Tega KOMFORT 2in1

Tega KOMFORT 2in1

Értékelés: 4,2
6 490 Ft

Fürdőkád Komfort 2in1 belső anatómiai formájával úgy lett tervezve, hogy támogassa a babát fürdés közben. A fürdőkád úgy lett tervezve és kialakítva, hogy megkönnyítse a gyermek fürdetését, főleg élete első hónapjaiban.

Tega Puha WC gyerek ülőke

Tega Puha WC gyerek ülőke

Értékelés: 4,6
3 090 Ft

Cosing univerzális WC gyerek ülőke kényelmet biztosít a PVC – vel bevont ülőkének köszönhetően. Ideális azon gyermekek számára, akik tanulják a WC használatát. Könnyedén csatlakoztatható a legtöbb WC ülőkéhez a csúszásmentes részeknek köszönhetően. Modern bevonási mód megakadályozza a kopást és károsodást.

Tega Puha WC szűkítő - Peppa Pig
4 190 Ft

Ez a WC szűkítő a Tega márkától csodálatosan puha és a közkedvelt Peppa malac figurája díszíti. A WC szűkítő ideális azoknak a gyerekeknek, akik már kinőtték a bilit és tanulnak WC-re járni.

Tega Babafürdető szivacs az UNI KOLOR kádhoz
2 590 Ft

Újdonság

Habo nyugágy, amely megkönnyíti a baba fürdését, köszönhetően annak, hogy az anyag mindkét keze szabadon marad a fürdetés alatt. Puha anyagból készült, és mintákkal ellátott. A fém nyugágyakkal ellentétben lehetővé teszi a baba teljes vízbe merítését egy alapos fürdéshez. Ez az UNI KOLOR kád habszivacs nyugágy ülésként is használható, ha a gyermek idősebb.

Tega 2az1-ben állvány formázott babakádra, 102 cm - fehér
7 490 Ft

Állvány formázott babakádakra a Tega márkától megkönnyebbülést hoz hátadnak kisbabád fürdetésekor. Az állvány a fürdetés után egyszerűen összecsukható, kompakt méretei révén pedig ideális a kisebb fürdőszobákba.

Tega Fürdőszobai fellépő FOLK - fehér
2 790 Ft

Újdonság

Fürdőszobai fellépő a WC-hez. 3–14 éves gyermekeknek ajánlott. A csúszásmentes felületnek és az ergonomikus formának köszönhetően praktikus a használata. Fürdőszobai fellépő FOLK – fehér – lehetővé teszi a gyermek számára, hogy kényelmesen használhassa a WC-t, elérje a mosdót a fogmosáshoz, hogy elérje a magasabb asztalt vagy a konyhapultot.