Trefl Jégvarázs Puzzle, 260db
2 640 Ft

Trefl Jégvarázs Puzzle 260 darab elemből áll. A képen megjelenik a meséből ismert Elsa királynő és Anna hercegnő az elbűvölő két testvér. Mindemellett a rajzfilm további hősei is láthatóak rajta, a kedves és minden szívet megmelengető Olaf, illetve a legnagyobb hős Kristoff és aranyos szarvas barátja. Tökéletes ajándék kislányoknak és fiúknak egyaránt.


Trefl Kis felfedezője + Magic Pen, Állatok világa Társasjáték
3 130 Ft

Trefl Kis felfedezője + Magic Pen, Állatok világa Társasjáték segítségével a gyerekek interaktív kikapcsolódásban és egyszerre szórakozásban vehetnek részt. Az óvodás és alsó osztályos gyerekek számára ideális játék. Az állatok világából jelennek meg részletek, praktikus mágikus tollal.


Trefl Habszivacs puzzle, My Little Pony, 8 db
3 870 Ft

Trefl My Little Pony habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen egy szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.


Trefl Habszivacs puzzle, Peppa malac, 8 db
4 500 Ft

Trefl Peppa malac habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen egy szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.


Trefl Habszivacs puzzle Verdák 3
5 223 Ft

4 500 Ft

Puha habszivacs puzzle gyerekeknek. A Verdák 3 mese mintájú elemekből különböző formájú alakzatok építhetők, amiknek csak a fantáziád szabhat határt. Legyen ez akár egy kocka, akár egy új alátét a játékaid számára.


Trefl Jégvarázs 3D Habszivacs Puzzle
5 710 Ft

Trefl Jégvarázsos Puzzle tökéletes választás minden kisgyerek számára. Számos képességet fejleszt, türelemre tanít, finomítja a kézmozdulatokat, fejleszti a precizitást, a koncentrációt és a megfigyelőképességet. A puha anyagának köszönhetően a legkisebb kezekben is biztonságos játékot garantálnak, a színes Jégvarázsos minták pedig azonnal játékra ösztönzik a kicsiket.


Trefl Thomas a gőzmozdony Habszivacs puzzle
4 671 Ft
4 500 Ft

Trefl Thomas a gőzmozdony Habszivacs puzzle felvidítja a gyerekeket. A 8 részes puzzle minden darabján a Thomas a gőzmozdony, vidám mintákkal látható. A nagy, puha habszivacs alkotóelemeket még a kisebb gyerekek is könnyen össze tudják illeszteni.


Trefl Habszivacs puzzle Mancs őrjárat
5 603 Ft

4 900 Ft

Habszivacs puzzle gyerekeknek Mancsőrjárat motívummal. Egyes különböző alakú részeiből a fantáziád szerint alakzatokat vagy kockákat építhetsz. A puzzle habalátétként is használható játszás során.


Trefl Jégvarázs Boom Boom Társasjáték - Magyar nyelvű
4 450 Ft

Trefl Jégvarázs Boom Boom egy nagyon szórakoztató társasjáték. Gyermeke minden bizonnyal élvezni fogja a játék minden percét, hiszen szabályai rendkívül egyszerűek és a kártyákon a kedvenc mesehősei szerepelnek. A játék lényege csupán annyi, hogy az nyer, aki hamarabb összegyűjti a kártyákat ami nem is olyan könnyű, ha mindenki a nyerésre hajt.


Trefl Jégvarázs Kígyók és létrák Társasjáték - Magyar nyelvű
3 130 Ft

Trefl Jégvarázs Kígyók és létrák egy rendkívül izgalmas és szórakoztató társasjáték, mely hamar gyermeke kedvencévé válhat. A vidám, színes játék egyszerű szabályainak köszönhetően bárki számára remek kikapcsolódást nyújthat. Gyermeke figyelmét garantáltan leköti majd a kalandokkal teli út a célig, melyet létrákon való felmászás és kígyókon való lecsúszás jellemez a játék teljes ideje alatt.


Trefl Kirakós puzzle játék, Jégvarázs
5 840 Ft

Kirakós puzzle gyerekeknek Jégvarázs motívum. Egyes különböző alakú részeiből a fantáziád szerint alakzatokat vagy kockákat építhetsz. A puzzle habalátétként is használható játszás során.


Trefl Küldetése: Gyarmatosítás
3 930 Ft

Egy szórakoztató játék, amelyben űrkutatást küldesz az újonnan felfedezett bolygóra. A játék célja, hogy felkészítsd a bolygót az emberi gyarmatosításra. A megszerzett területekért pontokat kapsz és az idegenek üdvözlésért továbbiakat.


Trefl Noé bárkája
9 390 Ft

7 820 Ft

Noé bárkája hajó állatokkal. Hatalmas árvizek sújtották az egész Földet. Fogd el az állatokat és rejtsd őket a hajóba. Vidd őket biztonságos helyre és játszhatsz velük.


