TY PRECIOUS rózsaszín kutya 24 cm
4 190 Ft

Rózsaszín plüss kutyus Precious a TY márka Beanie Boos kollekciójából. A nagy csillogó szemeinek köszönhetően nagyon érdekes. Puha plüssből készült, kellemes tapintású.


TY ASIA - fehér tigris 24 cm
4 090 Ft

fehér tigris a TY plüssállatkák kollekciójának egyike, nagy szemek jellemzik, melyek mélységét a csillogós írisz fokozza. A tigris érintésre nagyon kellemes, a gyerekeket szeretgetésre ösztönzi.


TY BELLA - barna medve nyalókával 24 cm
4 090 Ft

A TY márkájú kedves plüss vidám színei és hatalmas csillogó szemei megörvendeztetik gyermekeidet.** A medve nyalókával** remek társ a játék során, és egy elválaszthatatlan barát alvás vagy utazás közben. A játék puha plüssből készült.


TY CINDER - zöld sárkány 24 cm
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cinder a zöld sárkány a világhírű TY márka egyik sárkánya. Cinder puha plüssből készült, és a legjobb társ a szeretgetésre és játszásra. A gyerekek rengeteg kalandot élhetnek át vele.


TY DOTTY - szivárvány leopárd 42 cm
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedves színes leopárd TY márkájú, hatalmas csillogó szemeibe azonnal beleszeret. Puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.


TY DUKE - fehér-barna kutya 24 cm
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeretnének a gyerekek egy kiskutyát? Akkor biztos örömet okoz a Duke nevű fehér-barna kutyus. Ez a kutya puha plüssből készült, hatalmas szemei vannak, amelyekbe Te is beleszeretsz.


TY FANTASIA szívárvány egyszarvú 42 cm
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedves TY márkájú szivárvány egyszarvút hatalmas csillogó szemeivel azonnal megszereted. Puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.


TY ICY - fehér fóka 24 cm

TY ICY - fehér fóka 24 cm

Értékelés: 5
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedves TY márkájú fehér fókát nagy csillogó szemeivel azonnal imádni fogod. Puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes, és kimondottan ölelgetésre ösztönöz.


TY PEGASUS - fehér egyszarvú 24 cm
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fehér egyszarvú Pegasus arany írisszel egyértelműen a legjobb barátaid közé fog tartozni. Ez az egyszarvú puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.


TY SLICK - barna róka 24 cm
4 090 Ft

Slick, a barna róka a legmagasabb minőséggel rendelkezik, melyet a TY márka garantál. Minden ilyen márkájú állat névvel és születési dátummal rendelkezik, melyek a cédulán egy rövid versikével vannak ellátva.


TY TRACEY - fekete-fehér kutya 42 cm
10 990 Ft

Fekete-fehér kutya, TY márka, 42 cm magas. Ezt a kutyát minden gyerek imádni fogja. Szeretgetésre és játszásra alkalmas. A kutya puha plüss gyártmány, első ránézésre hatalmas szemeivel kelti fel az érdeklődést.


TY Attic Treasures 24 cm ELLA - szürke elefánt
4 188 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű szürke plüsselefánt a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Attic Treasures 24 cm HUMPHREY - barna medve-35%
4 188 Ft

2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű barna plüssmedve a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Attic Treasures 24 cm KIT - cica-35%
4 188 Ft

2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű plüsscica a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Attic Treasures 24 cm MUGGY - kutya
4 188 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű plüsskutyus a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Attic Treasures AGNUS - egyszarvú
4 188 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elbűvölő egyszarvú a TY márkától, melyet nagy, csillogó szemei révén azonnal megszeretsz. Lágy plüssből készül, amely rendkívül kellemes tapintású.


TY Beanie Babies FAY - róka, 24cm
4 188 Ft

3 690 Ft

A legkiválóbb minőségű plüssróka a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Beanie Babies SNICKY - barna kutya 24 cm
4 188 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű barna plüsskutyus a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Beanie Boos DOTTY - tarka leopárd 62 cm-52%
38 529 Ft

18 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A legkiválóbb minőségű tarka leopárd plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Beanie Boos FANTASIA - tarka egyszarvú, 62 cm
38 529 Ft

37 050 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű plüssfigura tarka egyszarvú formájában a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Beanie Boos leopárd DOTTY, 24 cm - Medium
4 188 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a nagyszemű leopárd a TY márkától lágy plüssből készül. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé.


