ThermoBaby WC Kiddyloo szék

ThermoBaby WC Kiddyloo szék

Értékelés: 4,5
8 490 Ft

Thermobaby szék, WC Kiddyloo, nagyszerű eszköz gyerekeknek, a biztonságos hagyományos WC használathoz Szék és lépcsők egyben, könnyen összeszerelhető és hordozható. Állítható magasságú, Franciaországban gyártva. – Gyermekek számára 18 hónapos kortól megfelelő.

ThermoBaby Babycoon Baba fürdetőszék
4 690 Ft

Thermobaby Babycoon baba fürdetőszék ergonómikus kialakítású, a babák adottságait figyelembe véve készült, speciális formájú szék. Használata igencsak praktikus, hiszen miközben a baba kényelmesen ül, biztonságosan fürdethetjük. A termék 0–8 hónapos korig ajánlott, maximális terhelhetősége pedig 8 kg.

ThermoBaby Osztott melamin tányér
2 590 Ft

Thermobaby osztott tányér lehetővé teszi az étel egyes részeinek elkülönítését, hogy az étkezés mindig szórakozás legyen a gyermek számára. Szolgáld fel az ételt a gyümölcsöt és hasonlókat külön úgy, hogy mindig áttekinthető legyen és a különböző ételek ne keveredjenek össze.

ThermoBaby Melamin étkészlet

ThermoBaby Melamin étkészlet

Értékelés: 4,5
7 490 Ft

Thermobaby első étkészlet ideális a gyermekek etetésére. A készlet tartalma: tányér, tálka, pohár, villa, kanál és lekerekített kés A gyerekek imádni fogják a szórakoztató és stílusos állatrajzokat. Hagyd, hogy gyermeked úgy egyen, mint a felnőttek.

ThermoBaby Összecsukható babaszék
12 990 Ft

könnyű és kompakt ThermoBaby összecsukható bébiszéket rendkívül sokoldalúan használhatjuk. A székbe helyezhető tálcájával etetőszékként funkcionál, valamint biztonsági övével akár „felnőtt“ székekre is rögzíthető. Kialakítása kényelmes és ergonómikus, kinyitható lábaival pedig magasabb üléspozíció biztosítható.

ThermoBaby Lagoon Ergonomikus babakád
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Thermobaby Lagoon Ergonomikus babakádban fürdetheti a kisbabáját az első hónapoktól kezdve. A kisbabák és a kisgyermekek testformáját figyelembe tartva kialakított kádban fekvő helyzetben is fürdetheti gyermekét, vagy ha már elég nagy az üléshez, ideális játszó pózban, ülve is kényelmes. Jó minőségű műanyagból készült, 1 éves korig ajánlott.

ThermoBaby Bili Funny

ThermoBaby Bili Funny

Értékelés: 3,8
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Funny bili vidám és mindent lát. Mindenki több szín közül választhat. Nagyon érdekes a gyermekek számára – képzeletbeli állatok lábán állhatnak. Méretei: 31×31×21 cm.

ThermoBaby Daphne Fürdőülés
3 690 Ft

ThermoBaby Daphne Fürdőülésgumírozott fekvőfelülete és tapadókoronggal rögzíthető kialakítása maximális védelmet nyújt fürdetés közben. Segítségével nem szükséges kezünkkel hosszabb ideig megtartanunk kisbabánkat, így kényelmes testtartást tesz lehetővé és több idő marad a játékra is. Szilárd és rugalmas Polipropilén és Styrolux műanyagokból készült, ezáltal használata rendkívül praktikus és higiénikus.

ThermoBaby gyerek fellépő Babystep
3 290 Ft

Babystep praktikus és kompakt fellépő mosdókagylóhoz és WC-hez. Minden gyermek élvezni fogja a több színváltozatot, az aranyos nevető arc motívummal. A csúszásgátló felület jobb stabilitást biztosít. Csúszásgátló védelem a lépcsőfelületen csökkenti a csúszás kockázatát.

ThermoBaby Melamin tányér

ThermoBaby Melamin tányér

Értékelés: 5
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Thermobaby tányér megkönnyíti gyermeked etetését. A megnövelt területnek köszönhetően megakadályozza, hogy az étel kiessen a tányérból, amikor a kicsi elkezd egyedül enni. Az aranyos erdei minta biztosan megörvendezteti gyermeked

ThermoBaby WC szűkítő

ThermoBaby WC szűkítő

Értékelés: 3,5
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

WC ülőke több színvariánsban. A biliről a klasszikus WC-re való áttérés megkönnyítésére. A megnövekedett háttámla még kényelmesebb. Méret: 32,5 × 15 × 35 cm