TREK Andes 3

TREK Andes 3

Értékelés: 5
23 100 Ft 22 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Unisex bokamodell Trek Andes 3, ami kiváló minőségű bőr anyagból készült. Ennél a modellnél nagy hangsúly van fektetve a kényelemre és a funkcionalitásra, mivel közepesen nehéz terepen használják. Ennek a modellnek van egy speciális Weatherproof membránja, ami azért különleges, mert ötvözi a modern technológiát a bőrgyártás hagyományos feldolgozásával.

TREK Parklady
22 200 Ft 21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi bokamodell Trek Parklady, ami kiváló minőségű bőr anyagból készült. Ennél a modellnél nagy hangsúly van fektetve a kényelemre, mivel ez egy városi stílusú cipő. Ennek a modellnek van egy speciális Weatherproof membránja, ami azért különleges, mert ötvözi a modern technológiát a bőrgyártás hagyományos feldolgozásával.

TREK Turist 22

TREK Turist 22

Értékelés: 4
29 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Unisex téli trekking cipő Trek Turist 22, ami kiváló minőségű bőr anyagból készült. Ennél a modellnél nagy hangsúly van fektetve a kényelemre és a funkcionalitásra, mivel olyan modellről van szó, amit nehéz terepen használnak. Ez a modell speciális Weatherproof membránnal rendelkezik. A Turist midell -35 °C-ig terjedő hőmérsékletig volt szerkesztve.

TREK Park 5

TREK Park 5

Értékelés: 5
22 200 Ft 21 790 Ft

Akció

Férfi bokamodell Trek Park 5, ami kiváló minőségű bőr anyagból készült. Ennél a modellnél nagy hangsúly van fektetve a kényelemre, mivel ez egy városi stílusú cipő. Ennek a modellnek van egy speciális Weatherproof membránja, ami azért különleges, mert ötvözi a modern technológiát a bőrgyártás hagyományos feldolgozásával.

TREK Park 95-22
22 200 Ft 21 790 Ft

Akció

Férfi bokamodell Trek Park 95–22 kiváló minőségű bőr anyagból készült. Ennél a modellnél nagy hangsúly van fektetve a kényelemre, mivel ez egy városi stílusú cipő. Ennek a modellnek van egy speciális Weatherproof membránja, ami azért különleges, mert ötvözi a modern technológiát a bőrgyártás hagyományos feldolgozásával.

TREK Sport 77-23
20 300 Ft 19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi bokamodell Trek Sport 77–23 kiváló minőségű bőr anyagból készült. Ennél a modellnél nagy hangsúly van fektetve a kényelemre, mivel ez egy városi stílusú cipő. Ennek a modellnek van egy speciális Weatherproof membránja, ami azért különleges, mert ötvözi a modern technológiát a bőrgyártás hagyományos feldolgozásával.