TM Toys Bianca plüss cica 25 cm
20 519 Ft

18 990 Ft

Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású.


TM Toys Felfújható matrac, hattyú, 190x165x15cm
10 490 Ft

TM oys Felfújható matrac, hattyú, 190×165×15cm anyagának köszönhetően tartós és stabil, ezen kívül két fogantyú is segíti a biztonságérzetet. 80 kg-ig terhelhető, 3 éves kortól ajánlott.


TM Toys Magicube - kezdő készlet
4 726 Ft

2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyűjts össze a MagiCube kockakészletből **különböző formákat ** a saját **fantáziád szerint. Kígyó, madár vagy valami teljesen a képzeleted szerint? Élvezd a szórakozást az alkotás során és fejleszd közben a ** kreativitásod és a fizikai képességeid **.


TM Toys Nagy ananászalakú úszógumi, 154x87x24 cm
4 668 Ft

3 690 Ft

Élvezze a pihenést és a pancsolást a vízben ezzel a nagy felfújható, ananászalakú úszógumival. Ez az úszógumi ellenálló, stabil és kényelmes. Ideális a víz mellett töltött forró napokra.


TM Toys Build-A-Bot - Dinoszaurusz
12 690 Ft

11 490 Ft

Építs egy aranyos robot dinoszauruszt a saját elképzelésed szerint. Az építés nagyon egyszerű, így belekóstolhatsz a technika világába és felejthetetlen szórakozást nyújt a kisebb gyerekeknek. A kisállat tud mozogni is – egy finom falattal ébresztheted fel.


TM Toys Build-A-Bot - Nyuszi
12 690 Ft

10 490 Ft

Építs egy aranyos robot nyuszit a saját elképzelésed szerint. Az építés nagyon egyszerű, így belekóstolhatsz a technika világába és felejthetetlen szórakozást nyújt a kisebb gyerekeknek. A kisállat tud mozogni is – egy finom falattal ébresztheted fel.


TM Toys Build-A-Bot - Róka
12 690 Ft

9 990 Ft

Építs egy aranyos robot rókát a saját elképzelésed szerint. Az építés nagyon egyszerű, így belekóstolhatsz a technika világába és felejthetetlen szórakozást nyújt a kisebb gyerekeknek. A kisállat tud mozogni is – egy finom falattal ébresztheted fel.


TM Toys Cry Babies Lady
18 990 Ft

12 490 Ft

A szép Lady babának a Cry Babies kollekcióból szüksége van valakire, aki gondoskodik róla! Bújj oda hozzá, adj neki cumit és máris megnyugszik. A Cry Babies valódi könnyeket áraszt, és sírós hangot ad ki közben.


TM Toys Cry babies magic tears - mágikus könnyek
5 598 Ft

5 290 Ft

Fedezd fel a Cry Babies magic Tears- varázslatos könnyek mini babák világát! Egy csomagolásban található egy baba és kiegészítők, a csomagolás házként is használható. A Cry Babies valódi könnyeket hullat!


TM Toys Escape room - menekülési játék junior
8 890 Ft

7 890 Ft

Az Escape room kártyás variációja a kedvenc menekülési játéknak. A játék célja kiszabadítani egy játékost a készülék deaktiválásával, amely méri az időt. Hogy megkapd a kulcsot, három feladatot kell megoldanod.


TM Toys Felfújható gumimatrac, szivárvány, 172x89x32 cm
10 334 Ft

7 990 Ft

Élvezze a pihenést és a pancsolást a vízben ezzel a nagy felfújható, színes szivárvány formájú gumimatraccal. Ez a matrac ellenálló, stabil és kényelmes. Ideális a víz mellett töltött forró napokra.


TM Toys Hot Wheels Drag Racing Case
11 990 Ft

9 990 Ft

Minden kis versenyző értékelni fogja ezt a praktikus, kettő az egyben szettet, amely koffer és versenypálya is. Akár 20 kisautó is belefér, és kicsúsztatható sínekkel is rendelkezik, így játszószettként is használható. Már csak el kell indítani a versenyt!


TM Toys Interaktív macska Coco
21 465 Ft

14 990 Ft

Szerezd be a gyermekeidnek ezt a gyönyörű interaktív kedvencet, fehér Coco cicát. A cica reagál az érintésre, mozgatja a mancsait, fejét, nyávog, és dorombol. A puha szőre ideális a dédelgetéshez és játszáshoz.


