Tony Moly ( Cleansing Stick) Tako 80 g
3 440 Ft

Egy bot, amely tökéletesen tisztítja a bőrt. Eltávolítja a bőr sminkjét és minden olyan szennyeződést, amely a nap folyamán a bőrre kerül. A Tonymola márka már elrejtette ezt a gyakorlati sávot egy tervezési csomagban.


Tony Moly Eye Brightening Mask Panda álom (Eye Patch) 2 ml
1 310 Ft

Szemmaszk, amely intenzíven hidratálja a szemterületet, de főleg megvilágítja azt. Az aminosavakban gazdag bambuszkivonatnak köszönhetően tökéletesen megvilágítja a szemet körülvevő egész bőrt. Ezenkívül megszünteti a sötét köröket, valamint a finom vonalakat.


Tony Moly (Intense Care Snail Gel Mask) 1 p
2 900 Ft

Pleť bőrmaszk azonnal regenerálja a bőrt és sugárzó megjelenést ad neki. A slug slime kompozíció revitalizálja és mélyen hidratálja a bőrt. Ez védőréteget képez, ezáltal védve a káros külső hatásokat.


Tony Moly Magic Food Banana (Hand Milk) hidratáló krém 45 ml
2 910 Ft

A puha banán illatú kézkrém elegendő rugalmasságot, szilárdságot és rugalmasságot biztosít a bőrének. Nagyon gyorsan és jól felszívódik, és azonnal felszabadítja a száraz kezek érzését. Alaposan és mélyen megnedvesíti a szárított kezét.


Tony Moly (Tako Bubble Pore Pack) 65 g
5 170 Ft

Pleť arcmaszk segít elnyelni a faggyút, ami a pórusok megkötéséhez is vezet. A vegyes és zsíros bőr biztosítja a szükséges táplálkozást.


Tony Moly Tako fényesítő krém (Pearl Capsule Cream) 50 ml
9 950 Ft

A hidratáló és lágyító krém nemcsak tökéletesen megvilágítja a bőrt, hanem táplálkozást is. Kényeztesse magát ezzel a tökéletes krémmel aranyos csomagban. A fényesítő kapszulákkal ellátott különleges összetétel első látásra szépen hagyja a bőrt.


Tony Moly Tako (Illuminating Stick) 10 g
4 500 Ft

A hidratáló rúd azonnali és tartós bőrhidrátot biztosít. Ez a gyöngyházfényes fényesítő a dizájnban gyorsan bejut a bőrébe, és azonnal ragyog.


Tony Moly Vászonmaszk Iwm (Sheet Mask) 1 p
1 980 Ft

A textil pamut maszk az összes bőrtípus tökéletes gondozása. Tökéletesen alkalmazkodik, a szerkezetének köszönhetően segít elnyelni a bőr által igényelt összes anyagot. Tökéletesen megvilágítja, tisztítja és elhagyja a bőrt.