Trunki Bernard Gyermek bőrönd
18 890 Ft 17 990 Ft

Trunki Bernard sárga-fekete gyermek bőrönd, 18 literes űrtartalommal. Reptereken hisztiző picijeinkkel megterhelőbb az utazás, a meglovagolható gyerek bőröndünkkel azonban megkönnyíthetjük dolgunkat. Beépített kerekek, duda, nyereg amire a porontyok rápattanhatnak és már indulhatunk is a terminál felé. TOVÁBB OLVASOM->

Trunki Bőrönd + Flora pedál nélküli gyerekkerékpár
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

A pedál nélküli gyermekkerékpár a bőrönddel kiváló Trunki sétáltatásra, kirándulásra és a repülőgépbe is. A Flóra vidám bőrönd tündér témával 18 literes vidám bőrönd elég nagy ahhoz, hogy játékok, könyvek, ruhák tárolására használd és minden, amit a gyermek igényel.

Trunki Bőrönd + futóbicikli tűzoltóautó Frankie
20 990 Ft 20 490 Ft

Mostantól kezdve a gyermekedet az utazás szórakoztatni fogja! A parádés bőröndbe belefér az összes kedvenc játék és ruházatot, de egyben futóbiciklinek is szolgál. És amikor a gyermek elfárad, rögzítsd a pántot és húzhatod a futóbiciklit.

Trunki Bőrönd + pedál nélküli gyerekkerékpár Percy rendőrségi autó
18 990 Ft 14 990 Ft

A pedál nélküli gyermekkerékpár a bőrönddel kiváló Trunki sétáltatásra, kirándulásra és a repülőgépbe is. A 18 literes vidám bőrönd elég nagy ahhoz, hogy játékok, könyvek, ruhák tárolására használd és minden, amit a gyermek igényel.

Trunki Bus Gyerek bőrönd

Trunki Bus Gyerek bőrönd

Értékelés: 4,8
20 990 Ft 14 990 Ft

Trunki Bus gyerek bőrönd nem csak a gyerekholmik tárolására alkalmas, de rá is lehet ülni és szarvaiba kapaszkodva gurulni vele. A Moshi Monsters szereplőjével díszített bőrönd könnyű, mégis erős műanyagból készült és akár vállpánt is akasztható rá. A kulccsal zárható, tágas, 18 literes belsejébe, minden ruha és játék belefér, amire egy utazás során szüksége lehet gyermekének.

Trunki Dinoszaurusz Rex Gyermek bőrönd
18 890 Ft 17 990 Ft

Trunki Dinoszaurusz Rex mintás bőrönd gyerekeknek, dínóra emlékeztető poggyász. 18 literes űrtartalommal. Reptereken hisztiző picijeinkkel megterhelőbb az utazás, a meglovagolható gyerek bőröndünkkel azonban megkönnyíthetjük dolgunkat. Beépített kerekek, kényelmes ülőhely jellemzi, amire a porontyok rápattanhatnak és már indulhatunk is a terminál felé.

Trunki Harley Katicabogár Gyermek bőrönd
18 890 Ft 17 990 Ft

Trunki Harley Katicabogár mintás gyermek bőrönd, 18 literes űrtartalommal rendelkezik. Reptereken hisztiző picijeinkkel megterhelőbb az utazás, a meglovagolható gyerek bőröndünkkel azonban megkönnyíthetjük dolgunkat. Beépített kerekek, kényelmes ülőhely jellemzi, amire a porontyok rápattanhatnak és már indulhatunk is a terminál felé.

Trunki Kalóz lábbal hajtható és ülőkeként is használható gyermek bőrönd
18 942 Ft 17 990 Ft

Trunki lábbal hajtható és ülőkeként is használható gyermek bőrönd, amely kalózhajóra emlékeztet. Ideális sétához, utazásokhoz és repülőgépbe. 18 l űrtartalmú, 4 kerékkel ellátott. Ülőkeként való használat esetében az elülső részen praktikus fogantyú található.

Trunki Táska + Flossi pedál nélküli gyerekkerékpár
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A pedál nélküli gyermekkerékpár a bőrönddel kiváló Trunki sétáltatásra, kirándulásra és a repülőgépbe is. Vidám bőrönd flamingó mintával 18 literes vidám bőrönd elég nagy ahhoz, hogy játékok, könyvek, ruhák tárolására használd és minden, amit a gyermek igényel.

Trunki Terrance Gyermek börönd
19 237 Ft 17 990 Ft

Trunk Terrace gyönyörű kék gyermek utazóbőrönd. Könnyű és rugalmas anyagból így ideális a repülőtéren való gyalogláshoz és lépcsőzéshez. Kézipoggyászként is használható. Belső térfogata 18 liter amiben könnyen beleférnek a játékok, könyvek és ruhák is egyszerre. TOVÁBB OLVASOM->

Trunki Tipu Gyermek bőrönd

Trunki Tipu Gyermek bőrönd

Értékelés: 4,6
17 990 Ft

Trunki Tipu Tigris gyermek bőrönd, 18 literes űrtartalommal rendelkezik. Reptereken hisztiző picijeinkkel megterhelőbb az utazás, a meglovagolható gyerek bőröndökkel azonban megkönnyíthetjük dolgunkat. Beépített kerekek, kapaszkodó, fogantyú, kényelmes ülőhely jellemzi, amire a porontyok rápattanhatnak és már indulhatunk is a terminál felé.

Trunki Trixie Gyermek bőrönd

Trunki Trixie Gyermek bőrönd

Értékelés: 4,4
18 890 Ft 17 990 Ft

Trunki Trixi gyermek bőrönd, 18 literes űrtartalommal. Reptereken hisztiző picijeinkkel megterhelőbb az utazás, a meglovagolható gyerek bőröndünkkel azonban megkönnyíthetjük dolgunkat. Beépített kerekek, duda, nyereg amire a porontyok rápattanhatnak és már indulhatunk is a terminál felé. TOVÁBB OLVASOM!