Unico Cars for Kids - Autómosó építőjáték
4 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico Cars for Kids – Autómosó építőjátékot kifejezetten a legkisebbek számára tervezték. Autóink tisztaságát most már semmi sem akadályozza! A szettbe minden beletartozik, amire kocsimosás vagy tankolás közben szükségünk lehet, így játékvárosunk szerves része lehet. A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.


Unico Cars for Kids - Autószerviz építőjáték
9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico Cars for Kids – Autószerviz építőjátékot speciálisan a legkisebbeknek tervezték. A szett szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben motorikus képességük is javul. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis. A csomag mindent tartalmaz, amire egy kocsijavításhoz szükségünk lehet, s a komplett karbantartás után irány a versenypálya!


Unico Cars for Kids - Benzinkút építőjáték
6 910 Ft

Az Unico Cars fo Kids – Benzinkút építőjátékot speciálisan a legkisebbek számára tervezték. A csomag mindent tartalmaz, amire tankolás közben szükségünk lehet: az egyes állomásokhoz még töltőpisztoly is tartozik! A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben motorikus képességük is javul. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.


Unico Cars for Kids - Forma 1-es építőjáték
6 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico Cars for Kids – Forma 1-es építőjátékot speciálisan a legkisebbek számára tervezték. A szett mindent tartalmaz, ami egy izgalmas Forma 1-es küzdelemhez szükséges: a kis versenyautók és a kockás zászlók pillanatok alatt a száguldó cirkusz világába varázsolják a gyermekeket. A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben motorikus képességük is javul. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.


Unico Castles - Lovag párbaj
6 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ültesd fel a becsületes lovagot lándzsával és karddal a lóra és készülj fel a viadalra a középkori lovagi párviadalban. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.


Unico Castles - Lovas kocsi
2 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lovag teljes felszerelésben éppen visszatér a lovagi tornáról gyönyörű lovaskocsin fehér ló által húzva. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.


Unico Castles - Nagy középköri kastély
27 910 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ugord át a függőhidat és harcolj a királyi lovagok ellen, hogy megtaláld a királyt és a kincseit. Segít a gyermeknek a növekedésben és a várépítésben. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.


Unico Country Farm farmer a dobozban
6 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aratás szezon éppen elkezdődött, minden zöldséget és gyümölcsöt ideje betakarítani és elrakni. A lovacskát elő kell készíteni, és előkészíteni a segítségre. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.


Unico Hello Kitty - Fodrász szalon boxban
6 900 Ft

Új frizura, új stílus, amelyet létrehozz a kis fodrászüzlet és biztosan tetszeni fog neked. Így kihasználhatod a napodat a Hello Kitty szalonban. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.


Unico Hello Kitty - Strand bár
6 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menj együtt felfrissülni együtt Hello Kitty barátoddal a stand bárba Várnak rád ízletes gyümölcs koktélok, fagyi és boldog barátok a Hello Kittytől. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.


Unico Játékautó építőkockákkal
3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico Játékautó építőkockákkal egy színes, kiváló minőségű műanyagból készült játék. Az építőkockák összeillesztése és szétszedése is könnyű, így nem csak felhőtlen szórakozást nyújtanak, de a kézügyességet, kreativitást is fejlesztik. A készlet összesen 34 részes, köztük a teherautóval.


Unico Kisasztal Építőkockákkal
5 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico Kisasztal építőkockákkal a legjobb választás, hogy fejlessze gyermeke kézügyességét. Az élénk színek, vidám megjelenés leköti a kicsik figyelmét, és fel sem tűnik nekik, hogy elszaladt az idő. Az asztalkába lehet elpakolni az elemeket, így garantált, hogy este senki nem lép bele egy darabba se.


Unico Men at work építkezés közepes
5 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A munkások készek az építkezésre, beültethetted a markológépbe és elindulni az építkezésre. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.


Unico Plus építőasztal kockákkal
19 800 Ft

Az Unico Plus építőasztal remekül funkcionál a kockákból épített épületek alapjaként. A szett egy fedőlapot is tartalmaz, mely lehetővé teszi, hogy egy sima, egyszerű kisasztalként használjuk. A tároló rekeszben 31 darab építőelem található, melyek tetszés szerint egymásba illeszthetőek. Az építőjáték kiváló hatással van a gyermekek kézügyességére, kreativitására és motorikus képességére a különböző méretű, formájú és színű építőelemeknek, építőkockáknak köszönhetően.


Unico Plus Elektromos játékvonat
14 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Unico Elektromos vonat szett gyűrű alakú pályával, valamint hangefektekkel élményben gazdag kalandokat ígér gyermekének. Az elemeket összeállítva azonnal meg is kezdődhet a játék. Hosszantartó szórakozás a kis masinisztáknak.


Unico Sütemények Építőjáték
3 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unico sütemények építőjáték segítségével a gyerekek különböző, színes, díszes, és nem utolsó sorban finom süteményeket építhetnek össze. Az építőjáték kombinálható más, hasonló termékekkel, de önmagában is hosszan leköti a kicsik figyelmét, fejleszti különböző készségeiket. Az élénk színek, izgalmas kombinálhatóság teszi a játékot a gyerekek kedvencévé.


