URBANEARS Plattan II

URBANEARS Plattan II

Értékelés: 5
15 990 Ft

Hogyan juthatsz el a zenei paradicsomba? Szükséged van belépőre nagy teljesítményű fejhallgató formájában, amely nem torzít – az Urbanears PLATTAN II fejhallgató a legújabb technológiával van ellátva és kézzel összerakott 40 mm-es mágnesekkel van felszerelve. Maximális teljesítménye 30mW és szinte összetörhetetlen rugalmas pánttal van ellátva.

URBANEARS Plattan II BT

URBANEARS Plattan II BT

Értékelés: 4,8
24 990 Ft 20 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hallgasd a maximumon, élj a maximumon – a zene öröm és gyönyörűség, fűszerezd meg életedet egy nagy adag decibellel az Urbanears PLATTAN II BT Bluetooth fejhallgatójával mely kézzel összehajtható 40 mm-es inverterrel és 30 mW teljesítménnyel rendelkezik. A fejhallgató ZoundPlug csatlakozóval rendelkezik a beépített akkumulátornak köszönhetően működési ideje 30 óra.

URBANEARS Luma

URBANEARS Luma

Értékelés: 5
38 990 Ft 27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű minimalista svéd dizájn, ragyogóan hangolt több műfaj hallgatásához alkotott – stílusos Bluetooth 5.0 fejhallgató az Urbanears Luma TWS fejhallgató. Kettős mikrofonnal rendelkeznek a kihangosított hívásokhoz, érintéses vezérlőgombokkal, IPX4 tanúsítvánnyal, 5 órás üzemidővel és töltődobozzal további 4 teljes működésért.

URBANEARS Alby

URBANEARS Alby

Értékelés: 1
26 990 Ft 20 490 Ft

Gyönyörű minimalista svéd dizájn, ragyogóan kiegyensúlyozott hangzás több műfajú zenehallgatáshoz – az Urbanears Alby stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató, amely valóban kitűnik a többi TWS fülhallgató közül. Minőségi mikrofonnal handsfree telefonhívásokhoz, érintésvezérléssel, IPX4 tanúsítvánnyal, 3 órás üzemidővel és 4 további teljes töltést biztosító töltőtokkal rendelkezik.

URBANEARS Pampas

URBANEARS Pampas

Értékelés: 5
45 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tükröm, tükröm mond meg nékem, melyik fejhallgató a legszebb a vidéken? Egyértelműen a stílusos Bluetooth 5.0 fejhallgató Urbanears Pampas a fülre illeszthető fülpárnával, puha párnázással és vezérelhető gombokkal. Tiszta hangzást a minőségi 40mm meghajtók garantálnak, a zene megosztható a 3,5mm bemenetnek köszönhetően. A fülhallgató handsfree mikrofonnal rendelkezik, üzemideje 30 ó.