Taurus Aromatic kávédaráló
9 990 Ft 8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Taurus Aromatic kávédaráló nem csak a kávéimádók, de minden jól felszerelt konyha praktikus kelléke. Egyidejűleg 50 gramm kávébab őrlésére képes. Rozsdamentes acél késeinek köszönhetően időtálló és könnyedén tisztítható konyhai gép. Kialakításának köszönhetően finom őrlést biztosít, így aki szereti a kávét maga darálni, kiváló minőséget érhet el vele. A készülék egy biztonsági kapcsolóval is el van látva, így csak felhelyezett tetővel működtethető.

Taurus 958516 Vízforraló
22 990 Ft

2 év garancia

Taurus 958516 Aroa Premium Vízforraló minden konyha elengedhetetlen tartozéka. A beállított hőmérséklet elérését hangjelzés kíséri. A melegen tartó funkciónak köszönhetően a vizet, illetve a teát melegen tarthatja akár 2 órán át. Külső vízszintjelzővel és jelzőfényekkel rendelkezik. Az automatikus kikapcsolás és túlmelegedés elleni védelem biztonságossá teszi a használatát.

Taurus 968411 Miami Premium Szendvicssütő
16 990 Ft

2 év garancia

Taurus 968411 Miami Premium Szendvicssütővel pillanatok alatt elkészítheti kedvenc melegszendvicsét, gofriját vagy grillezett ételeit. A 3 különböző cserélhető sütőbetét tapadásmentes felülete könnyen tisztítható. Függőlegesen tárolható, így nem igényel nagy helyet a konyhájában. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szeretne.

Taurus Toast&Co Szendvicssütő (968399)
8 990 Ft

2 év garancia

Taurus Toast&C szendvicssütővel pillanatok alatt elkészítheti kedvenc melegszendvicsét. A tapadásmentes felület könnyen tisztítható. Zsírfogó tálcája praktikus védelmet biztosít. Függőlegesen tárolható, így nem igényel nagy helyet a konyhájában. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szeretne.

A lengyel TAURUS tetőcsomagtartókat a kerékpár- és sílécek kereszttartókat, tetőboxokat, hóláncokat vonóhorogra szerelhető szállítókat gyárt.

A lengyel TAURUS tetőcsomagtartókat a kerékpár- és sílécek kereszttartókat, tetőboxokat, hóláncokat vonóhorogra szerelhető szállítókat gyárt.