Ted Lapidus Pour Homme - EDT 100 ml

Ted Lapidus Pour Homme - EDT

7 130 Ft

A Lapidus Pour Homme egy  keleti férfi illat, gazdag kompozícióval, amely 1987-ben került a piacra. A fejillat gyógynövényeket, friss citrusféléket, fűszereket és gyümölcsöt tartalmaz.

Partnerünktől: Vivantis
Ted Lapidus Ted Pour Lui - EDT 100 ml

Ted Lapidus Ted Pour Lui - EDT

10 700 Ft

A Pour Lui ideális kiegészítője egy bulinak vagy különleges alkalomnak. A levendula lágysága, a menta frissessége, a bergamott vibráló csillogása és a narancsvirág keserűsége harmonikus és ösztönző nyitóakkordok, amelyek azonnal izgalmas hangulatot idéznek elő.

Partnerünktől: Vivantis
Ted Lapidus Oud Blanc - EDP 100 ml

Ted Lapidus Oud Blanc - EDP

8 920 Ft

Minden modern nő értékelni fogja az elegáns Ted Lapidus Oud Blanc illat kiváló minőségét és stílusát. Egy csokor, amely felejthetetlen árnyalatokkal büszkélkedhet, sokáig megmaradnak a hölgy körüli emberek emlékezetében.

Partnerünktől: Vivantis
Ted Lapidus Alcazar - EDT 100 ml

Ted Lapidus Alcazar - EDT

8 920 Ft

A 2010-ben piacra dobott merész és dinamikus keleti illat, a Ted Lapidus Alcazar különösen elegáns és szexi aurával rendelkezik. A recept nem szabványos összetevők kombinációján alapul. A fejillatban a lédús citromot finom szerecsendió és petitgrain egészíti ki.

Partnerünktől: Vivantis
Ted Lapidus Black Soul Imperial - EDT 100 ml

Ted Lapidus Black Soul Imperial - EDT

8 740 Ft

A Ted Lapidus Black Soul Imperial Eau de Toilette egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A lenyűgöző kompozíciót a citrusfélék és a kávé tónusainak szokatlan összjátéka tárja elénk. A szívillat a menta és a fűszerek intenzív összefonódásáról árulkodik.

Partnerünktől: Vivantis