-17%
Trust COMI, narancssárga
3x

Trust COMI

13 990 Ft
11 490 Ft

Aranyos dizájn, gyönyörűen tiszta hang és biztonságos hangerő 85 dB-re korlátozva – modern Bluetooth fejhallgató A Trust COMI egyszerűen a gyermekek fülére tartozik, így a dalok és a mesék simogatják a gyermek fülét, zene hangolással. Egy töltéssel 20 óra zenelejátszásra képes, emellett tökéletes handsfree telefonáláshoz is.

Forgalmazó: MALL
Trust Nika Touch XP, fekete
2x

Trust Nika Touch XP, fekete

13 490 Ft

Trendi dizájn, rendkívüli hangzás – a Trust Nika Touch XP modern Bluetooth 5.0 fülhallgató örömmel tölt el téged a mindennapi zenehallgatás során. Nagyteljesítményű meghajtókkal van felszerelve, nem hiányzik a mikrofon a hands-free hívásokhoz, támogatja a hangsegédeket, 5 órán át működik egy feltöltéssel, és összesen 19 órát a töltõtokból való töltés esetén.

Forgalmazó: MALL
Trust Sonin Kids Fejhallgató, Rózsaszín (19837)
115x

Trust Sonin Kids Fejhallgató, Rózsaszín (19837)

7 990 Ft

Trust Sonin Kids fejhallgató az európai szabványnak megfelelően tökéletes kényelmet és biztonságot nyújt a gyermekeknek. Nagy, puha fülpárnái és állítható fejpántja megteremtik a komfortérzetet a hosszabb használat során is. A kábelen található szabályozó segítségével pillanatok alatt változtathatunk a hangerőn. A gyerekekre való tekintettel automatikus hangerőkorlátozással rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-20%
Trust TONES, világos rózsaszín
4x

Trust TONES

14 490 Ft
11 490 Ft

Gyönyörűen ül a fülön, és nagyszerűen néz ki, ez a – Bluetooth fejhallgató A Trust TONES csatlakoztatható audiokábel és 3,5 mm-es jack csatlakozóval kényelmes fülhallgatóval és divatos kivitellel rendelkezik Akár 25 óra üzemidőt biztosító akkumulátorral, mikrofonnal handsfree hívásokhoz, és hangasszisztenssel rendelkezik. Összecsukható felépítéssel.

Forgalmazó: MALL