Tatra 603 Retro játék polgárőrautó, Borostyán-Fehér színű
21 180 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Tatra 603 retro játék polgárőrautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó borostyán-fehér színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.


Tatra 603 Retro játékautó, Sárga
19 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tatra 603 játékautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó borostyán színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.


Tatra 603 Retro játék rendőrautó
19 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tatra 603 retro játék rendőrautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó piros-fehér színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.


Tatra 603 Retro játékautó, Ezüst színű
19 850 Ft
+ ingyen szállítás

A Tatra 603 játékautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó ezüst színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.