Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac
56 990 Ft

41 990 Ft

Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A SpeedValve technológiának köszönhetően háromszor gyorsabban fújódik fel, mint a korábbi modellek, időt és energiát spórolva meg Önnek. A NeoAir technológia minden All Season matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít az év bármely szakában!


Therm-A-Rest Trail Lite Matrac, Fenyőzöld
25 990 Ft

19 990 Ft

Therm-A-Rest Trail Lite Matrac a kényelem, a kompakt megjelenés és a kiváló minőség egyedi ötvözete. Az önfelfújó típus időt és energiát spórol meg Önnek egy utazással vagy túrázással töltött hosszú nap végén. A habszivacs betétnek és a sajátságos, kerekített formának köszönhetően az egyenletlen talaj nem jelent akadályt. Most még nagyobb, a testformához jobban illeszkedő felületen fedezheti fel a szabadtéri pihenés egészen egyedi élményét egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!


Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac, Élénkzöld
27 990 Ft

19 490 Ft

Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. A WaveCore anyagszerkezet megbízható minőséget és kényelmes, strapabíró tartósságot biztosít. Tökéletes választás túrázáshoz, nyaralásokhoz, vagy akár fesztiválokhoz. Fedezze fel a szabadtéri pihenés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!


Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac, Élénkzöld
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével és tartós anyagával magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a három irányú, Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója számára!


Therm-A-Rest Slacker Hammock Double Alpine Meadow
28 990 Ft

23 490 Ft

Therm-a-rest Slacker Hammock Double egy kényelmes hamaka két személy részére maximális 181kg teherbírással. Az integrált praktikus zseb és karabin benne van az árban.


Therm-A-Rest ProLite Matrac

Therm-A-Rest ProLite Matrac

Értékelés: 4
35 990 Ft

25 890 Ft

2 év garancia

Therm-A-Rest ProLite egy rendkívül jó minőségű önfelfújó matrac. Anyaga nagyon könnyű és strapabíró, így ideális választás túrázáshoz is, ahol minden gramm számít. Anyagának köszönhetően jól megőrzi a hőt, valamint nagyon kicsire összecsomagolható, így praktikus kiegészítője lehet kiránduláshoz.


Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac, Fenyőzöld
31 990 Ft

24 990 Ft

Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes, stabil, biztonságos kényelmet nyújt, hála WaveCore típusú anyagszerkezetnek. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan pihenést és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!


Therm-A-Rest RidgeRest SOLite matrac
10 990 Ft

8 490 Ft

RidgeRest SOLite habszivacs matrac. Alumínium rétege visszatükrözi az emberi test hőjét, mint egy téli takaró, valamint növeli az anyag ellenállóságát a kopással szemben. Barázdák, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ajánlott téli táborozóknak, vagy hegymászóknak.


Therm-A-Rest BaseCamp AF Felfújható matrac
29 990 Ft
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-a-Rest BaseCamp egy rendkívül kényelmes felfújható matrac, egész éves használatra. Könnyű és puha anyagból készült, meéy azonban nem megy a szilárdság és tartósság rovására.


Therm-A-Rest RidgeRest Classic Matrac
6 990 Ft

5 890 Ft

Ez a szinte elpusztíthatatlan RidgeRest® Classic matrac az eredeti design újraálmodásával készült. A legstrapabíróbb habszivacs felhasználásának köszönhetően sok évig kitart, hogy kivételes kényelmet biztosítson a táborozások során. Egyedi tervezésű redős formájának köszönhetően extra kényelmet és meleget garantál.


Therm-A-Rest Women's ProLite Plus Matrac
36 990 Ft

28 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Therm-A-Rest egy rendkívül jó minőségű és önfelfújó női matrac. Az átlósan ívelt légcsatornák eljuttatják a meleget a csípőtől a lábfejig. Fázósoknak most még nagyobb melegséget nyújt az új habnak köszönhetően. Könnyű és kompakt, így ideális választás hideg időjárás esetén túrázáshoz vagy kempingezéshez.


Therm-A-Rest Z Lite

Therm-A-Rest Z Lite

Értékelés: 5
14 990 Ft

11 290 Ft

2 év garancia

Therm-A-Rest Z Lite az egyik legkönnyebb és legkompaktabb hab matrac a piacon. Szinte elnyűhetetlen, zártcellás hab matrac, amely tartós, gazdaságos és kényelmes. Összecsukható, kompakt és könnyű. Alumínium rétege visszatükrözi az emberi test hőjét, mint egy téli takaró.


Therm-A-Rest Trail Scout (S14) Matrac
22 990 Ft

16 990 Ft

Therm A Rest Trail Scout egy kiváló minőségű önfelfújó matrac. Anyaga rendkívül erős és strapabíró. Nagyon könnyű, és rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan alkalmas túrázáshoz. Kényelmes alvást biztosít.


Therm-A-Rest Slacker Hammock Double Purple Sage
28 990 Ft

23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Therm-a-rest Slacker Hammock Double egy kényelmes hamaka két személy részére maximális 181kg teherbírással. Az integrált praktikus zseb és karabin benne van az árban.


