TEMPISH Fid védőszett

TEMPISH Fid védőszett

Értékelés: 4
7 620 Ft 5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermekvédőkészlet Tempish Fid a térdek, a könyökök és a csuklók védelmére tervezték az in-line korcsolyázás során. Nagyon könnyű, minimális mozgáskorlátozás. Az anyag kiválóan elvezeti az izzadságot a testről.

TEMPISH Buffy Star Skateboard red gördeszka
13 990 Ft

Tempish Buffy Star Skateboard red a kezdő és a fejlett gördeszkázók számára készült klasszikus használathoz és közös trükkökhöz. Kiváló minőségű anyagokból áll, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak.

TEMPISH Cronos Görkorcsolya, Fekete
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Cronos egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.

TEMPISH Detroit junior korcsolya
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Modern junior jégkorcsolya. A Tempish Detroit junior korcsolyák elsősorban a rekreációs korcsolyázásra alkalmasak. A cipő héja anatómiailag formázott. A belső DB 320 anyag memóriával a korcsolyázó lábához alkalmazkodik. A korcsolyák magas minőségű edzett szénacélból készült pengékkel rendelkeznek a nagyobb tartósság érdekében.

TEMPISH Fid 3 Görkorcsolya védőfelszerelés
5 990 Ft

Tempish Fid 3 Görkorcsolya védőfelszerelés kiválóan védi sportolás közben könyökét, térdét és csuklóját. Rugalmas kialakításának és műanyag erősítéseinek köszönhetően maximális biztonságot nyújt viselőjének. Nem korlátozza a mozgást, külső anyaga pedig strapabíró, így sokáig megbízható társra lelhet benne szabadidős sporttevékenység közben.

TEMPISH Get-UP Luxury Jégkorcsolya
17 990 Ft 13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Női jégkorcsolya ** Tempish Get-Up Luxury ** elbűvöl a minőségi anyagjaival és az új ** érdekes divattervezésével **. Klasszikus formatervezés ** szabadidős és sportos ** korcsolyázáshoz.

TEMPISH Lucia Női jégkorcsolya
16 990 Ft 13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Lucia női jégkorcsolya egy kiváló minőségű alapanyakokből készült, csinos korcsolya. A külső borításon elhelyezett csillogó kövektől úgy tűnhet mintha gyémántokon korcsolyázna. A belső biztosítja a kényelmet és a komfortos korcsolyázást a puhaságával és a hőszigetelésével. A korcsolya éle klasszikus kialaktású, de összetételében már karbont is tartalmaz. Első sorban hobbi korcsolyázásra lett kialakítva.

TEMPISH Monster baby skate

TEMPISH Monster baby skate

Értékelés: 4,5
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Monster baby skate gyerek szett kezdők számára ajánlott, rekreációs korcsolyázásra. Vidám és ötletes kialakítással űrlakókkal.

TEMPISH Chantal Női jégkorcsolya
17 990 Ft 14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Get-UP Luxury női jégkorcsolya minőségi kidolgozása és kellemes kinézete igazán megnyerő. Hagyományos szerkezete rekreációs sportolásra és a jégen való szórakozásra teszi alkalmassá.

TEMPISH Clips duo

TEMPISH Clips duo

Értékelés: 5
26 620 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermek korcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Anatómiai kialakítású betéttel ellátottak, kiválóan illeszkednek. A Tempish Clips duó lehetővé teszi a korcsolya görkorcsolyává alakítását a speciális kialakításnak köszönhetően.

TEMPISH Clips girl duo

TEMPISH Clips girl duo

Értékelés: 4
26 620 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermek görkorcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Anatómiai kialakítású betéttel ellátottak, kiválóan illeszkednek. A Tempish Clips duó lehetővé teszi a korcsolya görkorcsolyává alakítását a speciális kialakításnak köszönhetően.

