TM Toys Fur Balls család-60%

TM Toys Fur Balls család

Értékelés: 4,6
17 270 Ft 6 790 Ft

Akció

Megmented a családot? Az anyuka cica vagy kutyus? Tudd meg, mennyi gyermek van az anyukával – ikrek, vagy hármas ikrek? Ahhoz, hogy megtudd, melyik állat rejtőzik a plüssben, először meg kell fürdened és fésülnöd azt. Gondoskodj szeretettel a családról.

TM Toys Interaktív egyszarvú-37%

TM Toys Interaktív egyszarvú

Értékelés: 4,5
21 460 Ft 13 490 Ft

Akció

Az interaktív plüss póni egyszarvúvá válik, és minden kislányt boldoggá tesz. Simogasd és etesd a pónit, és nézd, ahogy szarva fokozatosan növekszik. Több mint 30 hangot és interakciót kínál fel. Ki ne szeretne egy aranyos egyszarvút?

TM Toys Peppa Pig Családi ház kiegészítőkkel-24%
17 810 Ft 13 490 Ft

Akció

3 emeletes családi ház számos kiegészítővel és bútorral ellátott, a készletben Peppy Pig figurát is találsz. Felszerelt konyha, nappali, hálószoba, dolgozószoba és tetőtéri szoba – korlátlan felhőtlen szórakozást kínál. Hozz létre új történeteket saját fantáziád alapján!

TM Toys Peppa Pig - családi autó + figura
6 300 Ft

Indulj el a Peppa malackával egy kiváló kirándulásra a gyönyörű piros autójával, amely tökéletesen illeszkedik a ruhájához. Az autóban elegendő hely van a Peppa barátainak is. Élvezzétek a sok szórakozást az utazás során!

TM Toys My Real Rescue Szőrmók rózsaszín-42%
16 360 Ft 9 440 Ft

Akció

Milyen állat rejtőzik a plüss gombócban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Kutyus vagy macska? Interaktív barátra lelhetsz, amellyel gyermekeid sosem fognak unatkozni, valamint megtanulják, hogyan kell gondoskodni az állatokról. Több, mint 30 hanghatást és szenzoros hatást (rezgés) képes kiadni, amelyek játék közben aktiválódnak.

TM Toys Peppa Pig 4 db figurát tartalmazó készlet
7 810 Ft

A Peppa malac közkedvelt sorozat figuráiból álló készlet az egész családot tartalmazza – anyukát, apukát, George-t és természetesen Peppát. Hozz létre új történeteket velük saját fantáziád alapján!

TM Toys Bianca plüss cica 25 cm
23 380 Ft 18 380 Ft

Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású.

TM Toys Fortnite Figurka Carbide
5 230 Ft 3 550 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően A csomagolás tartalma szerszámok és építőelemek. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys VIP Pets kutyus kiegészítőkkel, extra hosszú szőrű
11 390 Ft 9 590 Ft

Itt vannak a legstílusosabb háziállatok! Nyisd ki a sampon alakú csomagolást és fedezze fel, hogy a 12 háziállat közül melyik található benne. A háziállattal együtt csomag egyedi és stílusú kiegészítőket rejt. A legdivatosabb, szuper hosszú szőrű háziállatok lehetőséget adnak frizurák ezreinek elkészítésére. A VIP PETs-ek stílusosak, barátságosak és bájosak.

TM Toys Peppa Pig Összerakható házikó
16 070 Ft 11 790 Ft

A Peppa malac összerakható házikójának 3 helysége van, amelyek mindegyike különféle berendezéssel rendelkezik a hosszú szórakozáshoz. Egyél a Peppa malaccal kiváló pizzát a konyhában, vagy élvezd a kilátást az erkélyről a legfelső emeleten.

TM Toys Fur Balls Csavargó - Violet-20%
8 010 Ft 6 390 Ft

Akció

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és fésülnöd. Ez egy nyuszi, cica vagy kutyus lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, egy csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

TM Toys Sprint kutya Corgi-39%

TM Toys Sprint kutya Corgi

Értékelés: 5
10 670 Ft 6 470 Ft

Akció

Egy plüss barát, aki követni fog, bárhová is mész. Fogd meg a pórázt és indulj el a kutyával egy sétára. A kutyának szuper stabil mancsai vannak, amelyek speciális golyókkal vannak ellátva, amelyek függőlegesen tartják, nem dől a földre.

TM Toys Peppa Pig - plüss Peppa 61 cm-23%
11 510 Ft 8 790 Ft

Akció

Élvezd a sok játékot a Peppa malaccal és plüss barátaival. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Jelli Rez Kezdő ékszerkészítő szett Üzenetek
5 480 Ft

Készíts a Jelli Rez készlet segítségével egyedi ékszereket, amelyek annyira csodálatosak lesznek, amennyire csak szeretnéd! A készlet mindent tartalmaz, ami az elkészítésükhöz szükséges, és mindössze 15 percet vesz igénybe.

