TOPEAK Shuttle Lever 1.1 Gumileszedő
1 590 Ft

Topeak Shuttle Lever 1.1 Gumileszedő ergonomikus kialakításának köszönhetően bárki számára könnyen használható. A két rész egymásba illeszthető, így akár az útjaira is magával viheti!


TOPEAK CO2 töltőanyag 2db
4 190 Ft

Topeak CO2 töltőanyag 2db készlet pumpába való pótpatronok készlete, amely CO2-t használ. Konkrétan a HybridRocket, CO2-Bra és AirBooster CO2 modellekről van szó.


TOPEAK DynaPack DX s Nyeregtáska
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

TOPEAK DynaPack DX s nyeregtáska tökéletes megoldás azoknak, akik egy közepes méretű nyeregtáskát keresnek. Ultrakönnyű alumínium kerettel ellátott, vízlepergető anyagból készült, speciális formájú táska, ideális a mindennapi menetfelszerelések szállításához. A belső térelválasztó elemeinek köszönhetően mindent rendszerezve lehet tárolni benne. A Quick Click technológiának köszönhetően könnyen fel- és leszerelhető, valamint a tartozék bilinccsel, szinte bármilyen nyereghez rögzíteni lehet. A vízálló huzatnak köszönhetően ellenáll a nagy esőzéseknek is. Fényvisszaverő szalagja elősegítik a biztonságos közlekedést.


TOPEAK Esővédő MTX EXP kerékpártáskához
8 290 Ft

Topeak esővédő a Topeak MTX EXP kerékpártáskához készült. A praktikus ezüst színű kiegészítő biztosítja, hogy esős időben is száraz maradjon minden felszerelése. Az esővédő felhelyezése egyszerű, kialakításának köszönhetően pedig biztosan a helyén marad, nem csúszik el a táskán menet közben sem.


TOPEAK JoeBlow Max HP 11 bar fehér
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Pumpa Topeak JoeBlow Max HP 11 bar fehér kitűnő ár/teljesítmény arányban. Univerzális TwinHead™ fej, hatalmas erő és minőségi megmunkálás.


TOPEAK JoeBlow Pro X
37 039 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Topeak JoeBlow Pro X nagy acél műhelypumpa, mely legfeljebb 14 bár nyomásig használható (200 psi). Stabil acél alap, nagy fogantyú és 3"-es analóg nyomásmérő a maximális kényelmes érdekében. Extra hosszú tömlő és SmartHead DX3 pumpafej, amely mint alakban, mint nyomásban alkalmazkodik az összes típusú szelephez. Ezentúl a kerék felfújása gyerekjáték lesz.


TOPEAK Mountain DA, Dual Action MTB
8 290 Ft

Kis Topeak Mountain DA pumpa Dual Action technológiával MTB kerékpárok számára. A vázhoz rögzíthető, könnyűségének és kis méretének köszönhetően szinte észre sem veszi a jelenlétét. Maximális nyomás 4 bar.


TOPEAK Mountain TT Twin Turbo pumpa
12 390 Ft

Kis pumpa Topeak Mountain TT, Twin Turbo nagy teljesítménnyel, mely megbírkózik a MTB és a Fat bike felfújásával is magasabb nyomás használatával. Kétirányú dugattyú mozgást használ a felfújáshoz, így időt és energiát takarít meg.


TOPEAK Pumpa Peak DX II ezüst
6 090 Ft

Kicsi és összerakható Peak DX II fekete pumpa, amely dupla fejjel rendelkezik a presta és önműködő szelephez. Csak 155g súlyú és elegáns ezüst kivitelezésű, alumínium testtel és 90psi/6bar kapacitással.


TOPEAK Pumpa Peak DX II fekete
9 490 Ft

Kicsi és összerakható Peak DX II fekete pumpa, amely dupla fejjel rendelkezik presta és önműködő szelephez. Csak 155g súlyú és elegáns fekete kivitelezésű, alumínium testtel és 90psi/6bar kapacitással.


TOPEAK WhiteLite HP 500 lámpa
24 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ultra fényes elülső lámpa Topeak WhiteLight HP 500 akár 500 lumen fényárammal. Dual Zone fénytörő lencse a jobb világításért távolba, közelre és oldalra is.