Unico Fagylalt Építőjáték
5 170 Ft

Az Unico fagyis építőjáték egy praktikus kis vödörben van, amibe játék után könnyen vissza is pakolható a sok színes fagyi. Izgalmasan kombinálható a többféle fagyi, tölcsér és kehely, így mindig érdekes marad a játék. Élénk színeivel, a gyümölcs és napernyő díszítésekkel igazán leköti a kicsik figyelmét.


Unico 150 db-os építőjáték gurulós tárolóval
11 160 Ft

Az Unico 150 db-os építőjáték szórakoztatóan fejleszti gyermekünk kreativitását és fantáziáját. A szett segítségével a kicsik kirakhatják a csomagoláson szereplő épületet, vagy tervezhetnek valami egészen újat – alkotókészségüknek semmi sem szab határt! A kemény, tartós műanyag építőelemek teljesen kompatibilisek a legtöbb hasonló építőjátékkal. A praktikus gurulós tárolóval a szettet bárhová egyszerűen magunkkal vihetjük.


Unico 62 db-os építőjáték tárolódobozzal
5 040 Ft

Az Unico 62 db-os építőjáték szórakoztatóan fejleszti gyermekünk kreativitását és fantáziáját. A szett segítségével a kicsik kirakhatják a csomagoláson szereplő épületet, vagy tervezhetnek valami egészen újat – alkotókészségüknek semmi sem szab határt! A kemény, tartós műanyag építőelemek teljesen kompatibilisek a legtöbb hasonló építőjátékkal. A praktikus tároló megvédi a készletet a mindennapi szennyeződésektől.


Unico Basic Box kockákkal 50
3 440 Ft

Fejleszd a képzelőerődet a kockákkal különböző alakban és színekben. Kreatív gyermek építőjáték Unico Plus praktikus boxban, amelynek fedele használható, mint építőjáték alátét. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.


Unico Basic építő játék
5 310 Ft

Az Unico Basic építő játék fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját, miközben az építés hosszú órákon keresztül leköti őket. A szett segítségével a gyerekek felépíthetik a mindennapokból ismert épületeket, vagy tervezhetnek újakat – alkotóképességüknek semmi sem szab határt! A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem.


Unico Cars for kids - Parkoló a dobozban
5 170 Ft

Gyönyörű parkoló minden négykerekű imádónak. A versenypálya éppen kinyit, beléphetsz a garázsba és leparkolhatod a boldog autódat, amely felkelti a gyermek érdeklődését boldog kifejezésével. Az építőjáték alkalmas gyereknek már 18 hónapos kortól.


Unico Castles - Középkori vár
13 950 Ft

Kalandok a lovagokkal a végeken elkezdődhetnek. Őrizned kell a királyi kincset a betolakodók ellen. Kreatív építőjáték Unico segít fejleszteni a képzelőerőt és a finom motorikus képességeket a kis gyerekeknél.


Unico Építő kocka

Unico Építő kocka

Értékelés: 5
8 230 Ft

Az Unico építő kocka segítségével könnyedén megépíthető álmaink kastélya. A gyermekeket hosszú órákon át leköti és szórakoztatja. A darabok egyszerűenegymásba illeszthetőek. A praktikus tárolást a műanyag doboz biztosítja, melynek fedele tökéletes alapul szolgál a megépítendő épület számára.


Unico Építőkockák Dobozban, 120 db
7 030 Ft

Unico építőkockák csomag 120 darab elemet tartalmaz egy praktikusan, és könnyen tárolható műanyag dobozban. A doboz fedele akár építési alapként is szolgálhat. Remek szórakozást nyúj akár órákon át, miközben fejleszti a gyerekek különböző készségeit. Élénk színei és **izgalmas kombinálhatósága teszi még érdekesebbé a játékot a gyerekek számára.


Unico Farmvidék - Kis tanya
5 040 Ft

Az Unico Farmvidék – Kis tanya építőjáték a falusi világ életével ismerteti meg a gyerekeket. A szett segítségével a kicsik felépíthetik a mindennapokból ismert épületeket vagy játszhatnak az állatkákkal, miközben a készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját.A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.


Unico Hello Kitty Építőkocka szett vödörben, 104 db
6 370 Ft

Az Unico Hello Kitty építőkocka szett 104 db különleges, Hello Kitty mintás*** építőkockát tartalmaz a hozzá tartozó vödörben, melynek hála, játék után az elpakolás is gyorsan fog menni. Összeillesztésük és szétszedésük is könnyű, így nem csak felhőtlen szórakozást nyújtanak, de a kézügyességet, kreativitást is fejlesztik. A vödör **tároló fedele egyben játékalapként is szolgál.


Unico Hello Kitty - Lakókocsi
8 690 Ft

7 700 Ft

Az Unico Hello Kitty lakókocsis építőjátékban minden megtalálható, ami egy igazi lakókocsis kiránduláshoz szükséges. A játék elemei izgalmasan kombinálhatók egymással, így még érdekesebbé válhat a játék. A készletben az ismert fehér, masnis cica, maga Hello Kitty és két barátja is megtalálható. A játék építőelemei kompatibilisek a Mega Blocks-szal.


