Trudi Plüss pet - Zajko - kék
5 640 Ft

TRUDI – Plüss Pet – Nyúl – Blue Trudi Egy igazi plüss háziállat sokáig szórakoztatja a gyermekét, és igazi barátja lesz az úton és az alvás közben. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.

Trudi Forest Angel - háziállat, Louise juh, 21x25cm
4 600 Ft

TRUDI – Erdei angyal – háziállat, Ovečka Louise, 21×25cm Trudi igazi plüss kedvtelésből tartott erdő angyal sokáig szórakoztatja a gyermekét, és valódi barátja lesz az úton és alvás közben.

Trudi Forest Angel - háziállat, Macko Basile, 21x25cm
4 600 Ft

TRUDI – Erdei angyal – háziállat, Macko Basile, 21×25cm Trudi valódi plüss kedvtelésből tartott erdő angyal sokáig szórakoztatja a gyermekét, és valódi barátja lesz az úton és alvás közben.

Trudi Mókus egy házban
10 790 Ft

TRUDI – Mókus házzal A házban és a finomságokkal rendelkező pludi játékmudió az egyik aktív játék, amely serkenti a csecsemő érzékszerveit és motoros képességeit, és későbbi fejlődésük során elősegíti a fizikai fejlődést – kényszeríti a gyermekeket a mozgásra.

Trudi 5 darabos étkészlet, kék
6 660 Ft

TRUDI – Öt darab étkészlet, kék Szép és praktikus szett minden gyermek számára, aki fokozatosan megtanulja az étkezés függetlenségét.

Trudi 5 darabos étkészlet, rózsaszín
6 660 Ft

TRUDI – 5 darabos étkészlet rózsaszínben. Gyönyörű és praktikus készlet minden olyan gyermek számára, aki fokozatosan megtanulja az étkezés függetlenségét.

Trudi Elefánt hangokkal
6 660 Ft

TRUDI – Elefánt hangokkal Trudi mini elefánt plüss játékhangokkal. Ebben a játékban gyermekének van valaki, aki mindig készen áll a kalandra.

Trudi Függő játék dallammal - Macko
5 640 Ft

TRUDI – Lógó játék dallammal – A Macko Trudi lógó plüss játék dallammal gyönyörű gyermek dallammal fogja örülni gyermekének, amely kétségtelenül megnyugtatja és aludni teszi. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.

Trudi Függő játék dallammal - Macko - kék
9 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TRUDI – Lógó játék dallammal – Macko – kék Trudi lógó plüss játék dallammal gyönyörű gyermek dallammal fogja örülni gyermekének, amely kétségtelenül megnyugtatja és aludni teszi.

Trudi Függő játék dallammal - Zajko
5 640 Ft

TRUDI – Függő játék dallammal – Zajko Trudi lógó plüss játék dallammal kedveskedik gyermekének egy gyönyörű dallammal, amely kétségtelenül megnyugtatja és aludni teszi. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.

Trudi Hrejúci plyšový maznáčik Slon, 26 cm
6 610 Ft

Hrejúce hračky sú medzi deťmi mimoriadne obľúbené. Do plyšáka môžete vložiť vrecúško naplnené zrnom zo špaldy, ktoré ste pred tým zohriali v mikrovlnnej rúre. Talianska firma TRUDI vyrába plyšové hračky už viac ako 60 rokov.

Trudi Hrejúci plyšový maznáčik Tučniak, 26 cm
6 610 Ft

Hrejúce hračky sú medzi deťmi mimoriadne obľúbené. Do plyšáka môžete vložiť vrecúško naplnené zrnom zo špaldy, ktoré ste pred tým zohriali v mikrovlnnej rúre. Talianska firma TRUDI vyrába plyšové hračky už viac ako 60 rokov.

Trudi Hrejúci plyšový maznáčik Tuleň, 26 cm
6 610 Ft

Hrejúce hračky sú medzi deťmi mimoriadne obľúbené. Do plyšáka môžete vložiť vrecúško naplnené zrnom zo špaldy, ktoré ste pred tým zohriali v mikrovlnnej rúre. Talianska firma TRUDI vyrába plyšové hračky už viac ako 60 rokov.

