Therm-A-Rest ProLite Plus Matrac
43 590 Ft 36 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Therm ProLite Plus Matrac egy rendkívül jó minőségű önfelfújó matrac. Anyaga rendkívül erős, és strapabíró. Nagyon könnyű, és rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így teszi még komfortosabbá a használatát. A nedvességet nem szívja magába, így kiválóan alkalmas túrázáshoz.

Therm-A-Rest RidgeRest Classic Matrac
8 090 Ft

Ez a szinte elpusztíthatatlan RidgeRest® Classic matrac az eredeti design újraálmodásával készült. A legstrapabíróbb habszivacs felhasználásának köszönhetően sok évig kitart, hogy kivételes kényelmet biztosítson a táborozások során. Egyedi tervezésű redős formájának köszönhetően extra kényelmet és meleget garantál.

Therm-A-Rest Slacker Hammock Double Alpine Meadow
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-a-rest Slacker Hammock Double egy kényelmes hamaka két személy részére maximális 181kg teherbírással. Az integrált praktikus zseb és karabin benne van az árban.

Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac, Élénkzöld
57 190 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Trekker Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével és tartós anyagával magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a három irányú, Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója számára!

Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac, Élénkzöld
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Venture Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. A WaveCore anyagszerkezet megbízható minőséget és kényelmes, strapabíró tartósságot biztosít. Tökéletes választás túrázáshoz, nyaralásokhoz, vagy akár fesztiválokhoz. Fedezze fel a szabadtéri pihenés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!

Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac, Fenyőzöld
33 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest NeoAir Voyager Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A NeoAir technológia a típus elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes, stabil, biztonságos kényelmet nyújt, hála WaveCore típusú anyagszerkezetnek. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan pihenést és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!

Therm-A-Rest ProLite Matrac

Therm-A-Rest ProLite Matrac

Értékelés: 4,3
34 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Therm-A-Rest ProLite egy rendkívül jó minőségű önfelfújó matrac. Anyaga nagyon könnyű és strapabíró, így ideális választás túrázáshoz is, ahol minden gramm számít. Anyagának köszönhetően jól megőrzi a hőt, valamint nagyon kicsire összecsomagolható, így praktikus kiegészítője lehet kiránduláshoz.

Therm-A-Rest RidgeRest SOLite matrac
10 990 Ft

RidgeRest SOLite habszivacs matrac. Alumínium rétege visszatükrözi az emberi test hőjét, mint egy téli takaró, valamint növeli az anyag ellenállóságát a kopással szemben. Barázdák, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ajánlott téli táborozóknak, vagy hegymászóknak.

Therm-A-Rest Women's ProLite Plus Matrac
35 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Therm-A-Rest egy rendkívül jó minőségű és önfelfújó női matrac. Az átlósan ívelt légcsatornák eljuttatják a meleget a csípőtől a lábfejig. Fázósoknak most még nagyobb melegséget nyújt az új habnak köszönhetően. Könnyű és kompakt, így ideális választás hideg időjárás esetén túrázáshoz vagy kempingezéshez.

Therm-A-Rest Z Lite

Therm-A-Rest Z Lite

Értékelés: 4,8
14 590 Ft

2 év garancia

Therm-A-Rest Z Lite az egyik legkönnyebb és legkompaktabb hab matrac a piacon. Szinte elnyűhetetlen, zártcellás hab matrac, amely tartós, gazdaságos és kényelmes. Összecsukható, kompakt és könnyű. Alumínium rétege visszatükrözi az emberi test hőjét, mint egy téli takaró.

Therm-A-Rest Trail Scout (S14) Matrac
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

Therm A Rest Trail Scout egy kiváló minőségű önfelfújó matrac. Anyaga rendkívül erős és strapabíró. Nagyon könnyű, és rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan alkalmas túrázáshoz. Kényelmes alvást biztosít.

Therm-A-Rest Slacker Hammock Single Celestial
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-a-rest Slacker Hammock Single egy kényelmes hamaka maximum 181kg teherbírással. Az integrált praktikus zseb és karabin benne van az árban.

Therm-A-Rest Women's ProLite Matrac
34 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Therm-A-Rest ProLite egy rendkívül jó minőségű önfelfújó női matrac. A Women's ProLite a legkönyebb és legkompaktabb az elérhető matracok között. Az átlósan ívelt légcsatornák eljuttatják a meleget a csípőtől a lábfejig. Anyagának köszönhetően nagyon jól megőrzi a hőt, valamint nagyon kicsire összecsomagolható, így ideális választás túrázásokhoz is.

Therm-A-Rest Trail King SV Macaw Print Regular
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-a-rest Trail King SV egy kényelmes önfelfújó 6,3cm vastag szivacsmatrac. Az Airframe és a SpeedValve technológia kombinációja által kisebb a tömeg és gyorsabb a felfújás és kiengedés. A zsák része a csomagolásnak.

Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Therm-A-Rest NeoAir All Season SV Matrac segítségével a kempimgtúrák közben is olyan alvásélményben lehet része, mintha csak otthon feküdne a saját ágyában. A SpeedValve technológiának köszönhetően háromszor gyorsabban fújódik fel, mint a korábbi modellek, időt és energiát spórolva meg Önnek. A NeoAir technológia minden All Season matrac elengedhetetlen jellemzője: a hagyományos szigeteléssel készült matracokkal ellentétben a NeoAir súlya jóval könnyebb és a tárolása, hordozása is egyszerűbb. Három rétegével magába zárja a meleget és tökéletes kényelmet nyújt, a Core Matrix típusú anyagszerkezet pedig minimalizálja a hőveszteséget. Fedezze fel a kempingezés egészen egyedi élményeit egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít az év bármely szakában!

Therm-A-Rest Trail Lite Matrac, Fenyőzöld
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Therm-A-Rest Trail Lite Matrac a kényelem, a kompakt megjelenés és a kiváló minőség egyedi ötvözete. Az önfelfújó típus időt és energiát spórol meg Önnek egy utazással vagy túrázással töltött hosszú nap végén. A habszivacs betétnek és a sajátságos, kerekített formának köszönhetően az egyenletlen talaj nem jelent akadályt. Most még nagyobb, a testformához jobban illeszkedő felületen fedezheti fel a szabadtéri pihenés egészen egyedi élményét egy olyan matrac segítségével, amely kifogástalan kényelmet és nyugodt éjszakákat biztosít használója részére!

Therm-A-Rest Repair Kit Javító készlet
4 090 Ft

Kempingezés közben előfordulhat, hogy kilyukad a matracunk vagy hálózsákunk, és nem tudjuk mivel befoltozni a lyukat. Ezt a praktikus javító készletet pontosan ilyen esetekre fejlesztették ki. A Therm-A-Rest javító készlet segítségével a javítás egyszerűbb lesz, mint valaha. Az öntapadós foltokkal egyszerűen és gyorsan meg tudjuk ragasztani a kis lyukakat a matracunkon. A ragasztóval nincs több maszatolás és nem kell sokáig várni, hogy megszáradjon.

Therm-A-Rest Z Lite Sol

Therm-A-Rest Z Lite Sol

Értékelés: 4,7
16 290 Ft 12 990 Ft

Tartós mat Z Lite Sol egy könnyű, kompakt, zárt cellás matrac. Alumínium felülete, visszatükrözi a hőt. Extrém hegymászásra, versenyekre és hosszú távú túrákra tervezték. Összehajtható egy kis csomagba, így gyorsan és egyszerűen szállíthatjuk. Mindhárom szezonban használható, legyen szó hegymászásról vagy sivatagi túrákról.