URBANEARS Plattan II, piros
12x

URBANEARS Plattan II

15 990 Ft

Hogyan juthatsz el a zenei paradicsomba? Szükséged van belépőre nagy teljesítményű fejhallgató formájában, amely nem torzít – az Urbanears PLATTAN II fejhallgató a legújabb technológiával van ellátva és kézzel összerakott 40 mm-es mágnesekkel van felszerelve. Maximális teljesítménye 30mW és szinte összetörhetetlen rugalmas pánttal van ellátva.

Forgalmazó: MALL
URBANEARS Plattan II BT, piros
27x

URBANEARS Plattan II BT

21 990 Ft
Ingyen szállítás

Hallgasd a maximumon, élj a maximumon – a zene öröm és gyönyörűség, fűszerezd meg életedet egy nagy adag decibellel az Urbanears PLATTAN II BT Bluetooth fejhallgatójával mely kézzel összehajtható 40 mm-es inverterrel és 30 mW teljesítménnyel rendelkezik. A fejhallgató ZoundPlug csatlakozóval rendelkezik a beépített akkumulátornak köszönhetően működési ideje 30 óra.

Forgalmazó: MALL
URBANEARS Pampas, fekete
1x

URBANEARS Pampas

46 490 Ft
45 990 Ft
Utolsó darab!

Tükröm, tükröm mond meg nékem, melyik fejhallgató a legszebb a vidéken? Egyértelműen a stílusos Bluetooth 5.0 fejhallgató Urbanears Pampas a fülre illeszthető fülpárnával, puha párnázással és vezérelhető gombokkal. Tiszta hangzást a minőségi 40mm meghajtók garantálnak, a zene megosztható a 3,5mm bemenetnek köszönhetően. A fülhallgató handsfree mikrofonnal rendelkezik, üzemideje 30 ó.

Forgalmazó: MALL
URBANEARS Alby, fekete
5x

URBANEARS Alby

21 990 Ft

Gyönyörű minimalista svéd dizájn, ragyogóan kiegyensúlyozott hangzás több műfajú zenehallgatáshoz – az Urbanears Alby stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató, amely valóban kitűnik a többi TWS fülhallgató közül. Minőségi mikrofonnal handsfree telefonhívásokhoz, érintésvezérléssel, IPX4 tanúsítvánnyal, 3 órás üzemidővel és 4 további teljes töltést biztosító töltőtokkal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
URBANEARS Luma, fehér
6x

URBANEARS Luma

29 490 Ft

Gyönyörű minimalista svéd dizájn, ragyogóan hangolt több műfaj hallgatásához alkotott – stílusos Bluetooth 5.0 fejhallgató az Urbanears Luma TWS fejhallgató. Kettős mikrofonnal rendelkeznek a kihangosított hívásokhoz, érintéses vezérlőgombokkal, IPX4 tanúsítvánnyal, 5 órás üzemidővel és töltődobozzal további 4 teljes működésért.

Forgalmazó: MALL