Taste of the Wild Rocky Mtn. Feline macskaeledel - 2 kg
4 990 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Rocky Mnt. Feline Macskaeledel, 2 kg teljes értékű táplálékot biztosít macskájának, miközben a vadon ízeit élvezheti. A táplálékban számtalan jótékony hatású alkotóelem található, a gyártók az apróbb részletekre is gondoltak. Az antioxidánsok szabadgyök-megkötő képessége, a cikória emésztést segítő hatása vagy az esszenciális zsírsavak bőr- és szőrápoló tulajdonsága csak néhány példa a táplálék pozitív hatásai közül.

Taste of the Wild Canyon River Feline 7 kg
10 990 Ft

Taste of the Wild Canon River Feline macskaeledel tartalmaz pisztrángot és füstölt lazacot, valamint édesburgonyát és borsót, továbbá teljesen mellőzi a gabonákat. Kiegyensúlyozott fehérjetartalma az optimális aminosav-ellátottságról gondoskodik, valamint tartalmaz számos emésztést segítő összetevőt, ilyen például a a cikóriagyökér vagy a jukka. Megtalálunk benne természetes antioxidánsokat és omega zsírsavakat, melyek selymes és egészséges bőrt biztosítanak cicánknak. Kicsi, felnőtt és idős cicák egyaránt fogyaszthatják.

Taste of the Wild High Prairie 13 kg
22 990 Ft 16 990 Ft

Teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. Sült bölény és más vadhús. Az őz, a bárány és a marhahús is biztosítja a nyersfehérje megfelelő tartalmát ebben a tápban.

Taste of the Wild Pine Forest Kutyatáp, 13 kg
18 290 Ft 16 990 Ft

Taste of the Wild Pine Forest kutyatáp 13 kg receptúráját a kutyák természetes táplálékigényeihez igazodva alakították ki. Az eledel magas részarányban tartalmaz vad- és bárányhúst, ami sovány és mégis karakteres ízű. Az eledelt magas elfogadási arány jellemzi, és bármely korú és fajtájú kutyát ellát a szervezete számára fontos, értékes fehérjékkel.

Taste of the Wild Rocky Mnt. Feline macskaeledel - 7 kg
10 990 Ft 10 490 Ft

Taste of the Wild Rocky Mnt. Feline Macskaeledel, 7 kg teljes értékű táplálékot biztosít macskájának, miközben a vadon ízeit élvezheti. A táplálékban számtalan jótékony hatású alkotóelem található, a gyártók az apróbb részletekre is gondoltak. Az antioxidánsok szabadgyök-megkötő képessége, a cikória emésztést segítő hatása vagy az esszenciális zsírsavak bőr- és szőrápoló tulajdonsága csak néhány példa a táplálék pozitív hatásai közül.

Taste of the Wild Sierra Mountain Canine 13kg
21 990 Ft 16 990 Ft

Komplett táplálék minden korú és fajtájú felnőtt kutyáknak. Kiválóan emészthető fehérjék tiszta újzélandi bárányhús formájában és a vad amerikai hegyvidékről.

Taste of the Wild Canyon River Feline 2 kg
4 390 Ft 3 690 Ft

Komplett táplálék minden korú és fajtájú felnőtt macskának. A pisztrángból és füstölt lazacból származó könnyű halproteineket a macskája hamar megkedveli. Gyümölcs, zöldség és taurin a macska jó látása érdekében.

Taste of the Wild High Prairie Puppy Kutyatáp, 13 kg
21 990 Ft 17 490 Ft

Taste of the Wild High Prairie Puppy kutyatápot kölyök- és fiatal kutyák számára fejlesztették ki. A fő összetevők, mint a lazacolaj, bárányhús és a sült bölény magas tápanyagtartalmukkal hozzájárulnak minden kiskutya egészséges fejlődéséhez. 13 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Pacific Stream Felnőtt kutyatáp, 6 kg
10 290 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild Pacific Stream Felnőtt kutyatáp teljes értékű eledel az összes felnőtt kutyafajtának. Az illatos füstölt lazac fehérjében gazdag, így kiválóan csökkenti az étvágyat, emellett segíti az emésztést is. 6 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Wetlands Wild Fowl Száraztáp, 13 kg
22 990 Ft 16 990 Ft

A Taste of the Wild Wetlands Wild Fowl egy komplex. teljes értékű szárazeledel felnőtt kedvenceink számára (fajtától függetlenül). magas minőségű termék füstölt, sült szárnyashúsok és a vadon ízeivel. Tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat!

