TimeLife Asztali lámpa, fehér
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép fehér üveg asztali lámpa modern stílussal. Ez az eredeti formájú lámpa a TimeLife cégtől kellemes világítást kínál a hálószobába vagy a nappaliba, ráadásul dizájnos darabja is lesz otthonodnak.

TimeLife LED lámpa kandalló láng imitációval 6 LED
5 190 Ft

LED lámpa kandalló láng imitációval a Timelife márkától, fém kivitelben nagyszerű kiegészítője lesz az otthonodnak. A kandallóban lángoló tűz imitációját 6 LED dióda hozza létre. Időzítőt tartalmaz.

TimeLife Fa asztali lámpa 43 cm-23%
6 290 Ft 4 790 Ft

TimeLife fehér asztali lámpa hagyományos designú, 43 cm magas, textil lámpernyőjű és fa oszloppal ellátott. A lámpa egy darab E14 foglalatú izzóhoz alkalmas.

TimeLife LED izzók 10 LED meleg fény
3 790 Ft 3 490 Ft

LED izzók a Timelife márkától fényláncban kapcsolható össze, ezáltal a kertedben varázslatos környezet fog uralkodni. Elég a fák közé, tető köré, terasz vagy a pergola köré akasztani. Tíz izzó fehér fénnyel, kényelmesen megvilágítja a külteret.

TimeLife Napelemes lámpa láng imitációval 30 LED-17%
4 090 Ft 3 390 Ft

Napelemes lámpa láng imitációval a Timelife márkától egy modern és praktikus kiegészítő a kertben, az autóbejárónál vagy a kültéri ülősarokban. Egyszerűen szúrd le a lámpát a földbe, és már nem kell oldanod a kábeleket, vagy egyéb gondokat a töltéssel. 30 LED diódával rendelkezik.

TimeLife LED gyertya készlet 16 db
2 890 Ft 2 590 Ft

A készlet tartalma 6 db nagy és 10 db kisebb gyertyák LED világítással maximálisan biztonságos pótlást biztosítanak a klasszikus gyertyák mellet. A LED diódák fénye tökéletesen imitálja az igazi gyertyalángot.

TimeLife LED gyertya viasz, 10x20cm
2 790 Ft 2 590 Ft

Egyedi gyertya LED technológiával klasszikus gyertya benyomást alakít, mely meleg fényt termel. A lángoló tűz hatását igazán szimulálja a reális láng. gyártva van valódi viaszból ami a hihető hatást még jobban fokozza.