Unico Hello Kitty - Nagy kastély
18 600 Ft

A királyi család vendége lehetsz az Unico Hello Kitty nagy kastélyban, ahol fantasztikus szórakozás vár rád, talán még bált is rendeznek a tiszteletedre. A balkonon és kertben is sétálhatsz, vagy éppen ki is lovagolhatsz. A várat akár a Mega Blocks építőkockáiddal is tovább építheted.


Unico Hello Kitty - Uszoda építőjáték
10 620 Ft

Ha túl nagy a forróság nyáron, nincs is kellemesebb, mint úszni egyet az üdítően hűvös vizű medencében az Unico Hello Kitty uszodában. A cicus és barátai minden gyermeket szeretettel várnak saját kis strandjukon, ahol együtt játszhatnak, napozhatnak, vagy hűsölhetnek a pálmafa alatt. A játék kompatibilis a ** Mega Blocks** építőelemeivel.


Unico Maximilian Families Élelmiszerbolt-szett
6 590 Ft

6 130 Ft

A városka kedvenc boltját építheted fel az Unico Maximilian Families élelmiszerbolt-szettel, hiszen kedvenc kisállataid itt mindent megtalálhatnak egy helyen! Ez a készlet színes, könnyen összeilleszthető építőelemeivel szórakoztatóan fejleszti a kézügyességet és a tervezői gondolkodást.


Unico Maximilian Families Medveotthon-szett
14 610 Ft

Segíts ennek a kedves mackócsaládnak beköltözni álmaik otthonába! Az Unico Maximilian Families e készletével felépítheted nekik meleg otthonukat, ahova mindig jó érzés hazatérni. Ez a készlet színes, könnyen összeilleszthető építőelemeivel szórakoztatóan fejleszti a kézügyességet és a tervezői gondolkodást.


Unico Mentőautós építőjáték
4 390 Ft

3 660 Ft

Az Unico Mentőautós építőjáték a kórházak világába vezetik a gyermekeket. A szettbe minden beletartozik, amire egy mentősnek szüksége lehet: a csomag az autó mellett jelzőlámpát, sorompót, de még hordágyat is tartalmaz! A készlet szórakoztatóan fejleszti a kicsik kreativitását és fantáziáját. A kemény műanyag és az erős, tartós építőelemek biztosítják, hogy az alkotások nem dőlnek össze a legváratlanabb mozdulatok esetén sem. A készlet a legtöbb hasonló építőjátékkal (Mega Blocks) kompatibilis.


Unico Rendőrkapitányság Építőkészlet
10 890 Ft

Az Unico rendőrkapitányság építőkészlet minden olyan elemet tartalmaz, melyre egy igazi rendőrkapitánynak szüksége van. Az alkatrészek többféleképpen kombinálhatóak, sőt kompatibilisek más, hasonló Unico termékekkel is. Amellett, hogy hosszú időre leköti a gyerekek figyelmét, akár már másfél éves kortól, élénk színeinek, izgalmas kombinálhatóságának köszönhetően kiválóan fejleszti a gyerekek különböző készségeit is.


Unico Tűzoltóság dobozban
5 310 Ft

Az Unico Tűzoltóság magában is megállja a helyét, de nagyszerû kiegészítõje lehet egy Unico városnak. Az élénk színek, vidám megjelenés leköti a gyerekek figyelmét, és fel sem tûnik nekik, hogy elszaladt az idõ. A dobozba könnyen el lehet tenni az egyes elemeket, így garantált, hogy este senki nem lép bele egy darabba se.


Unico Tűzoltóság építőkészlet
10 620 Ft

Az Unico Tűzoltóság építőkészlet egy remek játék kisgyermekek számára! Amikor tűz üt ki a városban, akkor nincs mese, menni kell és el kell oltani a tűzet! A készlet tartalmazza a képen látható figurákat is.


Unico Vödrös kocka készlet Építőjáték, 250 db
14 610 Ft

Az Unico vödrös kocka készlet 250 db színes különböző méretű építőkockát tartalmaz. Csak a gyermek fantáziáján múlik, hogy mit épít a könnyen összerakható és szétszedhető kockákból. Az építőelemek mérete épp a pici kezekbe illeszkednek, így biztos és kényelmes fogással tudja a kockákat összeilleszteni, akár nagyobb tornyokhoz is. Élénk színei, izgalmas kombinálhatósága teszi még érdekesebbé a játékot.


Unico Vonatsín szett

Unico Vonatsín szett

Értékelés: 5
2 110 Ft

Az Unico Vonatsín szett segítségével könnyendén megépíthető egy vasúti sínhálózat. A kiegészítő sínszett egyenes és kanyarodó elemeket tartalmaz, így könnyedén beépíthető a megállók közötti területet. A szürke sín elemek az építőkockákhoz csatlakoztathatóak. A frissen épített pályán máris száguldhatsz a mozdonnyal és annak utasaival.