TM Toys Kreatív készlet Pom Pom Wow öntapadós rojtok 45 db dobozban
1 690 Ft

Akció

Pom Pom Wow egy kreatív szórakozás a lányoknak, akik csodálatos díszeket akarnak létrehozni! Az öntapadó színes pomponokat bárhová fel lehet rakni, nem csak a hátizsákra, notebookra, fényképkeretre, telefonra vagy cipőre. Fejleszti a képzeletet és a kreatív gondolkodást.


TM Toys Laser-X játék torony
23 990 Ft

14 990 Ft

Fedezd fel a Laser-X játék torony által kínált játszás új dimenzióját, ahol úgy érzed majd magad mintha saját lézer arénád lenne. A színes fényeffektusoknak, a sztereó hangzásnak és a zenének köszönhetően egyedi élményt nyújt számodra és növeli az attraktivitást. A toronyra 30 m távolságból is lőhetsz.


TM Toys Mickey és erélyes versenyző doboz szerszámokkal
12 690 Ft

8 690 Ft

Szerezd be ezt a nagy dobozt autószerelői szerszámokkal és csatlakozz a ** Mickey egér** tekintélyes csapatához! Összesen 23 eszközt tartalmaz, mint például a kalapács, csavarhúzó, 2 kulcs, fémlemez készlet, csavarok, szegek és anyacsavar.


TM Toys Minecraft - Alex figura hajóval
5 041 Ft

3 990 Ft

A rettenthetetlen Alex felfedező figura hajóval és kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Alex figura szárnyakkal
5 083 Ft

3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rettenthetetlen Alex felfedező figura szárnyakkal és kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Blaze figura
5 041 Ft

4 090 Ft

Blaze tüzes ember figura kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - De lux Ender dragon figura
20 370 Ft

15 990 Ft

Endu sárkány figura de luxe méretben. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft- Háziállatok kicsinyei készlet
13 491 Ft

10 990 Ft

Háziállatok kicsinyei készlet. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Könyvtáros figura
5 083 Ft

3 990 Ft

falusi könyvtáros figura kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Skeleton gyűjthető figura bőrpáncélban
5 041 Ft

3 990 Ft

bőrpáncélban lévő csontváz figura kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Snow Golem gyűjtőfigura kiegészítőkkel
4 726 Ft

4 020 Ft

hógólem figura, mely az ellenséghez hógolyokat vág, egy kis játékvilágot közvetít A Minecraft népszerű számítógépes játékból a valóságba. Te pedig épp ellenkezőleg, átjuthatsz a játékvilágba, és a játékfigurák segítsígível megküzdhetsz az ellenségekkel.


TM Toys Minecraft - Steve figura láncpáncélban
5 083 Ft

3 990 Ft

Rettenthetetlen felfedező és kreatív építő figura láncpáncélban, mely kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Steve gyűjthető figura arany páncélban
5 041 Ft

3 990 Ft

Az arany páncélban lévő felfedező és kreatív építő Steve figura kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Steve készlet lámával
10 179 Ft

6 790 Ft

A felfedező és kreatív építő Steve figura lámával és kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Minecraft - Zombie villager gyűjthető figura
5 041 Ft

3 790 Ft

falusi zombi figura kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.


TM Toys Ocean Hugzzz Kisfóka + jeladó
11 753 Ft

11 160 Ft

Az Ocean Hugzzz kisfóka jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Kisrák + jeladó
11 753 Ft

11 160 Ft

Az Ocean Hugzzz kisrák jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Polipocska + világítótorony
11 753 Ft

11 160 Ft

Az Ocean Hugzzz polipocska minden gyermeknek segít könnyen elaludni. Hogyha hozzá fekszik, a világítótorony, ami a csomagolás része, altatódalokat kezd játszani, enyhe fénnyel világít és a mennyezetre csillagokat vetít. A polipnak van egy kör alakú kerete, mely mentén a kis állatka lassan mozog és ezzel is megteremti a megfelelő hangulatot az édes álmokhoz.


TM Toys Peppa mobil orvosi rendelő
18 990 Ft

12 490 Ft

A belül teljesen felszerelt mobil rendelő váróteremmel, recepcióval, műtővel és röntgennel, valamint kórházi ággyal rendelkezik. Az autó teljesen nyitható, a készlet 3 figurát tartalmaz: mackót, Dr. Brown-t, és Peppa nővért.


TM Toys Peppa Pig - Hajó +3 figura
12 497 Ft

10 850 Ft

Menj egy kalandos körutazásra Peppával és George-al együtt! A játék során nem kell aggódnod, hiszen az utazáshoz használt hajót egy tapasztalt kapitány vezeti. Ez a játék ideális fürdés közbeni használatra, hiszen nem süllyed el.


