Tiziana Terenzi Cassiopea - EDP
71 870 Ft 44 840 Ft

A Luna illatgyűjteményéből származó Cassiopea egy ciprusos-virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. Az édes marakuja, a friss citrom, a feketeribizli levelek és a páfrányok tónusai nyitják meg az illatot.

Tiziana Terenzi Andromeda - EDP
46 340 Ft

Az Andromeda a Luna kollekcióból egy keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat bergamottot, jázmint, ylang-ylangot és fűvet tartalmaz. A szívillata egyesíti a liliom, ibolya levelek, Damaszkuszi rózsa, a körte virágot, a fehér heliotrop és az őszibarack illatjegyeit.

Tiziana Terenzi Kirke - EDP
44 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Kirke egy fényűző ciprusos-gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek egyaránt. Az őszibarackból, málnából, maracujaból és körtéből álló gyümölcsös fejillatot  ribizli levelek és homokos tónusok egészítik ki.

Tiziana Terenzi Eclix - EDP
63 170 Ft 55 240 Ft

A Tiziano Terenzi Eclix virágokkal teli illata nőknek és férfiaknak. Paolo Terenzi alkotta meg. Az erős ölelést szimbolizálja, ami finom meleg, mint a kasmírkendő, de egyúttal hűvös mint a tavaszi szellő. Az illat 2017-ben került a piacra. .

Tiziana Terenzi Ecstasy - EDP
53 120 Ft 52 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tiziano Terenzi Ecstasy egy keleties-fás illat férfiaknak és nőknek. Fejjegye a borókafenyő, a lucfenyő és a kavicsok tónusait tartalmazza. Szívjegyében tömjén, pacsuli, rózsa és ibolya érezhető.

Tiziana Terenzi Laudano Nero - EDP
35 120 Ft

A Laudano Nero keleti-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt. Ez egy fényűző illat, gazdag kompozícióval, melyben növényi és fás árnyalatok uralkodnak, kiegészítve nem hagyományos összetevőkkel, mint például hamu, pala, babér vagy kámfor.