivül az izomtömeg, a csontsűrűség, a zsírszázalék és a test víztartalmának meghatározására is kiválóan alkalmas, valamint a tényleges biólogia kort is megmutatja.

Tanita BC-731 Digitális személymérleg
30 990 Ft 25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tanita BC 731 Személymérleg stílusos kivitelezéssel és a súlymérésen túl számos más praktikus funkcióval rendelkezik. Képes a mért tömeg a testvíztartalom, a zsírszázalék valamint a csontsűrűség kijelzésére. Edzett üveg lépőfelülettel, mely maximálisan 150 kg-ig terhelhető. A kijelző automatikusan ki- és bekapcsol, így használata rendkívül egyszerű. Kompakt kialakításának és ultravékony felületének köszönhetően tárolása nem okoz problémát, hiszen nem foglal túl nagy helyet. Segítségével könnyedén kontrollálhatja testsúlyát és felveheti a harcot a felesleges kilók elleni küzdelemben.

Tanita BC-730 Digitális személymérleg
19 490 Ft

Tanita BC 730 Személymérleg stílusos, színes edzett üvegből készült lépőfelülettel, mely maximálisan 150 kg-ig terhelhető. A testtömeg meghatározásán kívül számos praktikus funkcióval rendelkezik, megmutatja a test zsírszázalékát a víztartalmát, valamint a csontsűrűséget és az izomtömeget. A nagy méretű LCD-kijelzőnek köszönhetően a mérési eredmény könnyedén leolvasható. Rendkívül megbízható hiszen legfeljebb 100 g-os eltéréssel határozza meg a súlyt. A kijelző lépésre aktíválódik és a mérés befejeztével automatikusan kikapcsol, így garantálja az egyszerű használatot. Kompakt kialakítású, így tárolása egyszerű, hiszen nem igényel nagy helyet.