Tanita BC 545N Személymérleg

Tanita BC 545N Személymérleg

Értékelés: 4,4
69 490 Ft

Tanita BC-545N egy professzionális, precíziós eszköz, amelynek funkciója többek között a testvíz, izomtömeg, vagy a csonttömeg mérése, amit alig több mint 15 másodperc alatt elvégez. A készülék a mérések során a legújabb technológiát alkalmazzza, így a használója pontos képet kap szervezete aktuális helyzetéről. Az eredményeket a készülék a belső memóriában eltárolja, így egyszerre akár 5 fő eredményeit is megőrizheti.

Tanita BD 590 Digitális babamérleg
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tanita BD 590 digitális babamérleggel egyszerűen és könnyedén nyomon követheti gyermeke súlygyarapodását. A memória funkciójával visszanézheti az utolsó mérést. A Tanita egyedi technológiája garantálja a gyors, és pontos mérést. 20 kg-os mérési kapacitása lehetővé teszi akár nagyobb csecsemők mérését is. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően praktikusan tárolható. Nagy kijelzőjéről könnyen leolvashatóak az eredmények. Egyszerűen és gyorsan tisztítható felületével könnyen elérheti a higiénikus környezetet.

Tanita BC-313 Digitális személymérleg
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tanita BC-313 egy ultravékony üvegfelületű multifunkcionális személymérleg. 50 gramm pontossággal méri súlyunkat. Automatikus mérést végez ráálláskor és kijelzi azt a jól olvasható, LCD kijelzőn. Képes testzsír, izom, víz hányad és csontanalízisre.

Tanita BC-730 Digitális személymérleg
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tanita BC 730 Személymérleg stílusos, színes edzett üvegből készült lépőfelülettel, mely maximálisan 150 kg-ig terhelhető. A testtömeg meghatározásán kívül számos praktikus funkcióval rendelkezik, megmutatja a test zsírszázalékát a víztartalmát, valamint a csontsűrűséget és az izomtömeget. A nagy méretű LCD-kijelzőnek köszönhetően a mérési eredmény könnyedén leolvasható. Rendkívül megbízható hiszen legfeljebb 100 g-os eltéréssel határozza meg a súlyt. A kijelző lépésre aktíválódik és a mérés befejeztével automatikusan kikapcsol, így garantálja az egyszerű használatot. Kompakt kialakítású, így tárolása egyszerű, hiszen nem igényel nagy helyet.

Tanita BC-731 Digitális személymérleg
25 990 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tanita BC 731 Személymérleg stílusos kivitelezéssel és a súlymérésen túl számos más praktikus funkcióval rendelkezik. Képes a mért tömeg a testvíztartalom, a zsírszázalék valamint a csontsűrűség kijelzésére. Edzett üveg lépőfelülettel, mely maximálisan 150 kg-ig terhelhető. A kijelző automatikusan ki- és bekapcsol, így használata rendkívül egyszerű. Kompakt kialakításának és ultravékony felületének köszönhetően tárolása nem okoz problémát, hiszen nem foglal túl nagy helyet. Segítségével könnyedén kontrollálhatja testsúlyát és felveheti a harcot a felesleges kilók elleni küzdelemben.

Tanita BC 587 Személymérleg

Tanita BC 587 Személymérleg

Értékelés: 4,8
38 490 Ft 34 990 Ft

Tanita BC-578 személymérleg az egész család számára alkalmas a testsúly kontorollálására hiszen összesen 5 felhasználó mérési eredményeinek tárolását teszi lehetővé. Az edzett üvegből készült lépésfelületen található vezérlő panel segítségével válthatunk a használók között annak függvényében, hogy gyermekről, vagy felnőttről van-e szó, valamint a magasság is külön meghatározható. Az aktuális mérési adatokon kivül az izomtömeg, a csontsűrűség, a zsírszázalék és a test víztartalmának meghatározására is kiválóan alkalmas, valamint a tényleges biólogia kort is megmutatja.

Tanita BC 601 arany

Tanita BC 601 arany

Értékelés: 5
70 490 Ft

2 év garancia

Tanita BC-601 digitális mérleg, ami pontos és mélyreható adatokat mutat a súlyodról, a testzsír arányról és a csontok súlyáról. A legújabb mérleg technológiákon és a test-analízis kutatásokon alapul. 5 értéket mutat – mindkét karról, lábról és a törzsről. A különböző adatokat SD kártyára menti CSV formátumban.