Tous - EDT
11 810 Ft 11 110 Ft

2002-ben Tous bemutatta a nők Tous illatát. Ez a virágos illat bergamottal, casiával (feketeribizli levelek), korianderrel és lila levelekkel nyílik meg. Rose, gardenia, jázmin és bazsarózsa keveréke a szívben, és végül az illat a muskuszt cédrusfa és írisz kombinációjával együtt javítja.

Tous Gold - EDP
9 720 Ft

A Tous Gold egy virágos illat a nők számára, amelyet 2002-ban került a piacra. A brazil rózsaszín és vörös ribizli levelek árnyalataival nyílik meg. Ezután egy tiszta virágos szívillatba változik át, amelyben kibontakozik a gardénia, narancsvirág, rózsa és bazsarózsa keveréke.

Tous Happy Moments - EDT
11 810 Ft 9 030 Ft

A Happy Moments egy ínyenc, virágos-gyümölcsös illat a nők számára. Az ananász és klementin gyümölcsös tónusával nyílik meg.  Ezután kibontakoznak az orchidea virágos akkordjai, a margaréta és a ropogós pattogatott kukorica illatjegyei.

Tous Intenzív Man - EDT
11 610 Ft 10 080 Ft

A Man Intense egy aromás-fouger illata a férfiaknak. A fejillat  neroli és a petitgrain keserű narancs és zsálya levelekből készül. A szívedben a levendula és a zsálya erős kombinációja érezhető, amelyet tunéziai narancssárga virág egészít ki.