Teddies Barna hintaló

Teddies Barna hintaló

Értékelés: 4,3
18 550 Ft

Minden kis hercegnő vagy kis cowboy szeretne lovagolni. Ez a plüss hintaló a füle megnyomásakor nyerít, farka mozog. A másik fül megnyomásakor patkó kopogása hallható, farka mozog.

Teddies Sötétbarna hintaló

Teddies Sötétbarna hintaló

Értékelés: 4,3
16 520 Ft 15 820 Ft

A plüss hintaló kis hercegnőknek és cowboyoknak megfelelő. A gyerekek a fej mögött lévő fogantyúnak hála nem esnek le. Teherbírása 50 kg. 3 éves kortól alkalmas.

Teddies Felfújható csörgő henger, 42x23 cm
3 130 Ft

Vidám rajzokkal díszített Teddies felfújható henger, amely fejleszti gyermekét a mászásban és segítség nyújt, ha el akar kezdeni járni. A henger belső részében csörgők találhatóak, amely mozgás közben hangot ad ki és vonzzák a baba figyelmét.

Teddies Hintaló kakas

Teddies Hintaló kakas

Értékelés: 4,2
15 890 Ft

Hagyományos, fából készült Teddies Hintaló kakas. Hosszú ideig szórakoztatható, magas a háttámlája és alacsony ülésével gyerekek stabilan, és biztonságosan ülnek a hintalón.

Teddies Mágneses építőkészlet, 200 db
13 640 Ft

A mágneses építőkészlet különböző formák, objektumok és képek létrehozását teszi lehetővé. Az alap építőelemek mágneses rudak és nikkelezett golyók. Támogatja a kreativitást, képzeleterőt, a finom motorikát és a kombinációs készséget.

Teddies Fa szerszámkészlet dobozban, 25 db-os
9 810 Ft 7 900 Ft

Gyermeke igazi kis ezermesterré válhat a Teddies fa szerszámkészlet használatával. Játékosan megtanulja használni az eszközöket, megismerheti a barkácsolás és szerelés rejtelmeit. A szerszámos doboz tartalmaz kulcsokat, fogót, fűrészt, kalapácsokat és csavarokat. A táskában mindennek megvan a helye akárcsak egy műhelyben. 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Elemes szobatelefon 2 db, 8 m hatótávolság
4 490 Ft

Műanyag telefonpár, amellyel a gyermekek szórakoztató telefonbeszélgetéseket folytathatnak testvéreikkel vagy barátaikkal. Beltéri használatra tervezett telefonok, elemes táplálással és kiváló minőségű biztonságos műanyagból. Lehetővé teszi a telefonálást, de valóban csörög, tehát a legkisebbek valós szórakoztatást élnek majd át.

Teddies Girl's Creator kötőgép
6 270 Ft

Érdekes kreatív játék lányoknak. A csomagban található egy praktikus kerek kötőkeret fehér-rózsaszín motívummal. Készítsd el saját eredeti karkötődet, vagy kezd bele valami bonyolultabba!

Teddies Színes mágneses rajztábla pecsétekkel
6 400 Ft

Mágneses rajztábla szép színes dizájnnal. Kreatív segítség a rajzoláshoz mivel, ha a kicsinek nem tetszik, amit rajzolt, egyből le is törölheti. A gyerekek szórakoztató formával fejleszthetik a finommotorikájukat és kibontakoztathatják a kreativitásukat.

Teddies Digitális játék pénztárgép szett
6 140 Ft 5 450 Ft

Egy nyüzsgő kisboltot varázsolhat otthonába. A Teddies digitális játék szettel gyermeke beleélheti magát egy pénztáros szerepébe. A pénztárgép egy igazihoz hasonló hangokat ad ki, a sok tartozékokkal egy igazi bevásárlást lehet eljátszani. 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Mozgó ló + zsoké baba
8 410 Ft 7 900 Ft

Minden kis lókedvelő megörül a zsoké babának és a lónak, melynek hosszú sörénye és farka van. A babáról nem hiányozhat a ruházat és a sisak sem. A ló mozgatja a végtagjait.