Trudi Játék a kerekeken hangokkal - Teknős
7 890 Ft

TRUDI – Játék a kerekekhez hangokkal – Teknős Trudi plüss játék, húrokkal és hangokkal. Szuperjáték, amelyet kifejezetten az érzékszervi és pszichomotoros képességek fejlesztésére fejlesztettek ki, a kézi koordinációt finom anyagokkal és értékes részletekkel készítették.

Trudi Játék nyúllal és hangokkal - Macko
3 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TRUDI – Rágásos és hangos játék – A Macko Trudi plüssjáték rágással és hangokkal hasznos eszköz a gyermek megkönnyebbülésére, amikor fogai nőnek, és szórakoztatja őt is.

Trudi Kacsa házzal
14 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TRUDI – Kacsa házzal Trudi kacsa egy házban. Egy töltött kacsa a házban, amelyről gondoskodni kell. Szeret fürödni, tisztítani, és még jobb táplálkozni az ízletes kukoricából.

Trudi Maňuška Žaba, 25cm
5 940 Ft

TRUDI – Maňuška Žaba, 25cm A kezével életre kerülő élőlények választéka. A legnépszerűbb állatok közül kiválasztott vicces karakterek, a mese és a gyermekjátékok főszereplői készek minden gyermek képzeletbeli hangjában beszélni.

Trudi Natur Produkt - Egér eperben melegítő zsebbel
8 990 Ft

TRUDI – Natur Produkt – Eper egér melegítőzsákkal A Trudi Strawberry egér olyan játék, amely a „NATUR TERMÉK“ kategóriába tartozik egy gyermek számára, és teljesíti minden követelményét, és több funkcióval is rendelkezik .....

Trudi Natur Produkt - manó levél és melegítő zseb
8 090 Ft

TRUDI – Natur Produkt – Elf levélgel és melegítő zsebbel A Trudi manó levélgel egy „NATUR TERMÉK“ kategóriába sorolt játék, amely gyermekének megfelel minden követelményének, és több funkcióval is rendelkezik .....

Trudi Nyuszi házban
14 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TRUDI – Nyuszi házban Trudi nyúl a házban. Töltött nyuszi egy házban, amelyben gondoskodni kell. Szereti tisztítani, és még jobb, ha ízletes sárgarépát és salátát táplálkozik.

Trudi Plüss állat lendkerékkel - Penguin
3 110 Ft

TRUDI – Plüss állat lendkerékkel – Penguin Trudi verseny plüss állatok. Ki lesz az első és ki a leggyorsabb. Játsszon a kis versenyeddel, hogy megmutatd, melyik állat a leggyorsabb.

Trudi Plüss babakocsi játék hangokkal - Bird
10 790 Ft

TRUDI – Plüss játék babakocsihoz hangokkal – A Bird Trudi plüss játék babakocsi hangjaival szórakoztatja a gyermekét séta közben, és a baba kényelmesen ül a babakocsiba, és játszik a barátjával.

Trudi Plüss pet - Macko
5 640 Ft

TRUDI – Plüss Pet – Macko Trudi egy igazi plüss háziállat sokáig szórakoztatja a gyermekét, és igazi barátja lesz az úton és az alvás közben. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.

Trudi Plüss pet - Nyúl - rózsaszín
5 640 Ft

TRUDI – Plüss Pet – Nyúl – Pink Trudi Egy valódi plüss háziállat sokáig szórakoztatja a gyermekét, és igazi barátja lesz az úton és az alvás közben. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.

Trudi Zajzátko Zajko - bézs
3 770 Ft

TRUDI – Zajkoátko Zajko – bézs trudi plüss gnák hasznos eszközök a gyermek megkönnyebbülésekor a fogak növekedése közben, és szórakoztatják őt is. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.

Trudi Zajzátko Zajko - modrá
3 770 Ft

TRUDI – Zajkoátko Zajko – modrá A trudi plüss fogak hasznos eszközök a gyermek megkönnyebbülésére, amikor a fogak növekednek, és szórakoztatják is. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.

Trudi Zajzátko Zajko - rózsaszín
3 770 Ft

TRUDI – Nyúl Nyúl – rózsaszínű trudi plüss fogak hasznos eszközök a csecsemő megkönnyebbüléséhez, miközben a fogak növekednek, és szórakoztatják őt is. Az olasz TRUDI cég több mint 60 éve gyárt plüss játékot.