Trefl Habszivacs puzzle Verdák 3
4 810 Ft 4 670 Ft

Puha habszivacs puzzle gyerekeknek. A Verdák 3 mese mintájú elemekből különböző formájú alakzatok építhetők, amiknek csak a fantáziád szabhat határt. Legyen ez akár egy kocka, akár egy új alátét a játékaid számára.

Trefl Habszivacs puzzle Mancs őrjárat
5 770 Ft

Habszivacs puzzle gyerekeknek Mancsőrjárat motívummal. Egyes különböző alakú részeiből a fantáziád szerint alakzatokat vagy kockákat építhetsz. A puzzle habalátétként is használható játszás során.

Trefl Tanuló kocka, fa Wooden Toys
12 530 Ft

Engedd meg gyermekednek, hogy gyakorolja a finommotoros készségeit a labirintus segítségével. A kocka további tevékenységekre kínál lehetőséget a képességek fejlődése érdekében. A kocka minden oldala egy újabb különböző aktivitást kínál a gyerekeknek.

Trefl Kis felfedezője + Magic Pen, Állatok világa Társasjáték
3 710 Ft

Trefl Kis felfedezője + Magic Pen, Állatok világa Társasjáték segítségével a gyerekek interaktív kikapcsolódásban és egyszerre szórakozásban vehetnek részt. Az óvodás és alsó osztályos gyerekek számára ideális játék. Az állatok világából jelennek meg részletek, praktikus mágikus tollal.

Trefl Brick Trick Vár

Trefl Brick Trick Vár

Értékelés: 5
9 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Legyél építész, és építsd meg a saját erődödet valódi agyag téglából és fából. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat, majd díszítsd ki az nagy alkotásod Keltsd életre a kész építményt papír figurákkal.

Trefl A kis kedvencek titkos élete 2 Uptown Pets társasjáték
4 120 Ft

A kis kedvencek elvesztek a városban. Segíts nekik leküzdeni az akadályokat és minél előbb vidd őket haza. Segíts Maxnak megtalálni kedvenc labdáját és Gidgetnek megkeresni a koronáját. Az nyer, aki elsőként megtalálja az elveszített tárgyakat.

Trefl Brick Trick palota
14 460 Ft

Legyél építész, és építsd meg a saját palotádat valódi agyag téglából és fából. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat, majd díszítsd ki az nagy alkotásod Keltsd életre a kész építményt papír figurákkal.

Trefl Mistakos

Trefl Mistakos

Értékelés: 5
4 760 Ft 4 530 Ft

Játssz Mistakost, melyben a székeké a főszerep. A játék célja lehető legtöbb széket egymásra állítani úgy, hogy a lehető legtovább maradjanak állva.

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet
7 150 Ft

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet illatos parfümök létrehozására alkalmas, izgalmas és kreatív gyermekjáték. A játékkal a kicsik belevethetik magukat a parfümkészítés világába, jobbnál jobb ötleket gyártva ideális parfümjük elkészítéséről. A készlettel fürdősók és masszázsolajok is könnyedén elkészíthetők.

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet
4 400 Ft

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet célja, hogy a gyerekek különböző kísérleteket végezzenek a víz segítségével. Kipróbálhatják, hogyan készíthetnek hihetetlen szappanbuborékokat, víztornádókat és hogyan művelhetnek varázslatot a vízzel, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat és képzelőerejüket. 8 éves kortól ajánlott!

Trefl Thomas a gőzmozdony Habszivacs puzzle
4 260 Ft

Trefl Thomas a gőzmozdony Habszivacs puzzle felvidítja a gyerekeket. A 8 részes puzzle minden darabján a Thomas a gőzmozdony, vidám mintákkal látható. A nagy, puha habszivacs alkotóelemeket még a kisebb gyerekek is könnyen össze tudják illeszteni.

Trefl Brick Trick kutyaház

Trefl Brick Trick kutyaház

Értékelés: 5
7 570 Ft

Legyél építész, és építsd meg valódi anyagtéglából és fából saját kutyaházadat. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat majd díszítsd ki csodás alkotásodat. Keltsd életre az elkészült építményt papír figurákkal.

Trefl Brick Trick Torony

Trefl Brick Trick Torony

Értékelés: 1
7 570 Ft

Légy építész, és építsd meg valódi agyagtéglából és fából saját tornyodat. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat, majd díszítsd ki az nagy alkotásod Keltsd életre az elkészült építményt papír figurákkal.

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet
3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet házilag készített szappan előállítására alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a szappankészítést, különböző alakú és különböző anyagú szappanokat készíthetnek, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. A díszített szappanok szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.

Trefl Brick Trick Istálló
5 690 Ft

Légy építész, és építsd meg valódi agyagtéglából és fából saját istállódat. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat majd díszítsd ki csodás alkotásodat. Keltsd életre az elkészült építményt papír figurákkal.

Trefl Brick Trick szélmalom
9 910 Ft

Legyél építész, és építsd meg a saját szélmalmodat valódi agyag téglából és fából. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat, majd díszítsd ki az nagy alkotásod Keltsd életre a kész építményt papír figurákkal.

Trefl Brick Trick vasútállomás
11 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Legyél építész, és építsd meg a saját vasútállomásodat valódi agyag téglából és fából. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat, majd díszítsd ki az nagy alkotásod Keltsd életre a kész építményt papír figurákkal.

Trefl Habszivacs puzzle, My Little Pony, 8 db
4 530 Ft

Trefl My Little Pony habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen egy szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.

Trefl Habszivacs puzzle, Peppa malac, 8 db
5 770 Ft

Trefl Peppa malac habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen egy szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.

Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték
7 020 Ft

Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték nyálka előállítására kifejlesztett, kreativitást igénylő, kísérletező játékkészlet. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készíthetőek a különböző nyálkák és ragacsos anyagok. Ideális időtöltés minden gyereknek!

Trefl Science 4 U Spa stúdió
9 080 Ft

Trefl Science 4 U Spa Stúdió egy kreativitást igénylő készlet pihentető wellnesskezelések elkészítéséhez. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készülnek a különböző fürdősók és pakolások, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. 8 éves kortól ajánlott!

Trefl Brick Trick farmház
11 270 Ft

Legyél építész, és építsd meg a saját farmházadat valódi agyag téglából és fából. Készíts téglát, vágj, ragaszd össze az anyagokat, majd díszítsd ki az nagy alkotásod Keltsd életre a kész építményt papír figurákkal.