Teddies Funny Wheels New Sport 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár
10 790 Ft

Egyedi! Okos! Műanyag 2 az 1-ben pedál nélküli gyerekkerékpár. A gyerekek háromkerekűvel kezdik, majd játszva átváltanak két kerékre. Pár percen belül át is alakíthatod a háromkerekű pedál nélküli gyerekkerékpárt kétkerekűre. A két magassági beállítás biztosítja, hogy a pedál nélküli gyerekkerékpár a kicsivel együtt nőjön. Új gumi kerekek!

Teddies Fa bölcső játékbabáknak, 50 cm
6 270 Ft

Teddies fa bölcső megfelelő választás lehet minden fajta gyerekszobába, hiszen egyszerűen lefesthető a szoba stílusához igazítva. 50 cm-es játékbabáknak ajánlott, amik kényelmesen elférnek benne, így biztosítva a szükséges helyet a játékhoz a gyermekeknek. A bölcső könnyen összeszerelhető, kiváló minőségű fa anyagának köszönhetően hosszú az élettartama.

Teddies Fehér plüss hintaló elemekkel működő, hangokkal és mozgással
18 280 Ft
+ ingyen szállítás

A füle megnyomása után a puha hintaló nyeríteni kezd és megmozgatja a farkát. A másik füle megnyomása után kopogó patkók hangja hallható, és szintén megmozgatja a farkát. Az elemeket a hasán található elemtartóba szükséges behelyezni. A játék segít a gyermekek mozgás koordinációjának fejlesztésében és ösztönzi a képzeletüket.

Teddies Világító pálya + autó, műanyag, 221 drb
4 760 Ft

Élj át rengeteg szórakozást ezzel a világító pályával és az autóval. Légy kreatív és állíts fel saját színes pályát elképzeléseidnek megfelelően. Elég lekapcsolni a villanyt és kezdődhet a színes autókázás.

Teddies Kisvakond Fürdőkréta
3 130 Ft

A Teddies Kisvakond fürdőkréta fürdőszobai játékkal a fürdés csupa szórakozás! A játék mellet fejlődnek a kisgyermek készségei is a könnyedén lemosható, káros anyagoktól mentes kréták segítségével. A készletben ötféle szín található, amellyel a fürdés színesebbé és izgalmasabbá válik!

Teddies Tábla állvánnyal, 89×46 cm
6 400 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.

Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával
3 540 Ft

Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával most lehetővé teszi, hogy gyakorolj és pontosan lőj a nyílvesszőkkel! A tapadókorongos hegyekkel felszerelt nyílvesszőiddel a céltáblára lőhetsz, amelynek a felületén megtapad a nyíl, így pontosan láthatod mennyire céloztál ügyesen. A cél, hogy a tábla közepébe lődd a nyílvesszőt, hiszen ez éri a legtöbb pontot. Hívd ki a barátaidat egy célbalövős versenyre, garantáltan jól fogtok szórakozni!

Teddies Auto RC drift sárga 40cm, 27MHz
14 870 Ft

Sárga autó távirányítható 1:10 méretarányban. Az autó műanyagból készült és 40 cm magas. A távirányító 27 MHz-es frekvencián működik. Az autó „teljesen szabályozható“ és driftelő funkcióval rendelkezik.

Teddies Auto RC távirányítással műanyag 27MHz 25cm
6 190 Ft

Légy részese rengeteg szórakozásnak a RC távírányítós autóval. Kiváló minőségű sportautó modell távirányítással, amely minden irányba képes haladni. Biztosan örömet okoz minden autó rajongónak. Elég a gázra taposni és győzni!

