Tomas Arsov Hajbalzsam Bonfire (Rinse Off Conditioner) 250 ml
3 570 Ft

Újdonság

Regeneráló balzsam ápolja a fáradt, stresszes és száraz hajat. Szabályozza a töredezett hajszálakat, biztosítja a haj és gyökér táplálékát. Fényt kölcsönöz, gyógyítja a töredezett hajszálakat, javítja azok szerkezetét és védi a sérült fejbőrt.

Tomas Arsov Helyreállító hajápoló maszk Balance (Herbal Essences Repair Mask) 100 ml
5 800 Ft

Újdonság

Erős regeneráló maszk kémiailag kezelt, sérült, göndör és törékeny hajra, amely a hajrost mélységéig hatol. Védi a hajat a töredezéstől és megkönnyíti a fésülést. Helyreállítja és kezeli a hajat közvetlenül a tövénél. Alkalmas sűrű, száraz, vegyileg károsodott hajra. Göndör hajra is használható.

Tomas Arsov Sampon férfiaknak Green Tea (Shampoo) 250 ml
3 570 Ft

Újdonság

Ennek eredményeként a haj mélyen regenerálódik, és a haj felülete meggyógyul, feszes és sima marad. Azonnali látható hatás. Mindennapi használatra, megkönnyíti a fésülést. Mindennapi használatra ajánljuk mindenkinek, aki aktívan él és a legjobbat szeretné a hajának.

Tomas Arsov Természetes szappan Divine Flower (Natural Soap) 110 g
2 670 Ft

Újdonság

Természetes szappan repceolajjal. Megkönnyebbülés és támogatás az atópiás ekcéma és a seborotikus dermatitis kezelésében.  Az IKEM PRAGUE és a Cseh Műszaki Egyetem Orvosbiológiai Mérnöki Karának tanulmányának vetették alá.  A repceolajjal kapcsolatos legfrissebb ismeretek alapján fejlesztették ki.