Thule Crossover Hátizsák 25l, Fekete
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Biztonságosan vigye magával nap mint nap a 15" laptopját, elektronikus eszközeit és egyéb cuccait a 25 lieteres Thule Crossover Daypack hátizsákban. Extra zsebbel rendelkezik a napszemüveg, telefon és irodaszerek tárolására. A vízálló fekete táska párnás vállpántjai által nagyon kényelmes a hordása hosszantartó utazás során is. Oldalsó füleiben italos palackokat vihet, ha megszomjazna.

Thule Crossover Hátizsák 32l, Fekete
40 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hétvégi kirándulás alkalmával vagy munkába menet a Thule Crossover 32 literes hátizsákban biztonságosan magával viheti 15" laptopját, elektronikus eszközeit és egyéb cuccait. A stílusos, fekete vízálló táska zárt rekeszeiben rendezetten tárolhatja telefonját, napszemüvegét és dokumentumait védve a sérülésektől. Az oldalsó zsebekbe italos palackokat tehet. A párnás vállpántok gondoskodnak a kényelmes hordozásról.

Thule Hátizsák EnRoute™ (18l), fekete
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tartós és egyaránt elegáns hátizsák a notebookra és más kellékekre a Thule gyártótól. A termék Űrtartalma kb 13 liternek felel meg. A hátizsák súlya enyhén meghaladja a fél kilót.

Thule FreeRide 532

Thule FreeRide 532

Értékelés: 4,6
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

THULE kerékpártartó, új FreeRide 532. A legtöbb kerékpárhoz alkalmas biztonságos és megbízható tartó. Zárható.

Thule Táska Subterra (MacBook Air/Pro/Retina" 15""), szürke
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Modern és stílusos laptoptáska, amely 15"-os laptophoz lett tervezve. Emellett számos zseb található rajta a tartozékok, vagy egyéb kisebb tárgyak számára. Erős vállpánt van ráerősítve fém elemekkel, amelyek még tartósabbá teszik.