Teddies Ló kocsival + baba tartozékokkal
6 810 Ft

Gyönyörű mese készlet hercegnővel és lóval, kocsival. A jégkirálynő csodás ruhában a bálba készül, a megbízható fehér lónak és a kék hintónak hála időben érkezik. A hercegnő az útra magával viszi a fésűjét és egyéb szépítő kiegészítőit.

Teddies Jégkorong társasjáték
18 750 Ft 17 490 Ft

Ideális játékot keresel fiúnak és apukáknak egyaránt? Ez a műanyag asztali jégkorong kiváló társasjáték A piros és a kék csapat egymással szemben állnak otthonodban a legnagyobb meccsen.

Teddies Plüss bohóc kesztyűbáb 27 cm
4 630 Ft

Ki ne ismerné a bohócot, a tréfamester, akinek van valami a „sapkája alatt“ és szinte minden mesében megjelenik a királlyal? A kesztyűbábbal eljátszhatod kedvenc mesédet, vagy saját történetet is kitalálhatsz. A bohócot elegendő felhúzni a kezedre és máris életre kel, ezen felül a minőségi, puha anyag kellemes a bőrnek.

Teddies Mackó alváshoz, rózsaszín
8 450 Ft

Rózsaszín kivitelezésű medve a könnyű elalvás érdekében! Ha megnyomod a maci hasán lévő gombot, az világítani kezd és altatódalokat fog lejátszani. A világítás sötétben a plafonra vagy a falra irányítható.

Teddies Xylofon, fa/fém 36 cm

Teddies Xylofon, fa/fém 36 cm

Értékelés: 2,5
4 490 Ft

xylofonnal való játszás közben 12 élénk színű billentyű és két pálca nemcsak a gyerekeket szórakoztatja hosszú ideig, hanem egyidejűleg edzi a finom motoros készségeket és fejleszti a zenei képzeletet

Teddies Tank RC 33 cm T-34/85 27MHz hanggal és fénnyel
10 500 Ft

Légy a tank csata résztvevője a T-34/85 távirányítós tankkal. Az 1:28 méretarányos jármű nem csak közlekedik, hanem hang- és fényeffektusokat ad ki és lő is. A kabin 360° – ban forog. -A csomag része egy újratölthető pack is.

Teddies Labda a legkisebbeknek, 18 hanggal
5 720 Ft

Interaktív játék műanyag labda formájában. A színes kidolgozásának és a különböző effektusoknak köszönhetően a játék minden bizonnyal leköti a gyerekek figyelmét és motiválja őket, hogy játszanak vele. Pozitívan befolyásolja a gyerekek fejlődését. – 6 hónapos kortól ajánlott

Teddies Akkumulátoros fúró hanggal és fénnyel
4 840 Ft 4 080 Ft

Teddies Akkumulátoros Játék Fúrógép Hanggal és Fénnyel. Minden házba kell egy jó ezermester. Az akkumulátoros fúró egy elengedhetetlen eszköz a mindennapi munkák elvégzéséhez. Ezzel a fúróval, csodálatos élményekre lehet szert tenni játék közben.

Teddies Rongybaba Terezka plüss 30 cm
4 080 Ft

Beszélő „Rongybaba Terezka“, amely, olyan mondatokat tud, mint például a: „Szeretlek. Fogunk együtt játszani?“, és másakat. A legjobb barátoddal válik.

Teddies Játékbaba kiegészítőkkel
4 990 Ft

Ennek a játékbabának köszönhetően igazi anyukának érezheted magad. Ne felejtsd el megetetni és megitatni. Ezután a babát csak bilire kell ültetni és ki kell cserélni a pelenkáját.

Teddies Boxzsák és boxkesztyű
4 900 Ft

Teddies Boxzsák és boxkesztyűt azoknak a gyerekeknek ajánljuk akiket a küzdősportok vonzanak. A box kiváló gyorsaságot és erőt fejlesztő sport. Nagyszerű feszültségoldó és persze jó szórakozás is! A kertben vagy akár a lakásban is könnyedén felszerelhető. Amerikai zászló mintás a boxkesztyű és a boxzsák is egyaránt.

