Tatonka Hip Bag M titan grey

Tatonka Hip Bag M titan grey

Értékelés: 3,3
8 590 Ft

Övtáska 3 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag M titan grey kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka First Aid S red elsősegély csomag
6 190 Ft

Egészségügyi felszerelésre alkalmas kompakt védőtok, amely hurokkal ellátott, így övre vagy a hátizsákra csatolható. Áttetsző zsebekkel kiegészített, így minden szükséges dolgot tárolni tudsz benne. Az elsősegély csomagot saját szükségleteid szerint állíthatod össze. A Tatonka First Aid S red kirándulások során használható.

Tatonka First Aid Basic Waterproof elsősegélydoboz
11 490 Ft

First Aid Basic Waterproof általánosan felszerelt elsősegélydoboz olyan csomagolásban, amely tisztán tartja a doboz tartalmát az elsősegélynyújtás útmutatóival együtt. Az elsősegélydoboz csomagolása vízhatlan anyagból készül, így ideális társa lehet a folyókon történő hajózások vagy egyéb vízi sportok során.

Tatonka Faltkanister 5 l

Tatonka Faltkanister 5 l

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

Vízre alkalmas műanyag kanna 5 l űrtartalommal. Harmonika szerűen összecsukható, így helyet takaríthatsz meg. Csavarozható kupakkal rendelkezik az egyszerűbb tisztítás érdekében, ezen felül kiengedő szeleppel ellátott. A Tatonka Faltkanister 5 l nem csak kempingezésnél használható.

Tatonka Burner Set

Tatonka Burner Set

Értékelés: 5
14 490 Ft

Kemping főző. Tatonka Burner Set, amely szesszel működő főzőből, lángszabályozóból és maximálisan stabil négylábú állványból áll.

Tatonka Thermo 350
9 890 Ft

Thermo csésze utazáshoz 2 falú, melynek köszönhetően jobb hőszigetelés biztosított, és az ital nem hűl ki olyan gyorsan. Praktikus füllel és fedéllel rendelkezik. Külső oldala hideg marad és nem égeted meg magad. Tatonka Thermo 350 egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból, amely könnyen mosható.

Tatonka Hip Bag L black
9 190 Ft

Övtáska 5 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag L black kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka First Aid XS red

Tatonka First Aid XS red

Értékelés: 4,8
2 890 Ft

Kompakt védőtok egészségügyi felszerelésre, füllel övhöz vagy táskához való rögzítésre, átlátható zsebbel minden szükséges dolog tárolására. Ezt az elsősegély csomagot a saját szükségleteid szerint állíthatod össze. A Tatonka First Aid XS red elengedhetetlen minden kiránduláskor.

Tatonka Camp Set Large

Tatonka Camp Set Large

Értékelés: 4,5
14 490 Ft

A rozsdamentes acél edénykészlet serpenyőt, fedeles fazekat és egy tányért tartalmaz, amelyből azonnal meg is eheted az elkészített ételt. Könnyedén egymásba rakható és problémamentesen hordozható. A Tatonka Camp Set Large rozsdamentes acélból készült, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható.

Tatonka Camp Set Regular

Tatonka Camp Set Regular

Értékelés: 4,7
14 490 Ft

A rozsdamentes acél edénykészlet serpenyőt, fedeles fazekat és egy tányért tartalmaz, amelyből azonnal meg is eheted az elkészített ételt. Könnyedén egymásba rakható és problémamentesen hordozható. A Tatonka Camp Set Regular rozsdamentes acélból készült, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható.

Tatonka Multi Set + A.Burner
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Tatonka Multi Set + A.Burner egy komplett edény, szélárnyék és főzőlap készlet. A stabil szélárnyék és a szeszre működő főzőlap kombinációja kényelmes, biztonságos főzést tesz lehetővé.

Tatonka Picnic Set
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a nemesacél edénykészlet 8 db praktikus segédeszközt tartalmaz piknikezéshez. Az 1,3 l űrtartalmú fazékban számos finom ételt készíthetsz el, a serpenyő pedig tálként is használható. A Tatonka Picnic Set nemesacélból készül, melyet hosszú élettartam és egyszerű karbantartás jellemez.

Tatonka Scout Set 1,0 L steel
8 190 Ft

Rozsdamentes acél edény szett tartalmaz egy serpenyőt fedéllel, ami ezen felül tálként és tányérként is használható. A fogantyú összecsukható és az összezárt szett zárjaként funkcionál. A Tatonka Scout Set 1 L steel rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen karbantartható.

Tatonka First Aid M red elsősegély csomag
8 590 Ft

Egészségügyi felszerelésre alkalmas kompakt védőtok, amely hurokkal ellátott, így övre vagy a hátizsákra csatolható. Számos különböző zsebet tartalmaz, így minden szükséges dolgot tárolni tudsz benne. Az elsősegély csomagot saját szükségleteid szerint állíthatod össze. A Tatonka First Aid M red kirándulások során használható.

Tatonka Handle Mug

Tatonka Handle Mug

Értékelés: 4,8
4 890 Ft

A kihajtható fülű utazó bögre 0,5 l űrtartalmú. A külső részén mérési skálával ellátott. Meglepetést okoz hosszú élettartamával és azzal, hogy bármely táskádba gond nélkül befér A Tatonka Handle Mug egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból készült, könnyen mosható

Tatonka Hip Bag M black
7 690 Ft

Övtáska 3 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag M black kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka Scout Set 1,5 L steel
8 590 Ft

Rozsdamentes acél edény szett tartalmaz egy serpenyőt fedéllel, ami ezen felül tálként és tányérként is használható. A fogantyú összecsukható és az összezárt szett zárjaként funkcionál. A Tatonka Scout Set 1,5 L steel rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen karbantartható.

