TimeLife Vágódeszka pékáru szeletelésre 38 x 27 x 2 cm
3 690 Ft 3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kis ételekhez készült vágódeszka az otthonod nemcsak praktikus, hanem dekoratív kiegészítőjévé válik. A vágódeszka két részből áll, ugyanis a rácsok kihúzhatók és a morzsák kiszórhatók. Oldalsó részei fogantyúval rendelkeznek, a könnyű megfogáshoz. Bambuszból és műanyagból készült

TimeLife Fogantyús vágódeszka, 45 cm
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fából készült 45 cm hosszú vágódeszka a TimeLife márkától. A vágódeszka praktikus nyéllel és akasztókarikával van ellátva.

TimeLife Bambusz vágódeszka fogantyúval 35 x 16 cm-17%
2 290 Ft 1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikusvágódeszka ami bambuszból készültTimeLife használhatjuk például finomságok, sajt, kolbász készítésére. Praktikusfogantyú megkönnyíti a kezeléstés a felfüggeszthető részek biztosítják a könnyű tárolást.

TimeLife Deszka készlet BAMBUS, 7 db
4 190 Ft

TimeLife vágódeszka készlet 7 darab négyszögletes bambusz deszkát tartalmaz. A készlet tartalmaz még bambusz állványt, melynek köszönhetően a segédeszközöket egyenesen a konyhapulton tárolhatod és mindig kéznél lesznek.

TimeLife Fogantyús vágódeszka, 38 cm
4 090 Ft

Fából készült 38 cm hosszú vágódeszka a TimeLife márkától, amely praktikus nyéllel és akasztókarikával van ellátva.

TimeLife Vágódeszka péksüteményekre késsel, bambusz
3 190 Ft

Bambusz vágódeszka a TimeLife márkától. Két részből áll: szilárd vágófelület és rács. A kés péktermékek könnyű felszeletelésére szolgál. A vágódeszkában kialakított praktikus hely található a kés számára.

TimeLife Pizza deszka BAMBUS, 28 cm
2 790 Ft

Kerek deszka 28 cm átmérővel pizzák szeletelésére és kínálására szolgál, de a konyhában használható más szeleteléshez és vágáshoz is. Bambuszból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.