Tatonka Euro Wallet Pénztárca
3 990 Ft

3 440 Ft

A Tatonka Euro Wallet Pénztárcában kiválóan elférnek legfontosabb dolgai. A különböző rekeszekbe egyszerűen elhelyezhetőek a jegyzetek, hitelkártyák és pénzérmék. Kiváló választás mindenkinek, aki egy praktikus pénztárcában szeretné tárolni legfontosabb értékeit.


Tatonka Gaiter 420 HD Lábszárvédő, Piros
9 990 Ft

7 190 Ft

Tatonka Gaiter 420 HD Lábszárvédő egy hosszú lábszárvédő, ami elsősorban túracipőkhöz ajánlott. Védi a lábat a víztől, esőtől, hótól, valamint különböző szennyeződésektől. Kialakítása praktikus, hiszen pánttal könnyen a cipőhöz rögzíthető. Kiránduláshoz, túrázáshoz, síeléshez is egyaránt alkalmas. Hideg időben melegít is, amellett, hogy véd a sártól, kosztól. Két méretben kapható.


Tatonka Check In Táska, Kék
6 990 Ft

5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tatonka Check In univerzális irattartó és táska, kis mérete ellenére hihetetlen befogadó képességgel rendelkezik. Övre erősíthető, hátizsákra csatolható vagy csak önmagában városi kistáskának használható, ezáltal nagyon praktikus és sok oldalú termék. Nagy zipzáras tárolórekeszének illetve a kisebb irattartó zsebeibeinek köszönhetően rendkívül jó rendszerező tulajdonsággal rendelkezik. Idális mindazok számára, akik egy praktikus és jó árú terméket keresnek.


Tatonka Hang Loose Irattartó és pénztárca
4 990 Ft

4 340 Ft

A Tatonka Hang Loose Irattartó és pénztárca, belső tárolózsebekkel ellátott, tépőzárral zárható, nyakba akasztható vagy akár övön is hordható kisméretű táska.Kiválóan elférnek legfontosabb dolgai. A különböző rekeszekbe egyszerűen elhelyezhetőek a jegyzetek, hitelkártyák és pénzérmék. Kiváló választás mindenkinek, aki egy praktikus pénztárcában szeretné tárolni legfontosabb értékeit.


Tatonka Fischerstuhl olive

Tatonka Fischerstuhl olive

Értékelés: 5
25 990 Ft

24 470 Ft
+ ingyen szállítás

Tatonka Fischerstuhl hátizsák és szék egyben. A néhány rekesszel ellátott összerakható szék ideális társ halászoknak vagy piknikezésre.


Tatonka Hiking Pack 14 Túrahátizsák, Piros
30 990 Ft

21 990 Ft

Tatonka Hiking Pack egy könnyű hátizsák, melyet túrázáshoz ajánlunk. A táskát a kiváló légáteresztő vállpánt és háttámla, az integrált esővédő, a tágas zsebek és számos más praktikus funkció teszi hasznos társsá az utazás során. Víztároló rendszerekkel kompatibilis.


Tatonka Care Barrel Neszeszer, Fekete
8 990 Ft

8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tatonka Care Barrel egy robosztus piperetáska. Nagy rakodóhely 2 oldalzsebbel és egy akasztóval az egyszerű használat érdekében.


Tatonka Mini Travelcare red
6 990 Ft

6 490 Ft

Tatonka Mini Travelcare egy kis méretű összecsukható piperetáska. Néhány zseb segítségével rendet teremt dolgai között. Az akasztófül egyszerű használatot biztosít.


Tatonka Skin Neck Pouch RFID B natural
7 990 Ft
7 890 Ft

Tatonka Skin Neck Pouch RFID B egy jól átgondolt nyakba akasztható áttekinthető szervezővel rendelkező irattartó. **A védőfólia ** megakadályozza kártyái adataival való visszaélést.


Tatonka Check In XT Válltáska, Fekete
6 990 Ft

5 290 Ft

Tatonka Check In válltáska egy megbízható társ az úton, mely alkalmas arra, hogy legfontosabb iratait, apróságait mindig magánál tudhassa séták, vagy utazás során. A cipzáras fő zseb által könnyen elérheti a szükséges holmiait. Uniszex dizájnja miatt hölgyek és urak is bátran viselhetik.


Tatonka Gaiter 420 HD olive L
9 990 Ft

9 290 Ft

Tatonka Gaiter 420 HD L egy univerzális lábszárvédő, amely védi lábbelijét az eső, hó és szennyeződés ellen. Turisztikára és sífutáshoz.


Tatonka One Day Neszeszer
3 990 Ft

2 690 Ft

Tatonka One Day Neszeszer praktikus hordozhatóságot biztosít kozmetikai eszközei számára. A neszeszer nagy mérete lehetővé teszi, hogy minden fontos kozmetikum elférjen benne. Ideális választás utazáshoz.


Tatonka Small Travelcare Utazó neszeszer
8 990 Ft

7 390 Ft

A Tatonka Small Travelcare Utazó neszeszer praktikus hordozhatóságot biztosít kozmetikai eszközei számára. A neszeszer nagy mérete lehetővé teszi, hogy minden fontos kozmetikum elférjen benne. Ideális választás utazásokhoz.


Tatonka Stand Alcohol Burner Állvány
4 990 Ft

3 690 Ft

A Tatonka Stand Alcohol Burner Állvány kifejezetten a Tatonka Alcohol Burner tűzhelyekhez készült. Az állvány biztonságos és időtálló, hiszen rozsdamentes acélból készült. Könnyen összecsukható, így tárolása is rendkívül egyszerű.