TEMPISH Country

TEMPISH Country

Értékelés: 5
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a női korcsolya vízálló kockás külső anyaggal rendelkezik. A cipő belsejében bársony van kényelmes béléssel, amely melegen tart. A felsőrész és a cipőtalp között megerősített kötés van. A Tempish Country ideális a megszokott rekreációs korcsolyázáshoz.

TEMPISH Crox Férfi jégkorcsolya
17 990 Ft 16 490 Ft

Tempish Crox férfi korcsolya alkalmas közepes és alacsonyabb versenyek játékosa számára, valamint rekreációs korcsolyázók számára, akik a korcsolyától versenytulajdonságokat várnak el. Nagyon szilárd anyag, amely hosszú élettartamot biztosít.

TEMPISH Detroit jégkorcsolya

TEMPISH Detroit jégkorcsolya

Értékelés: 4,5
19 990 Ft 15 490 Ft

férfi jégkorong korcsolyák** alkalmasak az alacsonyabb vagy közép szintű versenyeken részt vevő korcsolyázóknak és rekreációs korcsolyázásra. A Tempish Detroit korcsolyák anatómiailag formázottak és ellenálló PVC műanyagból készültek. A belső része speciálisDB 320 latex alapú anyagból készült memóriával, ezáltal a cipő alkalmazkodik a láb formájához. A penge magas ellenállását a 53–55 keménységű edzett szénacél biztosítja.

TEMPISH Detroit lady korcsolya
23 290 Ft
+ ingyen szállítás

Női jégkorcsolya rekreációs korcsolyázáshoz. A korcsolyák ellenálló PVC műanyagból készültek és edzett szénacélú minőségi pengékkel van ellátva HRC 53–55 keménységgel. A láb kényelmét a DB 320 alapú anyagból készült belső rész biztosítja, amely alkalmazkodik bármilyen lábhoz.

TEMPISH Dream Női Jégkorcsolya
11 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Dream jégkorcsolya különleges anyagok felhasználásával , rozsdamentes acél éllel készült, kényelmes viseletet nyújt sportolás közben. Középhaladó és haladó hölgyek számára ajánljuk Az egyedi szerkezet és a speciális anyagból készült belső bélés kellemes tapintású, jó hőszigetelő tulajdonságú és nem utolsó sorban alkalmazkodik az egyes lábak alakjához. A belső bélése tökéletesen tartja a meleget, így aktív sportolás közben sem lesz gondja a hőmérséklettel. Válassza ezt az igazán nőies és minőségi jégkorcsolyát. TOVÁBB OLVASOM->

TEMPISH Dream Wave

TEMPISH Dream Wave

Értékelés: 5
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női korcsolya PVC külső anyaggal. A cipő belsejében műgyapjú bélés található, amely kellemes és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A felsőrész és a cipőtalp között megerősített kötés van. A Tempish Dream Wave ideális a megszokott rekreációs korcsolyázáshoz.

TEMPISH Eris

TEMPISH Eris

Értékelés: 5
23 760 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

női korcsolyáknak rozsdamentes acélból készült korcsolyázó éle van HRC 53–54. Fel vannak szerelve belső szigeteléssel és anatómiai alakkal az Achilles-ín területén. Rögzítik őket cipőfűzővel, tépőzáras és automatikusan záródó csattal. A Tempish Eris ideális a rendszeres rekreációs korcsolyázáshoz.

TEMPISH Fine Női jégkorcsolya
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Női jégkorcsolya Tempish Fine klasszikus felépítéssel szabadidős, sportos és versenyszintű korcsolyázáshoz. A korcsolya cipő minőségi PU alapú anyagból készül, 3D-s módosítással.

TEMPISH Fiú korcsolya FS 200
17 590 Ft 12 490 Ft

Fiú jégkorcsolya rekreációs sporttevékenységhez. A Tempish FS 200 fiú korcsolya minőségi poliuretánból készült, ami megtartja a szilárdságát nagyon alacsony hőmérsékleten is. A kényelmet a gyorsan száradó betét biztosítja. A korcsolya kitűnik a könnyű nagyság állíthatóságával az alsó részébe rejtett szalagos rendszernek köszönhetően. A megnövelt ellenállásért a korcsolya teteje a talpával szilárd rögzítéssel van összekapcsolva.

