Toni&Guy TGST3004, hajvasaló
23 340 Ft

TONI & GUY TGST3004, hajvasaló A TONI & GUY Style hajvasalót úgy tervezték, hogy a haj és a színek védelmére az egyedülálló „Color Lock“ technológiával készüljenek, amelyet a minőség javítása, a sima hajhagyma és a szín megóvása során fejlesztettek ki.

Toni&Guy TGIR1929E, hajcsavaró
10 030 Ft

TONI & GUY TGIR1929E, hajcsavaró A TONI & GUY stílusú hajcsavarót az egyedi „Color Lock“ technológiával fejlesztették ki a haj védelmére, amelyet fejlesztettek ki a minőség javítása, a sima hajtüszők javítása és a szín védelme érdekében a hajformázás során.

Toni&Guy TGDR5372 Hajszárító éjjel-nappal
27 400 Ft

A TONI & GUY a professzionális hajformázó eszközök ismert gyártója. A hajszárító & nbsp; A Nappal és Éjjel nemcsak minősége, hanem rendkívüli formatervezése is jellemzi. Nagyszerű ajándék mindenkinek, aki rajong a minőségért. & Nbsp;

Toni&Guy TG801E, hajvágó
12 910 Ft

TONI & GUY TG801E, hajvágógép Könnyen megvághatja még nehezen elérhető helyeken, például a fej hátán is. A titán és a kerámia pengék simán és pontosan vághatók. A speciális kialakításnak köszönhetően 360 fokos önmetszésre is alkalmas.

Toni&Guy TONI & GUY, univerzális hajszárító
4 220 Ft

TONI & GUY, univerzális hajszárító hajszárítóhoz Az univerzális kivitel minden hajszárítóhoz alkalmas. Beállítja a hullámokat és a hullámokat. Szilikonból készül, amely kellemes tapintású.

Toni&Guy (Rose Gold Highlighter) 3,5 g
4 330 Ft

A Toni & Guy arany hajcsillogás új dimenziót ad a stílusához! Velük intenzív ragyogást fog elérni, és emeli a frizuráját egy másik szintre.

Toni&Guy 150 ml ( Cleansing Beard Balm)
4 340 Ft 3 990 Ft

Kényeztesse a szakállát, és élvezze a napját ezzel a speciálisan tervezett balzsammal. Gyönyörűen finomítja és táplálja a szakállat.

Toni&Guy (Dry Shampoo)
1 880 Ft 1 760 Ft

A titkos fegyver a tiszta és friss haj, akkor is, ha hiányzik a mosás!.

Toni&Guy Élénkítő, illatos hajpermet (Illuminating Hair Perfume) 50 ml
4 300 Ft 3 600 Ft

Az élénkítő, illatos hajpermet varázslatos illattal telíti el haját, sima fénylő és különleges hajkoronát eredményez.  Tartsa mindig magánál ezt a parfümös hajpermetet, bárhová is megy.  A készítmény segítségével erőteljes ragyogást érhet el.

Toni&Guy (Fly Away Taming Wand) 4 ml-es (Fly Away Taming Wand)
4 730 Ft

A simító szempillaspirál megszorítja a kiálló haját, és segít a hibátlan és sima megjelenés megteremtésében! Megszünteti a statikus elektromosság képződését, tökéletesen simítja a hajat és puhává teszi őket.

Toni&Guy (Get a Grip Prep Spray) 50 ml-es (Get a Grip Prep Spray)
4 450 Ft

A hajformázás előtti spray előkészítése megkönnyíti a későbbi hajformázást. Biztosítja a mosott haj konzisztenciáját, megakadályozza a súrolódást, védi őket a nedvességtől és a törés ellen a fésülés során. Vlasy védett, karcsú, puha és fényes.

Toni&Guy (Leave-In Conditioner) 100 ml-re
4 300 Ft 3 790 Ft

A Toni & Guy hűsítő klímaberendezése minden haj típusra készült. A hajának köszönhetően könnyen rágható, puha és ragyogó. A mosás során hidratálja és ápolja a hajat.

Toni&Guy Radiant Pink hajparfüm (Illuminating Hair Perfume) 50 ml
4 310 Ft

Radiant Pink sugárzó fényt biztosító hajparfüm – sima, ragyogó és varázslatos illatú hajtincseket eredményez. Vigye magával a hajparfümöt minkahelyére, társaságba, vagy a bármely más eseményre. Segítségével frizurája mindig intenzíven ragyogni fog. .