TrueCam M5 WiFi GPS

TrueCam M5 WiFi GPS

Értékelés: 4,2
44 990 Ft 42 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Autós kamera mágneses tartóval Full HD felbontással felvételt készít a gyenge fényviszonyok között is. ATruecam M5 WiFi a G érzékelővel felismeri az ütközést és lezárja a felvételeket az automatikus törléstől megvédi azokat. A széles 150° látószög az egész úttestet és annak környékét befogja, és az ellentmondásos események esetén kéznél lesz a bizonyíték.

TrueCam H5 WiFi

TrueCam H5 WiFi

Értékelés: 4,2
36 990 Ft 27 990 Ft

2 év garancia

Autós kamera forradalmi mágneses tartóval. Truecam H5 WiFi 1,5'' kijelzővel Full HD 1080p minőségű felvételt készít, a G-szenzor felismeri az ütközést, WiFi, automatikus tárhely felszabadítás, telefonos alkalmazás. Értékelni fogod az érthető cseh nyelvű menüt.

TrueCam H7 GPS 2.5K (radarjelentéssel)
54 990 Ft

2 év garancia

Észrevétlen dizájnú autós kamera videók készítésére 2,5K (30 kép/mp) felbontásban. A TrueCam H7 beépített GPS-el radarjelentéssel, gyors Wi-Fi (5 GHz) kapcsolattal és G-érzékelővel rendelkezik. Mobil alkalmazáson keresztül vezérelhető, a H.265 formátumú felvételeket 128 GB-os microSD-kártyán tárolja. Lehetővé teszi a hátsó kamera és CPL szűrő csatlakoztatását.

TrueCam H7 hátsó kamera

TrueCam H7 hátsó kamera

Értékelés: 5
13 490 Ft

2 év garancia

Hátsó kamera autóba, amit a TrueCam H7 kamera kiegészítésére szolgál. A TrueCam H7 hátsó kamera Full Hd-ban rögzít mindent, ami az autód mögött történik, tehát semmi sem veszélyeztethet. 1960 × 1080 képpont minőségben készít videofelvételt 30 kép/mp sebességgel Könnyen telepíthető és nem zavar.

TrueCam M7 GPS Dual (radarjelentéssel)
56 990 Ft

2 év garancia

Kettős autókamera észrevehetetlen dizájnnal Full HD és HD (30 sn./s) felbontásban készít felvételeket. A Truecam M7 GPS Dual integrált GPS -el, radarjelentéssel, WDR és G-szenzorral rendelkezik. A H.265 felvételeket 64GB microSD kártyán tárolja. 2″ kijelzővel rendelkezik és lehetővé teszi egy CPL szűrő csatlakoztatását.

TrueCam M9 GPS 2.5K (traffipax jelzéssel)
69 990 Ft 56 990 Ft

Ez a 2,5K autóskamera 2560 × 1440 pont felbontásban rögzíti a videókat. A TrueCam M9 GPS 2.5K (traffipax jelzéssel) el van látva traffipaxot jelző beépített GPS-szel, Wi-Fi-vel és szuperkondenzátorral, tehát egyszerűen nem fogy el az energiája. Az éjjeli üzemmód és a 150°-os látószög tökéletes felvételt garantálnak minden helyzetben.

TrueCam Mx GPS radar érzékelővel
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiegészítő GPS modul TrueCam M5 WiFI és TrueCam M7 GPS Dual kamerák számára ajánlott Truecam Mx GPS radar érzékelővel az adatbázisáabn akár 40 000 sztatikus radarral Európa szerte, amely évente 2× aktualizálódik. Továbbá lehetővé teszi az útszakasz utólagos visszanézését, valamint a rögzített felvételhez való információk hozzáadását a sebességről, helyzetről.

TrueCam CPL szűrő a H7-hez
9 990 Ft

Újdonság

A TrueCam H7 autós kamera speciális polarizációs szűrője megakadályozza a nem kívánt fényvisszaverődést, mint például a műszerfal visszaverődését a szélvédőről.

TrueCam mágneses tartó TrueCam M5/M7/M9-hez
9 590 Ft 9 290 Ft

A mágneses tartó a TrueCam M5 WiFi és TrueCam M7 GPS Dual készülékekhez tervezték, és szélvédőre ajánlott. A TrueCam Mágneses tartó M5/M7-hez speciális bemélyedéssel ellátott, valamint egy remek tapadási felülettel a tökéletes felfogatásáért és a készüléked biztonságáért. A kamera a tartóhoz egy mágnes segítségével rözgül.

TrueCam micro USB kábel L

TrueCam micro USB kábel L

Értékelés: 5
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az L alakú tápkábel microUSB csatlakozóval rendelkezik, és a TrueCam H és M sorozatú autós kamerákhoz tervezték. A TrueCam microUSB kábel L 350 cm hosszú, így a kamerát az autó azon részébe helyezheted, ahol szükséged van rá, mindezt korlátozások nélkül. A hossza lehetővé teszi a kábel beltérbe történő elvezetését anélkül, hogy útban lenne.