Taste of the Wild Appalachian Valley Kutyatáp, 13 kg
17 990 Ft 16 990 Ft

Taste of the Wild Appalachian Valley kutyatáp 13 kg receptúráját a kis termetű kutyák természetes táplálékigényeihez igazodva alakították ki. A kutyatáp magas részarányban tartalmaz vadat, bárányt, tojást és kacsát. Karakteres ízű, magas elfogadási arány jellemzi és ellátja a szervezetet aminosavakkal és vitális és aktív kutyatáphoz szükséges energiával.

Taste of the Wild Appalachian Valley Kutyatáp, 2 kg
4 490 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Appalachian Valley kutyatáp 2 kg receptúráját a kis termetű kutyák természetes táplálékigényeihez igazodva alakították ki. A kutyatáp magas részarányban tartalmaz vadat, bárányt, tojást és kacsát. Karakteres ízű, magas elfogadási arány jellemzi és ellátja a szervezetet aminosavakkal, vitális és aktív kutyatáphoz szükséges energiával.

Taste of the Wild Appalachian Valley Kutyatáp, 6 kg
10 190 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild Appalachian Valley kutyatáp 6 kg receptúráját a kis termetű kutyák természetes táplálékigényeihez igazodva alakították ki. A kutyatáp magas részarányban tartalmaz vadat, bárányt, tojást és kacsát. Karakteres ízű, magas elfogadási arány jellemzi és ellátja a szervezetet aminosavakkal, vitális és aktív kutyatáphoz szükséges energiával.

Taste of the Wild Bárányhúsos kutyatáp, 2 kg
4 590 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Sierra Mountain Bárányhúsos kutyatáp minőségi juh- és bárányhúst tartalmaz, és minden fajtának, életkorban lévő kutyának adható. Hozzáadott gabonát nem tartalmaz, így alkalmas a legtöbb diétához is. 2 kg-os kiszerelésben kapható.

Taste of the Wild Bárányhúsos kutyatáp, 6 kg
15 990 Ft

Taste of the Wild Sierra Mountain Bárányhúsos kutyatáp minőségi juh- és bárányhúst tartalmaz, mely minden fajtának és életkorban lévő kutyának adható. Hozzáadott gabonát nem tartalmaz, így alkalmas a legtöbb diétához is. 6 kg-os kiszerelésben kapható.

Taste of the Wild High Prairie Felnőtt kutyatáp, 2 kg
4 490 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild High Prairie Felnőtt kutyatáp teljes értékű eledel az összes felnőtt kutyafajtának. A grillezett bölény-, őz-, bárány- és marhahús fehérjében gazdag, így kiválóan csökkenti az étvágyat. 2 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild High Prairie Felnőtt kutyatáp, 6 kg
10 090 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild High Prairie Felnőtt kutyatáp teljes értékű eledel az összes felnőtt kutyafajtának. A grillezett bölény-, őz-, bárány- és marhahús fehérjében gazdag, így kiválóan csökkenti kedvencei étvágyat. 6 kg-os kiszerelésben kapható.

Taste of the Wild High Prairie Puppy Kölyök kutyatáp, 2 kg
4 490 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild High Prairie Puppy kutyatápot kölyök- és fiatal kutyák számára fejlesztették ki. A fő összetevők, mint a lazacolaj, bárányhús és a sült bölény magas tápanyagtartalmukkal hozzájárulnak minden kiskutya egészséges fejlődéséhez. 2 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild High Prairie Puppy Kölyök kutyatáp, 6 kg
10 190 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild High Prairie Puppy kutyatápot kölyök- és fiatal kutyák számára fejlesztették ki. A fő összetevők, mint a lazacolaj, bárányhús és a sült bölény magas tápanyagtartalmukkal hozzájárulnak minden kiskutya egészséges fejlődéséhez. 6 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Kutyatáp, 13 kg
22 990 Ft 17 490 Ft

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Kutyatáp teljes értékű eledel a kölyökkutyáknak. Az illatos füstölt lazac fehérjében gazdag, így kiválóan csökkenti az étvágyat, emellett segíti az emésztést is. 13 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Pine Forest Kutyatáp, 2kg
4 490 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Pine Forest kutyatáp 13 kg receptúráját a kutyák természetes táplálékigényeihez igazodva alakították ki. Az eledel magas részarányban tartalmaz vad- és bárányhúst, ami sovány és mégis karakteres ízű. Az eledelt magas elfogadási arány jellemzi, és bármely korú és fajtájú kutyát ellát a szervezete számára fontos, értékes fehérjékkel.

