Tigi 615908423112 Bed Head Dumb Blonde
4 270 Ft

A regeneráló kondicionáló a kémikusan kezelt hajhoz segít meggyógyítani a feszített és sérült hajat. A kondicionálóban lévő egyedi Protein Booster Technology ™ technológia hatékonyan regenerálja és kémiai kezeléssel károsítja a hajat. .

Tigi Bed Head Ego Boost (Leave-in Conditioner) 237 ml
3 130 Ft

Haj nélküli kondicionáló a kopott hajhegyekre. A Bed Head Ego Boost meggyógyítja a hajszálakat és megakadályozza a további mechanikai károsodásokat. Táplálja a száraz és sérült hajat, megkönnyíti a haj fésülését és helyreállítja a megosztott végeket.

Tigi Bed Head Foxy Curl s Extreme ( Curl Mousse) 250 ml-re
2 500 Ft

A Foxy Curl s Bed Head Foam Bed Head Curl s Extreme Tigi készült, kifejezetten a fürtökhöz! A haj tökéletes formát ad a napnak. Ezenkívül megkapja a haj rugalmasságát és lenyűgöző ragyogását. Ez elkerüli a nem kívánt haj fejbőrt, antisztatikusan működik, és köhög meg a szeszélyes hajat.

Tigi Bed Head manipulátor ( Texture Paste) 57 g
2 500 Ft

Bed Head Tigi Bed Head Manipulator egész nap vagy éjszaka megőrzi a hajformázást. Ezzel a pasztával elcsípheti a haját, tüskéket hozhat létre, kiemelheti az egyes szálakat vagy formálhat göndöröket. Ezen felül lágy kókuszdió aromájú és nem zsíros összetételű. .

Tigi Bed Head Small Talk Gel (Energizer) 240 ml
2 560 Ft

Tigi Bed Head kisméretű Talk Gel krém Tigi ellátja a fehérített haj mennyiségét, energiát nyújt az élettelen hajhoz, meghatározza, elválasztja és ellenőrzi a hajat. Védi a hajat a hőkárosodástól szárítás, göndörítés és vasalás közben, és minimalizálja a súrolódást. .

Tigi Bed Head Superstar hajspray (Queen For A Day Thickening Spray) 311 ml
2 640 Ft

Kötet és alakformátumú Tigi A Tigi Bed Head Superstar mindenféle hajra van tervezve, így elvesztett mennyisége és alakja is fennmarad. Ez biztosítja a haj rugalmasságát és szilárdságát, és nem merevíti az egyes szálakat. A gyökérektől a csúcsokig működik, és egy másik előny az UV-szűrők jelenléte.

Tigi Catwalk Sleek Mystique Haute Iron spray 200 ml
2 700 Ft

A Catwalk Sleek Mystique Haute vaspermet kifejezetten a hamis vasaláshoz és hőkezeléshez készült. Aktív védő összetevőket tartalmaz, amelyek még 230 ° C feletti hőmérsékleten is aktívak. Sőt, összetétele rendkívül könnyű, tehát nem terheli a hajat.

Tigi Catwalk Your Highness hajkondicionáló (Elevating Conditioner)
3 270 Ft

Szeretné, hogy a haja mennyisége és puha legyen? Ezután érje el a Catwalk Your Highness balzsamot. Ez a termék megvilágítja a haját és jelentős volumenet ad, így minden haj valóban bolyhos és csillogó. Ezenkívül a vanília és szantálfa dúsított kompozíció gyönyörűen illatozik. .

Tigi Hair Bed Head (Massive Volume Shampoo) testápoló lotion (Massive Volume Shampoo)
3 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretne megtapasztalni egy hatalmas mennyiséget, ami tart? Ezután vegyen be egy Tigi márkájú Bed Head Teljesen betöltött sampont. Az innovatív UPLOADER ™ technológiával hatalmas mennyiséget hozhat létre. A levegő mennyisége és a friss illata, amely lefedi a haját, kápráztassa el a környezetet.

Tigi Hair Bed Head Straight En Out ( Straight ening Cream) 120 ml
2 640 Ft

Az ágyfejen való hajkiegyenesítés minden hajtípusra vonatkozik, különösen az enyhe és sántos hajra. A haj szinte irreális erővel kiegyenesíti és simítja, így fényt és erőt ad nekik. A hatóanyag-komplexnek köszönhetően túlzott páratartalom esetén is működik. .

Tigi Hajápolás Firming Catwalk Your Felsőség (Firm Hold Hair spray) 300 ml
3 140 Ft

A Catwalk Your Highness rögzítése egy feszes frizurát kínál a kötethez. A frizurája egész napig tart, plusz friss, kellemes illatával kísérheti. Vlasy védi és küzd a felhajtásukért. Összetételében értékelni fogja az UV szűrőket is, amelyek védik a hajadat a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól.

Tigi Hajápoló neon hatással Bed Head Motor Mouth 240 ml
3 070 Ft

Bed Head motoros szájához extra térfogatot és fényt ad a hajnak. Ezenkívül nemcsak a nappali fényben, hanem az UV fény alatt is jól látszik , amelyet egy parti számára értékelni fog. A krémet más termékekkel lehet bevonni, vagy külön is fel lehet használni.

Tigi Kondicionáló festett, barna hajra Catwalk Fashionista (Brunette Conditioner)
3 130 Ft 2 440 Ft

Catwalk Tigi Catwalk Fashionista a barna haj meleg árnyalatait szolgálja ki. P segít barna színének stabilitásának fenntartásában, fényt ad a hajának, és megkönnyíti a hajfésülést. A tápláló olajok és a ló gesztenye kivonat összetételének köszönhetően a hajad ellenállhatatlan, tápláló és erőteljes.

Tigi S-Factor Diamond Dreams (Conditioner)
3 640 Ft 3 070 Ft

Tigi S-Factor Diamond Dreams kondicionáló minden haj típusához, beleértve a festett hajat is. A gyémánt por, a zúzott körte és a kasmír köszönhetően puha, puha és fényes lesz. Ezenkívül a haj táplálja, hidratálja és védi a szabad gyököket és a káros környezeti hatásokat.

Tigi Sós permet strand hatás Catwalk (Texturising Salt Spray) 270 ml
3 210 Ft 2 730 Ft

A Salt Catwalk strand hajspray rugalmas Catwalk biztosít a hajnak, hidratálja és szabályozza a frizurát. Használjon spray-t, hogy divatos hajstílusokat hozzon létre , gondtalan tengerparti textúrájával. Védi a hajat a levegő páratartalmától és a szárítástól.

Tigi Volume Bed Head Hair Superstar (Blowdrying Lotion) 250 ml
2 930 Ft

Tigi Bed Head Superstar minden olyan hajhoz készült, amelyek elvesztett hangerőt keresnek. Az aktív összetevőkből álló komplexnek köszönhetően a haj mennyisége, lágysága, lágysága, ragyogása védi a termikus károsodástól.