TM Toys Peppa Pig - plüss Peppa 35,5 cm
4 380 Ft

Élvezd a sok játékot a saját Peppa malac plüss barátoddal,aki ** piros ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Peppa Pig figurák fürdéshez 4 db
6 850 Ft

4 figura a fürdéshez a Peppy malacai világ egyes szereplői, a gyermekek számára nagyszerű, szórakoztató játékot nyújt! Úsznak a vízen, sőt vizet permeteznek, így jól szórakozhatnak a játék közben.

TM Toys Puppy Surprise Mandy 1 sorozat-49%
17 410 Ft 8 790 Ft

Akció

Puppy surprise egy kedves állat anyuka, melyek kis meglepetést rejtenek! Minden anyuka terhes és meglepően sok gyermeke van – három, négy vagy öt! Ismerkedjetek meg Mandyvel és kölykeivel. Az egész család kiválóan alkalmas gondoskodásra, szórakozásra és ölelésre!

TM Toys Fortnite Figurka Bandolier
4 440 Ft 3 830 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően A csomagolás tartalma szerszámok és építőelemek. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Jelli Rez Tervező - kreatív ékszerkészítő szett
10 970 Ft

Készíts a Jelli Rez készlet segítségével egyedi ékszereket, amelyek annyira csodálatosak lesznek, amennyire csak szeretnéd! A készlet mindent tartalmaz, ami az elkészítésükhöz szükséges, és mindössze 15 percet vesz igénybe.

TM Toys Kindi Kids játékbaba Jessicake-38%
17 430 Ft 10 790 Ft

Akció

Jessicake egy szuper játékbaba lenyűgözően kék hajjal, amelyben egy kedves kis masni van. A ragyogó szemei első pillantásra lenyűgöznek majd. Óriási cupcake evő. Csak érintsd hozzá a cupcake-t a baba szájához, és megláthatod, hogyan is eszik meggyet. Mennyire ízlik neki!

TM Toys Peppa Pig - plüss George 61 cm
10 470 Ft 9 490 Ft

Akció

Élvezd a játékot barátoddal, Georgeval a kismalaccal kék ruhában. Szórakoztató, kíváncsi, nagyon ötletes, ez az igazi társ minden kalandod során. Egy nagyon puha anyagból készült, ezért biztosan nagy örömmel fogod majd szeretgetni.

TM Toys Kindi Kids bevásárlókosár kiegészítőkkel-36%
10 050 Ft 6 390 Ft

Akció

Bevásárlókosár kiegészítőkkel olyan méretben, ami tökéletesen passzol a Kindi Kids babákhoz. A babák könnyedén tolhatják, amikor bevásárolni indulnak. Amikor tolják a kocsit, a nyuszifülek és mancsok mozognak, tehát úgy néz ki, mintha a nyuszi vinné a hátán.

TM Toys Fortnite Builder készlet Black Knight figurával
11 650 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően. A csomagolás tartalmaz szerszámokat és építőelemeket. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Peppa Pig - plüss George a barátaival 35,5 cm
3 830 Ft 3 790 Ft

Akció

Élvezd a sok játékot a George malaccal és az ő krokodil barátjával. George Kicsit, kíváncsi nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Fortnite Gyermek fegyver Rainbow Smash
9 590 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása ezzel a Rainbow Smash fegyverrel valósággá válik, amellyel bele élheted magad a játékba, és azon túl is. A Rainbow Smash fegyver gyönyörűen ki van dolgozva, hogy minél jobban megfeleljen a játék vázlatának.

TM Toys Fur Balls Kis csavargó Tutti Frutti
6 690 Ft 6 300 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Ez egy kutyus, cica, vagy láma lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

TM Toys Fortnite Figura Battle Hound
4 680 Ft 4 240 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően. A csomagolás tartalmaz szerszámokat és építőelemeket. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Fortnite Loot - Plüss Durr Burger-45%
4 900 Ft 2 690 Ft

Akció

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A szórakoztató virtuális világ valósággá válik ennek a Durr Burger plüssnek köszönhetően, ami örömet a játéknak összes rajongójának.

TM Toys Fortnite Lama Drama Loot Piñata-58%
12 940 Ft 5 390 Ft

Akció

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba a Lamy alakú Piñatának köszönhetően A Piñata tartalma 1 x Lord Rust exkluzív figura, 10 x fegyver és 4 x hátsó kiegészítők. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Kindi Kids játékbaba Marsha Mello-38%
17 430 Ft 10 790 Ft

Akció

Marsha Mello egy hihetetlenül szuper játékbaba pasztell színű loknikkal és színes sávokkal a hajával, amelyben édes kis hajgumik vannak marshmallow mintával. A ragyogó szemei első pillantásra lenyűgöznek majd. Imád minden édességet! Ha a marshmallow cukorkát a szája felé közelíted, beleharap. A koktél megnyomása után, annak tartalma a szívószálba kerül.

