TimeLife Kés készlet 3 db, 18 / 19,5 / 19,5 cm hosszúság-26%
2 690 Ft 1 990 Ft

Újdonság

Timelife márka három darabból álló késkészlete praktikus segítő a konyhában. Hús, zöldség, gyümölcs, sajt szeletelésénél és nem utolsósorban gyümölcs szeletelésénél jól fog szolgálni. A kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek.

TimeLife Evőeszköz szett csiszolt rozsdamentes acélból 16 db
12 490 Ft 780,63 Ft/darab

Újdonság

Timelife márka klasszikus evőeszközkészlete nem hiányozhat otthonodból. A szett nagyon luxus érzetű, és ünnepi alkalmakkor biztosan megállja majd a helyét. Az evőeszközök rozsdamentes acélból készülnek, nagy tartóssággal és fényességgel rendelkeznek.

TimeLife Fürdőszobai készlet 6 darabos, fekete B
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden fürdőszobába alkalmas praktikus tartozékkészlet. A szett egy szemetes kosárból, egy WC keféből és tartóból, egy pohárból, egy fogkefe tartóból, egy szappantartóból és egy szappanadagolóból áll. A TimeLife Fürdőszobai készlet 6 darabos, fekete B biztosan illeni fog a belteredbe.

TimeLife Fürdőszobai szett, 6 részből álló komplett szett, fehér, A
7 590 Ft

Újdonság

Kiegészítőkből álló praktikus szett, amely minden fürdőszobába alkalmas. Szemeteskosarat és WC kefét tartóval, poharat a mosdóhoz és fogkefékre, szilárd szappanra alkalmas tartót, valamint folyékony szappanra alkalma tartót tartalmaz. A TimeLife Fürdőszobai szett, 6 részből álló komplett szett, fehér, A biztosan illeni fog a beltérbe.

TimeLife Fürdőszobai készlet 6 darabos, fehér B
6 790 Ft

Újdonság

Minden fürdőszobába alkalmas praktikus tartozékkészlet. A szett egy szemetes kosárból, egy WC keféből és tartóból, egy pohárból, egy fogkefe tartóból, egy szappantartóból és egy szappanadagolóból áll. A TimeLife Fürdőszobai készlet 6 darabos, fehér B biztosan illeni fog a belteredbe.

TimeLife Fürdőszobai készlet 6 darabos, fekete A
7 590 Ft

Újdonság

Minden fürdőszobába alkalmas praktikus tartozékkészlet. A szett egy szemetes kosárból, egy WC keféből és tartóból, egy pohárból, egy fogkefe tartóból, egy szappantartóból és egy szappanadagolóból áll. A TimeLife Fürdőszobai készlet 6 darabos, fekete A biztosan illeni fog a belteredbe.

TimeLife Mosóhálókészlet 4db
3 190 Ft 2 990 Ft

Újdonság

Cipzáras mosóháló. Alkalmas zoknik csoportosítására vagy finom ruhaneműk mosására a mindennapi ruhákkal. A TimeLife Mosóhálókészlet 4db ideális kiegészítő mosáshoz.