Teddies Memória játék, Első Állataim, 24 db-os
3 130 Ft

Teddies memória játék, első állataim, 24 db-os igazi szórakozást nyújt a kicsiknek, melyet akár szüleikkel együtt is élvezhetnek. 24 db természetes, jó minőségű fából készült állatos memóriakártyát tartalmaz a csomag, melynek hosszantartósága garantált. A játék során a gyerekek megtanulhatják hol élnek a kártyákon szereplő állatok, sőt a logikus gondolkodásukat is fejleszti.

Teddies Titokzatos elektronika 180 kísérlet
10 690 Ft

Teddies Titokzatos elektronika készletben több, mint 180 kísérlet vár a kiváncsi, érdeklődő gyerekekre. A képzeletet lefoglaló és stimuláló kísérletek sok órányi szórakozást nyújtanak és egyúttal megismertetik a gyerekekkel az elektronikus rendszerek működési elveit. Játékosan, biztonságosan építhetnek elektronikus áramköröket fény és hangforrással.

Teddies Buggy Játék Babakocsi
7 770 Ft

Teddies Buggy Játék Babakocsi kiválóan alkalmas babázni vágyó kislányának. Műanyag és fém vázának köszönhetően strapabíró. A babakocsi alján kis kosár található, mely kiválóan alkalmas különböző tárgyak tárolására. A baba fix pozícióját biztonsági öv biztosítja. Napellenzővel rendelkezik.

Teddies Kisvakond Gyerek tablet
6 490 Ft

Teddies Kisvakond gyerek tablet már a legkisebbek számára is. A tabletnek köszönhetően a gyerekek szórakoztató, játékos módon ismerkedhetnek meg a színekkel. A tablet CSEH nyelven beszél.

Teddies Gumi játszókockák 9 db
3 590 Ft

A gyermek játszó kocka oldalain plasztikus állat- és számalakzatok helyezkednek el . A kockák tapintásra puha kellemes műanyagból készültek.

Teddies Szeletelhető gyümölcsk és zöldségek
4 630 Ft

A doboz tartalma 11 db különböző gyümölcs és zöldség a hozzájuk tartózó vágódeszkával és késsel, mellyekkel felfedezhetőek az egészséges ételek. A Teddies termékei apríthatóak, így több élménnyel szolgálnak a gyerekeknek. Bármelyik konyha tökéletes kiegészítői.

Teddies Kosár gyümölcsökkel és zöldségekkel
4 990 Ft

Tele bevásárlókosár szett, ami főként a gyümölcsökre és a zöldségekre összpontosít Tartalmazza a kukoricát és a karfiolt, valamint bort vagy negyed dinnyét. Hagyd a kis vásárlót, hogy megpakolja a bevásárlókosarát vagy inspirálódj, hogy mi mindent lehet vacsorára választani. 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Az első állataim kockakirakó
3 400 Ft

Teddies Az első állataim kockakirakó ideális választás 3 évnél idősebb gyermekének. A barátságos állatfigurákkal dekorált kirakó minőségi fából készült. A 15 darabos játék nemcsak kiváló szórakozást nyújt, de gyermeke készségeit is fejleszti.

Teddies Strandsátor 145x100x88 cm
4 490 Ft

Teddies strandsátor a kis nyaralók számára. Gyerekei szeretni fogják a szuper könnyű kék sátrat. Kinti és benti használatra egyaránt.

Teddies Piánko zongora, 37 billentyű
4 630 Ft

Ezzel a megannyi funkcióval ellátott zongorával rengeteg szórakozásban lesz részed. A 37 billentyűn több zeneszámot is lejátszhatsz, amelyeket például dobbal vagy saját énekeddel tehetsz még különlegesebbé. A játszás fejleszti a zenei hallást és a ritmusérzést.