Tiziana Terenzi

Laudano Nero - EDP 100 ml

Tiziana Terenzi Laudano Nero - EDP

48 200 Ft

A Laudano Nero keleti-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt. Ez egy fényűző illat, gazdag kompozícióval, melyben növényi és fás árnyalatok uralkodnak, kiegészítve nem hagyományos összetevőkkel, mint például hamu, pala, babér vagy kámfor.

Partnerünktől: Vivantis
Cassiopea - P 100 ml

Tiziana Terenzi Cassiopea - P

57 130 Ft

A Luna illatgyűjteményéből származó Cassiopea egy ciprusos-virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. Az édes marakuja, a friss citrom, a feketeribizli levelek és a páfrányok tónusai nyitják meg az illatot.

Partnerünktől: Vivantis
Andromeda - P 2 ml - illatminta spray-vel

Tiziana Terenzi Andromeda - P

2 130 Ft

Az Andromeda a Luna kollekcióból egy keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat bergamottot, jázmint, ylang-ylangot és fűvet tartalmaz. A szívillata egyesíti a liliom, ibolya levelek, Damaszkuszi rózsa, a körte virágot, a fehér heliotrop és az őszibarack illatjegyeit.

Partnerünktől: Vivantis
Kirke - parfümkivonat 2 ml - illatminta spray-vel

Tiziana Terenzi Kirke - parfümkivonat

2 130 Ft

A Kirke egy fényűző ciprusos-gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek egyaránt. Az őszibarackból, málnából, maracujaból és körtéből álló gyümölcsös fejillatot ribizli levelek és homokos tónusok egészítik ki.

Partnerünktől: Vivantis
Tiziana Terenzi Vele - parfüm kivonat 100 ml

Tiziana Terenzi Vele - parfüm kivonat

48 640 Ft

A Tiziana Terenzi Vele egy tökéletes modern illat, amely összetéveszthetetlen karizmát ad, és lehetővé teszi, hogy könnyedén elérd céljaidat. Férfi és női illat, amely meleg időjáráskor alkalmas. Az illatot 2017-ben mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
Tiziana Terenzi Delox - parfüm kivonat 100 ml

Tiziana Terenzi Delox - parfüm kivonat

57 130 Ft

A Delox-t egy vitorlás utazás inspirálta a görög szigetvilág küklad szigetein, és jegyzetei a Földközi-tenger legdélebbi részének csodálatosan friss, botanikai illatait tükrözik. Más szóval, a nyár lényege – egy illat, amely tükrözi azt az érzést, hogy gond nélküli világban van.

Partnerünktől: Vivantis
Eclix - P 100 ml

Tiziana Terenzi Eclix - P

49 250 Ft

A Tiziano Terenzi Eclix virágokkal teli illata nőknek és férfiaknak. Paolo Terenzi alkotta meg. Az erős ölelést szimbolizálja, ami finom meleg, mint a kasmírkendő, de egyúttal hűvös mint a tavaszi szellő. Az illat 2017-ben került a piacra. .

Partnerünktől: Vivantis
Ecstasy - P 2 ml - illatminta spray-vel

Tiziana Terenzi Ecstasy - P

2 310 Ft

A Tiziano Terenzi Ecstasy egy keleties-fás illat férfiaknak és nőknek. Fejjegye a borókafenyő, a lucfenyő és a kavicsok tónusait tartalmazza. Szívjegyében tömjén, pacsuli, rózsa és ibolya érezhető.

Partnerünktől: Vivantis
Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh - parfüm kivonat 2 ml - illatminta spray-vel

Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh - parfüm kivonat

2 130 Ft

A Gold Rose Oudh mitikus tüzet jelent a sivatagi tábor közepén.  Képzelje el, hogy aláveti magát a pusztai éjszakák érzéki hangulatának.  Jegyzetei egyszerre provokatívak és megnyugtatók: rózsák és méz meleg és fűszeres tónusaiba ágyazva. Az illat 2012-ben került a piacra. .

Partnerünktől: Vivantis
Lillipur - P 100 ml

Tiziana Terenzi Lillipur - P

43 970 Ft
Utolsó darab!

Tiziana Terenzi bemutatja a Lillipur illatot. Neki köszönhetően eljutunk a titokzatos Nepálba, és megnyitjuk az ajtót az önismeret előtt. A citrom, az olibanum, az üröm és a csillagánizs gondoskodik fejillatról.

Partnerünktől: Vivantis
Lince - P 100 ml

Tiziana Terenzi Lince - P

48 230 Ft

Az abszint és a vanília eredeti illata kellemesen meglepi majd, és többé nem akar más kombinációt használni. A parfüm népszerű mind a férfiak, mind a bátor nők körében.

Partnerünktől: Vivantis