TEMPISH FUR Expanze Gyermek jégkorcsolya
11 990 Ft 10 490 Ft

Tempish Fur Expanze gyerek korcsolya rekreációs sportra alkalmas. Műanyag állítható nagysággal, emiatt a korcsolya együtt nő a csöppségekkel, ezért hosszú ideig lehet használni.

TEMPISH FUR Expanze Gyermek jégkorcsolya
11 990 Ft

Tempish Fur Expanze gyerek korcsolya rekreációs sportra alkalmas. Műanyag állítható nagysággal, emiatt a korcsolya együtt nő a csöppségekkel, ezért hosszú ideig lehet használni.

TEMPISH G2 21" kapus hokiütő-30%
12 890 Ft 8 990 Ft

Akció

A kapus hokiütő egészében fából készült, kapusoknak alkalmas alacsonyabb és közepes mérkőzéseken. Teljes mérete 152 cm. 10 lapból rétegezett, éle ABS üvegszálakból készült a nagyobb ellenállóság érdekében. Jégen, aszfalton vagy beton felületen használható. Tempish G2 21" 21˝ oldalhosszúsággal.

TEMPISH G2 26" kapus hokiütő-24%
14 590 Ft 10 990 Ft

Akció

A kapus hokiütő egészében fából készült, kapusoknak alkalmas alacsonyabb és közepes mérkőzéseken. Teljes mérete 165 cm. 10 lapból rétegezett, éle ABS üvegszálakból készült a nagyobb ellenállóság érdekében. Jégen, aszfalton vagy beton felületen használható. Tempish G2 26" 26˝ oldalhosszúsággal.

TEMPISH G7S 130 cm hokiütő-31%
15 990 Ft 10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hokiütő játékosoknak alkalmas, kompozit összetételű, alacsonyabb és közepes mérkőzésekre ajánlott. Teljes mérete 130 cm. Üvegszálas rétegezési rendszer a nagyobb tartósság érdekében. A penge és az ütő egy darabból állnak. A Tempish G7S hokiütő kontrasztos megjelenésű, ideális ugródeszka a sportban történő további fejlődéshez.

TEMPISH G7S 152 cm hokiütő-24%
19 790 Ft 14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hokiütő játékosoknak alkalmas, kompozit összetételű, alacsonyabb és közepes mérkőzésekre ajánlott. Teljes mérete 152 cm. Üvegszálas rétegezési rendszer a nagyobb tartósság érdekében. A penge és az ütő egy darabból állnak. A Tempish G7S hokiütő kontrasztos megjelenésű, ideális ugródeszka a sportban történő további fejlődéshez.

TEMPISH Giulia Női jégkorcsolya
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Guilia női korcsolya a márka legjobb korcsolyái közé tartozik. Igényes korcsolyázóknak ajánlott. A korcsolyacipő minőségi anyagból készült PU alapon, 3D kidolgozással, amely exkluzív külsőt kölcsönöz.

TEMPISH Jessica

TEMPISH Jessica

Értékelés: 5
28 260 Ft 23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

női korcsolyát 3D-s kivitel és látványos csillogó kövek díszítik. El van látva belső szigeteléssel. Csipkékkel, amelyek szorosra köthetők. A Tempish Jessica ideális a rendszeres rekreációs korcsolyázáshoz.

TEMPISH Joy lány korcsolya

TEMPISH Joy lány korcsolya

Értékelés: 5
14 590 Ft 9 790 Ft

Stílusos állítható lány jégkorcsolyák. A Tempish Joy lány korcsolyák kitűnnek gyorsan száradó és kényelmes cipő bélésükkel. A korcsolyák minőségi PVC műagyagból készültek. A korcsolyák a lábon való erős tartását a cipőfűzők, tépőzáras pántok és a kétoldalas biztonsági csatok biztosítják. A korcsolyák kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A korcsolyák nagyon könnyen beállíthatók nyomógomb segítségével.