Trefl Nyuszi a réten társasági játék
3 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csatlakozz a versenybe a mezőn, és segíts a nyúlnak annyi sárgarépát, amennyit csak lehetséges a lehető legrövidebb idő alatt. Ez a verseny érdekes, mert nem mindig a leggyorsabb nyúl nyeri meg, mert nincs elég sárgarépája.


Trefl Puzzle Velence 2000 darab
4 230 Ft

Rakd ki a kirakós játék mind a 2000 darabját és hozz létre egy csodaszép képet. A romantikus Velencét ábrázoló kép. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Kiváló kreatív szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet
3 170 Ft

Trefl Science 4 U Gyertyakészítő játékkészlet házilag előállított gyertyák készítésére alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a gyertyák különböző formájú elkészítését, ezzel fejlesztve a saját kreatív gondolkodásukat. A díszgyertyák szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.


Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet
7 558 Ft

3 210 Ft

Trefl Science 4 U Kreatív vizes játékkészlet célja, hogy a gyerekek különböző kísérleteket végezzenek a víz segítségével. Kipróbálhatják, hogyan készíthetnek hihetetlen szappanbuborékokat, víztornádókat és hogyan művelhetnek varázslatot a vízzel, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat és képzelőerejüket. 8 éves kortól ajánlott!


Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték
7 820 Ft

Trefl Science 4 U Nyálkakészítő gyermekjáték nyálka előállítására kifejlesztett, kreativitást igénylő, kísérletező játékkészlet. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készíthetőek a különböző nyálkák és ragacsos anyagok. Ideális időtöltés minden gyereknek!


Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet
7 550 Ft

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet illatos parfümök létrehozására alkalmas, izgalmas és kreatív gyermekjáték. A játékkal a kicsik belevethetik magukat a parfümkészítés világába, jobbnál jobb ötleket gyártva ideális parfümjük elkészítéséről. A készlettel fürdősók és masszázsolajok is könnyedén elkészíthetők.


Trefl Science 4 U Spa stúdió
7 558 Ft
7 370 Ft

Trefl Science 4 U Spa Stúdió egy kreativitást igénylő készlet pihentető wellnesskezelések elkészítéséhez. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készülnek a különböző fürdősók és pakolások, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. 8 éves kortól ajánlott!


Trefl Szafari teherautó, fa 26,5 cm
7 190 Ft

5 960 Ft

Fa teherautó a Szafari állatkáival. Ez az autó minden, állatokat kedvelő kisfiúnak örömet szerez. Tologathatja az autót a szobájában és közben játszhat az állatokkal. Az állatok kivehetők az autóból.


Trefl Verdák 3 - Szelep Kupa társasjáték
4 290 Ft

2 590 Ft

Verdák című Disney mesefilmből megismerhettük Villám McQueen versenyautót, aki egy rendkívül izgalmas versenyen megnyerte a legnagyobb trófeának számító Szelep Kupát. Most eljött az ideje az újabb futamnak és a Kupa lehet hogy új gazdához kerül. Válassz egyet a meséből jól ismert karakterek közül, és állítsátok össze a dobozban kialakítható pályát. Amint mindenki felsorakozott a rajtvonal mögött, kezdődhet a verseny. Figyelj a kerekekre, és ha kell irány a box és a kerékcsere, majd vissza a pályára. A szerencse a leggyorsabbak mellé szegődik, és a kupát is az kapja, szóval mindent bele!


Trefl Mistakos
5 440 Ft

4 370 Ft

Játssz Mistakost, melyben a székeké a főszerep. A játék célja lehető legtöbb széket egymásra állítani úgy, hogy a lehető legtovább maradjanak állva.


Trefl Óriás Puzzle A városban 12db
3 300 Ft

Gyönyörű, illusztrált padló puzzle, ami egyedülálló szórakozást nyújt a gyerekeknek. Tizenkettő nagyméretű darab, amelyek tökéletesen illeszkednek egymásba és segítenek a motorikus készségek és képességek fejlesztésében. A gyerekek építenek egy képet a városról, amelyet ezután játékalátét ként használhatnak a kisautóknak, figuráknak, plüss állatkáknak és egyéb játékok számára. 2 éves kortól alkalmas.


Trefl Habszivacs puzzle, Minnie Mouse, 8 db
3 860 Ft

Trefl Minnie egeres habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.


Trefl Mesebeli hercegnő kastély
3 040 Ft

Trefl Mesebeli hercegnő kastély egy varázslatos világba kalauzolja el gyermekét, mely rendkívül kreatív és kézségfejlesztő kikapcsolódást garantál. A segítséggel egyszerűen összerakható kartonból készült kastélyt kislánya tetszés szerint kiszínezheti, ezenkívül a hozzátartozó matricákkal könnyen feldíszítheti. A kreatív szett biztos, hogy leköti kislánya figyelmét és a kész mű remekül mutat majd szobájának díszeként.


Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet
3 540 Ft

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet házilag készített szappan előállítására alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a szappankészítést, különböző alakú és különböző anyagú szappanokat készíthetnek, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. A díszített szappanok szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.