Taste of the Wild Pine Forest Kutyatáp, 6 kg
10 190 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild Pine Forest kutyatáp 6 kg receptúráját a kutyák természetes táplálékigényeihez igazodva alakították ki. Az eledel magas részarányban tartalmaz vad- és bárányhúst, ami sovány és mégis karakteres ízű. Az eledelt magas elfogadási arány jellemzi, és bármely korú és fajtájú kutyát ellát a szervezete számára fontos, értékes fehérjékkel.

Taste of the Wild Vaddisznóhúsos kutyatáp, 2 kg
4 490 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Southwest Canyon Vaddisznóhúsos kutyatáp minőségi húsból készült, fogyaztása alkalmas minden korosztály és fajta számára. Hozzáadott gabonát nem tartalmaz, így kiválóan alkalmas a legtöbb diétához is. 2 kg-os kiszerelésben kapható.

Taste of the Wild Vaddisznóhúsos kutyatáp, 6 kg
10 090 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild Southwest Canyon Vaddisznóhúsos kutyatáp minőségi húsból készült, fogyaztása alkalmas minden korosztály és fajta számára. Hozzáadott gabonát nem tartalmaz, így kiválóan alkalmas a legtöbb diétához is. 6 kg-os kiszerelésben kapható.

Taste of the Wild Vadszárnyas felnőtt kutyatáp, 2 kg
4 490 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Vadszárnyas kutyatáp teljes értékű eledel az összes felnőtt kutyafajtának. Magas fehérjetartalmú, friss kacsa-, pulyka- és fürjhúst tartalmaz. 2 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Wetlands Wild Fowl Száraztáp, 6 kg
10 090 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild Vadszárnyas kutyatáp teljes értékű eledel az összes felnőtt kutyafajtának. Magas fehérjetartalmú, friss kacsa-, pulyka- és fürjhúst tartalmaz. 6 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Pacific Stream Felnőtt kutyatáp, 2 kg
4 590 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Pacific Stream Felnőtt kutyatáp teljes értékű eledel az összes felnőtt kutyafajtának. Az illatos füstölt lazac fehérjében gazdag, így kiválóan csökkenti az étvágyat, emellett segíti az emésztést is. 2 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Kutyatáp, 2 kg
4 990 Ft 3 690 Ft

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Kutyatáp teljes értékű eledel a kölyökkutyáknak. Az illatos füstölt lazac fehérjében gazdag, így kiválóan csökkenti az étvágyat, emellett segíti az emésztést is. 2 kg-os kiszerelésben kapható.

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Kutyatáp, 6 kg
10 590 Ft 9 390 Ft

Taste of the Wild Pacific Stream Puppy Kutyatáp teljes értékű eledel a kölyökkutyáknak. Az illatos füstölt lazac fehérjében gazdag, így kiválóan csökkenti az étvágyat, emellett segíti az emésztést is. 6 kg-os kiszerelés.

Taste of the Wild Pacific konzerv 12 x 390g
8 390 Ft 7 790 Ft

Kiváló minőségű kutyatáp gabona nélkül, lazaccal, tengeri halakkal és füstölt lazaccal. Gazdaságos kiszerelés 12 × 390 g.

Taste of the Wild Sierra konzerv 12 x 390g
8 390 Ft 7 790 Ft

A Sierra Mountain kutyakonzerv kiváló kiegészítője és élénkítője aTaste of the Wild szárazeledeleknek. A bárányhús és a bárányhús-leves együttese .érzékeny emésztésű kutyáknak is megfelel. Gazdaságos kiszerelés 12 × 390 g.

Taste of the Wild Southwest konzerv 12 x 390g
8 390 Ft 7 790 Ft

A Southwest Canyon kutyakonzerv kiváló kiegészítője és élénkítője aTaste of the Wild szárazeledeleknek. Marhahúsból és sült vaddisznóból. Az ínycsiklandó íz a legválogatósabb kutyákat is elégedetté teszi. Gazdaságos kiszerelés 12 × 390 g.

Taste of the Wild Wetlands konzerv 12 x 390g
8 390 Ft 7 790 Ft

A valódi kacsából, fürjből és füstölt pulykából készült Wetlands konzerv kutyáknak kiváló kiegészítője és élénkítője a Taste of the Wild szárazeledeleknek. Gazdaságos kiszerelés 12 × 390 g.

Taste of the Wild Pacific Stream 13kg
21 990 Ft 17 490 Ft

Teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. Füstölt lazaccal illatosított táp. A friss lazac hozzájárul a frissességhez. A könnyű halmenü megkönnyíti az emésztést és egyúttal tökéletesen kielégíti az ízlelőbimbókat.