Tramontina Barbecue készlet 15 db papírdobozban
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Tramontina márkájú steak készlet kiváló minőségű fenyőfából készült fogantyúval és vágódeszkával ellátott evőeszköz dobozban van csomagolva. Ideális a kerti grillezéshez és a nyaralásra. Az evőeszközök kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely ellenáll a magas hőnek, ütésállóságnak és mosogatógépben moshatók.

Tramontina Steak evőeszköz készlet 14 db sötét fa
19 763 Ft 17 490 Ft 1249,29 Ft/darab
+ ingyen szállítás

A Tramontina márkájú 14 darabos steak evőeszköz készlet rozsdamentes acélból készült, fenyőfa fogantyúkkal ellátott. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít. A steak evőeszköz készlet egyetlen háztartásból sem hiányozhat.

Tramontina Szeletelő készlet 2 db
4 090 Ft 3 190 Ft 1595,00 Ft/darab

A Tramontina márkájú steak evőeszközök markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. A sült hús egyszerű szeletelését teszi lehetővé. A kés és a villa pengéi szénacélból készültek, ellenállnak a magas hőnek, az ütéseknek, valamint mosogatógépben is moshatóak.

Tramontina Szeletelő készlet 2 db, dekor
4 090 Ft 3 190 Ft 1595,00 Ft/darab

A Tramontina márkájú steak evőeszközök markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. A sült hús egyszerű szeletelését teszi lehetővé. A kés és a villa pengéi szénacélból készültek, ellenállnak a magas hőnek, az ütéseknek, valamint mosogatógépben is moshatóak.

Tramontina Steak evőeszközök 12 db, sötét fa
9 190 Ft 765,83 Ft/darab

A Tramontina márkájú steak evőeszközök markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. A sült hús egyszerű szeletelését teszi lehetővé. A kések és villák pengéi rozsdamentes acélból készültek, ellenállnak a magas hőmérsékletnek és mosogatógépben moshatóak. A készlet 12 darabot tartalmaz.

Tramontina Séfkés húsra + tok, papírdobozban
15 690 Ft 12 490 Ft

Bőr tokot és a minőségi fenyőfa markolattal ellátott séfkést tartalmazó készlet a Tramontina márkától. Papírból készült ajándékdobozban. A kés minőségi rozsdamentes acélból készült, ellenáll a magas hőnek, az ütéseknek és mosogatógépben is mosható.

Tramontina Grill készlet 3 db, papírdobozban
13 690 Ft 13 490 Ft 4496,67 Ft/darab

Minőségi fenyőfa markolattal ellátott grill készletet tartalmazó készlet a Tramontina márkától. Grillezés során a hús és a zöldségek egyszerűen elkészíthetőek segítségével. A kés, a villa és a csipesz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, amely ellenáll a magas hőnek, az ütéseknek és mosogatógépben mosható.

Tramontina Séfkés húsra + tok, fa dobozban
28 690 Ft 22 990 Ft

Bőr tokot és a minőségi fenyőfa markolattal ellátott séfkést tartalmazó készlet a Tramontina márkától. Fából készült ajándékdobozban. A kés minőségi rozsdamentes acélból készült, ellenáll a magas hőnek, az ütéseknek és mosogatógépben is mosható.

Tramontina Szeletelő készlet késélezővel, 3 db
5 890 Ft 4 690 Ft 1563,33 Ft/darab

A Tramontina márkájú hússzeletelő készlet markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. Egyszerű szeletelést tesz lehetővé. A kés, a villa és az élező pengéi szénacélból készültek, ellenállnak a magas hőnek, az ütéseknek, valamint mosogatógépben is moshatóak.

Tramontina 21198/715 TR Steak kés piros 6 db
5 669 Ft

Az összes Tramontina steakkés brazil, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely idővel korrózió- és rozsdaálló. A késfogantyúk polywoodból készülnek. Konzerv és szárított fa a kaliforniai fenyő, amelyet kizárólag Tramontina számára gyártanak. – ütésállóság – magas hőállóság – mosogatógé

Tramontina Többfunkciós grillező spatula
6 890 Ft

A Tramontina márkájú többfunkciós grillező spatula kiváló segítő a grillezéseknél. Fából készült fogantyúval és rozsdamentes acél pengével ellátott. Üvegnyitóval ellátott. Az éles éleknek hála kényelmesen lehet vele vágni.

Tramontina Steak evőeszköz készlet 8 db sötét fa
14 990 Ft 1873,75 Ft/darab

A Tramontina márkájú 8 darabos steak evőeszköz készlet rozsdamentes acélból készült, fenyőfa fogantyúkkal ellátott. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít. A steak evőeszköz készlet egyetlen háztartásból sem hiányozhat.

Tramontina Vágódeszka természetes fa 50x32x2,2cm
18 990 Ft

A Tramontina márkájú mega vágódeszka kiváló segítő a konyhában. Egzotikus tigerwood-ból készült. Ez a robusztus anyag hosszú élettartamú, antibakteriális kezeléssel ellátott. A vágódeszka praktikus füllel ellátott, így hordozható vagy felakasztható