Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas CREMA SOAVE, 10 db
1 090 Ft

A Vietnamból, Columbiából és Brazíliából származó kávékeverék 70 % Robusta és 30 % Arabica kávét tartalmaz, meglepetést okoz a mogyoró, a csokoládé és a gabonafélék finom aromájával. A Tre Venezie CREMA SOAVE kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében megörvendeztet mogyoró barna színével és bársonyosan krémes habjával.

Tre Venezie LEON D'ORO kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz, 16 db
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kávékeverék ** válogatott kávészemekből készült, meglepetést okoz hosszantartó és kiegyensúlyozott ízével. A Tre Venezie LEON D'ORO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében dús aroma vár rád. A kapszulák **Dolce Gusto kávéfőzőkbe alkalmasak.

Tre Venezie ARABICA DI SAN MARCO Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmas kapszulák, 16 db
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

100% Arabika keverék meglepetést okoz az édes gyümölcsök, a frissítő citrusok és a kakaó egyesített ízével Az ARABICA DI SAN MARCO Tre Venezie kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem illatából sem ízéből nem veszít A kész kávé telt, finom és rafinált ízzel örvendeztet meg.

Tre Venezie Espresso bar őrölt kávé 250 g
2 590 Ft

Az őrölt robuszta kávét a velencei ízvilág jellemzi, amely jellegzetes intenzitásával és habjával tűnik ki. Alkalmas espresso, cappucino vagy caffe latte készítéséhez. A Tre Venezie Espresso bar őrölt kávé 250 g minden kávékedvelőt megörvendeztet.

Tre Venezie Nespresso kávéfőzőbe alkalmas FORTISSIMO kapszulák, 10 db
1 190 Ft

100% Robuszta keveréke a megfelelő a kávé szerelmeseinek, akik szeretik az erős ízeket és a jellegzetes illatokat. A Tre Venezie FORTISSIMO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. Így minden csésze kávé intenzív élménnyé válik.