Tigi Volume Bed Head Hair Superstar (Blowdrying Lotion) 250 ml
3 060 Ft 2 700 Ft

Tigi Bed Head Superstar minden olyan hajhoz készült, amelyek elvesztett hangerőt keresnek. Az aktív összetevőkből álló komplexnek köszönhetően a haj mennyisége, lágysága, lágysága, ragyogása védi a termikus károsodástól.

Tigi Bed Head manipulátor ( Texture Paste) 57 g
2 610 Ft 2 450 Ft

Bed Head Tigi Bed Head Manipulator egész nap vagy éjszaka megőrzi a hajformázást. Ezzel a pasztával elcsípheti a haját, tüskéket hozhat létre, kiemelheti az egyes szálakat vagy formálhat göndöröket. Ezen felül lágy kókuszdió aromájú és nem zsíros összetételű. .

Tigi Hair Bed Head Straight En Out ( Straight ening Cream) 120 ml
2 760 Ft 2 570 Ft

Az ágyfejen való hajkiegyenesítés minden hajtípusra vonatkozik, különösen az enyhe és sántos hajra. A haj szinte irreális erővel kiegyenesíti és simítja, így fényt és erőt ad nekik. A hatóanyag-komplexnek köszönhetően túlzott páratartalom esetén is működik. .

Tigi Bed Head Superstar hajspray (Queen For A Day Thickening Spray) 311 ml
2 760 Ft 2 450 Ft

Kötet és alakformátumú Tigi A Tigi Bed Head Superstar mindenféle hajra van tervezve, így elvesztett mennyisége és alakja is fennmarad. Ez biztosítja a haj rugalmasságát és szilárdságát, és nem merevíti az egyes szálakat. A gyökérektől a csúcsokig működik, és egy másik előny az UV-szűrők jelenléte.

Tigi 615908423112 Bed Head Dumb Blonde
4 460 Ft 4 000 Ft

A regeneráló kondicionáló a kémikusan kezelt hajhoz segít meggyógyítani a feszített és sérült hajat. A kondicionálóban lévő egyedi Protein Booster Technology ™ technológia hatékonyan regenerálja és kémiai kezeléssel károsítja a hajat. .

Tigi Bed Head Ego Boost (Leave-in Conditioner) 237 ml
3 250 Ft 2 760 Ft

Akció

Haj nélküli kondicionáló a kopott hajhegyekre. A Bed Head Ego Boost meggyógyítja a hajszálakat és megakadályozza a további mechanikai károsodásokat. Táplálja a száraz és sérült hajat, megkönnyíti a haj fésülését és helyreállítja a megosztott végeket.

Tigi Bed Head Small Talk Gel (Energizer) 240 ml
2 670 Ft

Tigi Bed Head kisméretű Talk Gel krém Tigi ellátja a fehérített haj mennyiségét, energiát nyújt az élettelen hajhoz, meghatározza, elválasztja és ellenőrzi a hajat. Védi a hajat a hőkárosodástól szárítás, göndörítés és vasalás közben, és minimalizálja a súrolódást. .

Tigi Catwalk Your Highness hajkondicionáló (Elevating Conditioner)
3 700 Ft

Szeretné, hogy a haja mennyisége és puha legyen? Ezután érje el a Catwalk Your Highness balzsamot. Ez a termék megvilágítja a haját és jelentős volumenet ad, így minden haj valóban bolyhos és csillogó. Ezenkívül a vanília és szantálfa dúsított kompozíció gyönyörűen illatozik. .

Tigi Hair Bed Head Foxy Curl s (Contour Cream) 200 ml
2 970 Ft 2 430 Ft

Az Hair Bed Head Foxy Curl s meghatározására szolgáló hajkrém tökéletesen meghatározza az egyes hullámokat és fürtöket. Ez a stílus és ápoló krém védi a göndör és göndör hajat a nedvességtől, a villamosítástól és a hamvasztástól 72 órán keresztül.

Tigi Hajápolás Firming Catwalk Your Felsőség (Firm Hold Hair spray) 300 ml
3 280 Ft 2 870 Ft

A Catwalk Your Highness rögzítése egy feszes frizurát kínál a kötethez. A frizurája egész napig tart, plusz friss, kellemes illatával kísérheti. Vlasy védi és küzd a felhajtásukért. Összetételében értékelni fogja az UV szűrőket is, amelyek védik a hajadat a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól.

Tigi Hajápoló neon hatással Bed Head Motor Mouth 240 ml
3 210 Ft 2 950 Ft

Bed Head motoros szájához extra térfogatot és fényt ad a hajnak. Ezenkívül nemcsak a nappali fényben, hanem az UV fény alatt is jól látszik , amelyet egy parti számára értékelni fog. A krémet más termékekkel lehet bevonni, vagy külön is fel lehet használni.

Tigi Kondicionáló festett, barna hajra Catwalk Fashionista (Brunette Conditioner)-29%
3 270 Ft 2 300 Ft

Kiárusítás

Catwalk Tigi Catwalk Fashionista a barna haj meleg árnyalatait szolgálja ki. P segít barna színének stabilitásának fenntartásában, fényt ad a hajának, és megkönnyíti a hajfésülést. A tápláló olajok és a ló gesztenye kivonat összetételének köszönhetően a hajad ellenállhatatlan, tápláló és erőteljes.

Tigi Mintázópaszták Bed Head Hard juthatunk (Texturizing Paste) 42 g
2 750 Ft 2 480 Ft

Akció

Az " Bed Head Hard To Get" modellező paszta minden típusú hajhoz készült, és mindenki számára tervezték, aki textúrákat szeretne hozzáadni a haj stílusaihoz. Elkülöníti egymástól az egyes szálakat, és matt hatásúvá teszi a hajat. Vlasy hidratálja és szaga szép.

Tigi Wax haj fakónak Bed Head (Manipulator Matte) 57 ml
2 820 Ft 2 660 Ft

Wax haj fakónak Bed Head manipulátor matt tökéletesen rögzíti a frizurát, és nagyon hosszú ideig. A termék viaszszerkezete hatalmas textúrát hoz létre anélkül, hogy mesterségesen fényes fényt adna hozzá.