ThermoBaby Aquababy fürdőülés, por rózsaszín
59x

ThermoBaby Aquababy fürdő ülés

9 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Thermobaby Aquababy fürdő ülés praktikus és játékos fürdő ülés a gyerekeknek, 13 kg-ig. Az élvezetesebb és játékosabb fürdéshez a kádban. Rögzíthető az erős stabil tapadókorongokkal. – Franciaországban készült.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Baba fürdőkád Lagoon, 2017 - Fehér
14x

ThermoBaby Baba fürdőkád Lagoon

7 990 Ft

Thermobaby baba fürdőkád Lagoon gyerek fürdőkád praktikus és szép. A fürdőkád súlya. 2,2 kg. Dugóval a víz kivezetéséhez és egy praktikus tálcával a baba kozmetikumoknak. – Franciaországban készült.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby WC szűkítő, Baby Blue
6x

ThermoBaby WC szűkítő

3 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

WC ülőke több színvariánsban. A biliről a klasszikus WC-re való áttérés megkönnyítésére. A megnövekedett háttámla még kényelmesebb. Méret: 32,5 × 15 × 35 cm

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Bili Funny, Baby Blue
4x

ThermoBaby Bili Funny

4 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Funny bili vidám és mindent lát. Mindenki több szín közül választhat. Nagyon érdekes a gyermekek számára – képzeletbeli állatok lábán állhatnak. Méretei: 31×31×21 cm.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby WC Kiddyloo szék, Baby Blue
174x

ThermoBaby WC Kiddyloo szék

10 590 Ft

Thermobaby szék, WC Kiddyloo, nagyszerű eszköz gyerekeknek, a biztonságos hagyományos WC használathoz Szék és lépcsők egyben, könnyen összeszerelhető és hordozható. Állítható magasságú, Franciaországban gyártva. – Gyermekek számára 18 hónapos kortól megfelelő.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Melamin tányér, Forest
2x

ThermoBaby Melamin tányér

2 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Thermobaby tányér megkönnyíti gyermeked etetését. A megnövelt területnek köszönhetően megakadályozza, hogy az étel kiessen a tányérból, amikor a kicsi elkezd egyedül enni. Az aranyos erdei minta biztosan megörvendezteti gyermeked

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Osztott melamin tányér, Forest
9x

ThermoBaby Osztott melamin tányér

2 590 Ft

Thermobaby osztott tányér lehetővé teszi az étel egyes részeinek elkülönítését, hogy az étkezés mindig szórakozás legyen a gyermek számára. Szolgáld fel az ételt a gyümölcsöt és hasonlókat külön úgy, hogy mindig áttekinthető legyen és a különböző ételek ne keveredjenek össze.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Fürdetőszék Babycoon, Powder Pink
9x

ThermoBaby Babycoon Baba fürdetőszék

7 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Thermobaby Babycoon baba fürdetőszék ergonómikus kialakítású, a babák adottságait figyelembe véve készült, speciális formájú szék. Használata igencsak praktikus, hiszen miközben a baba kényelmesen ül, biztonságosan fürdethetjük. A termék 0–8 hónapos korig ajánlott, maximális terhelhetősége pedig 8 kg.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Bili Anatomical, Baby Blue
31x

ThermoBaby Bili Anatomical

3 790 Ft

Az Anatomical egy anatómiai formájú és magasabb háttámlával rendelkező gyermek bili. Ez kényelmesebbé teszi a bilin való ülést. Méretei: 24×24×20 cm.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Box játékok, zöld
1x

ThermoBaby Box játékok, zöld

8 990 Ft

Rendetlenség vége a kádban, a gyermek fürdetése után. Itt van az új Bubble Fish doboz a játékokra. A felső rész kerül a falra tapadókoronggal ellátott, bármilyen felületen alkalmas a tapadókorongoknak köszönhetően. Ha a fal, nem alkalmas a tapadókoronggal való rögzítéshez a Bubble Fish a falra is rögzíthető csavarok segítségével.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby Fürdetőszék Daphné, Powder Pink
5x

ThermoBaby Daphne Fürdőülés

3 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

ThermoBaby Daphne Fürdőülésgumírozott fekvőfelülete és tapadókoronggal rögzíthető kialakítása maximális védelmet nyújt fürdetés közben. Segítségével nem szükséges kezünkkel hosszabb ideig megtartanunk kisbabánkat, így kényelmes testtartást tesz lehetővé és több idő marad a játékra is. Szilárd és rugalmas Polipropilén és Styrolux műanyagokból készült, ezáltal használata rendkívül praktikus és higiénikus.

Forgalmazó: MALL
ThermoBaby gyerek fellépő Babystep, Baby Blue
7x

ThermoBaby gyerek fellépő Babystep

3 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Babystep praktikus és kompakt fellépő mosdókagylóhoz és WC-hez. Minden gyermek élvezni fogja a több színváltozatot, az aranyos nevető arc motívummal. A csúszásgátló felület jobb stabilitást biztosít. Csúszásgátló védelem a lépcsőfelületen csökkenti a csúszás kockázatát.

Forgalmazó: MALL