TrueLife NannyCam H32+Care Q7

TrueLife NannyCam H32+Care Q7

Értékelés: 4,8
44 290 Ft 36 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

TrueLife NannyCam H32 egy digitális video bébiőr monitor áttekinthető 3,2 hüvelyk színes LCD kijelzővel, szobahőmérővel, automatikus éjszakai üzemmóddal. A hang és kép továbbítására magas minőségű, mind a nappal és éjszaka. Nyugodt lehetsz és biztos lehetsz benne, hogy szeretteiddel minden rendben van, mivel a használt 2,4 GHz-es digitális technológia biztonságos és stabil jelet biztosít. A TrueLife érintésmentes hőmérő infravörös technológiát használ a percek alatti nagyon pontos eredmények eléréséhez. Csak hozd közelebb a hőmérőt a tárgyhoz 5 – 8 cm távolságra, és egy másodpercen belül megkapod a mérési eredményt. Megmérheted akár a felszíni hőmérsékletet is, állatok számára is lehetséges a használata.

TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

Értékelés: 4,5
34 990 Ft 33 990 Ft

TrueLife NannyCam H32 digitális videó baba monitor átlátható színes 3,2 átmérőjű LCD kijelzővel, szobahőmérővel, automatikus éjszakai móddal. A hang és kép továbbítására magas minőségű, mind a nappal és éjszaka. Nyugalomban és biztos lehetsz abban, hogy a közeliekkel, minden rendben van, mivel a felhasznált digitális technológia 2.4Ghz-es frekvencián biztosítja a biztonságos és stabil jelet.

TrueLife NannyTone VM1

TrueLife NannyTone VM1

Értékelés: 4,7
22 190 Ft 16 990 Ft

NannyTone VM1 digitális audio bébiszitter a Truelife márkától kétirányú hangátvitelt tesz lehetővé, a beépített hőmérőnek köszönhetően a helyiség hőmérsékletének ellenőrzését is, éjszakai lámpafénnyel ellátva. Az bébiszittert mikro USB kábellel, és útjaidon powerbankkal is csatlakoztathatod.

TrueLife NannyCam V24

TrueLife NannyCam V24

Értékelés: 4,5
26 790 Ft 24 990 Ft

A TrueLife NannyCam V24 egy digitális videó bébicsősz, színes, áttekinthető 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel, szoba hőmérővel, ébresztővel, automatikus éjszakai móddal a VOX rendszerrel egyben és nagyon jó minőségű hang és képátvitellel, akár 300 m hatótávolsággal.

TrueLife NannyWatch A15

TrueLife NannyWatch A15

Értékelés: 4,3
71 990 Ft 52 490 Ft

2 év garancia

órába helyezett digitális bébiőr áttekinthető 1,5hüvelykes LCD kijelzővel, szobahőmérővel, ébresztővel, automatikus éjjeli móddal – beleértve a VOX módot, valamint magas minőségű hang- és képátvitellel 300 méteres hatótávval.

TrueLife Nutrio BP Electric - elektromos mellszívó
32 690 Ft

Praktikus elektromos mellszívó anyatejre a TrueLife márkától. Akár 9 elszívási szintet és automatikus módot kínál. A mellszívó USB-n keresztül tölthető, akár 100 percig képes működni. 3 móddal ellátott – szívás, stimuláció, masszázs és szilikon kiterjesztés.

TrueLife Nutrio BP Manual - kézi mellszívó
12 990 Ft

Praktikus kézi mellszívó anyatejre a TrueLife márkától. 2 elszívási szintet kínál. A mellszívó 100% BPA-mentes szilikon kiterjesztéssel rendelkezik, a szoptatást szimuláló prémium designjával hívja fel magára a figyelmet, könnyen karbantartható.

TrueLife AquaFloss Compact

TrueLife AquaFloss Compact

Értékelés: 4,5
27 990 Ft 16 990 Ft

Szájzuhany a szájhigiénia kiegészítéséhez – alaposan tisztítsd meg az interdentális részeket. A TrueLife AquaFloss Compact három módba állítható fúvókával, valamint automatikus időzítővel kiegészített tisztítással rendelkezik, amely figyeli a tisztítási időt. A 150 ml-es víztartály több tisztítási műveletre is alkalmas.

TrueLife AquaFloss Compact Standard Jet
3 190 Ft 1 990 Ft

Tartalék fúvókák az AquaFloss Compact-hoz. A TrueLife AquaFloss Compact Standard Jet csomagolás 2 darab tartalék fúvókát tartalmaz.

TrueLife SonicBrush Compact

TrueLife SonicBrush Compact

Értékelés: 4,8
21 590 Ft 13 990 Ft

Elektromos fogkefe gondoskodni fog a mosolyodról. A Truelife SonicBrush Compact nagyfrekvenciás szónikus technológia segítségével a lehető legnagyobb mennyiségű foglepedéket eltávolítja a fogzománcról és az ínyről. 4 tisztítási mód közül választhatsz – Clean, White, Massage és Sensitive. Egy töltéssel akár 30 napon keresztül képes működni.

TrueLife SonicBrush UV

TrueLife SonicBrush UV

Értékelés: 4,7
33 859 Ft 28 490 Ft

Elektromos fogkefe gondoskodni fog a mosolyodról. Truelife SonicBrush UV eltávolítja a nagyfrekvenciás szónikus technológia segítségével a maximum lepedéket a fogzománcról és az ínyről. Rendelkezésedre áll 4 tisztítási mód – Clean, Whiten, Massage és Soft. Egy töltéssel akár 19 napon keresztül használható. A tartozékok között találsz UV sterilizátort, amely eltávolítja a baktériumokat a fogkefe fejekről.

TrueLife FitScale W3 személymérleg
11 990 Ft 10 990 Ft

Újdonság

Intelligens személymérleg a TrueLife márkától, amely méri a súlyt, valamint a zsír, az izom, a víz és a csontok arányát a testben. A FitScale W3 nagyon pontosan méri a súlyt. 7 indexet képes figyelni, beleértve a BMI-t is, valamint 8 különböző felhasználót is felismer. Saját célok beállításának lehetősége. Vízállóságot, valamint prémium designt biztosít edzett üveggel.

TrueLife FitScale W5 BT

TrueLife FitScale W5 BT

Értékelés: 4,5
21 490 Ft

Intelligens személymérleg nagy pontosságú méréssel a TrueLife vállalattól. Összesen 14 különböző paraméter mérésére képes – zsírtartalom, víztartalom, csontok súlya és egyebek. Az adatokat és a személyi célokat akár 8 felhasználó is elmentheti rá. Természetesen mobilalkalmazással kiegészített, melynek hála tökéletes áttekintésed lesz a fejlődésedről.

TrueLife TrueLife Care Q5
11 290 Ft 6 690 Ft

Újdonság

A TrueLife Care Q5 érintésmentes hőmérő nagyszerű utazásra. A modern IR hőmérő technológia pontos mérést biztosít maximális eltéréssel + – 0,2 °C Ezenkívül kétféle módon is mér, mind érintés nélküli, mind a fül belsejében.

TrueLife TrueLife Care Q8
15 090 Ft 10 390 Ft

Újdonság

A TrueLife Care Q8 hőmérő infravörös sugárzást használ, amely ellentétben a higannyal teljesen biztonságos és mindenekelőtt gyors. Ezután 0,5 másodpercen belül megjeleníti a hőmérsékleti információkat. Az adatok egy nagy, háttérvilágítású kijelzőn jelennek meg. A kijelző reagál a magas hőmérsékletre, és láz esetén megváltozik a szín.