TM Toys Peppa Pig - iskolabusz figurával
9 490 Ft

6 290 Ft

A Peppy malacka új iskolabuszának nyitható teteje van, ennek köszönhetően könnyedén elhelyezhetsz benne akár 3 figurát is. Tartozéka a Rebeka sofőr figura, aki biztonságosan elviszi az összes utast a célba.


TM Toys Peppa Pig - konyhai készlet + 2 figura
3 990 Ft

A Peppa malac örömmel szeret segíteni az anyjának a konyhában. Szerencsére van egy hűtőszekrény, tele friss összetevökkel, így egyenesen főzhetnek és süthetnek mindenféle finomságot. Ügyelj arra, hogy ne égess meg semmit a tűzhelyen!


TM Toys Peppa Pig - plüss George 35,5 cm
4 712 Ft

4 090 Ft

Élvezd a sok játékot a saját George malac plüss barátoddal, ** kék ruhában ** Kicsit, kíváncsi és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.


TM Toys Peppa Pig - plüss Peppa 35,5 cm
4 712 Ft

4 090 Ft

Élvezd a sok játékot a saját Peppa malac plüss barátoddal,aki ** piros ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.


TM Toys Pom Pom Wow öntapadós rojtok 120 db
3 990 Ft

Akció

Pom Pom Wow egy kreatív szórakozás a lányoknak, akik csodálatos díszeket akarnak létrehozni! Az öntapadó színes pomponokat bárhová fel lehet rakni, nem csak a hátizsákra, notebookra, fényképkeretre, telefonra vagy cipőre. Fejleszti a képzeletet és a kreatív gondolkodást.


TM Toys Pom Pom Wow öntapadós rojtok 70 db tartozékokkal
5 290 Ft

Akció

Pom Pom Wow egy dekoratív készlet azoknak a lányoknak, akik csodálatos díszeket akarnak létrehozni! A kézzel készített színes pomponokat bárhová fel lehet ragasztani – hátizsákra, notebookra, fényképkeretre, telefonra vagy cipőre. Fejleszti a képzeletet és a kreatív gondolkodást.


TM Toys Pom Pom Wow - Projekt stúdió
7 290 Ft

Akció

Pom Pom Wow egy kreatív szórakozás a lányoknak, akik csodálatos díszeket és ékszereket akarnak létrehozni! Az öntapadó színes pomponokat bárhová fel lehet rakni, nem csak a hátizsákra, notebookra, fényképkeretre, telefonra vagy cipőre. Fejleszti a képzeletet és a kreatív gondolkodást.


TM Toys Roblox 2pack - Börtön
9 690 Ft

7 490 Ft

Gyűjtői készlet Börtön 2 bábuval és kiegészítőkkel a Roblox kedvelt számítógépes játék játékvilágának egy töredékét áthozza a valóságba. És épp ellenkezőleg, legalább részben bejuthatsz a kultikus játékok világába, és a bábjaiddal kiállhatsz az ellenségekkel szemben.


TM Toys Roblox 2pack - Innovation labs
9 643 Ft

7 090 Ft

Az Innovation labs gyűjtői készlet amely 2 figurát és tartozékokat tartalmaz, elhozz egy darabot a kedvelt Roblox számítógépes játék világából a valóságba. Te viszont épp ellenkezőleg legalább egy picit beléphetsz a kultikus játék világába és a figuráiddal ellenállhatsz az ellenségeidnek.


TM Toys Roblox 2pack - Iskola
9 690 Ft

7 390 Ft

Gyűjtői készlet Iskola 2 bábuval és kiegészítőkkel a Roblox kedvelt számítógépes játék játékvilágának egy töredékét áthozza a valóságba. És épp ellenkezőleg, legalább részben bejuthatsz a kultikus játékok világába, és a bábjaiddal kiállhatsz az ellenségekkel szemben.


TM Toys Roblox 2pack - Swordburst online
9 643 Ft

7 090 Ft

Gyűjtői készlet Swordburst online 2 bábuval és kiegészítőkkel a Roblox kedvelt számítógépes játék játékvilágának egy töredékét áthozza a valóságba. És épp ellenkezőleg, legalább részben bejuthatsz a kultikus játékok világába, és a bábjaiddal kiállhatsz az ellenségekkel szemben.


TM Toys Roblox figura - Bigfoot boarder: airtime
5 083 Ft

3 790 Ft

Bigfoot boarder: airtime figura kiegészítőkkel ellátott. A Roblox népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.