TEMPISH Korcsolya Elena

TEMPISH Korcsolya Elena

Értékelés: 5
20 890 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern stílusú női korcsolya enyhe retró beütéssel. A Tempish Elena korcsolya kombinálja a kényelmet, amit a SUPER SOFT FUN FUR puha bélés biztosít, és a biztos haladást a boka körüli anatómiai kialakítású erős váznak köszönhetően. A korcsolya nagyon jól szigetel a jó hőszigetelő tulajdonságokkal bíró bélésnek köszönhetően.

TEMPISH Korcsolya Giulia black plus
22 690 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos női jégkorcsolya ideális igényesebb korcsolyázóknak. Tempish Brusle Giulia black plus első látásra megragad az érdekes 3D felületi kezelésnek köszönhetően. A korcsolya anatomikusan formázott konstrukcióval rendelkezik, ami nagyobb kényelmet és biztonságot biztosít. A cipő belső betéte nagyon tartós és nedvességnyelő az újblack velvet T anyagnak köszönhetően.

TEMPISH North Jégkorcsolya

TEMPISH North Jégkorcsolya

Értékelés: 5
20 990 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish North egy téli mintával díszített klasszikus női jégkorcsolya, mely puha műszőrme bélésének köszönhetően kényelmes és meleg viselet. A minőségi PVC felsőrész ellenáll a hidegnek, gyöngyházfénye pedig harmonikus összhatást eredményez. A korcsolya éle ellenálló, rozsdamentes acélból készült.

TEMPISH Rebel Ice One Pro Girl Jégkorcsolya
16 390 Ft 12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Rebel Ice One Pro korcsolyát kezdőknek és haladóknak ajánljuk. Puha bélése kényelmes viseletet biztosít, a modern tornacipő design pedig garantáltan sikert arat a páylán. A korcsolya mérete könnyedén, egy gombnyomással állítható.

TEMPISH Rebel Ice One Pro Jégkorcsolya
16 390 Ft 12 990 Ft

Tempish Rebel Ice One Pro korcsolyát kezdőknek és haladóknak ajánljuk. Puha bélése kényelmes viseletet biztosít, a modern tornacipő design pedig garantáltan sikert arat a páylán. A korcsolya mérete könnyedén, egy gombnyomással állítható.

TEMPISH Revo toqr korcsolya

TEMPISH Revo toqr korcsolya

Értékelés: 3
31 090 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CYBER 385 tartós és kemény műanyagból készült. A Tempish Revo toqr korcsolya váza anatómiailag kialakított, egy részből áll, így tartós és kényelmes rögzítést biztosít a lábnak. A tartósságot a vékony talp javítja, amely extra kemény tartós nylonból készült.

TEMPISH RS Verso Gyermek jégkorcsolya
12 990 Ft

Tempish RS Verso Ice gyerek korcsolya szabadidősporthoz és a jégen való szórakoztató időtöltéshez. Megfelelő választás a kezdő és haladó korcsolyázók számára. Nem mindennapi külső, amely a stílusra fekteti a hangsúlyt.

TEMPISH RS Verso Ice Girl Gyermek jégkorcsolya
17 990 Ft 11 990 Ft

Tempish RS Verso Ice Girl korcsolya lányoknak, szabadidősporthoz és a jégen való szórakoztató időtöltéshez. Megfelelő választás a kezdő és haladó korcsolyázók számára. Nem mindennapi külső, amely a stílusra fekteti a hangsúlyt.

TEMPISH Széthúzható korcsolya Fur Expanze
13 890 Ft 10 390 Ft

Junior jégkorcsolya rekreációs sporttevékenységhez. A Tempish Fur Expanze széthúzható korcsolya fagyálló műanyagbólkészült, könnyen állítható, akár 3 mérettel is. A gyermek lábak kényelméről a kivehető gyorsan száradó betét gondoskodik.

