Tega Baby Fellépő Peppa Pig
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tega Baby márka Peppa Pig fellépője gumis csúszásgátló felülettel van ellátva, amely biztosítja a gyermek biztonságos mozgását, nemcsak a fürdőszobában. A fellépő edzett erős műanyagból készült. A gyerekek érdeklődését biztosan felkelti Peppa malac vidám képe.

Tega Baby Bili - szék Peppa Pig
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bili/szék Peppa Pig a Tega Baby márkától egy univerzális bili, székként is használható. A bili minőségi anyagból készült, könnyű, kompakt és könnyen tisztítható. Alakjának és magas háttámlájának köszönhetően maximális kényelmet nyújt a gyerekeknek.

Tega Baby Csúszásmentes bili Peppa Pig
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csúszásmentes bili Peppa Pig a Tega Baby márkától, edzett, egészségre ártalmatlan műanyagból, így biztosítja a gyermek kényelmét és biztonságát. A magas háttámla szintén hozzájárul a kényelmesebb üléshez és a stabilitáshoz.

Tega Baby Kiskád LUX Bagoly 102 cm - szürke
4 290 Ft

Újdonság

Kiskád LUX a Tega Baby márkától, ártalmatlan műanyagból készül, amelyet langyos vízzel könnyen lehet tisztítani. A kiskád anatómiai alakja és a baglyok aranyos képei minden babát elbűvölnek. A kád praktikus hőmérővel van felszerelve.

Tega Baby Bili - szék Bagoly fehér
2 890 Ft

Újdonság

Bili/szék a Tega Baby márkától egy univerzális bili, székként is használható. A bili minőségi anyagból készült, könnyű, kompakt és könnyen tisztítható. Alakjának és magas háttámlájának köszönhetően maximális kényelmet nyújt a gyerekeknek.

Tega Baby WC-ülőke Peppa Pig csúszásgátlóval
3 390 Ft

Újdonság

A Tega Baby márka univerzális Peppa Pig WC-ülőke csúszásgátló anyagból készült, amely biztosítja a gyermek kényelmét és biztonságát. Az ergonomikus forma szintén hozzájárul a kényelmesebb üléshez és a stabilitáshoz.