Tatonka Skin Neck Pouch black

Tatonka Skin Neck Pouch black

Értékelés: 4,3
4 690 Ft

Nyakba akasztós pénztárca ideális kiegészítő utazás során. Aprópénz zsebbel, a fedőfül alatti rekeszekkel és cipzáras oldalzsebbel rendelkezik Párnázott anyaggal rendelkezik, amely kellemes a bőrhöz. Tatonka Skin Neck Pouch black egy nagyon könnyű és praktikus pénztárca.

Tatonka Eye Mask Black

Tatonka Eye Mask Black

Értékelés: 5
1 790 Ft

Komfortos szemmaszk. Tatonka Eye Mask ideális megoldás a jó alváshoz napközben is. Puha állítható pánttal rendelkezik. A maszk kellemes anyagból készült és gyorskioldó csattal.

Tatonka First Aid Basic

Tatonka First Aid Basic

Értékelés: 4,3
10 990 Ft

A kis méretű elsősegély csomag alapvető felszereltségű, olyan pánttal ellátott, amely segítségével a hátizsákhoz rögzíthető. Kötszereket, thermo fóliát, ragtapaszt, sebtapaszt, és egy pár vinyl kesztyűt tartalmaz. A Tatonka First Aid Mini nem csak az utazás során használható ki.

Tatonka First Aid Mini

Tatonka First Aid Mini

Értékelés: 4,5
6 190 Ft

A kis méretű elsősegély csomag alapvető felszereltségű, olyan pánttal ellátott, amely segítségével a hátizsákhoz rögzíthető. Sebtapaszt, csipeszt, kis kötszert és ragtapaszt tartalmaz. A Tatonka First Aid Mini nem csak az utazás során használható ki.

Tatonka Flame Adjuster
2 990 Ft

Minőségi kiegészítő a szeszfőzőhöz. A Tatonka Flame Adjuster a Tatonka Alcohol Burner szeszfőző lángmagasságának szabályozásához használható. Minőségi rozsdamentes acélból készült és használat után a főzőben tárolható.

Tatonka Hip Bag L titan grey
9 390 Ft

Övtáska 5 l űrtartalommal, állítható derékövvel rendelkezik és kétirányú cipzárral zárható. Műanyag csattal kényelmesen zárható. Két belsőzsebet és egy oldalsó elasztikus zsebet tartalmaz. A Tatonka Hip Bag L titan grey kulcstartót tartalmaz, amelynek köszönhetően nem okoz majd gondot a megtalálása.

Tatonka Mug

Tatonka Mug

Értékelés: 4,5
3 690 Ft

Utazó bögre füllel, 0,5 l űrtartalmú. A külső részén vízszintjelzővel. Meglepően hosszú élettartamú, és könnyedén elfér a táskádban is. A Tatonka Mug egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból készült, amely könnyen mosható.

Tatonka Scout Set 0,6 L steel
6 690 Ft

Rozsdamentes acél edény szett tartalmaz egy serpenyőt fedéllel, ami ezen felül tálként és tányérként is használható. A fogantyú összecsukható és az összezárt szett zárjaként funkcionál. A Tatonka Scout Set 0,6 L steel rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen karbantartható.

Tatonka Skin Folded Neck Pouch natural
4 390 Ft

Nyakba akasztós pénztárca ideális kiegészítő utazás során. Hajtókával takart rekesszel a pénzérmékre. Párnázott anyaggal rendelkezik, amely kellemes a bőrhöz. A Tatonka Skin Folded Neck Pouch natural egy nagyon könnyű és praktikus pénztárca.

Tatonka Skin Wrist Wallet natural
3 190 Ft

Csukló pénztárca ideális kiegészítő utazás során. Megvédi a pénzedet, és szó szerint mindig a kezed alatt lesz. Az alsó része párnázott anyaggal rendelkezik, amely kellemes a bőrhöz. Tatonka Skin Wrist Wallet natural egy nagyon könnyű és praktikus pénztárca.

Tatonka Thermo Plus
6 390 Ft

Thermo csésze utazáshoz 2 falú, melynek köszönhetően jobb hőszigetelés biztosított, és az ital nem hűl ki olyan gyorsan. Külső oldala hideg marad és nem égeted meg magad. Tatonka Thermo Plus egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból, könnyen mosható.

Tatonka Travel Waistbelt black

Tatonka Travel Waistbelt black

Értékelés: 4,8
3 390 Ft

Öv rejtett pénztárcával a külső oldalon állítható pánttal, aminek köszönhetően magad szerint állíthatod a hosszúságát. Megőrzi a pénzedet még a zsúfolt helyeken is. A Tatonka Travel Waistbelt khaki minden utazó számára megfelelő.

Tatonka Travel Waistbelt khaki
3 390 Ft

Öv rejtett pénztárcával a külső oldalon állítható pánttal, aminek köszönhetően magad szerint állíthatod a hosszúságát. Megőrzi a pénzedet még a zsúfolt helyeken is. A Tatonka Travel Waistbelt khaki minden utazó számára megfelelő.