TEMPISH Wortex

TEMPISH Wortex

Értékelés: 5
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi korcsolya műanyag megerősítéssel rendelkezik, amely véd a korongok és hokibotok ellen. Anatómiailag formázott bokával rendelkezik és 2 részes nyelvvel. Tempish Wortex alkalmasak azok játékosok számára, akik a közepes és alsóbb versenyeken vesznek részt és a szabadidős korcsolyázók számára, akik igénylik a korcsolya verseny tulajdonságait.

TEMPISH Celebrity Floorball Táska-21%
12 090 Ft 9 490 Ft

Akció

Tempish Celebrity Floorball Táskában akár egyszerre 2 db floorball ütőt is tárolhat. Több külső, és egy belső zsebbel, valamint egy belső elválasztófallal rendelkezik, így a táskában tárolhatja labdáit, mezét, cipőjét, törölközőjét sőt az edzésre szánt ételét, italát is. Két fülével és állítható vállpántjával kényelmesen hordozható. Méret: 125 × 20 × 25 cm

TEMPISH Coolmax Silver Görkorcsolya védőfelszerelés
6 990 Ft

Tmepish CoolMAx Silver görkörcsolya védőfelszerelés nem csak letisztult, modern, divatos formája miatt oly népszerű. Rugalmas, mégis erős anyagból készült, így egyszerre biztosítja a szabad mozgást és az ízületek védelmét. A csomag tartalma egy pár térd-, könyök- és csuklóvédő. A termék elérhető többféle méretben, gyermekek illetve kis vagy erősebb testalkatú felnőttek számára, így a görkörcsolyázás felhőtlen családi programmá válhat.

TEMPISH Bagoly baba Görkorcsolya szett
25 290 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Bagoly baba Görkorcsolya tartalma egy pár állítható méretű görkorcsolya, könyökvédő, hátizsák, térdvédő, csuklóvédő, sisak. Kiválóan védi gyermekét a sérülésektől. A korcsolya állítható méretű és a kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít.

TEMPISH Bohemia - kanadai és orosz juharból
45 990 Ft 39 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Longboard Tempish Bohemia, mely kanadai és orosz juharból készült. Vékony réteg cseresznyefából lézeres vágással. A kollekció a csehek és a Morva vidék által lett isnpirálva.

TEMPISH Fid védőszett

TEMPISH Fid védőszett

Értékelés: 4,5
5 890 Ft 5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermekvédőkészlet Tempish Fid a térdek, a könyökök és a csuklók védelmére tervezték az in-line korcsolyázás során. Nagyon könnyű, minimális mozgáskorlátozás. Az anyag kiválóan elvezeti az izzadságot a testről.

TEMPISH Fire Görkorcsolyakerék, 90x24, 85A
5 690 Ft

A Tempish Fire 2 db-os kerék szett görkorcsolyákhoz lett kifejlesztve. Használhatóak minden típusú aszfalt- és betonfelületen, mivel az anyaga képes elviselni a rossz minőségű talajt is. A kerekek vastagsága 24 mm.

TEMPISH Marilla sisak
8 190 Ft 7 890 Ft

Tempish Marilla sisak a forradalmian új design-jának, alakjának és formájának köszönhetően a fej védelmére van szánva olyan sportoknál, mint in-line, gördeszkázás, longboarding, de kerékpározásnál is alkalmas.

TEMPISH Radical Color Görkorcsolyakerék, 76x24 cm, 85A
6 990 Ft 6 790 Ft

Tempish Radical Color Görkorcsolyakerék egy 4 db-os kerék szett in-line görkorcsolyákhoz. Használhatóak minden típusú aszfalt- és betonfelületen, mivel az anyaga képes elviselni a rossz minőségű talajt is. A kerekek átmérője 76 mm.

TEMPISH Zsák teremhoki labdákhoz-18%
4 890 Ft 3 990 Ft

Akció

Tempish Cent egy zsák akár 100 db teremhoki labdához. A zsák állítható hosszúságú hevederekkel ellátott a kényelmes felakasztáshoz, valamint zsinórokkal és szorítókkal zárható.