Therm-A-Rest Women's ProLite Matrac
35 990 Ft

25 870 Ft

2 év garancia

Therm-A-Rest ProLite egy rendkívül jó minőségű önfelfújó női matrac. A Women's ProLite a legkönyebb és legkompaktabb az elérhető matracok között. Az átlósan ívelt légcsatornák eljuttatják a meleget a csípőtől a lábfejig. Anyagának köszönhetően nagyon jól megőrzi a hőt, valamint nagyon kicsire összecsomagolható, így ideális választás túrázásokhoz is.


Therm-A-Rest Slacker Hammock Single Celestial
24 990 Ft

20 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Therm-a-rest Slacker Hammock Single egy kényelmes hamaka maximum 181kg teherbírással. Az integrált praktikus zseb és karabin benne van az árban.


Therm-A-Rest Slacker Hammock Double Cayenne
28 990 Ft

23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-a-rest Slacker Hammock Double egy kényelmes hamaka két személy részére maximális 181kg teherbírással. Az integrált praktikus zseb és karabin benne van az árban.


Therm-A-Rest ProLite Plus Matrac
36 990 Ft

28 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Therm ProLite Plus Matrac egy rendkívül jó minőségű önfelfújó matrac. Anyaga rendkívül erős, és strapabíró. Nagyon könnyű, és rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így teszi még komfortosabbá a használatát. A nedvességet nem szívja magába, így kiválóan alkalmas túrázáshoz.


Therm-A-Rest Evolite Matrac

Therm-A-Rest Evolite Matrac

Értékelés: 4,5
43 990 Ft

31 990 Ft

2 év garancia

Therm-A-Rest matrac rendkívül jó minőségű és önfelfújós. A váltakozó hab és levegőcsatornák biztosítják, hogy a könnyű legyen, továbbá stabilitást és tartást adnak. A matrac ideális túrázáshoz és kempingezéshez.


Therm-A-Rest BaseCamp Regular Kemping matrac
31 490 Ft

Therm-a-Rest basecamp regular kemping matrac minden természetkedvelő, kiránduló számára nélkülözhetetlen darab. Sokoldalúan használható, önfelefújós matrac. Kompakt méretének köszönhetően kisebb táskákban is elfér. Alja csúszásmentes réteggel van bevonva, így használat közben sem csúszkál el. Professzionális anyagokból készült, így rendkívül strapabíró.


Therm-A-Rest Trail King SV Macaw Print Regular
44 990 Ft

37 427 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-a-rest Trail King SV egy kényelmes önfelfújó 6,3cm vastag szivacsmatrac. Az Airframe és a SpeedValve technológia kombinációja által kisebb a tömeg és gyorsabb a felfújás és kiengedés. A zsák része a csomagolásnak.


Therm-A-Rest Evolite Plus Önfelfújó matrac, Narancs
53 990 Ft

48 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest Evolite Plus egy kompakt, ultrakönnyű, mindemellett rendkívül kényelmes önfelfújó matrac, mely 6,3 cm-es vastagságával kempingezés közben is az otthon kényelmét idézi. Kiválóan szigetel, ellenálló anyaga garantálja hosszú élettartamát.


Therm-A-Rest Slacker Snuggler Olivine
28 990 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Slacker Snuggler könnyen állítható szigetelő alátét Therma rest függőágyakra. Meleg és megbízható védelem hideg időjárásban is. A szigetelést biztosítja egy EraLoft műszálas kitöltés.


Therm-A-Rest Slacker Super Snuggler Honey
46 990 Ft

39 490 Ft
+ ingyen szállítás

Slacker Snuggler könnyen állítható szigetelő alátét Therma rest függőágyakra. Meleg és megbízható védelem hideg időjárásban is. A szigetelést biztosítja egy EraLoft műszálas kitöltés.


Therm-A-Rest Repair Kit Javító készlet
3 990 Ft

2 790 Ft

Kempingezés közben előfordulhat, hogy kilyukad a matracunk vagy hálózsákunk, és nem tudjuk mivel befoltozni a lyukat. Ezt a praktikus javító készletet pontosan ilyen esetekre fejlesztették ki. A Therm-A-Rest javító készlet segítségével a javítás egyszerűbb lesz, mint valaha. Az öntapadós foltokkal egyszerűen és gyorsan meg tudjuk ragasztani a kis lyukakat a matracunkon. A ragasztóval nincs több maszatolás és nem kell sokáig várni, hogy megszáradjon.


Therm-A-Rest Z Lite Sol

Therm-A-Rest Z Lite Sol

Értékelés: 4,5
16 990 Ft

12 490 Ft

Tartós mat Z Lite Sol egy könnyű, kompakt, zárt cellás matrac. Alumínium felülete, visszatükrözi a hőt. Extrém hegymászásra, versenyekre és hosszú távú túrákra tervezték. Összehajtható egy kis csomagba, így gyorsan és egyszerűen szállíthatjuk. Mindhárom szezonban használható, legyen szó hegymászásról vagy sivatagi túrákról.