Tractive GPS Tracker XL
28 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GPS nyakörv 20 kg feletti kutyák számára. Tractive GPS Tracker XL élőben figyeli a helyzetét a házi kedvencednek, irányt, amerre mozog és figyelmeztet, ha a kutya elhagyja a kijelölt biztonságos zónát. Vízálló és beépített SIM kártyával rendelkezik. Lehetővé teszi a hangjelzés és a fényjelzés távoli aktiválását.


Tractive GPS Különleges vadászati kiadás
25 090 Ft

GPS nyakörv kutyáknak. Tractive GPS Különleges vadászati kiadás élőben figyeli a helyzetét a házi kedvencednek, irányt, amerre mozog és figyelmeztet, ha a kutya elhagyja a kijelölt biztonságos zónát. Álcázó kivitelben, vízálló és gyakorlatilag törhetetlen. Beépített SIM kártyával rendelkezik, és lehetővé teszi a hang és fényjelzést.


Tractive Autós adapter 12V/5V USB
4 990 Ft

Autóstöltő a Tractive GPS keresőegység töltéséhez és csatlakoztathatóságához. A Tractive adapter csatlakozik az autó akkumulátorához, átalakítja a 12 V-ot 5V-ra **, és elegendő energiát biztosít a nyomkövető eszköz számára, hogy mindig tudd, hogy **hol van az autód és hogy elhagyta-e a kijelölt területet.


Tractive GPS Tracker macskáknak
17 590 Ft

GPS nyakörv macskáknak. A Tractive GPS Tracker élőben követi kedvenced helyzetét és mozgását. Jelez, ha a cica elhagyja a kijelölt biztonságos területet, és lehetőséget kínál, hogy azonnal cselekedj. Könnyű, vízálló és gyakorlatilag széttörhetetlen. Olyan macskáknak ajánlott, amelyek nyakának kerülete 19–30 cm, valamint súlyok meghaladja a 3,5 kg-t.


Tractive GPS lokátor for dogs
17 590 Ft

GPS nyakörv kutyáknak. Tractive GPS Tracking device élőben figyeli a helyzetét a házi kedvencednek, irányt, amerre mozog és figyelmeztet, ha a kutya elhagyja a kijelölt biztonságos zónát. Vízálló és beépített SIM kártyával rendelkezik. Lehetővé teszi a hangjelzés és a fényjelzés távoli aktiválását.