Tramontina Barbecue készlet 15 db papírdobozban
53 990 Ft
+ ingyen szállítás

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!

A Tramontina márkájú steak készlet kiváló minőségű fenyőfából készült fogantyúval és vágódeszkával ellátott evőeszköz dobozban van csomagolva. Ideális a kerti grillezéshez és a nyaralásra. Az evőeszközök kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely ellenáll a magas hőnek, ütésállóságnak és mosogatógépben moshatók.


Tramontina Grill készlet 3 db, papírdobozban
13 690 Ft
13 490 Ft

Újdonság

Minőségi fenyőfa markolattal ellátott grill készletet tartalmazó készlet a Tramontina márkától. Grillezés során a hús és a zöldségek egyszerűen elkészíthetőek segítségével. A kés, a villa és a csipesz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, amely ellenáll a magas hőnek, az ütéseknek és mosogatógépben mosható.


Tramontina Séfkés húsra + tok, fa dobozban
25 990 Ft

Újdonság

Bőr tokot és a minőségi fenyőfa markolattal ellátott séfkést tartalmazó készlet a Tramontina márkától. Fából készült ajándékdobozban. A kés minőségi rozsdamentes acélból készült, ellenáll a magas hőnek, az ütéseknek és mosogatógépben is mosható.


Tramontina Séfkés húsra + tok, papírdobozban
13 990 Ft

Újdonság

Bőr tokot és a minőségi fenyőfa markolattal ellátott séfkést tartalmazó készlet a Tramontina márkától. Papírból készült ajándékdobozban. A kés minőségi rozsdamentes acélból készült, ellenáll a magas hőnek, az ütéseknek és mosogatógépben is mosható.


Tramontina Steak evőeszköz készlet 8 db sötét fa
14 990 Ft

A Tramontina márkájú 8 darabos steak evőeszköz készlet rozsdamentes acélból készült, fenyőfa fogantyúkkal ellátott. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít. A steak evőeszköz készlet egyetlen háztartásból sem hiányozhat.


Tramontina Steak evőeszközök 12 db, sötét fa
9 190 Ft

Újdonság

A Tramontina márkájú steak evőeszközök markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. A sült hús egyszerű szeletelését teszi lehetővé. A kések és villák pengéi rozsdamentes acélból készültek, ellenállnak a magas hőmérsékletnek és mosogatógépben moshatóak. A készlet 12 darabot tartalmaz.


Tramontina Szeletelő készlet 2 db
3 690 Ft

Újdonság

A Tramontina márkájú steak evőeszközök markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. A sült hús egyszerű szeletelését teszi lehetővé. A kés és a villa pengéi szénacélból készültek, ellenállnak a magas hőnek, az ütéseknek, valamint mosogatógépben is moshatóak.


Tramontina Szeletelő készlet 2 db, dekor
3 690 Ft

Újdonság

A Tramontina márkájú steak evőeszközök markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. A sült hús egyszerű szeletelését teszi lehetővé. A kés és a villa pengéi szénacélból készültek, ellenállnak a magas hőnek, az ütéseknek, valamint mosogatógépben is moshatóak.


Tramontina Szeletelő készlet késélezővel, 3 db
5 290 Ft

Újdonság

A Tramontina márkájú hússzeletelő készlet markolata kiváló minőségű fenyőfából készült. Egyszerű szeletelést tesz lehetővé. A kés, a villa és az élező pengéi szénacélból készültek, ellenállnak a magas hőnek, az ütéseknek, valamint mosogatógépben is moshatóak.


Tramontina CHURRASCO steak evőeszköz készlet 12 db, természetes fa
11 390 Ft

Újdonság

A Churrasco 12 darabos steak evőeszköz készlet villákat és késeket tartalmaz. A Tramontina márkájú készlet hat kés és hat villát tartalmaz. az evőeszközök minőségi rozsdamentes acélból készültek, természetes színű fenyőfa fogantyúval ellátottak. Az evőeszközök minőségi kivitelezése hosszú élettartamot biztosít.


Tramontina Porciózó kés természetes fa
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tramontina márkájú porciózó kés kiváló segítség a hús vágásánál. Fából készült fogantyúval és rozsdamentes acél pengével ellátott. A kés ütésálló és tartós, így hosszú élettartamú.


Tramontina Többfunkciós grillező spatula
6 890 Ft

A Tramontina márkájú többfunkciós grillező spatula kiváló segítő a grillezéseknél. Fából készült fogantyúval és rozsdamentes acél pengével ellátott. Üvegnyitóval ellátott. Az éles éleknek hála kényelmesen lehet vele vágni.


Tramontina Vágódeszka természetes fa 50x32x2,2cm
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tramontina márkájú mega vágódeszka kiváló segítő a konyhában. Egzotikus tigerwood-ból készült. Ez a robusztus anyag hosszú élettartamú, antibakteriális kezeléssel ellátott. A vágódeszka praktikus füllel ellátott, így hordozható vagy felakasztható


Tramontina Steak evőeszköz készlet 14 db sötét fa
19 763 Ft

17 490 Ft

A Tramontina márkájú 14 darabos steak evőeszköz készlet rozsdamentes acélból készült, fenyőfa fogantyúkkal ellátott. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít. A steak evőeszköz készlet egyetlen háztartásból sem hiányozhat.


Tramontina Grill eszközök készlet 3 db sötét fa
18 990 Ft

A Tramontina márkájú grill eszközök rozsdamentes acélból készültek, sötét fából. Ez a praktikus minőségéi készlet grillcsipeszt, porciózó kést és villát tartalmaz. Mosogatógépbe alkalmas.


Tramontina Grillezőcsipes természetes fa
4 390 Ft

A Tramontina márkájú grillezőcsipesz szuper segítő a grillezéseknél. Fából készült fogantyúval és rozsdamentes acél pengével ellátott. A csipesz ütésálló és tartós, így hosszú élettartamú.


Tramontina Steak evőeszköz készlet 12 db piros fa 29899152
12 490 Ft

A Tramontina márkájú 12 darabos steak evőeszköz készlet rozsdamentes acélból készült, fenyőfa fogantyúkkal ellátott. A kiváló minőségű kidolgozás hosszú élettartamot biztosít. A steak evőeszköz készlet egyetlen háztartásból sem hiányozhat.