UnionStar Akváriumi levegőztető homokkő
890 Ft

Újdonság

Levegőztető kő, ami természetes homokkőből készült, és nagyon finom buborékokat készít. Nem befolyásolja az akvárium vizének kémiai összetételét. Az UnionStar akváriumi levegőztető homokkő nem káros az egészségre és tökéletes kiegészítő az akváriumba.

UnionStar Akváriumi levegőztető homokkő, XS
1 690 Ft

Újdonság

Levegőztető kő, ami természetes homokkőből készült, és nagyon finom buborékokat készít. Nem befolyásolja az akvárium vizének kémiai összetételét. Az UnionStar akváriumi levegőztető homokkő, XS nem káros az egészségre és tökéletes kiegészítő az akváriumba.

UnionStar Akváriumi levegőztető homokkő, XL
3 890 Ft

Újdonság

Levegőztető kő, ami természetes homokkőből készült, és nagyon finom buborékokat készít. Nem befolyásolja az akvárium vizének kémiai összetételét. Az UnionStar akváriumi levegőztető homokkő, XL nem káros az egészségre és tökéletes kiegészítő az akváriumba.

UnionStar Akváriumi levegőztető homokkő, S
2 090 Ft

Újdonság

Levegőztető kő, ami természetes homokkőből készült, és nagyon finom buborékokat készít. Nem befolyásolja az akvárium vizének kémiai összetételét. Az UnionStar akváriumi levegőztető homokkő, S nem káros az egészségre és tökéletes kiegészítő az akváriumba.

UnionStar Akváriumi levegőztető homokkő, M
2 490 Ft

Újdonság

Levegőztető kő, ami természetes homokkőből készült, és nagyon finom buborékokat készít. Nem befolyásolja az akvárium vizének kémiai összetételét. Az UnionStar akváriumi levegőztető homokkő, M nem káros az egészségre és tökéletes kiegészítő az akváriumba.