URBANEARS JAKAN

URBANEARS JAKAN

Értékelés: 5
24 690 Ft 20 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tökéletesen illeszkedik a fülkagylóba – büszkélkedhet minimalista ergonomikus kialakításával és miniatűr méretével. Mi ez? Az Urbanears JAKAN vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, mely tökéletes zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz is. Tiszta hangzást biztosít, a mágneseknek köszönhetően pedig nyakad körül rögzítheted.

URBANEARS Pampas
53 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tükröm, tükröm mond meg nékem, melyik fejhallgató a legszebb a vidéken? Egyértelműen a stílusos Bluetooth 5.0 fejhallgató Urbanears Pampas a fülre illeszthető fülpárnával, puha párnázással és vezérelhető gombokkal. Tiszta hangzást a minőségi 40mm meghajtók garantálnak, a zene megosztható a 3,5mm bemenetnek köszönhetően. A fülhallgató handsfree mikrofonnal rendelkezik, üzemideje 30 ó.

URBANEARS Plattan II

URBANEARS Plattan II

Értékelés: 5
15 990 Ft 15 490 Ft

2 év garancia

Hogyan juthatsz el a zenei paradicsomba? Szükséged van belépőre nagy teljesítményű fejhallgató formájában, amely nem torzít – az Urbanears PLATTAN II fejhallgató a legújabb technológiával van ellátva és kézzel összerakott 40 mm-es mágnesekkel van felszerelve. Maximális teljesítménye 30mW és szinte összetörhetetlen rugalmas pánttal van ellátva.

URBANEARS Plattan II BT

URBANEARS Plattan II BT

Értékelés: 5
32 090 Ft 26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hallgasd a maximumon, élj a maximumon – a zene öröm és gyönyörűség, fűszerezd meg életedet egy nagy adag decibellel az Urbanears PLATTAN II BT Bluetooth fejhallgatójával mely kézzel összehajtható 40 mm-es inverterrel és 30 mW teljesítménnyel rendelkezik. A fejhallgató ZoundPlug csatlakozóval rendelkezik a beépített akkumulátornak köszönhetően működési ideje 30 óra.