TrueCam H5 tartó GPS-szel

TrueCam H5 tartó GPS-szel

Értékelés: 4,2
12 490 Ft

Ha földrajzi címkézéssel és menetsebességgel szeretnéd gazdagítani a rekordot, akkor vásárolhatsz GPS-vevőt a fényképezőgépedhez. A spekuláció elkerülése végett állandóan megjelenítheted a menetsebességet a videón, hogy baleset vagy más kellemetlen helyzet esetén nem-e mentek túl gyorsan.

TrueCam micro USB kábel

TrueCam micro USB kábel

Értékelés: 2,4
1 990 Ft

töltőkábel TrueCam M5 WiFI, TrueCam M7 GPS Dual és TrueCam H5 kamerák töltésére alkalmas. TrueCam micro USB kábel egyik fele USB csatlakozóval a másik fele microUSB csatlakozóval ellátott. A praktikus 3 méteres hossznak köszönhetőeen egyszerúen elrejthető az autó belterében.

TrueCam A4/A5/A6/A7 3M Rögzítő
3 490 Ft

Truecam A5 3M Rögzítő tapadós felületének köszönhetően tartósan rögzíthető az akciókamera az autó szélvédőjéhez. Menet közben is le- és felszerelhető a kamerája a rögzítőnek köszönhetően. A tapadós rögzítő a TrueCam A4, A5, A7 alapcsomagok része, de külön is megvásárolható.

TrueCam A5/A6/A7 UV Szűrő

TrueCam A5/A6/A7 UV Szűrő

Értékelés: 4,8
4 590 Ft

TrueCam A5 UV Szűrő a fedélzeti kamera objektívjének ügyes, praktikus kiegészítője. Azon kívül, hogy az objektívet védi a mechanikus sérülések ellen, a túl erős fény szűrésére szolgál, különösen a havas tájon vagy erős fényviszonyok között, például a tengerparton. A Truecam A5 és A7 akciókamerákkal kompatibilis.

TrueCam A5/A6/A7 CPL Szűrő

TrueCam A5/A6/A7 CPL Szűrő

Értékelés: 4,9
9 890 Ft

Truecam CPL polarizáló szűrő az autós kamera kitűnő kiegészítője, mivel csökkenti a napfény és fényvisszaverődés effektusát, így javítva a képminőséget. Tompítja az égbolt fényerejét, de elsősorban jelentősen csökkenti az autó első szélvédőjén a napfény visszaverődését, ezért Truecam A5 vagy A7 kamerája még lenyűgözőbb képeket és videókat készít.

TrueCam Duális autós töltő
4 990 Ft

Duális autós töltő mindenekelőtt TrueCam autós kamerák töltésére. Truecam Duális autós töltő 2× USB csatlakozóval kombinált kimenettel akár 3,1 A. Kompatibilis TrueCam M5 WiFI, TrueCam M7 GPS Dual és TrueCam H5 autós kamerákkal.

TrueCam H7 tartó
3 890 Ft

Autós tartó, ami kitűnően kiegészíti a TrueCam H7 autós kamerát. A TrueCam H7 tartó 3M ragasztóval és elektrosztatikus ragasztóval van ellátva, amelyek tökéletesen tapadnak az autó szélvédőjére és ezeknek köszönhetően a kamerát tökéletesen rögzítve tartják még a rázós utakon is. Könnyen használható és nem zavaró.

TrueCam M9 GPS 2.5K hátsó autóskamera
16 990 Ft

Újdonság

Az autó hátsó kamerája a kamera kiegészítésére szolgál TrueCam M9 GPS 2.5K. A Truecam M9 GPS 2,5K hátsó kamera Full HD formátumban rögzít mindent, ami a hátunk mögött az autóján történik, így nem leszel veszélyben. Videók 1960 × 1080 px felbontásban 30 kép/másodperc mellett Könnyen telepíthető és nem zavar.

TrueCam Mágneses CPL szűrő TrueCam M5/M7/M9
10 990 Ft

A polarizáló szűrő a TrueCam M5 WiFi és TrueCam M7 GPS Dual készülékekhez tervezték, és megakadályozzák a nem kívánt visszaverődéseket felvételkészítéskor. Truecam Mágneses CPL szűrő M5i/M7 a mágnesnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan rögzül, tiszta felvételeket biztosít megvilágítás és fényvisszaverődés nélkül.

TrueCam Pótkábel az M7 hátsó kamerához, 5m fekete
84 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

pótkábel a TrueCam M7 GPS Dual és a TrueCam M9 GPS 2.5K kamerákkal kompatibilis. A LAMAX az M7 hátsó kamera pótkábele, amely 5 m hosszú, és a hátsó kamerát a micro USB port segítségével csatlakoztathatod a fő kamerához.

TrueCam Tartalék mágneses tartóállvány, fekete
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus mágneses tartóállvány a TrueCam H5 kamerák számára. A LAMAX tartalék fekete mágneses tartóállvány forradalmi mágneses rögzítéssel a fényképezőgéphez, és 3M matricával van ellátva, amely biztonságosan tapad a szélvédőhöz. Így biztos lehetsz benne, hogy a kamera a helyén marad a gyors és igényes vezetés közben is.