Tom Ford Oud Wood - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
1x

Tom Ford Oud Wood - EDP

2 330 Ft

Az Oud Wood parfüm a Tom Ford márkától egy keleti-fás illat, amelynek az alapját a ritka agárfa képzi.   Ez a luxus illat a szantálfa és a rózsaszín fa fás hangszíneit ötvözi magába, amelyeket fűszeres tónusok és kardamom ellenállhatatlan kombinációja egészít ki.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Black Orchid - EDP 100 ml
5x

Tom Ford Black Orchid - EDP

43 060 Ft
Ingyen szállítás

A Black Orchid egy virágos-keleti illat nőknek a Tom Ford márkától, amelyet 2006-ban hoztak létre. A fejillat ötvözi a citromot, a bergamottot, a gumót, a fekete ribizlit, a mandarint, az ilang-ilangot, a jázmint és a gardéniát.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Grey Vetiver - EDP 50 ml

Tom Ford Grey Vetiver - EDP

27 490 Ft

Szürke Vetiver illatát vizet a márka Tom Ford egy fűszeres keleti, fás illat férfiaknak. Az elején a parfüm citrus hangokat, aztán jön a szív alakult fűszerek és végül fix vetiver illat és fás jegyekkel. Azt 2009-ben indult.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Noir - EDP 100 ml
1x

Tom Ford Noir - EDP

40 920 Ft
Ingyen szállítás

A Tom Ford Noir parfüm sötét, titokzatos és lenyűgöző.  A fűszerek, a szárított virágok illata és a vanília édes illata.  Tom Ford Noir a luxus, az elegancia és a titokzatos ismeretlen jele.  Az illat 2012-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Noir Pour Femme - EDP 100 ml
1x

Tom Ford Noir Pour Femme - EDP

41 860 Ft
Ingyen szállítás

Noir Pour Femme Tom Ford egy keleties virágos illat nőknek. Extravagáns és nagyon látványos kombinációja a különböző összetevők ad a ruhát a megfelelő pontot a végén. Ez áll a bergamott, keserű narancs, mandarin és gyömbér. Középpontjában elvarázsol rózsa, a jázmin, a narancsvirág és Kulfi.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Soleil Blanc - EDP 50 ml

Tom Ford Soleil Blanc - EDP

57 840 Ft
56 250 Ft
Ingyen szállítás

A Soleil Blanc keleti-virág illat nőknek és férfiaknak. A fej bergamottából, pisztácia, kardamomból és rózsaszín borsból áll. A szív jázminból, tuberózból és ylang-ylangból áll. Az alap kibontakozik a balzsames gyanta benzoin-, kókuszdió-, meleg borostyán- és tonkababból. Az illat 2016-ban indult.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Tom Ford Fucking Fabulous - EDP 30 ml

Tom Ford Fucking Fabulous - EDP

61 600 Ft
57 810 Ft
Ingyen szállítás

A Fucking Fabulous illat a Tom Ford márkától egy jellegzetes illat, férfiak és nők számára egyaránt – uniszex illat. Ez a korlátozott kiadás elvarázsol mindenkit – a fejillat magába rejti a levendulát és a zsályát, a szívillat nőszirmot, bőrt, vaníliát és mandulát tartalmaz.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Noir Extreme - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Tom Ford Noir Extreme - EDP

1 860 Ft

2015-ben a Tom Ford márka keleti-fás illatot mutatott be, Noir Extreme néven. Hagyja magát elragadtatni a borostyán, a vanília, a szantálfa, a jázmin, más virágok és más eredeti összetevők kombinációjával. A Noir Extreme minden olyan férfi számára készült, akik önmaguk akarnak lenni.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Velvet Orchid - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
1x

Tom Ford Velvet Orchid - EDP

1 860 Ft

A Velvet Orchid női illat a modern nőt tükrözi. Azt a nők, akinek egyedi stílusérzéke van. Ez egy bódító illat kivételes illatjegyekkel. A virágok finom illata a friss bergamottal keveredik, egy kis rum és méz aromával megbolondítva.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Neroli Portofino - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Tom Ford Neroli Portofino - EDP

2 330 Ft

A Neroli Portofino egy citrus-aromás illat  a nők és a férfiak számára egyaránt. A citrusos fejillatot kiegészíti a levendula, a mirelit és a jellegzetes rozmaring. A szívillatban rejtőzik a jázmin, narancsvirág, pittosporum virágok és keserű narancs (neroli) virágok.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT 50 ml

Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT

31 240 Ft
Ingyen szállítás

Az Eau de Soleil Blanc egy keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat citrom-citrátból, bergamottból, keserű narancsból, narancs levél olajból (petitgrain), keserű narancs olajból (neroli), pisztáciából, valamint köményből, kardamomből és rózsaszínborsból készül.

Partnerünktől: Vivantis
Tom Ford Ombré Leather (2018) - EDP 50 ml

Tom Ford Ombré Leather (2018) - EDP

50 140 Ft
Ingyen szállítás

Az Ombré Leather (2018) egy luxus bőrillat férfi és nő számára. A fej kardamomfűszert, jázminot és a bőr kombinációját tartalmazza, az alapot pacsuli, borostyánkő és moha kiegészíti. .

Partnerünktől: Vivantis