Tigi 615908423112 Bed Head Dumb Blonde
3 970 Ft

A regeneráló kondicionáló a kémikusan kezelt hajhoz segít meggyógyítani a feszített és sérült hajat. A kondicionálóban lévő egyedi Protein Booster Technology ™ technológia hatékonyan regenerálja és kémiai kezeléssel károsítja a hajat. .


Tigi Bed Head Ego Boost (Leave-in Conditioner) 237 ml
2 460 Ft

Bed Head Ego Boost egy hajkondicionáló, amely megakadályozza a további mechanikai sérüléseket. Száraz és sérült hajat táplál, megkönnyíti a haj fésülését és visszanyeri a kopott végeket.


Tigi Bed Head Foxy Curl s Extreme ( Curl Mousse) 250 ml-re
2 090 Ft
1 990 Ft

Akció

A Foxy Curl s Bed Head Foam Bed Head Curl s Extreme Tigi készült, kifejezetten a fürtökhöz! A haj tökéletes formát ad a napnak. Ezenkívül megkapja a haj rugalmasságát és lenyűgöző ragyogását. Ez elkerüli a nem kívánt haj fejbőrt, antisztatikusan működik, és köhög meg a szeszélyes hajat.


Tigi Catwalk Sleek Mystique Haute Iron spray 200 ml
2 220 Ft

Újdonság

Catwalk Sleek Mystique Haute Iron Spray speciálisan a nem persisztív haj vasalásához és hőkezeléséhez készült. Hatékony védőelemeket tartalmaz, amelyek még 230 ° C feletti hőmérsékleten is aktívak. Kompozíciója rendkívül könnyű, így nem terheli a hajat.


Tigi Catwalk Your Highness haj (Elevating Shampoo)
2 720 Ft

Szeretne felvenni a köntösét és a szőrzetet? Majd menj a Catwalk Your Highness Volume Shampoo-hoz. Fényt és remek mennyiséget ad a hajnak, egyszerűen csak lélegezni és ragyogni minden hajat. Ráadásul a vanília-dúsított kompozíció és a szantálfa köszönhetően gyönyörű illatú.


Tigi Catwalk Your Highness hajkondicionáló (Elevating Conditioner)
2 650 Ft

Szeretne felvenni a köntösét és a szőrzetet? Ezután vigye el a Catwalk Your Highness hangerőt. Ez a termék fényt és remek mennyiséget kölcsönöz a hajnak, egyszerűen lélegezni és ragyogni minden hajat. Ráadásul a vanília-dúsított kompozíció és a szantálfa köszönhetően gyönyörű illatú.


Tigi Frissítő sampon sérült hajra S-faktor (Serious Shampoo)
2 990 Ft

Tigi S-Factor Súlyos regeneratív hajampon regenerálja a sérült hajszálakat és ellátja a hajat az összes szükséges táplálkozással és regenerációval. Z segít a hajápolásnak a mindennapi gondozásban, és hozzájárul az egészséges megjelenéshez.


Tigi Hair Bed Head Straight En Out ( Straight ening Cream) 120 ml
2 460 Ft

Bed Head Straight en Out minden típusú hajra készült, különösen a makacs és szőke haj számára. A szempillák egyenesen kiegyenesedik, és szinte irreális erejével simítja, fényt és erőt ad nekik. A hatóanyagok összetettsége miatt túl magas páratartalom mellett is hat.


Tigi Hajkondicionáló S-Factor Smoothing Lusterization (Conditioner)
2 990 Ft

Hajhullásgátló S-Factor Smoothing Luster küzd a merev hajszálak ellen. A nyújthatatlan hajban lévő szövetek feszesednek, simítják és megkönnyítik a fésülést. Ezenkívül a haj megvédi a szárítást és táplálja azt. Ezenkívül a statikus elektromosság ellen is küzd.


Tigi Hajápoló neon hatással Bed Head Motor Mouth 240 ml
2 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bed Head motoros szájához extra térfogatot és fényt ad a hajnak. Ezenkívül nemcsak a nappali fényben, hanem az UV fény alatt is jól látszik , amelyet egy parti számára értékelni fog. A krémet más termékekkel lehet bevonni, vagy külön is fel lehet használni.


Tigi Hajápolás Firming Catwalk Your Felsőség (Firm Hold Hair spray) 300 ml
2 460 Ft

A Catwalk Your Highness rögzítése egy feszes frizurát kínál a kötethez. A frizurája egész napig tart, plusz friss, kellemes illatával kísérheti. Vlasy védi és küzd a felhajtásukért. Összetételében értékelni fogja az UV szűrőket is, amelyek védik a hajadat a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól.


Tigi Kondicionáló festett, barna hajra Catwalk Fashionista (Brunette Conditioner)-15%
2 910 Ft

2 470 Ft

Akció

Catwalk Tigi Catwalk Fashionista a barna haj meleg árnyalatait szolgálja ki. P segít barna színének stabilitásának fenntartásában, fényt ad a hajának, és megkönnyíti a hajfésülést. A tápláló olajok és a ló gesztenye kivonat összetételének köszönhetően a hajad ellenállhatatlan, tápláló és erőteljes.


Tigi Mintázópaszták Bed Head Hard juthatunk (Texturizing Paste) 42 g
2 460 Ft

Az " Bed Head Hard To Get" modellező paszta minden típusú hajhoz készült, és mindenki számára tervezték, aki textúrákat szeretne hozzáadni a haj stílusaihoz. Elkülöníti egymástól az egyes szálakat, és matt hatásúvá teszi a hajat. Vlasy hidratálja és szaga szép.


Tigi Modellezés Hair Paste Bed Head Manipulator ( Texture Paste) 57 ml
2 330 Ft

A hajlakk modellezése A Tigi Bed Head Manipulator egész nap vagy éjszaka tartja a haj stílusát. Ezzel a pasztával hajszálakat hajthat végre, tüskéket hozhat létre, kiemelheti az egyes rugókat, vagy formázhatja a fürtöket. Ezenkívül finom kókusz illatú és nem zsíros készítmény.


Tigi S-Factor Diamond Dreams (Conditioner)
3 380 Ft

Tigi S-Factor Diamond Dreams kondicionáló minden haj típusához, beleértve a festett hajat is. A gyémánt por, a zúzott körte és a kasmír köszönhetően puha, puha és fényes lesz. Ezenkívül a haj táplálja, hidratálja és védi a szabad gyököket és a káros környezeti hatásokat.


Tigi S-Factor Diamond Dreams (Shampoo)
2 780 Ft

Tigi S-Factor Diamond Dreams sampon mindenféle hajhoz készült, beleértve a festett. Fájdítja a haját, megvédi a szabad gyököktől és a káros környezeti hatásoktól, és ellenállhatatlan fényt kölcsönöz a hajnak. P eltávolítja a hajszínt, és megakadályozza a színes fakulást a festett hajban.


Tigi Sampon kémiailag kezelt szőke hajhoz Bed Head Dumb Blonde (Shampoo)
2 910 Ft

A Tigi márka létrehozta ezt a speciális sampont kémiailag sérült szőke hajra. Bed Head Dumb Blonde sampon visszaállítja a hajadat és visszaadja az elveszett erőt. A hatóanyagok összetétele megújítja és védi a hajat. Color-LockDown technológiát tartalmaz a szín frissítésére és revitalizációjára.