TM Toys Sprint egyszarvú Lucky-36%
10 670 Ft 6 740 Ft

Akció

Plüss barát Lucky, aki követni fog, bárhová is mész. Fogd meg a pórázt és indulj el egy sétára. Az egyszarvúnak szuper stabil mancsai vannak, amelyek speciális labdákkal végződnek, amelyek függőleges helyzetben tartják, így nem fog potyogni a földre.

TM Toys Peppa Pig Iskola és iskolabusz játék szett
15 770 Ft

Irány az iskolába Peppa malaccal együtt. A szett egy iskolabuszt és egy felszerelt iskola épületet tartalmaz, amik még színesebbé varázsolnak minden történetet! Találj ki új történeteket a saját elképzeléseid szerint!

TM Toys Peppa Pig - Plüss Peppa 25 cm
3 690 Ft

Élvezd a játékot a népszerű Peppa malac barátoddal a piros ruhácskájában. Örömteli, kíváncsi, nagyon talpraesett társad az összes kalandodra. Nagyon puha anyagbólkészült, így kellemes a tapintása minden gyermek számára.

TM Toys Kindi Kids baba Donatina-38%
17 430 Ft 10 790 Ft

Akció

Donatina egy csodálatos baba édes rózsaszín hajjal, melyben nagy masni van. Csillogó nagy szeme első látásra elragadtat téged. Minden reggel szeret reggelizni mágikus kanalával vidám tálból finom gabonaféléket. Tedd oda a baba szájához a müzlis kanalat és nézd, hogy tűnik el egy pillanat alatt. Így kezdődhet egy csodás nap!

TM Toys Peppa Pig - Hajó + 2 figura
10 140 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és -al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.

TM Toys Puppy Surprise Kiki 1 sorozat-49%
17 410 Ft 8 790 Ft

Akció

Puppy surprise egy kedves állat anyuka, melyek kis meglepetést rejtenek! Minden anyuka terhes és meglepően sok gyermeke van – három, négy vagy öt! Ismerkedjetek meg Kikivel és kölykeivel. Az egész család kiválóan alkalmas gondoskodásra, szórakozásra és ölelésre!

TM Toys Fortnite Early Game Túlélő készlet B The Visitor
7 620 Ft 5 610 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően. A csomagolás tartalmaz szerszámokat és építőelemeket. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Kindi Kids Szupermarket-37%
21 460 Ft 13 490 Ft

Akció

Szupermarket Kindi Kids babáknak, azoknak akik szeretnek vásárolni, és örömmel mennek egy kiegészítőkkel felszerelt boltba. A készlet tartalmaz egy pultot kiegészítőkkel, polcokkal és termékekkel, amelyeket a babák megvásárolhatnak. Vásárláskor a Kindi Kids két termék közül választhatsz: banán és egy varázslé gyümölcslé, amely csak ennek a készletnek a része.

TM Toys Peppa Pig - plüss George 25 cm
3 070 Ft 2 690 Ft

Akció

Élvezd a sok játékot a saját George malac plüss barátoddal,aki ** kék ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys TM JÁTÉKOK HASZNÁLJÁK A Dühös madarakat
310 Ft

Ki ne ismerné őket, „dühös madarak“ szeretik a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A csúzli egy kedvenc hőssel nagyszerű játék minden gazember számára. A szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy a gyermek játék közben nagyon sokat károsít.

TM Toys Fortnite Early Game Túlélési készlet A
9 730 Ft 7 950 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően A csomag tartalma szerszámok, fegyver, hátsó kiegészítő, ejtőernyő – esernyő és építőelem. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Fortnite Figura Dark Bomber
4 810 Ft 4 240 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően. A csomagolás tartalmaz szerszámokat és építőelemeket. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Fortnite Figura Toxic Trooper
4 680 Ft 4 100 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba ennek a teljes mértékben mozgatható 10 cm magas figurának köszönhetően. A csomagolás tartalmaz szerszámokat és építőelemeket. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.

TM Toys Fortnite Gyermek fegyver Death Valley
9 210 Ft 6 160 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása ezzel a Death Valley fegyverrel valósággá válik, amellyel bele élheted magad a játékba, és azon túl is. A Death Valley fegyver gyönyörűen ki van dolgozva, hogy minél jobban megfeleljen a játék vázlatának.

TM Toys Fortnite Hero Figurka Rabbit Raider 15 cm
6 950 Ft 6 160 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A virtuális világ szórakozása áttevődik a valóságba köszönhetően ennek a teljesen rugalmas 15 cm-es figurának is. A csomagolás szerszámokat és fegyvert is tartalmaz. A készlet tartalma egy gyűjtői ismertető.