Toni&Guy 150 ml ( Cleansing Beard Balm)
4 130 Ft 3 560 Ft

Kényeztesse a szakállát, és élvezze a napját ezzel a speciálisan tervezett balzsammal. Gyönyörűen finomítja és táplálja a szakállat.

Toni&Guy (Fly Away Taming Wand) 4 ml-es (Fly Away Taming Wand)
4 130 Ft

A simító szempillaspirál megszorítja a kiálló haját, és segít a hibátlan és sima megjelenés megteremtésében! Megszünteti a statikus elektromosság képződését, tökéletesen simítja a hajat és puhává teszi őket.

Toni&Guy (Get a Grip Prep Spray) 50 ml-es (Get a Grip Prep Spray)
4 130 Ft

A hajformázás előtti spray előkészítése megkönnyíti a későbbi hajformázást. Biztosítja a mosott haj konzisztenciáját, megakadályozza a súrolódást, védi őket a nedvességtől és a törés ellen a fésülés során. Vlasy védett, karcsú, puha és fényes.

Toni&Guy (Leave-In Conditioner) 100 ml-re
4 130 Ft

A Toni & Guy hűsítő klímaberendezése minden haj típusra készült. A hajának köszönhetően könnyen rágható, puha és ragyogó. A mosás során hidratálja és ápolja a hajat.

Toni&Guy Radiant Pink hajparfüm (Illuminating Hair Perfume) 50 ml
4 130 Ft

Radiant Pink sugárzó fényt biztosító hajparfüm – sima, ragyogó és varázslatos illatú hajtincseket eredményez. Vigye magával a hajparfümöt minkahelyére, társaságba, vagy a bármely más eseményre. Segítségével frizurája mindig intenzíven ragyogni fog. .

Toni&Guy (Rose Gold Highlighter) 3,5 g
4 130 Ft

A Toni & Guy arany hajcsillogás új dimenziót ad a stílusához! Velük intenzív ragyogást fog elérni, és emeli a frizuráját egy másik szintre.