TY Beanie Boos panda BOOM BOOM, 24 cm - Medium
4 188 Ft

3 690 Ft

A legkiválóbb minőségű panda plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY Beanie Boos RAINBOW - tarka uszkár, 62 cm-52%
38 529 Ft

18 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A gyermekek imádják a plüssjátékokat. A Beanie Boos kollekcióból származó Rainbow plüssfigura egészen biztosan kisfia vagy kislánya kedvencévé válik. A plüssállat kiváló minőségű, színes, lágy plüssből készül és gyönyörű nagy szemei vannak. A rajta lévő címkén megtalálható a neve, születési ideje és egy rövid versike is.


TY Beanie Boos szürkés-rózsaszín leopárd TASHA, 62 cm - XL
38 529 Ft

37 050 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű színes leopárd plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY COCONUT majom 24 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss majom a Beanie Boos plüss állatkák kollekcióból a TY márkától. A kis majom nagy szemei mélységét még jobban kiemeli a csillogós szivárványhártya. Puha plüssből készült.


TY DARLA rózsaszín sárkány 24 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rózsaszín plüss sárkány, vagy inkább a Darla, biztos minden kis hercegnő legjobb barátnője lesz. A nagy szemei mélységét még jobban kiemeli a csillogós szivárványhártya. Puha plüssből készült.


TY LINDI rózsaszín macska 24 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rózsaszín plüss macska Lindi a világhírű TY játékok gyártója. Lindi nagyon bújós és a puha szőrét biztosan megszereted. Plüss állatka nagy, csillogó szemekkel.


TY MEL A kiskedvencek titkos élete, 27 cm - Medium
5 176 Ft

4 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű MEL plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY PABLO foltos csivava 24 cm
4 190 Ft

Mindenki számára, aki szereti a csivavákat, itt van a foltos plüss PABLO a TY márka Beanie Boos kollekciójából. A nagy szemű csivava puha plüssből készült, amely ölelgetésre ösztönöz.


TY WADDLES pingvin 24 cm
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindenki szereti a plüss játékokat. WADDLESS plüss pingvin a Beanie Boos kollekcióból biztos minden gyermek kedvenc barátja lesz. Élénk színű puha plüssből készült.


TY WADDLES pingvin 42 cm
10 990 Ft

A TY márkájú aranyos plüss pingvin nagy csillogó szemekkel ellátott. Rögtön magával ragad. A Waddles pingvin puha plüssből készült, amely nagyon kellemes tapintású.


TY DEXTER - csivava 24 cm

TY DEXTER - csivava 24 cm

Értékelés: 5
4 090 Ft

A TY márkájú plüss vidám színei és hatalmas csillogó szemei megörvendeztetik gyermekedet. A barna csivava nagy lila füleivel remek társ a játék során, és egy elválaszthatatlan barát alvás vagy utazás közben. A játék puha plüssből készült.


TY OWLETTE - fehér bagoly 24 cm
4 090 Ft

A TY márkájú fehér bagoly remek társ a játék során, és egy elválaszthatatlan barát alvás vagy utazás közben. A játék ölelgetésre szánt puha plüssből készült.


TY ZIPPY zöld teknős 24 cm
4 190 Ft

zöld teknős a Beanie Boos kollekcióból puha plüssből készült és érintésre nagyon kellemes. A teknős céduláján fel van tüntetve a neve, születési dátuma és egy rövid versike.


TY BEAKS - tukán 24 cm
4 090 Ft

Plüss tukán a legmagasabb minőséggel rendelkezik, melyet a TY amerikai márka garantál. A cég plüssei érintésre nagyon kellemesek és nagy csillogó szemeikről híresek. Az állatka névvel és születési dátummal rendelkezik, mely a cédulán egy rövid versikével van ellátva.


TY OSCAR - kék-lila bagoly 24 cm
4 090 Ft

Kék-lila bagoly az egyik plüss állatka, amely nagy csillogós írisz jellemzi. A bagoly érintésre nagyon kellemes, a gyereket szeretgetésre ösztönzi.


TY Beanie Boos rózsaszín fóka PIERRE, 24 cm - Medium
4 188 Ft

3 690 Ft

A legkiválóbb minőségű rózsaszín fóka plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY HÓGOLYÓ A kiskedvencek titkos élete, 27 cm - Medium
5 176 Ft

4 800 Ft

A legkiválóbb minőségű Hógolyó plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.


TY SLOWPOKE lila teknős 24 cm
4 190 Ft

A lila teknős egyike a nagy szemű, csillogós szivárványhártyájú plüss állatkáinak. A teknős érintésre nagyon kellemes, és szinte kínálja magát az ölelgetésre.


TY SLUSH kutya 24 cm

TY SLUSH kutya 24 cm

Értékelés: 5
4 190 Ft

Kedves plüss kutyus a nyakában lévő cédulán fel van tüntetve a neve, születési dátuma és egy rövid versike is. Puha plüssből készült, amely nagyon kellemes tapintású.